ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ – ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Αποφασίσατε να πλύνετε τα πιάτα και το νερό δεν… κατεβαίνει. Ο νιπτήρας σας γίνεται μία μικρή λίμνη και μερικές φορές δύσοσμες μυρωδιές ξεπροβάλλουν από το νεροχύτη σας. Το ίδιο συμβαίνει και στο νιπτήρα σας. Μικρά σκουπίδια και τρίχες ίσως τα έχουν βουλώσει και πιστέψτε μας δε θα αργήσει και πολύ η ώρα της… πλημμύρας.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ – ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μάθετε φυσικούς τρόπους για να ξεβουλώσετε το νεροχύτη (και το νιπτήρα) σας και ακολουθήστε έναν από αυτούς κάθε φορά που νομίζετε, πως κάτι δεν πάει καλά. Οι συνταγές που ακολουθούν αφορούν ένα ήπιο βούλωμα που αφορά τον συγκεκριμένο νεροχύτη και όχι ένα γενικότερο βούλωμα που αφορά την κεντρική σας αποχέτευση. Είναι εύκολες, άμεσες και ανώδυνες μέθοδοι οι οποίες μπορούν να δώσουν μία τοπική λύση αλλά μπορούν να αποτελέσουν και μέρος μίας τακτικής συντήρησης εκ μέρους σας ώστε να έχετε μόνιμα καλή ροή στα σιφώνια σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI καυτό/βραστό νερό σε σιφώνια με πλαστικούς σωλήνες PVC.

Συνταγή 1 – Σόδα, ξύδι

Τι θα χρειαστείτε:

 • ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα
 • 1 φλιτζάνι λευκό ξίδι
 • 1 κατσαρόλα ζεστό νερό

Εκτέλεση:

Ρίξτε μέσα στο σιφόνι του νεροχύτη σας τη μαγειρική σόδα και ύστερα προσθέστε το λευκό ξίδι. Βάλτε την τάπα και αφήστε το να δράσει για μισή έως μία ώρα.  Βγάλτε την τάπα και ρίξτε αρκετή ποσότητα βραστό νερό.  Ο συνδυασμός σόδας με ξίδι και καυτό νερό θα διαλύσει τα λίπη και τα κατάλοιπα τροφίμων ή σαπουνιού και ο νεροχύτης ή ο νιπτήρας θα πρέπει να ξεβουλώσει.

Σε επίμονες περιπτώσεις, αφήστε το διάλυμα να δράσει, με ταπωμένο τον νεροχύτη, όλη την νύχτα.  Αν δεν ξεβουλώσει, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν στερεά κατάλοιπα μέσα π.χ. τρόφιμα ή τρίχες.  Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε βεντούζα για να βοηθήσετε τα στερεά να απομακρυνθούν.  Όταν χρησιμοποιείτε βεντούζα, να αφήνετε μια μικρή ποσότητα νερού μέσα στον νεροχύτη, για να δημιουργηθεί το απαραίτητο κενό αέρα.

Συνταγή 2 – Πάγος, αλάτι

Τι θα χρειαστείτε:

 • 2 φλιτζάνια με πάγο
 • Χοντρό θαλασσινό αλάτι
 • Χλιαρό-κρύο νερό

Εκτέλεση:

Γεμίστε το σημείο που βρίσκεται το σιφόνι σας με παγάκια και καλύψτε το εντελώς. Ρίξτε πάνω στα παγάκια αρκετό χοντρό θαλασσινό αλάτι και ύστερα αφήστε τη βρύση να τρέχει κρύο νερό. Μην την κλείσετε μέχρι να λιώσουν τα παγάκια και να εξαφανιστεί κάθε τους ίχνος. Το αλάτι με αυτό τον τρόπο, θα κυλήσει μέσα στον αγωγό της κουζίνας σας και θα διώξει λίπη και βρωμιές.

Συνταγή 3 – Ζεστό νερό

Το ζεστό νερό είναι πολλές φορές η πιο γρήγορη και εύκολη λύση και μπορεί και μόνο αυτό να σας βοηθήσει στην απόφραξη του νεροχύτη της κουζίνας σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ως προς τη θερμοκρασία και το νερό να είναι ζεστό και ποτέ καυτό, ειδικά αν δε γνωρίζετε το υλικό από το οποίο αποτελούνται οι σωληνώσεις σας. Το βραστό/καυτό νερό μπορεί να διαβρώσει και να παραμορφώσει τη σωλήνωση της αποχέτευσης και να προκληθούν διαρροές εάν οι σωλήνες λιώσουν, κάτι που μπορεί να συμβεί αν οι σωλήνες είναι πλαστικοί ή από υλικό PVC.
Τι θα κάνετε:

 1. Βράζουμε μια κατσαρόλα με νερό και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
 2. Ρίξτε αργά το νερό στην αποχέτευση.
 3. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μεταξύ των ροών. Αφήστε το ζεστό νερό να λιώσει τα υπολείμματα σαπουνιού και να διαλύσει τη βρωμιά ή να χαλαρώσει τα στερεά κ.λπ.
 4. Επαναλάβετε αν χρειάζεται.
TIPS

Συμβουλές για την πρόληψη μελλοντικών βουλωμάτων

 • Μη χρησιμοποιείτε την αποχέτευση ως κάδο απορριμμάτων. Τα αποφάγια, τα κατακάθια καφέ και τα ινώδη λαχανικά δεν πρέπει να μπαίνουν στο νεροχύτη σας. 
 • Μη ρίχνετε γράσο ή λάδι στην αποχέτευση σας. Μπορεί να σκληρύνει καθώς κρυώνει, προκαλώντας βουλώματα. 
 • Μη ρίχνετε οδοντικό νήμα ή άλλα αντικείμενα στο νεροχύτη του μπάνιου σας και τοποθετείστε ένα προστατευτικό σιφόνι για τις τρίχες.
 • Μην πετάτε το χρώμα, με το οποίο βάφετε το σπίτι, στο νεροχύτη.
 • Αγοράστε ένα πλαστικό ή σιδερένιο φίλτρο/δυχτάκι για το νεροχύτη που θα συγκρατεί σκουπίδια και τρίχες. 
 • Ρίχνετε τακτικά ζεστό νερό στην αποχέτευση για να ξεπλένετε τα υπολείμματα. 
 • Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο με ξύδι και μαγειρική σόδα μια φορά το μήνα ως προληπτικό μέτρο. Θα αφαιρέσει τα υπολείμματα πριν γίνουν μεγάλο μπλοκάρισμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ – ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αν παρά τις επίμονες προσπάθειες δεν καταφέρετε να ξεβουλώσετε το νεροχύτη σας, μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου. Θα έρθουμε άμεσα κοντά σας και θα λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα βουλώματος σας ταλαιπωρεί. Τηλεφωνήστε μας και θα δώσουμε συμβουλές στο το πρόβλημα σας και απαντήσεις στις απορίες σας.

Αν επιθυμείτε επαγγελματικό ξεβούλωμα ερχόμαστε άμεσα για να λύσουμε το πρόβλημά σας με έμπειρο τεχνικό και σύγχρονο εξοπλισμό.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931030303