ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» έχοντας πείρα από το 1985 ασχολείται με αποφράξεις αποχετεύσεων, κατοικιών, πολυκατοικιών, νοσοκομείων, δημόσιων υπηρεσιών, εργοστασίων και ξενοδοχείων. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις αποχετεύσεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις καθώς και βιντεοσκοπήσεις με κάμερα αποχετευτικών δικτύων. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και ειδικεύεται στις αποφράξεις – αποχετεύσεις με ιδιαίτερη τεχνογνωσία. Εξυπηρετούμε την περιοχή του Παπάγου και όλη την Αττική, όλο το 24ώρο.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα αποχέτευσης, μπορείτε να καλέσετε τους επαγγελματίες της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» να προσδιορίσουν το πρόβλημα με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης.

Αν ο νεροχύτης, το ντους, η λεκάνη ή άλλες γραμμές αποχέτευσης χρειάζονται πολύ χρόνο για να αποστραγγίσουν, μπορεί να οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα στις αποχετευτικές γραμμές. Μη χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά απόφραξης. Αντί αυτού, καλέστε έναν εξειδικευμένο τεχνικό μας για να αξιολογήσει την κατάσταση στη γραμμή αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Εμπλοκή αποχέτευσης

Όταν ένα φράγμα εμποδίζει τη γραμμή αποχέτευσης, το νερό δυσκολεύεται να περάσει από το αποχετευτικό σας σύστημα, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση των αποβλήτων. Εάν η διάμετρος του αποχετευτικού αγωγού ελαχιστοποιηθεί, θα σταματήσει πλήρως την αποστράγγιση του νερού από το σπίτι σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερχειλίσεις σε διάφορα σημεία των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης του σπιτιού σας και να προκαλέσει σοβαρές ζημιές. Επιτρέψτε στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» να επιθεωρήσει τη γραμμή αποχέτευσής σας και να προσδιορίσει το πρόβλημα, πριν εκτελεστεί οποιαδήποτε εργασία.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ -

ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Προσφέρουμε όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Παπάγου.

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στου Παπάγου.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή του Παπάγου.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στου Παπάγου.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στου Παπάγου.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στου Παπάγου.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στου Παπάγου.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στου Παπάγου.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στου Παπάγου.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στου Παπάγου.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στου Παπάγου.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στου Παπάγου.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στου Παπάγου.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στου Παπάγου.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων μας, οδηγούν στην αποτελεσματική ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ. (κ.α.)

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας. Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη.

Η εταιρεία, έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Καλέστε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» να κάνει μία επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Στην εταιρεία μας, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Καλέστε μας τώρα στο 6931 030303.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή. Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι, πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προβλέπει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των παλαιών και επιβαρυμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση σε καλή κατάσταση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο και για όλα τα βόρεια προάστια 6931 030303

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Γιατί να επιλέξετε «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»;

Έχουμε 35 χρόνια εμπειρία.
Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Χριστούγεννα, Πάσχα, 15αύγουστο.
Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό.
Αγαπάμε τη δουλειά μας και αντιμετωπίζουμε με μεγάλη προσοχή όλα τα προβλήματα φραγής.

Tips – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από τις τουαλέτες.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.
• Εμφάνιση ποντικών ή κατσαρίδων στο σπίτι.

Πώς λειτουργεί η κάμερα για απόφραξη;

O τεχνικός εισάγει μια εξειδικευμένη κάμερα ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης στους σωλήνες της αποχέτευσης ή του υπονόμου. Τα ισχυρά φώτα της κάμερας ανάβουν έτσι ώστε να φαίνεται τι υπάρχει μέσα στο σωλήνα από την οθόνη. Τα φώτα και η οθόνη κλειστού κυκλώματος επιτρέπουν στον τεχνικό να βλέπει τα πάντα στο αποχετευτικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Τι δεν πρέπει να ρίχνω στην αποχέτευση;

• Λίπη ή λάδια από το μαγείρεμα.
• Καφές ή κόκκοι καφέ.
• Τσίχλες, αυτοκόλλητα.
• Μωρομάντιλα, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα και άλλα προϊόντα χαρτιού.
• Ταμπόν, σερβιετάκια και άλλα προϊόντα γυναικείας υγιεινής.
• Αν έχετε σκουπιδοφάγο, μη ρίχνετε κρέας, κοτόπουλο και ψαροκόκαλα, καθώς και τσόφλια αυγών.

Περισσότερα στο άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΠΑΠΑΓΟΥ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η περιοχή Παπάγου είναι δημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, στο Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Ο οικισμός αναπτύχθηκε από αγροτικό συνεταιρισμό στα όρια της παλαιάς Κοινότητος Χαλανδρίου από την οποία αποσπάσθηκε το 1930. Αποτελεί το νοτιότερο δήμο του συγκροτήματος και περιβάλλεται από τις δυτικές δασόφυτες πλαγιές του Υμηττού.

Ο συνοικισμός του Παπάγου, ο οποίος στη συνέχεια έγινε Κοινότητα και αργότερα Δήμος, είναι δημιούργημα του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών (ΑΟΟΑ). Ο ΑΟΟΑ συνεστήθη στις 29 Αυγούστου 1950 με τον Α.Ν. 1563/1950 (ΦΕΚ Α 254) από την τότε κυβέρνηση του Σοφοκλή Βενιζέλου, για τη στέγαση των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Ήταν η εποχή που η οικονομία της Ελλάδος είχε καταστραφεί από την Κατοχή και τον εμφύλιο και υπήρχε άμεση ανάγκη στέγασης των οικογενειών των αξιωματικών, οι οποίες είχαν πληγεί παντοιοτρόπως μέχρι το 1949

Τ.Κ. ΠΑΠΑΓΟΥ: 156 69, 155 61, 115 27.

Πηγή: Wikipedia