ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ – ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Αποφασίσατε να πλύνετε τα πιάτα και το νερό δεν… κατεβαίνει. Ο νιπτήρας σας γίνεται μία μικρή λίμνη και μερικές φορές δύσοσμες μυρωδιές ξεπροβάλλουν από το νεροχύτη σας. Το ίδιο συμβαίνει και στο νιπτήρα σας. Μικρά σκουπίδια και τρίχες ίσως τα έχουν βουλώσει και πιστέψτε μας δε θα αργήσει και πολύ η ώρα της… πλημμύρας.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ – ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δείτε 2 φυσικούς τρόπους για να ξεβουλώσετε το νεροχύτη (και το νιπτήρα) σας και ακολουθήστε έναν από αυτούς κάθε φορά που νομίζετε, πως κάτι δεν πάει καλά. Οι συνταγές που ακολουθούν αφορούν ένα ήπιο βούλωμα που αφορά τον συγκεκριμένο νεροχύτη και όχι ένα γενικότερο βούλωμα που αφορά την κεντρική σας αποχέτευση. Είναι 2 εύκολες, άμεσες και ανώδυνες μέθοδοι οι οποίες μπορούν να δώσουν μία τοπική λύση αλλά μπορούν να αποτελέσουν και μέρος μίας τακτικής συντήρησης εκ μέρους σας ώστε να έχετε μόνιμα καλή ροή στα σιφώνια σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI καυτό/βραστό νερό σε σιφώνια με πλαστικούς σωλήνες PVC.

Συνταγή 1

Τι θα χρειαστείτε:

  • ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα
  • 1 φλιτζάνι λευκό ξίδι
  • 1 κατσαρόλα ζεστό νερό

Εκτέλεση:

Ρίξτε μέσα στο σιφόνι του νεροχύτη σας τη μαγειρική σόδα και ύστερα προσθέστε το λευκό ξίδι. Βάλτε την τάπα και αφήστε το να δράσει για μισή έως μία ώρα.  Βγάλτε την τάπα και ρίξτε αρκετή ποσότητα βραστό νερό.  Ο συνδυασμός σόδας με ξίδι και καυτό νερό θα διαλύσει τα λίπη και τα κατάλοιπα τροφίμων ή σαπουνιού και ο νεροχύτης ή ο νιπτήρας θα πρέπει να ξεβουλώσει.

Σε επίμονες περιπτώσεις, αφήστε το διάλυμα να δράσει, με ταπωμένο τον νεροχύτη, όλη την νύχτα.  Αν δεν ξεβουλώσει, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν στερεά κατάλοιπα μέσα π.χ. τρόφιμα ή τρίχες.  Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε βεντούζα για να βοηθήσετε τα στερεά να απομακρυνθούν.  Όταν χρησιμοποιείτε βεντούζα, να αφήνετε μια μικρή ποσότητα νερού μέσα στον νεροχύτη, για να δημιουργηθεί το απαραίτητο κενό αέρα.

Συνταγή 2

Τι θα χρειαστείτε:

  • 2 φλιτζάνια με πάγο
  • Χοντρό θαλασσινό αλάτι
  • Χλιαρό-κρύο νερό

Εκτέλεση:

Γεμίστε το σημείο που βρίσκεται το σιφόνι σας με παγάκια και καλύψτε το εντελώς. Ρίξτε πάνω στα παγάκια αρκετό χοντρό θαλασσινό αλάτι και ύστερα αφήστε τη βρύση να τρέχει κρύο νερό. Μην την κλείσετε μέχρι να λιώσουν τα παγάκια και να εξαφανιστεί κάθε τους ίχνος. Το αλάτι με αυτό τον τρόπο, θα κυλήσει μέσα στον αγωγό της κουζίνας σας και θα διώξει λίπη και βρωμιές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ – ΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αν παρά τις επίμονες προσπάθειες δεν καταφέρετε να ξεβουλώσετε το νεροχύτη σας, μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου. Θα έρθουμε άμεσα κοντά σας και θα λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα βουλώματος σας ταλαιπωρεί. Τηλεφωνήστε μας και θα δώσουμε συμβουλές στο το πρόβλημα σας και απαντήσεις στις απορίες σας.

Αν επιθυμείτε επαγγελματικό ξεβούλωμα ερχόμαστε άμεσα για να λύσουμε το πρόβλημά σας με έμπειρο τεχνικό και σύγχρονο εξοπλισμό.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931030303