ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ. Μια από τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που κανένας μας δεν θέλει αλλά θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει είναι το φράξιμο της αποχέτευσης της λεκάνης της τουαλέτας. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο μπορεί να δυσκολέψει πολύ την καθημερινότητα μας. Η αποχέτευση της τουαλέτας παίζει έναν πολύ κρίσιμο ρόλο καθώς είναι υπεύθυνη για την απομάκρυνση όλων των οργανικών λυμάτων τα οποία καταλήγουν στην κεντρική αποχέτευση. Όμως, αν η λεκάνη βουλώσει, αυτά τα λύματα παραμένουν, δυσκολεύοντας έτσι την ροή του νερού μέσα στους σωλήνες. Επομένως, όταν τραβάτε καζανάκι το νερό με τα λύματα ανεβαίνουν στην επιφάνεια αφού δεν μπορούν να φτάσουν στην αποχέτευση.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931030303

Σε αυτό το κείμενο θα μιλήσουμε για όλα όσα αφορούν την βουλωμένη λεκάνη. Θα δούμε μερικούς από τους λόγους που μπορούν να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα, οι πιθανές ενδείξεις που μπορούν να παρουσιαστούν αλλά και πως μπορείτε να δώσετε λύση σε ένα τέτοιο πρόβλημα.

ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Αρχικά ξεβούλωμα θα χρειαστεί να κάνετε όταν ο σωλήνας της λεκάνης που καταλήγει στην αποχέτευση βουλώσει. Αυτό θα συμβεί όταν πετάτε χαρτιά και σκουπίδια κατευθείαν μέσα στη λεκάνη. Οι τεχνικοί μας στην απόφραξη έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με πολλά υλικά διαφόρων ειδών τα οποία μπορούν με ευκολία να καταλήξουν στους σωλήνες της τουαλέτας και να τους μπλοκάρουν.

Στις περισσότερες περιπτώσεις το βούλωμα το προκαλεί το βουρτσάκι του πιγκάλ το οποίο μπορεί να αποσπαστεί εύκολα. Έτσι, τραβώντας το καζανάκι μπορεί να κολλήσει στον σωλήνα. Το ίδιο γίνεται συχνά και με τα αρωματικά τα οποία κρεμάμε στο χείλος της λεκάνης. Ακόμη, άλλα αντικείμενα που μπορούν να καταλήξουν στους σωλήνες περιλαμβάνουν το χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, πάνες, ταμπόν, σερβιέτες, αποτσίγαρα, μπατονέτες, συσκευασίες καλλυντικών αλλά και υπολείμματα από σαπούνια.

Οτιδήποτε από τα παραπάνω πέφτει μέσα στη λεκάνη δεν διαλύεται όταν τραβάμε το καζανάκι και σχεδόν πάντα θα καταλήξει μέσα στον σωλήνα όπου και θα σφηνώσει.  Άρα θα πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε  ότι η λεκάνη της τουαλέτας δεν είναι ένας χώρος για να πετάμε τα απορρίμματά μας. Επιπλέον, δεν είναι όλες οι αποχετεύσεις φτιαγμένες με τα ίδια δομικά υλικά. Αυτό σημαίνει ότι μια πρόχειρη κατασκευή ή μια όπου οι σωλήνες έχουν μικρή διάμετρο είναι σαφώς και πιο επιρρεπής. Τέλος, ένας επιπλέον λόγος είναι τα αποχετευτικά δίκτυα τα οποία δεν συντηρούνται συχνά. Όταν η αποχέτευση μένει παραμελημένη  δηλαδή δεν καθαρίζεται συχνά, τότε το βούλωμα είναι πολλές φορές μια αναπόφευκτη κατάσταση.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Η πρώτη και πιο συχνή ένδειξη ότι κάτι πάει στραβά με το αποχετευτικό σύστημα της λεκάνης μας είναι όταν πατάμε το καζανάκι και η στάθμη του νερού ανεβαίνει προς τα πάνω. Αφού οι σωλήνες της αποχέτευσης είναι τοποθετημένοι με τέτοιο τρόπο ώστε η ροή του νερού να γίνεται προς τα κάτω, όταν το νερό επιστρέφει είναι μια καλή ένδειξη ότι κάπου μέσα στον σωλήνα βρίσκει αντίσταση από κάτι. Μια δεύτερη πιθανή ένδειξη είναι η μη αποδέσμευση των λυμάτων. Αυτό συμβαίνει όταν μαζί με τη στάθμη του νερού ανεβαίνουν και περιττώματα ή άλλες βρομιές που ενδέχεται να έχουμε ρίξει μέσα στη λεκάνη. Ακόμη, και η παρουσία μιας άσχημης μυρωδιάς μπορεί να είναι μια καλή ένδειξη καθώς δημιουργείται όταν υπάρχει πρόβλημα στην αποχέτευση και είναι πολύ εύκολο να την εντοπίσουμε.

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ – ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Το πρώτο πράγμα που ενδέχεται να κάνουμε όλοι μας όταν βουλώσει η τουαλέτα είναι να βρούμε μια σχετικά εύκολη λύση για να φτιάξουμε το πρόβλημα. Σίγουρα εκεί έξω υπάρχουν πολλοί αποτελεσματικοί τρόποι τους οποίους αξίζει να δοκιμάσετε. Σίγουρα όμως δεν αναφερόμαστε στα αποφρακτικά προϊόντα του εμπορίου τα οποία σας προτείνουμε να αποφύγετε με κάθε τρόπο. Πέρα από το γεγονός ότι οι ουσίες που περιέχουν είναι βλαβερές για εσάς και τους γύρω σας, μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στους σωλήνες της αποχέτευσης η οποία θα σας κοστίσει αστρονομικά ποσά για να την επιδιορθώσετε.

Ξεβούλωμα με βραστό νερό

Στις περισσότερες περιπτώσεις το βραστό νερό είναι μια πολύ απλή και αποτελεσματική λύση. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να τραβήξετε μια φορά το καζανάκι και να κλείσετε την παροχή του νερού. Έπειτα ρίξτε με προσοχή μέσα στη λεκάνη 1-2 κατσαρόλες βραστό νερό. Περιμένετε για λίγα λεπτά και ανοίξτε ξανά την παροχή του νερού και πατήστε αμέσως το καζανάκι. Αν το νερό ρέει κανονικά και αποστραγγίζεται γρήγορα τότε η μέθοδος πέτυχε. Διαφορετικά μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία ή να προχωρήσετε σε κάποια άλλη μέθοδο.

Ξεβούλωμα με τη χρήση κρεμάστρας

Το ξεβούλωμα της λεκάνης μπορεί να γίνει με ευκολία χρησιμοποιώντας ένα σύρμα ή μια ατσαλίνα. Σε περίπτωση όμως που δεν έχετε τίποτα από τα δύο, τότε μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας μια αυτοσχέδια εκδοχή ισιώνοντας μια συρμάτινη κρεμάστρα. Η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο εύκολη με τη βοήθεια μιας πένσας. Αφού ισιώσετε την κρεμάστρα δημιουργήστε έναν γάντζο στην μια από τις δύο άκρες. Αμέσως μετά τοποθετήστε το σύρμα από την πλευρά του γάντζου μέσα στη λεκάνη. Με προσεχτικές και αργές κινήσεις προκειμένου να μην δημιουργήσετε πρόβλημα στις σωληνώσεις, προσπαθήστε να σπρώξετε ή να τραβήξετε προς τα έξω όλα τα υλικά που μπλοκάρουν τη τουαλέτα σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
6931 030303

Ταχεία εξυπηρέτηση, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες.
Κυριακές και Αργίες.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ