ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα και έντομα σε οικίες και εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης, οργανισμού ή οικίας. Μπορούν να αναπτυχθούν με ταχύτατους ρυθμούς άρα οι ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ είναι άκρως απαραίτητο να εφαρμόζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα έντομα και τα παράσιτα είναι σίγουρα ανεπιθύμητα και αποκρουστικά στους περισσότερους από εμάς. Επίσης δεν είναι και ακίνδυνα. Μπορεί να μεταφέρουν μικρόβια και ασθένειες που ενδέχεται να έχουν πολύ σοβαρές συνέπειες στην υγεία μας. Εκτός από τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, πολλά από αυτά είναι ζημιογόνα σε καλλιέργειες και περιουσίες. Τα τελευταία χρόνια οι κοριοί και οι ψύλλοι παρουσιάζουν μεγάλη έξαρση. Ομοίως και οι κατσαρίδες, τα κουνούπια και τα ποντίκια. Όσο αλλάζουν οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το πρόβλημα σαφώς θα διογκώνεται. Ευτυχώς, λύσεις υπάρχουν και είναι και πολύ αποτελεσματικές.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η απολύμανση είναι μία από αυτές φτάνει να εφαρμόζεται σωστά, δηλαδή από επαγγελματικές εταιρείες. Η εταιρεία μας διαθέτει πολλά συνεργεία με τεχνικούς πλήρως εξειδικευμένους. Ο σχεδιασμός κάθε απολύμανσης γίνεται από το επιστημονικό δυναμικό (γεωπόνους) της εταιρείας. Βάσει αυτού εφαρμόζεται η απολύμανση που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Πάντα λαμβάνονται υπ όψιν ο χώρος και ο πληθυσμός των εντόμων ή και παρασίτων που έχουν εισβάλλει στο χώρο σας. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζουν οι ειδικοί, αν υπάρχουν ηλικιωμένοι, παιδάκια και κατοικίδια ζώα. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί συγκεκριμένα σκευάσματα και προϊόντα για κάθε περίπτωση. Είναι όλα ελεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οπότε εκτός από ακίνδυνα, είναι και φιλικά προς το περιβάλλον. Καπνιστικά για φρεάτια και αποχετεύσεις, παγίδες με κόλλες και δολωματικοί σταθμοί για τρωκτικά, τζελ για μυρμήγκια και κατσαρίδες και προϊόντα ψεκασμού για κουνούπια, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια και μικρόβια σας εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Απολύμανση για κατσαρίδες

Σας τρομάζουν κι εσάς οι κατσαρίδες; Τις σιχαίνεστε; Και πολύ καλά κάνετε. Έχουν αποκρουστική όψη και αποτελούν και κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Ευθύνονται για αρκετές αλλεργικές και ασθματικές αντιδράσεις κυριότερα σε πιο ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού μας, που είναι οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά. Μεταφέρουν πολλά μικρόβια και οι πιο γνωστές ασθένειες που μπορεί να μας προσβάλλουν είναι η σαλμονέλα και η γαστρεντερίτιδα. Κάθε σπίτι, κάθε κατάστημα και κάθε χώρος κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή να προσβληθεί από κατσαρίδες. Αυτό που τις προσελκύει περισσότερο είναι η τροφή. Οι κατσαρίδες τρέφονται σχεδόν με κάθε οργανική ύλη. Είναι παρασιτικά έντομα που είναι περιπλανώμενα και τυχοδιωκτικά. Κάποια είδη τους, μπορούν να πολλαπλασιαστούν σε τεράστιους πληθυσμούς μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες. Όταν εντοπίζουμε συνέχεια ενήλικες και νεαρές κατσαρίδες, είναι ένα πρώτο σημάδι ότι στο χώρο βρίσκεται μια μεγάλη αποικία. Τότε είναι που πρέπει να δράσουμε πολύ γρήγορα.

Καλούμε κατευθείαν μία εταιρεία απολυμάνσεων. Προσοχή στην επιλογή. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τους σωστούς επαγγελματίες προκειμένου να έχουμε οριστική λύση απέναντι στο πρόβλημα. Η εταιρεία μας είναι αυτό που χρειάζεστε. Ο λόγος είναι η μεγάλη τους εμπειρία στην απολύμανση για κατσαρίδες. Δίνουν τεράστια σημασία στα προϊόντα που χρησιμοποιούν και αυτό είναι εξίσου πολύ σημαντικό. Κάθε σκεύασμα που έχουν στη διάθεσή τους οι τεχνικοί της, είναι ελεγμένο από τους αρμόδιους φορείς και δεν αποτελεί κίνδυνο για την υγεία σας και τα ζωάκια σας. Επιπλέον, είναι φιλικό προς το περιβάλλον αφού είναι γνωστή η ευαισθησία μας προς σε αυτό. Οι σωστές ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ γίνονται με βάση των περιβάλλοντα χώρο και τα άτομα που κατοικούν σε αυτόν. Σε αποχετευτικά δίκτυα, φρεάτια και βόθρους χρησιμοποιούνται ειδικά καπνιστικά. Σε εσωτερικούς χώρους η απολύμανση για κατσαρίδες επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση δολωμάτων σε μορφή τζελ. Έχουμε στο ενεργητικό μας χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και αυτό αποτελεί την μεγαλύτερή της εγγύηση!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια, μέχρι σήμερα, δεν έχει διαπιστωθεί αν είναι φορείς κάποιων ασθενειών οπότε δεν έχει κανείς μας λόγο να τρομάζει με αυτά τα παράσιτα. Όμως, όταν εμφανιστούν στο χώρο μας, δεν τα θέλουμε γιατί μας προκαλούν μεγάλη ενόχληση. Τα μυρμήγκια κάνουν μεγάλες αποικίες. Κάθε αποικία αποτελείται από χιλιάδες μέλη. Ο τρόπος που είναι φτιαγμένες είναι εντυπωσιακός διότι είναι σαν μία μικρογραφία της ανθρώπινης κοινωνίας. Σε αυτή την κοινωνία ηγέτης είναι η βασίλισσα που αρκετές φορές είναι παραπάνω από μία και επειδή ακριβώς είναι το πιο σημαντικό μυρμήγκι, όλα τα υπόλοιπα φροντίζουν ώστε να την έχουν κρυμμένη καλά. Τα υπόλοιπα μέλη είναι τα ενήλικα ( θηλυκά και αρσενικά), οι νύμφες, οι προνύμφες και τέλος μέσα σε κάθε αποικία υπάρχουν και τα αυγά. Τα μυρμήγκια φημίζονται για την εργατικότητά τους. Είναι όμως και πανέξυπνα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δεν είναι εύκολο να τα ξεγελάσεις. Αυτό καθιστά δύσκολη την απολύμανση για μυρμήγκια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια θα εγκατασταθούν εκεί που θα βρουν τροφή. Τρέφονται με φυτικές ίνες , μελίγκρα, πρωτεΐνη και σάκχαρα. Ένας τρόπος που θα απομακρύνει την πιθανότητα να σας επισκεφθούν είναι να μην αφήνετε εκτεθειμένα τρόφιμα και ψίχουλα. Καλύτερα να απομακρύνετε καθημερινά τα σκουπίδια από το χώρο σας και να μην αφήνετε για πολύ, άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη. Επίσης, τα μυρμήγκια μπορεί να τα προσελκύσει η υγρασία γι αυτό θα τα συναντήσουμε συχνά, εκτός από τα μπάνια και στα μπαλκόνια. Αν παρόλα αυτά αντιμετωπίζετε πρόβλημα με μυρμήγκια, καλέστε μας να εφαρμόσουμε μια ειδική απολύμανση για μυρμήγκια. Αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από τα μυρμήγκια γρήγορα και ανώδυνα. Με ψεκασμό και ειδικά τζελ τα οποία παραπέμπουν σε τροφή αλλά είναι τοξικά για τα μυρμήγκια, καταφέρνουν να τα ξεγελάσουν. Τα μυρμήγκια «τσιμπάνε» στο δόλωμα και το μεταφέρουν στην αποικία. Έτσι ο στόχος επιτυγχάνεται, τα μυρμήγκια δηλητηριάζονται και εσείς ξενοιάζετε από τα μικρά αυτά έντομα για πάντα.

Απολύμανση για κουνούπια

Κάθε χρόνο η χώρα μας λόγω κλίματος γίνεται πόλος έλξης για κουνούπια και σκνίπες. Έρχονται κοντά μας την άνοιξη και παραμένουν μέχρι το φθινόπωρο. Είναι σε έξαρση, κυρίως, τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ αρχίζουν να εξαλείφονται όταν αρχίζει να κρυώνει ο καιρός. Τα κουνούπια συνωστίζονται εκεί που υπάρχει νερό. Για αυτό τα βλέπετε σε μέρη που υπάρχουν λίμνες και ποτάμια. Είναι από εκείνα τα έντομα που εξαιτίας τους μπορεί να χάσουμε ακόμα και τον ύπνο μας. Γίνονται πάρα πολύ ενοχλητικά αφού τσιμπάνε και μας γεμίζουν σημάδια με ανυπόφορη φαγούρα. Όμως, ίσως δεν γνωρίζετε ότι κάποια είδη τους είναι πάρα πολύ βλαβερά για την υγεία τόσο τη δική μας όσο και των ζώων. Μεταδίδουν πολύ σοβαρές ασθένειες και μερικές από αυτές μπορεί να αποβούν θανατηφόρες. Ενδεικτικά να αναφέρουμε την ελονοσία, όπως και τον ιό του δυτικού Νείλου που μεταδίδεται από το κουνούπι – τίγρης.

Η 2η είναι και ίσως και η πιο επικίνδυνη, αφού μπορεί να προκαλέσει έως και μηνιγγίτιδα. Για το δικό σας όφελος θα πρέπει να πάρετε πολύ σοβαρά την αντιμετώπισή τους. Αυτό που μπορείτε εσείς, είναι να φροντίζετε να μην μαζεύονται στους χώρους σας λιμνάζοντα νερά. Καλύτερα να τα απομακρύνετε καθημερινά όπως καλό είναι να κάνετε τα ποτίσματα των φυτών σας πάντοτε την ημέρα. Από εκεί και πέρα, η συχνή απολύμανση για κουνούπια, τουλάχιστον το καλοκαίρι, θα σας βοηθήσει επίσης πολύ. Στόχος είναι η μεγάλη μείωση του πληθυσμού τους και αυτός επιτυγχάνεται μόνο από μια αξιόπιστη απολυμαντική εταιρεία. Η εταιρεία μας είναι εκείνη που εφαρμόζει απολύμανση για κουνούπια που είναι απολύτως σύμφωνη με τους εγχώριους και διεθνείς κανονισμούς. Μόνο με τη συγκεκριμένη εταιρεία θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η δική μας συμβουλή είναι να ξεκινάνε οι ψεκασμοί μόλις μπαίνει η άνοιξη διότι έτσι γίνεται ακόμα πιο ελεγχόμενο το πρόβλημα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Οι κοριοί είναι από εκείνα τα έντομα τα οποία διαθέτουν μια εκπληκτική ικανότητα προκειμένου να εξαπλωθούν. Χρησιμοποιούν ανυποψίαστους ανθρώπους, τα ρούχα, τα παπούτσια, τις τσάντες και τα έπιπλά τους σαν μεταφορικά μέσα. Τους κοριούς τους φέρνουμε στο σπίτι μας συνήθως από τα μέσα μαζικής μεταφοράς, από κάποιο ξενοδοχείο ή μετά από ένα ταξίδι. Θα λέγαμε ότι είναι λιγάκι δύσκολο να τους αντιληφθούμε αμέσως. Τσιμπάνε τη νύχτα όταν εμείς κοιμόμαστε και έτσι τα τσιμπήματα δεν γίνονται αντιληπτά. Τα εξανθήματα που μας δημιουργούν, συνοδεύονται και αυτά από φαγούρα οπότε πολλοί νομίζουμε ότι έχουμε προσβληθεί από κουνούπια. Όταν οι κοριοί μπουν στο χώρο μας, είναι ικανοί να φωλιάσουν οπουδήποτε. Μέσα στην πιο μικρή χαραμάδα. Φανταστείτε ότι μπορεί να κάνουν φωλιές ακόμα και μέσα σε κορνίζες κάδρων ή μέσα σε πρίζες. Έχουν μεγάλη ευκολία στη μετακίνηση αφού μπορούν να σκαρφαλώσουν οπουδήποτε. Ακόμα και σε ταβάνια!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Αν έχετε υποψίες ότι έχετε προσβληθεί από κοριούς, ακόμα και εάν δεν είστε σίγουροι, επικοινωνήστε μαζί μας. Οι τεχνικοί μας θα έρθουν κοντά σας και θα πραγματοποιήσουν απολύμανση για κοριούς. Αφού διαπιστώσουν ότι υπάρχουν πράγματι κοριοί στο χώρο σας, θα αρχίσουν τη διαδικασία της απολύμανσης. Αυτή, περιλαμβάνει ψεκασμό με συγκεκριμένα σκευάσματα τα οποία θα σας αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και οι κοριοί θα εξαφανιστούν. Επίσης, θα σας δώσουν συμβουλές και οδηγίες ώστε να αποτρέψετε την επανεμφάνισή τους. Κινούμαστε στο χώρο πολλές δεκαετίες. Χαρακτηριστικά μας γνωρίσματα  είναι η τεχνογνωσία και η πείρα. Όλοι οι τεχνικοί – απολυμαντές της, έχουν την εμπειρία και τη γνώση που χρειάζεται ώστε να μπορούν να ξεχωρίσουν τα περισσότερα είδη εντόμων. Τα προϊόντα τους είναι 100% ακίνδυνα αλλά πολύ τοξικά απέναντι σε όλα τα έντομα και παράσιτα. Κάθε απολύμανση για κοριούς συνοδεύεται από το απαραίτητο πιστοποιητικό το οποίο αναγράφει το πώς διεξήχθη.

Απολύμανση για ψύλλους

Οι ψύλλοι είναι αυτά τα μικρά έντομα που πηδάνε πολύ ψηλά και τσιμπάνε. Πολλές φορές τα τσιμπήματά τους, γίνονται αμέσως αισθητά γιατί μπορεί να μας επιφέρουν πόνο. Μοιάζουν με το τσίμπημα μιας καρφίτσας. Όταν «περάσουν» από το σώμα μας οι ψύλλοι, αφήνουν και αυτοί τα σημάδια τους. Μικρά κόκκινα εξανθήματα που μας προκαλούν φαγούρα και μεγάλη ενόχληση. Οι ψύλλοι μεταφέρονται από έναν χώρο σε άλλο κυρίως μέσω του ξενιστή τους. Ο πιο συχνός είναι η γάτα αλλά ξενιστής για τους ψύλλους μπορεί να γίνει και ο σκύλος ή ο άνθρωπος. Σκεφτείτε μόνο ότι τα αυγά των ψύλλων είναι ικανά να παραμείνουν αδρανή πάνω από μια διετία και όταν βρεθεί κατάλληλος ξενιστής, αυτομάτως να ενεργοποιηθούν εκ νέου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν σε κάποιο σπίτι το οποίο είναι ακατοίκητο, και μόλις έρθουν νέοι κάτοικοι, ζωντανεύουν ξανά. Επίσης μεταφέρονται και αυτοί, όπως οι κοριοί, μέσω ρούχων, επίπλων, παπουτσιών κτλ.

Αν δείτε το ζωάκι σας να ξύνεται επίμονα ή αν παρουσιάζετε εξανθήματα που σας προκαλούν κνησμό, πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσετε με μια εταιρεία απολυμάνσεων. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα προϊόν στο εμπόριο που να εξοντώνει τους ψύλλους. Μόνο οι επαγγελματίες μπορούν να το καταφέρουν αυτό. Χρειάζεται πρώτα να διαπιστωθεί ότι τα έντομα που έχουν εισβάλει στο χώρο σας είναι όντως ψύλλοι. Οι ειδικοί έχουν την εμπειρία που απαιτείται ώστε να διαπιστωθεί αυτό. Αμέσως μετά, θα σας δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες σε σχέση με την απολύμανση για ψύλλους. Το ζητούμενο είναι να εξοντωθούν όχι μόνο οι ενήλικες ψύλλοι αλλά και τα αυγά τους καθώς και οι νύμφες – προνύμφες. Γι’ αυτό πρέπει να γίνουν δύο απολυμάνσεις για ψύλλους στο διάστημα μίας εβδομάδας. Μόνο έτσι θα καθαρίσει ο χώρος σας ολοκληρωτικά και θα απαλλαχθείτε οριστικά. Αν πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα να έχετε προσβληθεί, μη χάνετε χρόνο. Καλέστε μας σήμερα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες μας είναι σίγουρα τα ποντίκια. Κανένας δεν τα θέλει να τριγυρνάνε στα πόδια του ή μέσα στο χώρο του. Πρόκειται για παράσιτα που είναι πολύ επικίνδυνα. Μπορεί να αποβούν καταστροφικά για την περιουσία μας και επιβλαβή για την υγεία μας. Λόγω του ότι μπορούν να ζήσουν σε βρώμικα περιβάλλοντα όπως είναι οι βόθροι και οι αποχετεύσεις, κουβαλούν πάρα πολλά μικρόβια. Θα έχετε σίγουρα ακούσει για την λεπτοσπείρωση η οποία είναι η πιο σοβαρή από τις ασθένειες που μεταδίδουν τα ποντίκια. Εκτός από την υγεία, προκαλούν ζημιές σε κτίρια, καλλιέργειες και σοδειές. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεσπάσει κάποια πυρκαγιά σε ένα κτίριο επειδή τα ποντίκια μάσησαν τα καλώδια. Είναι πολύ βασικό το γεγονός ότι – ευτυχώς θα πούμε – η παρουσία τους μπορεί να γίνει άμεσα αντιληπτή. Αυτό συμβαίνει επειδή συνηθίζουν εκεί που τρώνε, παράλληλα να αφοδεύουν, οπότε αφήνουν τα σημάδια τους.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Έτσι, αν βρείτε, μικρά σκουρόχρωμα μπαλάκια που να μοιάζουν με κόκκους από ρύζι, είναι βέβαιο ότι αυτά είναι περιττώματα από ποντίκια. Πρέπει να εξοντωθούν γρήγορα, προτού δημιουργήσουν μια μεγάλη αποικία. Ένα θηλυκό ποντίκι, μπορεί να γεννήσει από 30 μέχρι 80 ποντίκια μέσα στο χρόνο. Επιβάλλεται να γίνει άμεσα απολύμανση για ποντίκια. Η εταιρεία μας είναι εκείνη που θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα. Θα μπουν δολωματικοί σταθμοί ή παγίδες με ειδική κόλλα σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν την ικανότητα να τα εξοντώνουν ποντίκια με τη μέθοδο της μουμιοποίησης. Πράγμα που σημαίνει ότι τα ποντίκια θα ψοφήσουν χωρίς να αφήσουν ίχνη και χωρίς να βρωμίσουν. Κάθε απολύμανση για ποντίκια γίνεται μετά από μελέτη στον περιβάλλοντα χώρο που έχουν εγκατασταθεί τα ποντίκια. Επιπλέον, κάθε απολύμανση για τρωκτικά συνοδεύεται από το ανάλογο πιστοποιητικό το οποίο απαιτείται να διαθέτουν κυρίως τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποτελεσματικές απολυμάνσεις και μικροβιοκτονίες παντός τύπου εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Μέσα στις υπηρεσίες της, εντάσσονται απολυμάνσεις για ιούς, βακτήρια και μικρόβια. Κάθε ιός είναι διαφορετικός οπότε διαφοροποιείται και η μέθοδος αντιμετώπισής του. Χρειάζονται εφαρμογές με ειδικά φαρμακευτικά σκευάσματα που μόνο μια επαγγελματική εταιρεία έχει στη διάθεσή της. Σε μέρη που είναι πολυσύχναστα, πρέπει να γίνονται ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ σε τακτά χρονικά διαστήματα. Σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, εμπορικά κέντρα είναι μερικά από αυτά που υπάρχει μεγάλη προσέλευση κόσμου. Τον τελευταίο καιρό, η ανάγκη για απολύμανση για κορωνοϊό είναι πρωτευούσης σημασίας. Ο covid-19, ξεκίνησε από την πόλη Γιουχάν και σε πολύ μικρό διάστημα, εξελίχθηκε σε πανδημία. Η μεταδοτικότητά του γίνεται με απίστευτα ταχείς ρυθμούς ενώ μέχρι στιγμής έχουν πληγεί πάρα πολλές χώρες σε όλη την υφήλιο μετρώντας πολλά κρούσματα και θύματα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Όπως όλοι οι κορωνοϊοί, έτσι και ο SARS-CoV-2, προκαλεί σοβαρές λοιμώξεις στο αναπνευστικό μας σύστημα. Μεταδίδεται και αυτός μέσω των σταγονιδίων που απελευθερώνονται στο περιβάλλον με το φτέρνισμα ή το βήξιμο. Μέχρι στιγμής κανένας δεν γνωρίζει πόση ώρα μπορεί να ζήσει ο ιός πάνω στις επιφάνειες. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει εκδώσει σημαντικές οδηγίες για τον περιορισμό του ιού και μέτρα που είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε. Επιβάλλεται η χρήση της μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Επίσης η κοινωνική αποστασιοποίηση και η αποφυγή συνωστισμού. Το τακτικό καλό πλύσιμο των χεριών, η αντισηψία και η συχνή απολύμανση για κορωνοϊό όλων των χώρων και επιφανειών έρχονται να συμπληρώσουν τα μέτρα. Σας συμβουλεύουμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή ειδικότερα στο τελευταίο ακόμα και αν δεν έχει βρεθεί κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Κάτι που ισχύει γενικά αλλά ακόμα περισσότερο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η πρόληψη σώζει ζωές.