ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ξεκίνησε τις εργασίες της το 1985. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Γνωρίζουμε τις αποχετεύσεις μέσα και έξω κυριολεκτικά. Μπορούμε να εντοπίσουμε γρήγορα την αιτία ενός φράγματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να καθαρίσουμε γρήγορα τις φραγμένες αποχετεύσεις και να τις επαναφέρουμε σε ομαλή λειτουργία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

Προσφέρουμε μόνιμες λύσεις. Ακολουθούμε Ευρωπαϊκούς κανόνες, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που εφάπτεται της ανθρώπινης υγείας. Δεν σας παρέχουμε προχειροδουλειές γιατί γνωρίζουμε ότι θα έχετε επιπλέον επιβάρυνση, θα χάσετε πολύτιμο χρόνο και η ταλαιπωρία για εσάς θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στην Σταμάτα.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην Σταμάτα.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Σταμάτα.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στην Σταμάτα.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Σταμάτα.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Σταμάτα.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στην Σταμάτα.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)στην Σταμάτα.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Σταμάτα.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στην Σταμάτα.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στην Σταμάτα.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Σταμάτα.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στην Σταμάτα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ. (κ.α.)

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» για τον καθαρισμό της αποχέτευσης χρησιμοποιούμε Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα. Στην εταιρεία μας, έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχετευτικών σας δικτύων.

Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

Η«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας λύνει τα χέρια με την κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης. Ο εξοπλισμός CCTV, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα.

Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου.

Πραγματοποιούμε  επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης με μία μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα. Αυτή είναι μία  σημαντική  διαδικασία συντήρησης για να διατηρήσετε την αποχέτευσή σας σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείται έλεγχο αποχέτευσης όταν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ακίνητο. Η γνώση της κατάστασης της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού και του συστήματος των εγκαταστάσεων, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν θα συναντήσετε ζητήματα αποχετευτικών δικτύων, βοηθώντας σας να διαπραγματευτείτε την τιμή αγοράς του ακινήτου.

Γνωρίζουμε ότι ακόμα και μια διαρροή στο σύστημα αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι σας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε ένα μικρό πρόβλημα πριν μετατραπεί σε μεγάλη καταστροφή.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

Συνεργαστείτε με την«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» για την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό του δικτύου σας. Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας, θα έχετε σίγουρα λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Η σύμβαση με την εταιρεία, μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

Η Σταμάτα είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Διονύσου στην Ανατολική Αττική, μαζί με τον Άγιο Στέφανο, τη Δροσιά Διονύσου, το Διόνυσο, την Άνοιξη, τη Ροδόπολη Διονύσου και το Κρυονέρι.

Ο οικισμός της Σταμάτας ανήκε μέχρι το 1912 στον τότε διευρυμένο δήμο Μαραθώνος. Με την εφαρμογή της τότε διοικητικής διαίρεσης με την οποία καταργήθηκαν οι περισσότεροι διευρυμένοι δήμοι, η Σταμάτα εντάχθηκε στην νεοσύστατη κοινότητα Μαραθώνος στην οποία παρέμεινε μέχρι το 1929. Την χρονιά αυτή η Σταμάτα αποσπάστηκε από την κοινότητα Μαραθώνος και αποτέλεσε έδρα ξεχωριστής κοινότητας στην οποία εντάχθηκαν επίσης οι οικισμοί Διόνυσος, Μπάλα (Ροδόπολη) και Ρωσσοχώρι (Δροσιά). Τα επόμενα χρόνια η έκταση της κοινότητας περιορίστηκε. Το 1950 η Δροσιά αποσπάστηκε σχηματίζοντας νέα κοινότητα, το 1965 αποσπάστηκε η Μπάλα σχηματίζοντας την κοινότητα Μπάλας (μετέπειτα κοινότητα Ροδόπολης) ενώ το 1974 ο Διόνυσος αποσπάστηκε από την κοινότητα και εντάχθηκε στην κοινότητα Μπάλας. Στη συνέχεια η κοινότητα Σταμάτας αμετάβλητη μέχρι το τέλος του 2010 οπότε και θα καταργηθεί και θα ενταχθεί στον νεοσύστατο δήμο Διονύσου.

Ένας λαϊκός θρύλoς παλαιότερων εποχών τον οποίον κατέγραψε τον 19ο αιώνα ο Ανδρέας Καρκαβίτσας και αργότερα ο Λίνος Πολίτης αποδίδει την ονομασία της Σταμάτας στην ιστορική πεζοπορία του Φειδιππίδη μετά τη Μάχη του Μαραθώνα. Σύμφωνα με τον θρύλo κάποιες γυναίκες ζήτησαν από τον Φειδιππίδη να «σταματήσει» για να μάθουν την έκβαση της μάχης στην περιοχή της σημερινής Σταμάτας, ενώ στο Ψυχικό παραλίγο να ξεψυχήσει από τη κόπωση.

Πηγή: Wikipedia