ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - 24 ώρες - 365 ημέρες - Απόφραξη με κάμερα - Απόφραξη από ρίζες - Νεροχύτες - Τουαλέτες - Μπανιέρες - Σιφώνια - Φρεάτια - Υδρορροές - Αντλήσεις

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ακολουθούμε ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που εφάπτεται της ανθρώπινης υγείας. Δεν πιστεύουμε σε προχειροδουλειές γιατί ξέρουμε ότι η επιβάρυνση για εσάς θα είναι πολύ αυξημένη, ο χαμένος χρόνος περισσότερος και η ταλαιπωρία σας μεγάλη.

Έχουμε 35 χρόνια εμπειρίας στις αποφράξεις και βαθιά γνώση των αποχετεύσεων. Εγγυόμαστε υπεύθυνα την επίλυση οποιουδήποτε αποχετευτικού προβλήματος ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να αναλάβουμε τον τακτικό καθαρισμό των σωληνώσεων του δικτύου σας με ένα συμβόλαιο συντήρησης προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΩΝΗ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΩΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ

  • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στη Διώνη.
  • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στη Διώνη.
  • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στη Διώνη.
  • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στη Διώνη.
  • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στη Διώνη.
  • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράνταςστη Διώνη.
  • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στη Διώνη.
  • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)στη Διώνη.
  • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στη Διώνη.
  • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στη Διώνη.
  • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στη Διώνη.
  • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στη Διώνη.
  • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στη Διώνη.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗ ΔΙΩΝΗ

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ  ΔΙΩΝΗ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗ  ΔΙΩΝΗ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ  ΔΙΩΝΗ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ  ΔΙΩΝΗ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ  ΔΙΩΝΗ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗ  ΔΙΩΝΗ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ  ΔΙΩΝΗ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ  ΔΙΩΝΗ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ  ΔΙΩΝΗ. (κ.α.)

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» πραγματοποιούμε άμεσα και υπεύθυνα αντλήσεις υδάτων ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές. Χάρη στον τελευταίου τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό, τις ειδικές αντλίες αναρρόφησης και το άρτια εκπαιδευμένο δυναμικό της εταιρείας μας πραγματοποιούμε αποτελεσματικές αντλήσεις υδάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με το που έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, θα έρθει αμέσως στο μέρος που θα μας υποδείξετε. Δραστηριοποιούμαστε επί σειρά ετών στις αντλήσεις υδάτων και διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για να επιλύσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά  το πρόβλημά σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ

Εάν αντιμετωπίζετε μια βουλωμένη αποχέτευση, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, οι ρίζες των δέντρων να είναι ο κύριος υπεύθυνος. Είναι συχνό φαινόμενο οι ρίζες των δέντρων να εισχωρήσουν στις σωληνώσεις, προκαλώντας μπλοκαρίσματα. Ακόμη και αν το δέντρο έχει αφαιρεθεί, οι ρίζες μπορεί να συνεχίσουν να προκαλούν προβλήματα.

Η γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού σας είναι θαμμένη κάτω από την αυλή σας για αισθητική, ασφάλεια και λειτουργικότητα. Ωστόσο, αυτή η υπόγεια τοποθέτηση μπορεί να αφήσει τη γραμμή αποχέτευσης ευάλωτη σε ρίζες δένδρων, οι οποίες αναπτύσσονται προς τα έξω και προς τα κάτω από τα δέντρα που φυτεύτηκαν στην αυλή σας καθώς αναζητούν νερό και θρεπτικά συστατικά για να συντηρήσουν το δένδρο.

Η ομάδα της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» έχει τα εργαλεία να τις απομακρύνει με τα ειδικά και υπερσύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα, με την ελάχιστη αναστάτωση στον κήπο σας. Όχι μόνο θα αφαιρέσει τις ρίζες που εμποδίζουν τους σωλήνες σας να λειτουργούν ομαλά, αλλά θα καθαρίσει και τις σωληνώσεις.

Μπορούμε να εντοπίσουμε (μέ κάμερα αποχέτευσης), να αφαιρέσουμε (με ειδικούς ριζοκοπτικούς μηχανσιμούς) και να απομακρύνουμε τις ρίζες από τους σωλήνες αποχέτευσης και φυσικά να τους καθαρίσουμε πλήρως (με πιεστικούς μηχανισμούς υδροβολής).

Καλέστε μας σήμερα, καθώς έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να κάνουμε την απόφραξη γρήγορα και ολοκληρωμένα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» χρησιμοποιούμε Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης για μια σωστή απόφραξη και έναν καλό καθαρισμό. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ο εξοπλισμός μας με κάμερα, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή έλεγχο  ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Η επισκευή και η αντικατάσταση των σωλήνων αποχέτευσης μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά με την τεχνολογία μιας κάμερας διάγνωσης της αποχέτευσης θα δώσουμε στον πελάτη τη δυνατότητα να λάβει μία ειλικρινή, τεκμηριωμένη αναφορά για το τι χρειάζεται και τι θα κοστίσει πραγματικά.

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την εισαγωγή αυτής της ειδικής κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Στην εταιρεία μας υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει την καταγραφή στις ασφαλιστικές εταιρείες, ως αποδεικτικό στοιχείο, εάν απαιτείται. Επίσης σε περίπτωση επισκευής μπορείτε να μελετήσετε το πρόβλημα μαζί με τον τεχνικό σας για την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές.

ΔΙΩΝΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Η Διώνη είναι περιοχή στα όρια της πρώην κοινότητας Πικερμίου Αττικής και νυν του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Είναι μία από τις ανερχόμενες περιοχές των Μεσογείων.

Πηγή: Wikipedia