ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας ολόκληρη την Αττική. Βρισκόμαστε δίπλα σας ολόκληρο το 24ωρο, προσφέροντας ποιότητα και οικονομικές τιμές. Η 35 ετών εμπειρία, η συνέπεια απέναντι σε κάθε μας πελάτη, η οργάνωση και η υπευθυνότητα, μας έχουν κατατάξει στη νούμερο ένα επιλογή σας όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του σπιτιού σας.

ΒΟΥΛΩΣΕ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΑΣ;

Επικοινωνήστε με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».
Σας απαλλάσσουμε άμεσα και υπεύθυνα από οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών, Χριστουγέννων, Πάσχα και 15αύγουστου.

Έχουμε την εμπειρία στις αποφράξεις, τα συστήματα αποχετευτικών δικτύων και τις αντλήσεις υδάτων για πάνω από 35 χρόνια. Διαθέτουμε πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό. Καλέστε μας στο 6931 030303.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» προσφέρει  αποφράξεις και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας που περιλαμβάνουν και τακτικές συντηρήσεις του δικτύου της αποχέτευσής σας και επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας συστήματος. Σας εξασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα για τη σωστή λειτουργία και τη μακροζωία των σωληνώσεων της γραμμής της αποχέτευσης σας.

Ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή των Πατησίων με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς, για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στα Πατήσια.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή των Πατησίων.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στα Πατήσια.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στα Πατήσια.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στα Πατήσια.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στα Πατήσια.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στα Πατήσια.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στα Πατήσια.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στα Πατήσια.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στα Πατήσια.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στα Πατήσια.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στα Πατήσια.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στα Πατήσια.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ. (κ.α.)

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έχουν ενταθεί τα τελευταία χρόνια, δημιουργούν μεγάλα προβλήματα σε κτίρια των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Μια ξαφνική καταιγίδα είναι η βασική αιτία πλημμύρας υπογείων, γκαράζ, αποθηκών ακόμα και ισογείων. Επίσης, οι ανελκυστήρες μπορούν να εμφανίσουν σοβαρές βλάβες. Η άμεση άντληση υδάτων, είναι η μόνη λύση για να σωθεί η περιουσία σας αλλά και η κτιριακή υποδομή.

Η«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» αναλαμβάνει ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ με άμεση επέμβαση. Πραγματοποιούμε υπεύθυνα αντλήσεις υδάτων ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές καθώς ο στόλος μας περιλαμβάνει και εξοπλισμένα οχήματα μικρού μεγέθους. Χάρη στον τελευταίου τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό, τις ειδικές αντλίες αναρρόφησης και το άρτια εκπαιδευμένο δυναμικό της εταιρείας μας πραγματοποιούμε αποτελεσματικές αντλήσεις υδάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με το που έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, θα έρθουμε αμέσως στο μέρος που θα μας υποδείξετε. Δραστηριοποιούμαστε επί σειρά ετών στις αντλήσεις υδάτων και διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για να επιλύσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά  το πρόβλημά σας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ

Εάν αντιμετωπίζετε μια βουλωμένη αποχέτευση, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, οι ρίζες των δέντρων να είναι ο κύριος υπεύθυνος. Είναι συχνό φαινόμενο οι ρίζες των δέντρων να εισχωρήσουν στις σωληνώσεις, προκαλώντας μπλοκαρίσματα. Ακόμη και αν το δέντρο έχει αφαιρεθεί, οι ρίζες μπορεί να συνεχίσουν να προκαλούν προβλήματα.

Αρκετά από τα βουλώματα αποχέτευσης είναι αποτέλεσμα εισβολής ριζών δέντρων στους σωλήνες. Οι ρίζες των δέντρων αγαπούν τη ζεστασιά και την υγρασία των γραμμών αποχέτευσης σε αναζήτηση θρεπτικών συστατικών. Επειδή ένας σωλήνας αποχέτευσης περιέχει νερό και οργανικά απόβλητα είναι πρωταρχικός στόχος. Στέλνουν τις μακριές τριχοειδείς απολήξεις τους μέσα από μικροσκοπικές ρωγμές ή χαλαρούς αρμούς στους σωλήνες. Μόλις μπουν μέσα, οι ρίζες τροφοδοτούνται από τα διαθέσιμα θρεπτικά συστατικά. Μετά από λίγο, συσσωματώσεις μαζεύονται στις ρίζες και εμποδίζουν τη ροή των λυμάτων, προκαλώντας αποφράξεις, σπασμένους σωλήνες και άλλα σοβαρά προβλήματα στους ιδιοκτήτες του σπιτιού.

Αν τα δέντρα βλάπτουν τους σωλήνες σας, μπορείτε να φτάσετε άμεσα στη ρίζα του προβλήματος με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».

Σε περίπτωση που οι ρίζες των δέντρων βούλωσαν την αποχέτευσή σας, η ομάδα μαςέχει τα εργαλεία να τις απομακρύνει με τα ειδικά και υπερσύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα καθώς και τον εξοπλισμό για να κάνει και καθαρισμό των σωληνώσεων.

Αφαιρούμε και απομακρύνουμε τις ρίζες από την αποχέτευσή σας, χωρίς να προκαλέσουμε καμία αναστάτωση στο χώρο σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό πιεστικών μηχανισμών υδροβολής για τον αποτελεσματικό καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Αυτοί οι μηχανισμοί είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Λειτουργούν με την εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης μέσω ποικίλων κεφαλών οι οποίες προσαρμόζονται ανάλογα με το είδος του αποφρακτικού προβλήματος. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

Διαθέτουμε επίσης ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή και αφαίρεση των ριζών από δέντρα ή θάμνους που έχουν εισέλθει στο εσωτερικό της αποχέτευσης κυρίως μέσω των αρμών. Βουλώματα από χαρτιά, πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές περιστροφικές κεφάλες που ξεμπλοκάρουν και καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», ο εξοπλισμός μας με κάμερα, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή έλεγχο  ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης.

Η επισκευή και η αντικατάσταση των σωλήνων αποχέτευσης μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά με την τεχνολογία μιας κάμερας διάγνωσης της αποχέτευσης θα δώσουμε στον πελάτη τη δυνατότητα να λάβει μία ειλικρινή, τεκμηριωμένη αναφορά για το τι χρειάζεται και τι θα κοστίσει πραγματικά.

Οι τεχνικοί μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και με τεράστια εμπειρία στον χειρισμό της κάμερας. Η όδευση προς το σημείο του προβλήματος εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα γρήγορα. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την μέθοδο προσέγγισης και επίλυσης του προβλήματος.

Χρήσεις κάμερας CCTV

Σας παραδίδουμε άμεσα την ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SDcard αρκεί να μας ενημερώσετε γι αυτό κατά την επικοινωνία σας μαζί μας. Την ψηφιακή καταγραφή μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διάφορους λόγους όπως:

 • Ως αποδεικτικό στοιχείο για πιθανή αποζημίωση.
 • Ως αποδεικτικό στοιχείο για τα αίτια και την προέλευση διαρροών.
 • Έλεγχο του αποχετευτικού δικτύου πριν την αγορά οικίας ή κτιρίου.
 • Έλεγχο για την μελέτη από τον τεχνικό σας για τους πιθανούς τρόπου επισκευής σε περίπτωση σπασίματος σωλήνα.
 • Εύρεση αντικειμένων που έπεσαν στην αποχέτευση όπως δαχτυλίδια, νομίσματα, σκουλαρίκια κ.ο.κ
 • Αποφυγή επίπονου σκαψίματος για την εύρεση της βλάβης στην αποχέτευση.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 6931 030303 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάμερα ελέγχου αποχέτευσης ή για να προγραμματίσετε έναν έλεγχο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Γιατί είναι σημαντικός ο έλεγχος σωλήνων με κάμερα απόφραξης;

• Επισημαίνει την ακριβή φύση και τη θέση των προβληματικών σημείων. Έτσι γνωρίζετε την ακριβή διάγνωση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
• Μπορεί να εντοπίσει μικρά προβλήματα πριν γίνουν μεγάλα.
• Ίσως να βρεθείτε προ εκπλήξεων με αυτά που θα πιθανόν να ανακαλύψετε. Με την πάροδο του χρόνου, όσα πράγματα πέφτουν στην αποχέτευση μπορούν να μείνουν εκεί για πάντα όπως μικρά νομίσματα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και ποιος ξέρει τι άλλο;

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Πως μπορώ να συντηρήσω την αποχέτευση σε καλή κατάσταση;

• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και λευκό ξίδι για συντηρήσετε καθαρή την αποχέτευση.
• Μην αφήνετε υπολείμματα φαγητών στο νεροχύτη.
• Μην ρίχνετε ρευστά φαγητά στη λεκάνη.
• Χτενίστε τα μαλλιά σας πριν να λούσετε τα μαλλιά σας.
• Να πλένετε τα κατοικίδιά σας έξω από το σπίτι.
• Ρίχνετε ζεστό νερό (όχι βραστό) στις αποχετεύσεις εβδομαδιαίως.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από το νεροχύτη, το νιπτήρα ή τη λεκάνη.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.
• Εμφάνιση ποντικών ή κατσαρίδων στο σπίτι.

Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τις ρίζες των δέντρων στο αποχετευτικό δίκτυο;

Ορυκτό Αλάτι: οι ρίζες των δέντρων που αναπτύσσονται γύρω από τους σωλήνες αποχέτευσης και μέσα σε αυτούς μπορούν να αντιμετωπισθούν με τη χρήση ενός φλιτζανιού ορυκτού άλατος ρίχνοντάς το μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας.
Θειικός Χαλκός: ενώ είναι λιγότερο αποτελεσματικός από το ορυκτό αλάτι, ο θειϊκός χαλκός χρησιμοποιείται για να σκοτώσει τις ρίζες των δέντρων σε αποχετευτικές γραμμές και να αποτρέψει το φράξιμο των σωλήνων.
Ριζοκοπτικός Μηχανισμός: Ο ειδικός μηχανισμός που διαθέτουμε για την κοπή ριζών μέσα στις αποχετεύσεις.

ΠΑΤΗΣΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα Πατήσια είναι περιοχή της Αθήνας. Εκτείνονται από 3,5 ως 5 περίπου χιλιόμετρα βόρεια του ιστορικού κέντρου. Υπάγονται στο Δήμο Αθηναίων, του οποίου κατέχουν το βόρειο άκρο.  Η περιοχή διακρίνεται σε Άνω Πατήσια και Κάτω Πατήσια. Τα Πατήσια έδωσαν το όνομά τους σε μία από τις μεγάλες οδικές αρτηρίες της Αθήνας, την οδό Πατησίων (επίσημα ονομάζεται 28ης Οκτωβρίου από την διασταύρωση με την οδό Πανεπιστημίου μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Αγίου Μελετίου).

Υπάρχουν διάφορες εκδοχές για την προέλευση του ονόματος Πατήσια:

 • Κατά τον Κώστα Μπίρη, το όνομα προέρχεται από τον επιρρηματικό τύπο Βατήσι του ονόματος του αρχαίου ελληνικού δήμου Βατής.
 • Κατά τον Δημήτριο Καμπούρογλου, το όνομα οφείλεται σε έναν Τούρκο αξιωματούχο της Οθωμανικής εποχής ονόματι Πατίς-Αγά.
 • Σύμφωνα με τη λαική εκδοχή, αν κάποιος ρωτούσε στο κέντρο πώς θα πάει στην περιοχή, του έδειχναν που είναι & του έλεγαν “πάτα ίσια”, απ’ όπου & το όνομα.
 • Η περιοχή ονομαζόταν παλιά και Παραδείσια, από το παράδεισος.

Τ.Κ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ: 104 45, 104 46,111 41, 111 42, 111 43, 111 44, 111 45, 112 54,

Πηγή: Wikipedia