ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - 24 ώρες - 365 ημέρες - Απόφραξη με κάμερα - Απόφραξη από ρίζες - Νεροχύτες - Τουαλέτες - Μπανιέρες - Σιφώνια - Φρεάτια - Υδρορροές - Αντλήσεις

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ». Mε εξειδικευμένους τεχνίτες και σύγχρονο, κατάλληλο εξοπλισμό αναλαμβάνει αποφράξεις και καθαρισμούς δικτύων αποχέτευσης, απολυμάνσεις, εκριζώσεις, αντλήσεις. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις απαιτήσεις σας. Με την εταιρεία μας, έχετε  πάντα με άριστα αποτελέσματα. Σας εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο και τις αργίες, στο τηλέφωνο 6931030303.

Καθαρισμός και πλύσιμο φρεατίου

Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων είναι ένα σημαντικό μέρος της συντήρησης του συστήματος αποχέτευσης και της παράτασης της διάρκειας ζωής των σωλήνων σας. Μια βουλωμένη αποχέτευση που έχει παραμείνει έτσι για μακρά διάρκεια, δεν είναι απλώς ενοχλητική για την οικογένειά σας. Μπορεί να οδηγήσει σε διαβρωμένους ή ραγισμένους σωλήνες.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Το λευκαντικό μπορεί να ξεβουλώσει μία βουλωμένη αποχέτευση;

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε από 1/5 έως 3/4 ενός φλιτζανιού λευκαντικό για να απολυμάνετε ή να απομακρύνετε τις δυσάρεστες μυρωδιές από τις αποχετεύσεις, ρίχνοντας κατόπιν ζεστό νερό. Αυτό όμως δεν θα ξεβουλώσει το φράξιμο της αποχέτευσης. Το λευκαντικό είναι εξαιρετική ουσία για την απολύμανση και τη θανάτωση μικροβίων, αλλά δεν θα διαλύσει τις μάζες από τρίχες και σαπούνι που παγιδεύονται στους σωλήνες και προκαλούν φράξιμο.

Μπορεί το αλάτι να ξεβουλώσει ένα βουλωμένο σωλήνα;

Το αλάτι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό καθαρισμού λόγω των λειαντικών και αντισηπτικών ιδιοτήτων του. Υπάρχει πιθανότητα τα ήπια βουλώματα να ξεβουλώσουν την αποχέτευση με αλάτι. Φτιάξτε ένα διάλυμα αλάτι και νερό 50/50, θερμάνετε μέχρι σχεδόν να βράσει και στη συνέχεια ρίξτε το αλμυρό νερό μέσα στην αποχέτευση. Επαναλάβετε αυτό μερικές φορές και στη συνέχεια ξεπλύνετε την αποχέτευση με κρύο νερό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Το ξίδι θα βλάψει τους πλαστικούς σωλήνες PVC;

Τα περισσότερα χημικά καθαριστικά παράγουν θερμότητα στο εσωτερικό του σωλήνα. Το PVC μπορεί να μην αντέξει τη θερμότητα και να αλλοιωθεί ή να φθαρεί η σύνδεση των αρμών των σωλήνων. Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια οικιακή χημική ουσία απόφραξης, δοκιμάστε ξίδι και μαγειρική σόδα. Δεν δημιουργούν κανένα κίνδυνο στους σωλήνες σας, αρκεί να μην τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με βραστό νερό.

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από το νεροχύτη, το νιπτήρα ή τη λεκάνη.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.
• Εμφάνιση ποντικών ή κατσαρίδων στο σπίτι.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Καλέστε τους επαγγελματίες τεχνικούς της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»  την επόμενη φορά που θα συναντήσετε μια βουλωμένη ή αργή αποχέτευση. Με την γρήγορη εξυπηρέτηση και την αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση του πελάτη, μπορείτε να βασιστείτε στην Αποφράξεις Νέο Φάληρο για να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας και να ρέουν σωστά σε ελάχιστο χρόνο.

Με έδρα το Νέο Φάληρο οι έμπειροι τεχνικοί μας παρέχουν επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης και υπηρεσίες καθαρισμού στο Νέο Φάληρο και τις γύρω περιοχές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

Άμεσα κοντά σας σε όλο το Νέο Φάληρο

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό.Είναι όλοι ειδικοί στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Νέου Φαλήρου.

Διαδικασίες Απόφραξης. «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».
Διαδικασίες Απόφραξης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Νέο Φάληρο
  • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Νέο Φάληρο
  • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Νέο Φάληρο
  • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Νέο Φάληρο
  • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Νέο Φάληρο
  • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Νέο Φάληρο
  • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Νέο Φάληρο
  • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
  • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Νέο Φάληρο
  • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
  • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Νέο Φάληρο
  • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Νέο Φάληρο
  • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
  • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις όμβριων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου οικονομική μέθοδο για την επίλυση των ζητημάτων σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της αποχέτευσης με Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη.

Διαθέτουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή  / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» αναλαμβάνουν επίσης επιθεώρηση αποχετεύσεων με κάμερα.  Καλύπτουμε τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας. Από τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή, θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά. Όλα διαθέτουν μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, την οποία χειρίζεται ένας άρτια εκπαιδευμένος μηχανικός.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ - ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
ΛΗΨΗ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

Απόφραξη στο Νέο Φάληρο και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», ο εξοπλισμός με κάμερα, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Η εταιρεία μας, εκτελεί όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Επίσης, στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει την καταγραφή στις ασφαλιστικές εταιρείες, ως αποδεικτικό στοιχείο, εάν απαιτείται. Επίσης σε περίπτωση επισκευής μπορείτε να μελετήσετε το πρόβλημα μαζί με τον τεχνικό σας για την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 6931 030303

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης με την εταιρία μας «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σε ανταγωνιστικές τιμές.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο. Μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά το πρόβλημά σας, με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Νέο Φάληρο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.

Η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων είναι μια εύκολη υπόθεση. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο, απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση και το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» όλο το 24ωρο!!

Είμαστε κοντά σας άμεσα, όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Οποιαδήποτε στιγμή οι κάτοικοι της περιοχής του Νέου Φαλήρου μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Αυτός είναι ο ρόλος της εταιρίας Αποφράξεις Νέο Φάληρο. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Νέου Φαλήρου.

Οι συνεργάτες της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανασυμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων των οποίων οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – Πληροφορίες

Το ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ είναι συνοικία του Πειραιά στην αρχή της περιοχής του Φαληρικού όρμου.

Τα όρια της ξεκινούν από τον Ιερό Ναό Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας και τελειώνουν στον Κηφισό ποταμό. Συνορεύει ανατολικά με το δήμο Μοσχάτου, βόρεια με τον δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη ενώ προς δυσμάς αποτελεί συνέχεια του Πειραιά. Επίσης, στο Νέο Φάληρο θα συναντήσει κανείς και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας καθώς και τις εγκαταστάσεις του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Πηγή: Wikipedia