ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» και το εξειδικευμένο προσωπικό της  με τις άριστες τεχνικές γνώσεις του, είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη που αφορά το αποχετευτικό σας δίκτυο. Συνεχής επιδίωξή μας είναι η άψογη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας, οικονομικά και γρήγορα μέσω των τελευταίων τεχνολογικών μέσων και του πολύ καλά εκπαιδευμένου προσωπικού που διαθέτουμε. Ο άριστης ποιότητας εξοπλισμός μας περιλαμβάνει τα τελευταίας γενιάς υπερσύγχρονα πιεστικά μηχανήματα. Μας δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε με επιτυχία αποφράξεις – καθαρισμούς αγωγών μεγάλων οργανισμών όπως εργοστάσια, δήμους, νοσοκομεία κλπ.

Φυσικά είμαστε πάντα κοντά στους κατοίκους και τους επαγγελματίες του Περιστερίου για οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης παρουσιαστεί στο σπίτι ή την επαγγελματική στέγη. Μιλήστε άμεσα μαζί μας με ένα κλικ στο 6931 030303.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

-Που οφείλεται το συνεχές βούλωμα της λεκάνης στην τουαλέτα μου;

Το βούλωμα της λεκάνης της τουαλέτας οφείλεται κυρίως στην απροσεξία και την άγνοια. Δυστυχώς υπάρχει η αίσθηση ότι τα ρευστά αποφάγια (σούπα, φιδές, σάλτσες) μπορούν να πετάγονται μέσα στη λεκάνη κάτι το οποίο είναι αρκετά επιβαρυντικό για την αποχέτευση της λεκάνης. Τα δε υλικά που πέφτουν στο εσωτερικό της λεκάνης της τουαλέτας, είναι διάφορα. Την πρώτη θέση κατέχουν τα μωρομάντηλα ενώ δεύτερα σε κατάταξη είναι τα κρεμαστά αποσμητικά. Άλλα παραδείγματα αποτελούν οι τρίχες, οι πάνες, οι σερβιέτες, το χαρτί τουαλέτας, τα καλλυντικά και τα σαπούνια. Επιπρόσθετα πολλά άτομα έχουν την συνήθεια να τελούν άδειασμα της άμμου της γάτας τους μέσα στη λεκάνη ή να πετάνε τις τρίχες των κατοικίδιων τους ύστερα από το μπάνιο ή το κούρεμα. Επιπλέον τα παιδιά μικρής ηλικίας συνηθίζουν να ρίχνουν πολλές φορές διάφορα αντικείμενα όπως για παράδειγμα μικρά παιχνίδια.

Περισσότερα στο άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Γιατί είναι σημαντικό να καθαρίζουμε τακτικά την αποχέτευση;

Στους σωλήνες της αποχέτευσης ένας τακτικός καθαρισμός είναι σίγουρα η καλύτερη πρόληψη ώστε τα μικρά προβλήματα να μην γίνονται μεγάλα. Με τον προληπτικό καθαρισμό το αποχετευτικό δίκτυο παραμένει μόνιμα καθαρό χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα από συσσωρεύσεις μαζών όπως τρίχες, λίπη, χαρτιά, ρίζες και όλα τα φυσικά υλικά που βουλώνουν την αποχέτευση με το πέρασμα του χρόνου. Είτε πρόκειται για σιφώνι μπάνιου, είτε για νιπτήρα, είτε για νεροχύτη, είτε για κεντρικό σωλήνα αποχέτευσης πολυκατοικίας, είτε για φρεάτιο, μπορούμε να παρέχουμε συντήρηση και καθαρισμό.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Γιατί είναι σημαντικός ο έλεγχος σωλήνων με κάμερα απόφραξης;

• Επισημαίνει την ακριβή φύση και τη θέση των προβληματικών σημείων. Έτσι γνωρίζετε την ακριβή διάγνωση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
• Μπορεί να εντοπίσει μικρά προβλήματα πριν γίνουν μεγάλα.
• Ίσως να βρεθείτε προ εκπλήξεων με αυτά που θα πιθανόν να ανακαλύψετε. Με την πάροδο του χρόνου, όσα πράγματα πέφτουν στην αποχέτευση μπορούν να μείνουν εκεί για πάντα όπως μικρά νομίσματα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και ποιος ξέρει τι άλλο;

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Γιατί να μας επιλέξετε για άντληση υδάτων;

Είμαστε μία εταιρεία με εμπειρία. Η επί πολλά χρόνια κινητοποίησή μας στον τομέα των αποφράξεων και αντλήσεων, μας έχουν εξοπλίσει με την κατάλληλη πείρα προκειμένου να καταπολεμήσουμε κάθε πρόβλημα με απόλυτη επιτυχία. Διαθέτουμε αντλίες απορρόφησης υδάτων με μεγάλη ισχύ ενώ μέσα στα θετικά μας στοιχεία συμπεριλαμβάνεται και η άμεση και γρήγορη ανταπόκριση. Όλα μας τα συνεργεία βρίσκονται σε ετοιμότητα σε καθημερινή βάση και οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου για να παρέμβουν και να λύσουν ένα πρόβλημα έκτακτης ανάγκης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποχέτευσης. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Περιστερίου.

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στο Περιστέρι.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή του Περιστερίου.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Περιστέρι.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στο Περιστέρι.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Περιστέρι.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Περιστέρι.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στο Περιστέρι.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στο Περιστέρι.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Περιστέρι.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στο Περιστέρι.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στο Περιστέρι.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Περιστέρι.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στο Περιστέρι.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»

Aσχολoύμαστε με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου στο Περιστέρι και όλα τις Δυτικά Προάστια.

 • Έχουμε πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει πολλές αποφρακτικές περιπτώσεις.
 • Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 35 χρόνια.
 • Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.
 • Είμαστε πάντα διαθέσιμοι. 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα, Πάσχα και 15αύγουστο.

Απλά τηλεφωνήστε μας στο 6931 030303.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Σας παρέχουμε τις υπηρεσίες της όλο το 24ωρο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Οποιαδήποτε στιγμή οι κάτοικοι της περιοχής του Περιστερίου μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Αυτός είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας του Περιστερίου. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Περιστερίου. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Περιστερίου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Δεν υπάρχει σημείο που να μην μπορούμε να εφαρμόσουμε τις υπηρεσίες απόφραξης. Σε οποιοδήποτε χώρο δημόσιο, ιδιωτικό, οικιακό, επαγγελματικό πραγματοποιούμε αποφράξεις και καθαρισμούς αποχέτευσης.

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. (κ.α.)

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων μας, οδηγούν στην αποτελεσματική ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» για τον καθαρισμό της αποχέτευσης χρησιμοποιούμε Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα. Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχετευτικών σας δικτύων. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης λύνει κυριολεκτικά τα χέρια. Ο εξοπλισμός CCTV, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου.

Αν δείτε σημάδια ενδεχόμενης εμπλοκής των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, η υπηρεσία επιθεώρησης των καναλιών της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας παρέχει λύσεις.

Πραγματοποιούμε  επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης με μία μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα. Αυτή είναι μία  σημαντική  διαδικασία συντήρησης για να διατηρήσετε την αποχέτευσή σας σε άριστη κατάσταση. Καλό θα είναι επίσης να πραγματοποιείται όταν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ακίνητο. Η γνώση της κατάστασης της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού και του συστήματος των εγκαταστάσεων, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν θα συναντήσετε ζητήματα αποχετευτικών δικτύων, βοηθώντας σας να διαπραγματευτείτε την τιμή αγοράς του ακινήτου.

Γνωρίζουμε ότι ακόμα και μια διαρροή στο σύστημα αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι σας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε ένα μικρό πρόβλημα πριν μετατραπεί σε μεγάλη καταστροφή. Με την κάμερα όμως βρίσκουμε την πραγματική αιτία χωρίς να προβούμε σε δαπανηρούς ελέγχους με σκαψίματα.

Ενδείξεις απόφραξης

Παρακάτω υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν ότι ίσως είναι καιρός να καλέσετε για μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης:

 • Αλλαγή της ροής, του όγκου ή της πίεσης του νερού.
 • Υψηλότεροι από τους συνηθισμένους λογαριασμούς του νερού.
 • Τακτικές υγρές κηλίδες στις πλάκες τσιμέντου ή στο δάπεδο.
 • Δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας.
 • Ήχος τρεχούμενου νερού, ακόμη και αν όλες οι βρύσες είναι εκτός λειτουργίας.
 • Υγρασίες ή ρωγμές σε τοίχους, ταβάνια, πατώματα ή στα θεμέλια της ιδιοκτησίας σας.
TRICKS TIPS

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΜΕΡΑΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

Μεταξύ των πιο χρήσιμων εξελίξεων στην τεχνολογία αποχετευτικών εγκαταστάσεων ήταν η εμφάνιση της επιθεώρησης αποχέτευσης με βιντεοκάμερα. Η επιθεώρηση χρησιμοποιεί μια κάμερα υψηλής τεχνολογίας συνδεδεμένη σε ένα καλώδιο που μπορεί να τροφοδοτηθεί σε όλη τη διαδρομή στις αποχετεύσεις σας και στο αποχετευτικό σας σύστημα, επιτρέποντας σε εσάς και τον τεχνικό να δείτε την υγεία των γραμμών σας σε πραγματικό χρόνο. Εάν ένας σωλήνας αποχέτευσης είναι βουλωμένος, ραγισμένος, συνθλιμμένος ή αποσυνδεδεμένος εντελώς, μια επιθεώρηση βιντεοκάμερας θα επιτρέψει στον τεχνικό σας να εντοπίσει γρήγορα και με ακρίβεια το πρόβλημα, ώστε να μπορέσει να εργαστεί για τη σωστή λύση.

Είτε αντιμετωπίζετε επίμονα προβλήματα αποχέτευσης είτε αναζητάτε την προληπτική φροντίδα για το αποχετευτικό σας σύστημα, ακολουθούν βασικοί λόγοι για να εξετάσετε το ενδεχόμενο επιθεώρησης με κάμερα αποχέτευσης σήμερα.

Οι επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης βίντεο είναι προσιτές και μη επεμβατικές

Στο παρελθόν, η εξέταση μιας γραμμής αποχέτευσης σήμαινε το σκάψιμο τάφρων και τη διατάραξη του εξωραϊσμού, το οποίο αργότερα θα έπρεπε να αποκατασταθεί. Αυτή η διαδικασία εκσκαφής ήταν εντατική και δαπανηρή. Τώρα, μπορούμε να τροφοδοτήσουμε τις βιντεοκάμερες μας απευθείας στη γραμμή αποχέτευσης και να εντοπίσουμε τα προβλήματα με τον ίδιο τρόπο. Αυτό σας εξοικονομεί χρήματα, επειδή μας βοηθά να ανιχνεύουμε και να σταματούμε τη ζημιά πιο γρήγορα, και σας εξοικονομεί από το χρόνο, την ταλαιπωρία και το κόστος εργασίας που σχετίζονται με το σκάψιμο και το γέμισμα τάφρων.

Εντοπίζουν μια σειρά ζητημάτων γραμμής αποχέτευσης

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η επιθεώρηση των γραμμών αποχέτευσης με τεχνολογία βίντεο αιχμής επιτρέπει στον τεχνικό να αντιλαμβάνεται όλα τα πιθανά προβλήματα, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά μπορεί να βρίσκονται στη γραμμή αποχέτευσης. Από σωλήνες που έχουν σπάσει ή καταρρεύσει, μέχρι δυσάρεστα βουλώματα που προκαλούν υπερχειλίσεις και δυσάρεστες οσμές, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα πρόβλημα που να μην μπορεί να εντοπίσει μια επιθεώρηση βίντεο.

Μπορούν να ανιχνεύσουν εισβολή ριζών

Η εισβολή ριζών είναι ένα από τα πιο ύπουλα ζητήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων. Αυτό που ξεκινά ως μια μικρή διαρροή μπορεί σύντομα να εξελιχθεί σε μεγάλο πρόβλημα.

Οι ρίζες των δέντρων και των θάμνων στην αυλή σας έλκονται φυσικά από την υγρασία στους σωλήνες και τις γραμμές αποχέτευσης, η οποία λειτουργεί ως ένα είδος φυσικού λιπάσματος. Όταν αυτές οι ρίζες αρχίζουν να αναπτύσσονται γύρω ή ακόμα και μέσα στη γραμμή, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές διαρροές ή φράξιμο, παρεμποδίζοντας ολόκληρο το αποχετευτικό σας σύστημα.

Αν δεν έχετε φυτέψει με κάποιο πλάνο τα δέντρα στην αυλή σας, η εισβολή ριζών μπορεί να είναι δύσκολο να αποφευχθεί. Είναι επίσης δύσκολο να εντοπιστεί. Ωστόσο, με μια επιθεώρηση βιντεοκάμερας, ο τεχνικός μπορεί να εντοπίσει εάν αντιμετωπίζετε εισβολή ρίζας και να εντοπίσει το συγκεκριμένο σημείο όπου οι ρίζες έχουν εισέλθει στη γραμμή σας.

Οι επιθεωρήσεις κάμερας αποχέτευσης ελέγχουν την υγεία των σωλήνων σας

Με τα χρόνια, τα τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης είναι βέβαιο ότι θα συσσωρεύουν κόκκους και βρωμιά από πράγματα όπως πήξη μαγειρικού λίπους, αφρό σαπουνιού, σωματίδια φαγητού σε αποσύνθεση, σκουπίδια και πολλά άλλα. Με μια επιθεώρηση βίντεο, ο τεχνικός μπορεί να παρακολουθεί την κατάσταση των τοιχωμάτων του σωλήνα σας και να αξιολογήσει εάν οι γραμμές σας πρέπει να καθαριστούν, να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν.

Οι επιθεωρήσεις αποχέτευσης βίντεο αποτρέπουν υλικές ζημιές

Ορισμένα ζητήματα της γραμμής αποχέτευσης είναι αρκετά σοβαρά που θα μπορούσαν να απειλήσουν την ιδιοκτησία και την υγεία σας. Εάν το τοξικό νερό αποχέτευσης επανέλθει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας ή πλημμυρίσει τον εξωραϊσμό σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε έναν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία που θα είναι ακριβό να διορθωθεί.

Μια επιθεώρηση αποχέτευσης μέσω βίντεο μπορεί να εντοπίσει πιθανά προβλήματα προτού μετατραπούν σε τεράστιες διαρροές λυμάτων. Εάν εντοπιστεί μια ευπάθεια, ο τεχνικός μπορεί να εξετάσει τις επιλογές μαζί σας. Ανάλογα με τη φύση του προβλήματος, η κατάστασή σας μπορεί να επωφεληθεί από υπηρεσίες όπως η υδροβολή.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Προκειμένου να αποφύγετε όλα τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν στην αποχέτευση σας, η καλύτερη μέθοδος είναι η πρόληψη. Αναφερόμαστε φυσικά στον τακτικό προληπτικό καθαρισμό των σωλήνων της αποχέτευσης, χάρη στον οποίο μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητας εμφάνισης ενός προβλήματος. Με τον καθαρισμό, οι σωλήνες θα μένουν μόνιμα καθαροί χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως συσσωρευτούν μέσα αντικείμενα όπως τρίχες , λίπη, χαρτιά, ρίζες και οτιδήποτε άλλο φυσικό υλικό μπορεί να δημιουργήσει φραγμό. Ο καθαρισμός και η συντήρηση μπορούν να γίνει σε όλα τα μέρη, είτε είναι σιφόνι μπάνιου και νιπτήρα, είτε είναι νεροχύτης, είτε φρεάτιο, είτε ο κεντρικός σωλήνας αποχέτευσης μιας πολυκατοικίας.

Συνεργαστείτε με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» για την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό του δικτύου σας.  Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας θα έχετε σίγουρα λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Η επιχείρηση μας σας προσφέρει μηνιαίες συντηρήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6931 030303.

Η σύμβαση με την εταιρεία μας, μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Tο Περιστέρι είναι αστική περιοχή και αποτελεί τον πολυπληθέστερο δήμο του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, καθώς και τον 8ο πολυπληθέστερο στην Ελλάδα. Συνορεύει με τους Δήμους Ιλίου (βόρεια), Αθηναίων (ανατολικά), Αιγάλεω (νότια), Χαϊδαρίου (δυτικά) και Πετρούπολης (βορειοδυτικά).

Οι ονομασίες των περισσοτέρων οικισμών που δημιουργήθηκαν προπολεμικά στο Περιστέρι προέρχονται από το είδος των κατοικιών ή την καταγωγή των κατοίκων. Αρχικά, τα Άνω και Κάτω Γερμανικά, με φθηνές προκατασκευασμένες χαρακτηριστικές οικίες που ιδρύονται μετά την άφιξη προσφύγων οφείλουν την ονομασία τους στο γεγονός ότι η χρηματοδότησή τους γίνεται από τις αποζημιώσεις του Γερμανικού Κράτους για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Γερμανικά συναντούμε και σε άλλες περιοχές της Αττικής, όπως στην Κοκκινιά.

Το Παλαιό Περιστέρι που είναι συνοικισμός που πιθανότατα προϋπήρχε μεταξύ των Άνω και Κάτω Γερμανικών τοποθετείται στις Παλιές Παράγκες, παραπήγματα που προϋπήρχαν των Γερμανικών. Τα Άνω και Κάτω Δημοτικά κατοικήθηκαν από πρόσφυγες που κατοικούσαν στο Δημοτικό Θέατρο των Αθηνών. Το Περιστέρι Α και ο συνοικισμός των Αναπήρων, καθώς και οι οικισμοί όπου κατοικούσαν γηγενείς, όπως η Κουνέα, ο Άγιος Ταξιάρχης, τα Ηπειρωτικά, η Ευαγγελίστρια, ο Άγιος Ιωάννης Θεολόγος κ. ά.

Για την ονομασία της πόλης δεν υπάρχει επίσημη εκδοχή, αξίζει όμως να παρατεθούν ορισμένες που αντλούνται από δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων. Η εβδομαδιαία εφημερίδα Το Περιστέρι υποστηρίζει ότι όταν η Αττική Γη χωρίστηκε σε δέκα φυλές, ο “Περιούσιος Δήμος Χολαργός”, από όπου καταγόταν ο Περικλής, τοποθετείται στο σημερινό Περιστέρι ή γύρω από την περιοχή της “Κολοκυνθούς” (Αθήνα), περιοχή με ιδιαίτερη βλάστηση γύρω από το αρχαίο ποτάμι Κηφισού. Στην Τουρκοκρατία ο τόπος ανήκε στον “Περιστέρ-Αγά”, το όνομα του οποίου δε γνωρίζουμε αν είναι πραγματικό ή δάνειο από τα αγριοπερίστερα που συνάγονταν στην περιοχή.

Τ.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: 104 43 – 121 31 – 121 32 – 121 33121 34121 35121 36 121 37.

Πηγή: WikiPedia