ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ αναλαμβάνει την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ και τον καθαρισμό αποχέτευσης της μπανιέρας σας με σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό. Δραστηριοποιούμαστε στην απόφραξη μπανιέρας, σιφωνίουμπανιέρας και όλου του δικτύου αποχέτευσης από το 1985. Γνωρίζουμε καλά τις αιτίες, τα συμπτώματα αλλά και τις διαφορετικές μεθόδους που αρμόζουν κατά περίπτωση στην διαδικασία της απόφραξης μπανιέρας.

ΒΟΥΛΩΣΕ Η ΜΠΑΝΙΕΡΑ;

Επικοινωνήστε με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».
Σας απαλλάσσουμε άμεσα και υπεύθυνα από το βούλωμα της μπανιέρας σας και οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών, Χριστουγέννων, Πάσχα και 15αύγουστου.

Έχουμε την εμπειρία στις αποφράξεις, τα συστήματα αποχετευτικών δικτύων και τις αντλήσεις υδάτων για πάνω από 35 χρόνια. Διαθέτουμε πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό. Καλέστε μας στο 6931 030303.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑ – FAQ

Γιατί δεν στραγγίζει το νερό της μπανιέρας μου;

Συνήθως η αιτία μιας μπανιέρας με αργή αποστράγγιση είναι ένα φράξιμο που περιορίζει τη ροή του νερού. Τα βουλώματα συνήθως αποτελούνται από τρίχες με κόμπους, βρομιά, λίπος και/ή σαπούνι. Μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν επειδή τα μαλλιά μπορεί να τυλιχτούν γύρω από διάφορα σημεία της αποχέτευσης. Ίσως όμως οι τρίχες απλά να έχουν μπλοκάρει το εσωτερικό της τάπας, οπότε την ξεβιδώνετε και βγάζετε τις τρίχες.

Πώς θα ξεβουλώσετε μία βουλωμένη μπανιέρα με φυσικό τρόπο;

Ξεκινήστε ρίχνοντας μια κατσαρόλα με αρκετά ζεστό νερό (όχι βραστό) στην αποχέτευση. Στη συνέχεια, ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 1 φλιτζάνι νερό με ξίδι. Καλύψτε με την τάπα αποστράγγισης και περιμένετε 5 έως 10 λεπτά. Ρίξτε ξανά ζεστό νερό στην αποχέτευση.

Πώς μπορώ να εμποδίσω τις τρίχες μου να φράζουν την μπανιέρα;

– Βουρτσίστε τα μαλλιά σας πριν κάνετε ντους.
– Τοποθετήστε ένα φίλτρο για τρίχες στην τρύπα αποστράγγισης.
– Καθαρίζετε την αποχέτευση με ζεστό νερό (όχι βραστό) μία φορά το μήνα.
– Αντιμετωπίστε άμεσα τυχόν προβλήματα.

Μπορούν τα κοντά μαλλιά να φράξουν την μπανιέρα;

Είτε πρόκειται για μακριά είτε για κοντά μαλλιά, είναι υπεύθυνα για τις περισσότερες φραγμένες μπανιέρες. Μία βουλωμένη αποχέτευση της μπανιέρας μπορεί να προκληθεί και από κοντά και από μακριά μαλλιά. Επομένως είναι μια κοινή παρανόηση ότι οι γυναίκες ευθύνονται για τα βουλώματα που προέρχονται από τρίχες.

ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Η βουλωμένη αποχέτευση της μπανιέρας είναι ένα υδραυλικό πρόβλημα που όλοι αντιμετωπίζουν κάποια στιγμή. Σε αντίθεση με πολλά οικιακά προβλήματα που συμβαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα, όπως πλημμύρες από καταιγίδες ή σωλήνες που τρυπιούνται από μια ρίζα, αυτή η δυσκολία αποστράγγισης συχνά προκύπτει από τη σταδιακή συσσώρευση υλικού στην αποστράγγισή σας με την πάροδο του χρόνου.

Τρίχες από τα μαλλιά.

Η πιο κοινή αιτία βουλωμένης μπανιέρας είναι τα μαλλιά. Όταν κάνετε μπάνιο ή ντους, οι τρίχες από τα μαλλιά σας δεν έχουν πουθενά αλλού να πάνε εκτός από το στόμιο αποστράγγισης στην αποχέτευση. Όταν γλιστρούν μέσα στην αποχέτευση, μπορεί να κολλήσουν στις πλευρές των σωληνώσεων, να συσσωρευτούν με την πάροδο του χρόνου και να συνδεθούν με άλλα υλικά που εισέρχονται επίσης στους σωλήνες. Αυτό αποτρέπει τη ομαλή ροή των λυμάτων.

Υπολείμματα σαπουνιού.

Μια άλλη κοινή αιτία βουλώματος στην μπανιέρα είναι τα υπολείμματα σαπουνιού. Έχετε παρατηρήσει ποτέ λευκούς λεκέδες στους τοίχους του ντους σας; Αυτό είναι το σαπούνι. Εισέρχεται με τον ίδιο τρόπο στο στόμιο αποστράγγισης με την πάροδο του χρόνου. Καθώς το σαπούνι γλιστρά στην αποχέτευση, στερεοποιείται, κολλώντας στις πλευρές των σωληνώσεων μέχρι να δημιουργήσει μπλοκάρισμα πάντα με την βοήθεια και των άλλων υλικών καθώς όλα μαζί προκαλούν συσσωματώσεις.

Σκληρό νερό.

Φαίνεται δύσκολο ότι το ίδιο το νερό σε μια μπανιέρα θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα, αλλά το σκληρό νερό περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα. Αν και είναι αόρατο με γυμνό μάτι, αυτά τα μέταλλα μπορεί να αποδειχθούν δαπανηρά όταν πρόκειται για τη καλή κατάσταση της αποχέτευσης. Ακριβώς όπως τα μαλλιά και το σαπούνι, συλλέγονται στις πλευρές των σωληνώσεων, συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου. Αυτά τα μικροσκοπικά συντρίμμια μαζεύονται σιγά-σιγά και προστιθέμενα βουλώνουν το σωλήνα. Το νερό με υψηλότερα επίπεδα pH* κάνει αυτό το πρόβλημα ακόμη χειρότερο.

* Το pH (Πεχά) αποτελεί μέτρο οξύτητας ή αλκαλικότητας μιας χημικής ουσίας, εξ ου και αναφέρεται ως ενεργός οξύτητα. Στους 25 °C, η κλίμακα pH κυμαίνεται από 0 έως 14 και χρησιμοποιείται ευρέως για τον προσδιορισμό της οξύτητας ενός διαλύματος. Διαλύματα για τα οποία η τιμή του pH είναι μικρότερη από 7 χαρακτηρίζονται ως όξινα, ενώ διαλύματα με pH μεγαλύτερο από 7 χαρακτηρίζονται αλκαλικά. Tα διαλύματα με pH=7 ονομάζονται ουδέτερα.

Άμμος ή χώματα.

Εάν γυρίσατε από την παραλία ή έχετε παιδιά που παίζουν τακτικά έξω, η άμμος και τα χώματα μπορούν να συσσωρευτούν γρήγορα στον αγωγό σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν η βρύση της μπανιέρας σας δεν έχει ιδιαίτερα ισχυρή ροή νερού.

Όλα μαζί ή κάποια από τα παραπάνω.

Τα περισσότερα φράγματα προκαλούνται στην πραγματικότητα από ένα συνδυασμό των παραπάνω τεσσάρων κοινών αιτιών. Μόλις ένα από αυτά αρχίσει να μαζεύεται, είναι εύκολο για οποιοδήποτε άλλο να κολλήσει και να προστίθεται στο φράξιμο. Το σκληρό νερό είναι ιδιαίτερα δύσκολο όταν συνδυάζεται με βουλώματα μαλλιών ή σαπουνιού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Υπάρχουν πολλοί απλοί τρόποι για να προσπαθήσετε να αποφράξετε μόνοι σας τη μπανιέρα, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο ΠΩΣ ΞΕΒΟΥΛΩΝΩ ΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ. Αν όμως το βούλωμα επιμένει ή δεν θέλετε να ασχοληθείτε, μπορείτε να μας καλέσετε στο 6931 03 03 03, και να φθάσουμε άμεσα στον χώρο που θα μας υποδείξετε. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα επέμβουν αποτελεσματικά με επαγγελματικές μεθόδους ώστε να αποσυμφορήσουν ταχύτατα την μπανιέρα σας αλλά και οτιδήποτε άλλο εμποδίζει την όδευση των λυμάτων στην αποχέτευσή σας.

Χρησιμοποιούμε όλες τις μεθόδους για την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ανάλογα με την περίπτωση, το σημείο εμπλοκής αλλά και το αντικείμενο που φράζει τον σωλήνα. Έτσι η παραδοσιακή μέθοδος της ατσαλίνας και ο επαγγελματικός χειρισμός των τεχνικών μας μπορεί να είναι αρκετά για να ξεβουλώσουν το νεροχύτη σας. Ισως και μία βεντούζα με τον κατάλληλο χειρισμό να δώσει λύση.

Αν όμως το φράγμα επιμένει, έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας να αποφράξουμε οποιοδήποτε βούλωμα.

  • Ηλεκτρομηχανικές ατσαλίνες.
  • Χειροκίνητες ατσαλίνες.
  • Πιεστικά μηχανήματα με υδροβολή.
  • Πολλαπλές κεφαλές υδροβολής ανάλογα με την περίπτωση.
  • Σύνθετο μηχάνημα αναρρόφησης και πίεσης.
  • Ειδικές κάμερες ελέγχου αποχέτευσης.

Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος εξοπλισμός εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα χωρίς να προκληθεί καμία βλάβη στις σωληνώσεις. Σεβόμαστε τον χώρο σας και προσέχουμε ιδιαίτερα ώστε να μην δημιουργηθεί αναστάτωση.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

1 ΤΗΛΕΦΩΝΟ