ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - 24 ώρες - 365 ημέρες - Απόφραξη με κάμερα - Απόφραξη από ρίζες - Νεροχύτες - Τουαλέτες - Μπανιέρες - Σιφώνια - Φρεάτια - Υδρορροές - Αντλήσεις

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ. Σιφώνια υπάρχουν σε αρκετά σημεία μέσα στην κατοικία ή την επιχείρησή σας. Τα κυριότερα από αυτά περιλαμβάνουν τον νιπτήρα του μπάνιου, τον νεροχύτη της κουζίνας, την μπανιέρα και το δάπεδο του μπαλκονιού και του μπάνιου. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή όμως και παρουσιάζει κάποιες ιδιαιτερότητες. Πιο συγκεκριμένα οι λόγοι που μπορεί να βουλώσει το κάθε σιφώνι είναι ξεχωριστοί για κάθε περίπτωση.

ΠΩΣ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΙΦΩΝΙ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

Ο νούμερο ένα λόγος που μπορεί να βουλώσει το σιφώνι σας είναι συνήθως μέσω υλικών όπως τα λίπη, υπολείμματα τροφών, τρίχες, σκόνη, χώμα, χαρτί. Επίσης είδη μπάνιου και άλλα μικροαντικείμενα. Για αυτό λοιπόν πρέπει να φροντίζουμε να μην πετάμε σκουπίδια μέσα στην αποχέτευση αφού με τον καιρό συσσωρεύονται και μπλοκάρουν το σιφώνι. Ακόμη, η χρήση χημικών ουσιών  είναι ένας από τους βασικούς λόγους που μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα σε ένα σιφώνι. Αυτές οι ουσίες έχουν την ικανότητα να διαβρώνουν τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα σιφώνια και να εμποδίζουν την λειτουργία τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται επειγόντως μια απόφραξη αποχέτευσης.

Επιπλέον, η παλιά κατασκευή του σιφωνιού μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα όπως και οι παλαιότερες βλάβες που ενδέχεται να έχει υποστεί. Για να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα είναι καλό ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ρίχνουμε 1 κατσαρόλα βραστό νερό μέσα στην αποχέτευση. Και να πετάμε τα υπολείμματα των τροφών από τα πιάτα μας στα σκουπίδια. Τέλος φροντίστε να μην ρίχνετε τρίχες, κομμάτια χαρτιού και συσκευασίες από καλλυντικά μέσα στο σιφώνι. Επίσης τοποθετήστε ένα προστατευτικό φίλτρο στο σιφώνι το οποίο θα εμποδίζει τυχαία μικροαντικείμενα από το να περάσουν στους σωλήνες της αποχέτευσης.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

Ένας από τους λόγους που είναι προτιμότερο να καλέσετε εμάς αντί για κάποια άλλη εταιρία είναι επειδή οι υπηρεσίες μας είναι αποτελεσματικές και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Θα φροντίσουμε να εξεταστεί το πρόβλημά σας σε βάθος. Θα βρούμε τη πιο κατάλληλη μέθοδο για τη μόνιμη επίλυσή του. Έχουμε δεκαετίες εμπειρίας πάνω στα ξεβουλώματα. Το πολύ έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεστε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
6931 030303

Ταχεία εξυπηρέτηση, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες.
Κυριακές και Αργίες.

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΙΦΩΝΙ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

Με μια βεντούζα

 • Αρχικά εφαρμόστε την βεντούζα στο στόμιο του σιφωνιού αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι η μπανιέρα ή ο νιπτήρας είναι στεγνός.
 • Αμέσως μετά, αφήστε να τρέξει λίγο νερό ώστε να ανεβεί η στάθμη του νερού και να δημιουργηθεί ένα κενό αέρος στο σιφώνι.
 • Αρχίστε να κουνάτε την βεντούζα επαναλαμβανόμενα πάνω και κάτω με σταθερές κινήσεις.
 • Τέλος, ρίξτε καυτό νερό μέσα στο σιφώνι ώστε να απομακρυνθεί κάθε εμπόδιο που το μπλοκάρει.

Ξεβούλωμα με σύρμα

 • Πάρτε ένα σύρμα ενός μέτρου και με τη βοήθεια μιας πένσας, λυγίστε την άκρη ώστε να δημιουργηθεί ένας γάντζος.
 • Τοποθετήστε το σύρμα από την πλευρά του γάντζου στο στόμιο του σωλήνα και σπρώξτε το αργά και σταθερά ώσπου να συναντήσετε το σημείο φραγής.
 • Με απαλές και σταθερές κινήσεις, προσπαθήστε να απομακρύνετε όλα τα υλικά τα οποία δημιουργούν τον φραγμό.

Η διαδικασία αυτή όμως θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και χωρίς απότομες κινήσεις καθώς μπορεί να δημιουργήσετε ζημιά στον σωλήνα με το σύρμα. Αυτός ο τρόπος ξεβουλώματος μπορεί να μην έχει αποτελέσματα μόνο αν τα συσσωρευμένα υλικά είναι χωμένα πολύ βαθιά μέσα στον σωλήνα. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι προτιμότερο να ζητήσετε την βοήθεια ενός ειδικού συνεργείου.


Ξεβούλωμα με ατσαλίνα

 • Τοποθετήστε την, κρατώντας την από την ειδική λαβή μέσα στο σωλήνα ώσπου να νιώσετε αντίσταση από τα υλικά που τον φράζουν.
 • Αμέσως μετά, με προσεχτικές κινήσεις προσπαθήστε να αφαιρέσετε ή να απομακρύνετε τις βρομιές από τον σωλήνα σας.

Ως διαδικασία μοιάζει ιδιαίτερα στην μέθοδο ξεβουλώματος με τη χρήση σύρματος ή συρμάτινης κρεμάστρας με την μόνη διαφορά ότι με τη βοήθεια της ατσαλίνας μπορείτε να απομακρύνετε υλικά που έχουν κολλήσει αρκετά βαθιά μέσα στον σωλήνα. Συνεπώς, η χρήση ατσαλίνας για ξεβούλωμα έχει σχεδόν βέβαια αποτελέσματα.


Με αλάτι και ξίδι

 • Φτιάξτε ένα μείγμα με ίσες ποσότητες από αλάτι και ξίδι μέσα σε μια κούπα.
 • Έπειτα αδειάστε το στο σιφώνι και αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον μισή ώρα. Επιπλέον, καλό είναι όσο περιμένετε να καλύψετε το σιφώνι με ένα πανί καθώς το μείγμα βγάζει αφρούς και αναθυμιάσεις. Αυτοί οι αφροί δείχνουν πως το μείγμα έχει λειτουργήσει και έχει αρχίσει να διαβρώνει όλα τα αντικείμενα που έχουν φράξει το σιφώνι.
 • Αφού δράσει το μείγμα ξεπλύνετε τον σωλήνα αδειάζοντας 1-2 κατσαρόλες βραστό νερό οι οποίες θα παρασύρουν όλα τα ανεπιθύμητα υλικά στην αποχέτευση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΙΦΩΝΙΩΝ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

Μπορούμε με ένα συμβόλαιο συντήρησης να αναλάβουμε τον τακτικό καθαρισμό όλων των σιφωνιών στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Έτσι οι σωληνώσεις στα σιφώνια θα είναι πάντοτε καθαρές. Επίσης σε οποιοδήποτε έκτακτο πρόβλημα επεμβαίνουμε άμεσα πάντα βάσει του συμβολαίου συντήρησης. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα και οργανώνετε καλύτερα τις δαπάνες σας.

Ιδιαίτερα στα παλιά σιφώνια η τακτική συντήρηση και ο καθαρισμός είναι απαραίτητος. Στις παλαιές σωληνώσεις επίσης καλό είναι να επιλαμβάνεται των εργασιών ένας επαγγελματίας τεχνικός με εμπειρία καθώς η παλαιότητα κατασκευής καθιστά τα σιφώνια ευπαθή.

Προσπαθήστε από την πλευρά σας να ακολουθείτε τα παρακάτω για την σωστή χρήση των σιφωνιών σας.


ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟ ΣΙΦΩΝΙ

Λίπη ή λάδια από το μαγείρεμα. – Ζυμαρικά, ρύζι, ψωμιά. – Αυτοκόλλητα από τα φρούτα όταν τα πλένουμε. – Τρίχες. – Καφές ή κόκκοι καφέ. – Ταμπόν, σερβιετάκια. – Μωρομάντιλα, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα. – Φάρμακα, λοσιόν και καλλυντικά. – Τραυμαπλάστ και οδοντικό νήμα. – Προφυλακτικά, μπαλόνια ή λαστιχένια γάντια. – Είδη από βαμβάκι (ντεμακιγιάζ), μπατονέτες, αποτσίγαρα, μαλακτικά, χαρτομάντιλα ή παρόμοια ινώδη υλικά. – Τσίχλες. – Ξυράφια, λεπίδες, σύριγγες, βελόνες. – Μικρά παιχνίδια. – Πώματα μπουκαλιών, είτε μεταλλικά είτε πλαστικά. – Υπολείμματα από σέλινο, καρότα και φλούδες πατάτας. – Λάδι αυτοκινήτων, αντιψυκτικό. – Χρώματα, διαλύτες χρωμάτων, βερνίκια νυχιών. – Κόλλα.


ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Μπορείτε να ρίχνετε 1 με 2 κατσαρόλες βραστό νερό μία φορά την εβδομάδα ώστε να αποτρέψετε την οποιαδήποτε συσσώρευση από λίπη. 

 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ

Μην ρίξετε το βραστό νερό απευθείας στον πορσελάνινο νιπτήρα, αλλά μέσα στον αγωγό, και μην χρησιμοποιείτε βραστό-καυτό νερό, αν έχετε πλαστικούς σωλήνες από PVC, καθώς το νερό πάνω από τους 80 βαθμούς Κελσίου μπορεί να μαλακώσει μερικούς τύπους σωληνώσεων από PVC. Ενδεχομένως να προκαλέσει και χαλάρωση των αρμών. Τους πλαστικούς σωλήνες προσπαθήστε να τους καθαρίσετε χρησιμοποιώντας ένα αποφρακτικό έμβολο ή μια βεντούζα.

Πως ξεβουλώνουμε κάθε διαφορετικό σιφώνι

ΜΠΑΝΙΕΡΑΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣΝΙΠΤΗΡΑΣΝΕΡΟΧΥΤΗΣΥΔΡΟΡΡΟΗ – ΛΟΥΚΙ