ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ – 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, με πολυετή εμπειρία και άρτιο υπερσύγχρονο εξοπλισμό, παρέχει υπηρεσίες υψηλών

προδιαγραφών.  Άμεση εξυπηρέτηση, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα της αποχέτευσής σας. Προσφέρουμε ποιοτικά αποτελέσματα εργασίας στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς, ενώ πραγματοποιούμε δωρεάν εκτίμηση της κατάστασης στον χώρο σας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Χρειάζεστε μια εταιρεία καθαρισμού αποχετεύσεων;

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορεί να είναι πηγή προβλημάτων στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Εάν εντοπίσετε κάποιο από τα παρακάτω σημάδια, ίσως είναι καιρός να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ :

 • Το βρώμικο νερό επιστρέφει από τις αποχετεύσεις
 • Στάσιμο νερό στα νεροχύτη του σπιτιού σας
 • Άσχημες μυρωδιές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις
 • Υπερχειλίσεις στις τουαλέτες
 • Διαρροή σωλήνων

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΣΕ ΚΗΠΟ
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΣΕ ΚΗΠΟ

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλη την Παλαιά Πεντέλη άμεσα κοντά σας

Η Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, 365 μέρ

ες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Παλαιάς Πεντέλης.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη – Καθαρισμός αποχέτευσης στην Παλαιά Πεντέλη με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Παλαιάς Πεντέλης παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Παλαιά Πεντέλη
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Παλαιά Πεντέλη
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Παλαιά Πεντέλη
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Παλαιά Πεντέλη
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Παλαιά Πεντέλη
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Παλαιά Πεντέλη
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Παλαιά Πεντέλη
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Παλαιά Πεντέλη
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Παλαιά Πεντέλη
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Παλαιά Πεντέλη
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

  ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
  ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ παρακολουθεί συνεχώς νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 4 δεκαετίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ για τον καθαρισμό της αποχέτευσης χρησιμοποιούμε Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης.  Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα

καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργούν κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχέτευτικών σας δικτύων.

Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια με την κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης. Ο εξοπλισμός CCTV, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου.

Στην εταιρεία μας, πραγματοποιούμε  επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης με μία μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα. Αυτή είναι μία  σημαντική  διαδικασία συντήρησης για να διατηρήσετε την αποχέτευσή σας σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείται έλεγχο αποχέτευσης όταν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ακίνητο. Η γνώση της κατάστασης της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού και του συστήματος των εγκαταστάσεων, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν θα συναντήσετε ζητήματα αποχετευτικών δικτύων, βοηθώντας σας να διαπραγματευτείτε την τιμή αγοράς του ακινήτου.

Στην εταιρεία μας, γνωρίζουμε ότι ακόμα και μια διαρροή στο σύστημα αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι σας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε ένα μικρό πρόβλημα πριν μετατραπεί σε μεγάλη καταστροφή.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ  σας βεβαιώνει ότι τα προβλήματα της γραμμής αποχέτευσης εντοπίζονται χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη διαθέσιμη τεχνολογία. Είτε πρόκειται για φράγμα, διαρροή είτε για σπάσιμο στη γραμμή, θα λύσουμε γρήγορα το πρόβλημα με ελάχιστη διακοπή των ρυθμών της καθημερινότητας και του χρονοδιαγράμματός σας.

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ σήμερα για μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Συνεργαστείτε με την  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ για την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό του δικτύου σας.  Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας θα έχετε σίγουρα λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Η σύμβαση με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα στη γραμμή της αποχέτευσης; Καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ και θα σας απαλλάξουμε από τα επίμονα συντρίμμια που βρίσκονται συσσωρευμένα στις σωληνώσεις σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ για άμεσες υπηρεσίες απόφραξης και γρήγορες λύσεις.

ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη και στα Βόρεια Προάστια.

Απόφραξη μπανιέρας – νιπτήρα στην Παλαιά Πεντέλη

Οι μπανιέρες και οι νιπτήρες φράσσουν συνέχεια και καθημερινά.Βουλώνουν συνήθως από συσσωρευμένες τρίχες μαλλιών, σαμπουάν, σαπούνια και οδοντόπαστες. Όλα αυτά συσσωρεύονται και σιγά σιγά δημιουργούν πλήρες βούλωμα. Η Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη έχει στην διάθεσή της έναν εξειδικευμένο στόλο αυτοκινούμενων συνεργείων, όπου σε συνάρτηση με τους πολύπειρους τεχνικούς της, δίνει πάντα άμεσα, σωστά και ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ τώρα στο 6931030303

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 15236

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Στην εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες ολόκληρο το 24ωρο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη  ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Παλαιά Πεντέλης με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση  Αποφραξεις Παλαιά Πεντέλη σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

Αποφράξεις λεκάνης Παλαιά Πεντέλη – Apofraxeis lekanis Palaia Penteli – Apofraxis lekanis Palaia Penteli – Apofrakseis lekanis Palaia Penteli – Apofraksis lekanis Palaia Penteli

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ  και Πληροφορίες

Η Πεντέλη είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Πεντέλης ο οποίος απαρτίζεται επίσης από την Παλαιά, τη Νέα Πεντέλη και τα Μελίσσια. Στην Πεντέλη έχει την έδρα του και η  Νταού Πεντέλης. Είναι ένας απόμακρος οικισμός, στα ανατολικά του όρους, στην περιοχή όπου βρίσκεται η Ιερά Μονή Παντοκράτορος Χριστού της Iεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που φιλοξενεί παιδιά με ψυχιατρικά προβλήματα στο ομώνυμο ίδρυμα. Συνορεύει με την Καλλιτεχνούπολη και το Νέο Βουτζά.

Πηγή:Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Παλαιας Πεντελης – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη στο Web 2.0

Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη wordpress

Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στην Παλαιά Πεντέλη

Αποφράξεις Παλαιά Πεντέλη