ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» προσφέρει  αποφράξεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας εδώ και 35 χρόνια. Μπορεί επίσης να αναλάβει τακτικές συντηρήσεις του δικτύου της αποχέτευσής σας και επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας συστήματος. Σας εξασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα για τη σωστή λειτουργία και τη μακροζωία των σωληνώσεων της γραμμής της αποχέτευσης σας.

Όταν ένας σωλήνας της αποχέτευσης ενός σπιτιού βουλώσει, δημιουργούνται δυσάρεστες καταστάσεις στο γύρω περιβάλλον. Μια μπανιέρα, ένας νιπτήρας, η λεκάνη της τουαλέτας, ο νεροχύτης ή ο σωλήνας αποστράγγισης του πλυντηρίου σταμάτησε να απορροφά το νερό; Αυτό σημαίνει ότι σε ένα σωλήνα έχει σχηματιστεί συσσώρευση οργανικών υλικών (τρίχες, λίπη, υπολείμματα από τρόφιμα κ.λ.π.). Η καλύτερη και πιο σίγουρη λύση είναι να καλέσετε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» αμέσως. Η έμπειρη και άριστα καταρτισμένη τεχνική μας ομάδα αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης υπεύθυνα και επαγγελματικά.

 • Ερχόμαστε άμεσα με ένα τηλεφώνημα στο 6931 03 03 03.
 • Επιθεωρούμε τον χώρο.
 • Ακούμε καλά τι έχετε να μας πείτε.
 • Σας ενημερώνουμε επισταμένως για το είδος του προβλήματος και τις επιλογές σας.
 • Εκτελούμε το έργο στα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας.
 • Αφήνουμε το χώρο καθαρό.
 • Σας δίνουμε τις απαραίτητες οδηγίες καλής χρήσης και συντήρησης.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στο Κολωνάκι.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή του Κολωνακίου.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Κολωνάκι.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στο Κολωνάκι.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Κολωνάκι.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Κολωνάκι.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στο Κολωνάκι.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στο Κολωνάκι.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Κολωνάκι.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στο Κολωνάκι.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στο Κολωνάκι.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Κολωνάκι.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στο Κολωνάκι.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. (κ.α.)

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Η«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» αναλαμβάνει ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ. Πολλές περιοχές στην Αττική αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τις απότομες νεροποντές. Υπαίθριοι χώροι, κατοικίες, υπόγεια και αποθήκες πλημμυρίζουν, ανελκυστήρες υφίστανται σημαντικές βλάβες και οι άνθρωποι βλέπουν την περιουσία τους να καταστρέφεται, μη μπορώντας να κάνουν κάτι προκειμένου να αποφύγουν την ανεπανόρθωτη αυτή ζημιά.

Χάρη στον τελευταίου τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό, τις ειδικές αντλίες αναρρόφησης υψηλής ταχύτητας και το άρτια εκπαιδευμένο δυναμικό της εταιρείας μας πραγματοποιούμε αποτελεσματικές αντλήσεις υδάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Καλέστε μας στο 6931 03 03 03 και θα έρθουμε άμεσα στην τοποθεσία που θα μας υποδείξετε. Διαθέτουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στις αντλήσεις υδάτων, τεχνογνωσία και εξοπλισμό για να κάνουμε την δουλειά επαγγελματικά, γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Εάν αντιμετωπίζετε μια βουλωμένη αποχέτευση, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, οι ρίζες των δέντρων να είναι ο κύριος υπεύθυνος. Είναι συχνό φαινόμενο οι ρίζες των δέντρων να εισχωρήσουν στις σωληνώσεις, προκαλώντας μπλοκαρίσματα. Αυτές αναπτύσσονται και επεκτείνονται για να γεμίσουν το σωλήνα με ρίζες που μοιάζουν με τρίχες. Καθώς οι ρίζες συνεχίζουν να αυξάνονται, ασκούν πίεση στον σωλήνα, ο οποίος τελικά ενδέχεται να σπάσει. Ακόμη και αν το δέντρο έχει αφαιρεθεί, οι ρίζες μπορεί να συνεχίσουν να προκαλούν προβλήματα.

Η εταιρία μας θα απομακρύνει και θα αφαιρέσει τις ρίζες δέντρων από την αποχέτευσή σας, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αν οι ρίζες των δέντρων έχουν βουλώσει την αποχέτευσή σας, η ομάδα μας έχει τα εργαλεία να τις απομακρύνει με τα ειδικά και υπερσύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα, με την ελάχιστη αναστάτωση στον κήπο σας. Όχι μόνο θα αφαιρέσει τις ρίζες που εμποδίζουν τους σωλήνες σας να λειτουργούν ομαλά, αλλά θα καθαρίσει και τις σωληνώσεις.

Αν τα δέντρα βλάπτουν τους σωλήνες σας, μπορείτε να φτάσετε άμεσα στη ρίζα του προβλήματος με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Στην«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» χρησιμοποιούμε Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης για μια σωστή απόφραξη και έναν καλό καθαρισμό. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ο εξοπλισμός μας με κάμερα, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή έλεγχο  ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Μία από τις συνηθέστερες αιτίες της δημιουργίας υπερχειλίσεων των σωλήνων αποχέτευσης και άλλων προβλημάτων αποχέτευσης είναι η διείσδυση ριζών. Ρίζες από δέντρα και μεγαλύτερους θάμνους αναζητούν πηγή νερού και εισέρχονται στη γραμμή αποχέτευσης από μια άρθρωση.

Η επισκευή και η αντικατάσταση των σωλήνων αποχέτευσης μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά με την τεχνολογία μιας κάμερας διάγνωσης της αποχέτευσης θα δώσουμε στον πελάτη τη δυνατότητα να λάβει μία ειλικρινή, τεκμηριωμένη αναφορά για το τι χρειάζεται και τι θα κοστίσει πραγματικά.

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Στην εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Την ψηφιακή καταγραφή μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διάφορους λόγους όπως:

 • Ως αποδεικτικό στοιχείο για πιθανή αποζημίωση.
 • Ως αποδεικτικό στοιχείο για τα αίτια και την προέλευση διαρροών.
 • Έλεγχο του αποχετευτικού δικτύου πριν την αγορά οικίας ή κτιρίου.
 • Έλεγχο για την μελέτη από τον τεχνικό σας για τους πιθανούς τρόπου επισκευής σε περίπτωση σπασίματος σωλήνα.
 • Εύρεση αντικειμένων που έπεσαν στην αποχέτευση όπως δαχτυλίδια, νομίσματα, σκουλαρίκια κ.ο.κ
 • Αποφυγή επίπονου σκαψίματος για την εύρεση της βλάβης στην αποχέτευση.

Οι τεχνικοί μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και με τεράστια εμπειρία στον χειρισμό της κάμερας. Η όδευση προς το σημείο του προβλήματος εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα γρήγορα. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την μέθοδο προσέγγισης και επίλυσης του προβλήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία της κάμερας διάγνωσης αποχέτευσης, καλέστε μας στο 6931 030303. Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού, για να ξεκινήσετε την επιθεώρηση των σωλήνων της αποχέτευσης σας σήμερα!

ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Κολωνάκι είναι συνοικία στο κέντρο της Αθήνας. Το Κολωνάκι εκτείνεται από τη λεωφόρο Πανεπιστημίου ανατολικά μέχρι το Μέγαρο Μουσικής και από περίπου την οδό Ομήρου νοτιοανατολικά μέχρι τη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Το Κολωνάκι ονομάστηκε έτσι λόγω ενός παλιού μαρμάρινου στύλου ύψους 2 μέτρων και διαμέτρου 30 εκατοστών που βρέθηκε στην περιοχή και αναστηλώθηκε στην δεξιά σκάλα της Δεξαμενής. Οι Αθηναίοι του Μεσαίωνα, προς αποτροπή επιδημιών ή άλλων συμφορών συνήθιζαν να κάνουν λιτανείες και ιεροτελεστίες με θυσίες νεαρών ζώων. Στα σημεία που κατέληγαν αυτές οι λιτανείες ολοκλήρωναν την ιεροτελεστία και έστηναν το «κολωνάκι». Έχουν βρεθεί πολλά σημεία στην Αθήνα που είχαν στηθεί τέτοια κολωνάκια.

Πηγή: Wikipedia