ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» με τον κατάλληλο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες σας στην Αθήνα και σε όλη την περιφέρεια της Αττικής στο χώρο των αποφράξεων. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό με ειδική κάμερα ανίχνευσης βλαβών στο αποχετευτικό σύστημα και πραγματοποιούνται βιντεοσκοπήσεις των αγωγών αποχέτευσης που έχουν πρόβλημα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Τι είναι η κάμερα για απόφραξη;

Η επιθεώρηση με κάμερα για απόφραξη είναι πολύ σημαντική για τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Είναι μία μικροσκοπική κάμερα συνδεδεμένη σε μια εύκαμπτη ράβδο. Χωράει σχεδόν σε όλα τα σιφώνια και, χάρη στην ευελιξία της, μπορεί να ταξιδέψει εύκολα στις καμπύλες και τις στροφές της αποχετευτικής γραμμής.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από το νεροχύτη, το νιπτήρα ή τη λεκάνη.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.
• Εμφάνιση ποντικών ή κατσαρίδων στο σπίτι.

Είναι ασφαλές να ρίχνουμε ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας;

Για τη συντήρηση των σωληνώσεων της αποχέτευσης μερικοί προτείνουν να ρίχνετε ζεστό νερό στο νεροχύτη της κουζίνας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της συσσώρευσης που προκαλεί φραγμούς στην εσωτερική επιφάνεια των σωλήνων. Εναλλακτικά, ρίξτε ένα φλιτζάνι ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας και αφήστε το να παραμείνει για 30 λεπτά.

Γιατί μυρίζει ο νεροχύτης μου σαν σάπιο αυγό;

Ένας δύσοσμος νεροχύτης προκαλείται συνήθως από βακτήρια που συσσωρεύονται από τα λίπη και τα τρόφιμα τα οποία πέφτουν μέσα στην αποχέτευση. Αυτά στη συνέχεια κολλάνε στους σωλήνες προκαλώντας τη γνωστή μυρωδιά σάπιου αυγού.

Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τις ρίζες των δέντρων στο αποχετευτικό δίκτυο;

Ορυκτό Αλάτι: οι ρίζες των δέντρων που αναπτύσσονται γύρω από τους σωλήνες αποχέτευσης και μέσα σε αυτούς μπορούν να αντιμετωπισθούν με τη χρήση ενός φλιτζανιού ορυκτού άλατος ρίχνοντάς το μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας.
Θειικός Χαλκός: ενώ είναι λιγότερο αποτελεσματικός από το ορυκτό αλάτι, ο θειϊκός χαλκός χρησιμοποιείται για να σκοτώσει τις ρίζες των δέντρων σε αποχετευτικές γραμμές και να αποτρέψει το φράξιμο των σωλήνων.
Ριζοκοπτικός Μηχανισμός: Ο ειδικός μηχανισμός που διαθέτουμε για την κοπή ριζών μέσα στις αποχετεύσεις.

Παρέχουμε στην περιοχή του Βύρωνα, υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων 35 χρόνια χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων, συμπεριλαμβανομένης της υδροβολής με πιεστικό μηχάνημα. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας χρησιμοποιούν υπερσύγχρονα εργαλεία αποφράξεων. Ανεξάρτητα από το πού είναι το βούλωμα, εμείς μπορούμε να το αφαιρέσουμε!

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Το αποχετευτικό σύστημα είναι κατά κάποιο τρόπο το πεπτικό και γαστρεντερολογικό σύστημα των κτιρίων. Οι σωληνώσεις του καθοδηγούν τα λύματα και τα απόβλητα των κτισμάτων στους κεντρικούς αγωγούς. Είναι αρκετά σημαντικό για ένα κτίριο η καλή δομή, η κατασκευή και η συντήρηση του αποχετευτικού του συστήματος. Έτσι προφυλάσσονται τα δομικά υλικά των κτιρίων από υγρασίες ή υπερχειλίσεις αλλά κυρίως η ατομική και δημόσια υγιεινή. Το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης αποτελείται από πολλά χιλιόμετρα υπόγειων σωληνώσεων κάτω από τους δρόμους.

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Πιθανόν να έχετε δοκιμάσει κάποιες φορές να ξεβουλώσετε μόνοι σας το αποχετευτικό σας δίκτυο. Όμως, καμία οικιακή μέθοδος δεν θα σας εξασφαλίσει τα αποτελέσματα που θα σας δώσει μία επαγγελματική απόφραξη. Κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να τονίσουμε ιδιαίτερα, είναι η αποφυγή αποφρακτικών σκευασμάτων που πωλούνται στο εμπόριο. Εκτός από μια προσωρινή λύση σε ένα τοπικό πρόβλημα υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουν  μεγαλύτερη ζημιά στις σωληνώσεις των αποχετεύσεων. Ο λόγος είναι η υψηλή περιεκτικότητά τους σε άκρως καυστικές ουσίες οι οποίες είναι ικανές ακόμα και να διαβρώσουν, να σπάσουν ή να βουλώσουν περισσότερο τους σωλήνες σας. 

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας στις αποφράξεις, έχουν τη δυνατότητα αφενός να κάνουν έναν έγκαιρο και ακριβή εντοπισμό του σημείου που έχει βουλώσει και αφετέρου,  να επαναφέρουν εύκολα και γρήγορα το δίκτυο στη φυσιολογική του λειτουργία. 

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Το αποχετευτικό σύστημα είναι για οποιοδήποτε κτίριο ένας σημαντικός παράγοντας καθαριότητας και υγείας. Η έλλειψη συντήρησης κάποια στιγμή βουλώνει το σύστημα αποχέτευσης δημιουργώντας απίστευτη αναστάτωση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Οι φραγμένες αποχετεύσεις είναι επικίνδυνες για την ατομική και δημόσια υγεία και δημιουργούν μία ταλαιπωρία που μερικές φορές είναι μεγάλη. Εάν το νερό δεν ρέει κανονικά στους σωλήνες, μπορεί να δημιουργούνται βακτήρια και να διαχέεται μία αρκετά δυσάρεστη μυρωδιά.Μάθετε για τα προβλήματα της αποχέτευσης που πρέπει να προσέξετε. Έτσι μπορείτε να αποφύγετε μελλοντικά έξοδα επισκευής σωληνώσεων που σε κάποιες περιπτώσεις είναι δυσβάστακτα και απαιτούν φυσικές επεμβάσεις στην κτιριακή εγκατάσταση.

Τι προκαλεί τα προβλήματα αποχέτευσης;

Η απόφραξη της ροής του νερού κατά μήκος των σωλήνων μπορεί να είναι αποτέλεσμα των ακόλουθων:

 • Στρεβλωμένοι ή διαβρωμένοι σωλήνες.
 • Συσσώρευση λίπους.
 • Φράξιμο χαρτιού.
 • Συσσώρευση συντριμμιών.
 • Ξένα αντικείμενα κολλημένα στην αποχέτευση.
 • Φράξιμο από ρίζες δένδρων ή θάμνων.

Εάν οι παραδοσιακές μέθοδοι δεν λειτουργούν, ελέγξτε αν το πρόβλημα αποστράγγισης προκαλείται από οποιοδήποτε από τα ζητήματα που αναφέρονται παρακάτω.

Κακή αρχική εγκατάσταση και λανθασμένη μέθοδος επισκευής των σωλήνων.

Αν δεν είστε σίγουροι μην προσπαθήσετε να αλλάξετε σωλήνες αποχέτευσης μόνοι σας.Εάν πρέπει να εγκαταστήσετε νέους σωλήνες, είναι καλύτερο να το αφήσετε στους επαγγελματίες.

Συσσώρευση ιζήματος.

Εάν παρατηρήσετε ότι η ελεύθερη ροή του νερού από το νιπτήρα, το νεροχύτη ή τη μπανιέρα έχει μειωμένη ένταση, τότε πιθανότατα έχουν δημιουργηθεί συσσωματώσεις ιζημάτων. Το νερό με υψηλή σκληρότητα μεταφέρει κάποια ορυκτά (πολύ μικρές πετρούλες) τα οποία μένουν σε διάφορα σημεία των σωληνώσεων. Γι΄ αυτό το λόγο θα έχετε πιθανόν παρατηρήσει ότι στις κεφαλές των βρυσών εμπεριέχονται μικρά σιδερένια διχτυωτά φίλτρα τα οποία για να τα καθαρίσει κανείς πρέπει να ξεβιδώσει τις κεφαλές. Βυθίστε αυτά τα φίλτρα για 24 ώρες σε ξίδι και θα καθαρίσουν.

Φυτικά υπολείμματα.

Οι αποχετεύσεις όμβριων υδάτων είναι ευαίσθητες στη συσσώρευση φύλλων και μικρών κλαδιών. Οι βροχές τα παρασύρουν και μαζί με λάσπη ρέουν στις αποχετεύσεις. Επίσης οι ρίζες των δέντρων είναι ένα πρόβλημα καθώς κατευθύνονται υπογείως προς την πηγή νερού, δηλαδή προς τους σωλήνες αποχέτευσης.

Έντονες βροχοπτώσεις.

Το σύστημα αποστράγγισης είναι σχεδιασμένο από την κατασκευή του για να αντέχει μια συγκεκριμένη ποσότητα νερού. Αυτό έχει άμεση σχέση με την διατομή των σωληνώσεων. Αν απότομοι μεγάλοι όγκοι νερού ρεύσουν στην αποχέτευση, οι σωλήνες δεν μπορούν να το αποστραγγίσουν, επομένως δημιουργούνται υπερχειλίσεις και πλημμύρες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

Σπασμένοι σωλήνες.

Οι σωλήνες νερού μπορούν να σπάσουν από την διείσδυση των ριζών των δέντρων, από την διαρκή εμφάνιση πάγου κατά τη διάρκεια του χειμώνα και βέβαια λόγω της φυσικής φθοράς. Τα σπασίματα αυτά κάνουν ευαίσθητες τους σωλήνες της αποχέτευσης κατά την διάρκεια της απόφραξης.

Τρίχες.

Μία από τις πιο κοινές αιτίες της βουλωμένης αποχέτευσης είναι η συσσώρευση τριχών από το λούσιμο και το χτένισμα μαλλιών. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουν τρίχες μαλλιών που πέφτουν στο νιπτήρα ή στη μπανιέρα. Αυτές πολύ εύκολα μετά την πάροδο χρόνου βουλώνουν την αποχέτευση.

Λίπη, Έλαια, Πουρί.

Οι νεροχύτες της κουζίνας είναι οι κύριοι αποδέκτες λίπους και λαδιού. Αυτές οι ουσίες λόγω της λιπαρότητάς τους ή οποία όταν κρυώνει σκληραίνει και γίνεται αρκετά δύσκολα η απομάκρυνσή τους καθώς κολλάνε στα εσωτερικά τοιχώματα των σωληνώσεων.

Προϊόντα περιποίησης.

Οι πάνες και τα μαντηλάκια καθαρισμού όταν μπαίνουν στο νερό απορροφούν την υγρασία και εμποδίζουν την ομαλή ροή του νερού σε σωλήνες και αποχετεύσεις.Αυτά τα συνθετικά υλικά χρειάζονται αρκετά χρόνια για να διαλυθούν.

Ξένα αντικείμενα.

Τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι και την περιέργειά τους μπορούν να πετάξουν διάφορα παιχνιδάκια ή μικροαντικείμενα στη λεκάνη της τουαλέτας ακόμα και στο νεροχύτη, τη μπανιέρα, το σιφώνι του πατώματος ή και την υδρορροή του μπαλκονιού (λούκι). Ό,τι στερεό υλικό πέφτει στα σιφώνια μπορεί πολύ εύκολα να βουλώσει το αποχετευτικό σύστημα, ιδιαίτερα αν επαναλαμβάνεται καθώς αυτό λειτουργεί προσθετικά.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στο Βύρωνα.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή του Βύρωνα.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Βύρωνα.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στο Βύρωνα.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Βύρωνα.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Βύρωνα.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στο Βύρωνα.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στο Βύρωνα.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Βύρωνα.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στο Βύρωνα.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στο Βύρωνα.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Βύρωνα.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στο Βύρωνα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤO ΒΥΡΩΝΑ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ. (κ.α.)

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό πιεστικών μηχανισμών υδροβολής για τον αποτελεσματικό καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Αυτοί οι μηχανισμοί είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Λειτουργούν με την εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης μέσω ποικίλων κεφαλών οι οποίες προσαρμόζονται ανάλογα με το είδος του αποφρακτικού προβλήματος. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» διαθέτει επίσης ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή και αφαίρεση των ριζών από δέντρα ή θάμνους που έχουν εισέλθει στο εσωτερικό της αποχέτευσης κυρίως μέσω των αρμών. Βουλώματα από χαρτιά, πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές περιστροφικές κεφάλες που ξεμπλοκάρουν και καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Καλέστε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης του αποχετευτικού σας δικτύου. Διαθέτουμε ειδική έγχρωμη ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας για τον έλεγχο των σωληνώσεων. Εισάγεται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας στο αποχετευτικό σας δίκτυο ώστε να γίνει:

 • Πλήρης επιθεώρηση της αποχέτευσης.
 • Εντοπισμός της θέσης και του είδους του βουλώματος.
 • Εντοπισμός του ακριβούς σημείου πιθανής διαρροής.
 • Έλεγχος της κατάστασης των σωληνώσεων.
 • Καταγραφή και αποθήκευσης του video ή των φωτογραφιών σε USB ή SDcard.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οι τεχνικοί μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και με τεράστια εμπειρία στον χειρισμό της κάμερας. Η όδευση προς το σημείο του προβλήματος εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα γρήγορα. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την μέθοδο προσέγγισης και επίλυσης του προβλήματος.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Την ψηφιακή καταγραφή μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διάφορους λόγους όπως:

 • Ως αποδεικτικό στοιχείο για πιθανή αποζημίωση.
 • Ως αποδεικτικό στοιχείο για τα αίτια και την προέλευση διαρροών.
 • Έλεγχο του αποχετευτικού δικτύου πριν την αγορά οικίας ή κτιρίου.
 • Έλεγχο για την μελέτη από τον τεχνικό σας για τους πιθανούς τρόπου επισκευής σε περίπτωση σπασίματος σωλήνα.
 • Εύρεση αντικειμένων που έπεσαν στην αποχέτευση όπως δαχτυλίδια, νομίσματα, σκουλαρίκια κ.ο.κ
 • Αποφυγή επίπονου σκαψίματος για την εύρεση της βλάβης στην αποχέτευση.

Σας παραδίδουμε άμεσα την ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SDcard αρκεί να μας ενημερώσετε γι αυτό κατά την επικοινωνία σας μαζί μας. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 6931 03 03 03 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάμερα ελέγχου αποχέτευσης ή για να προγραμματίσετε έναν έλεγχο.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έχουν ενταθεί τα τελευταία χρόνια, δημιουργούν μεγάλα προβλήματα σε κτίρια των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Μια ξαφνική καταιγίδα είναι η βασική αιτία πλημμύρας υπογείων, γκαράζ, αποθηκών ακόμα και ισογείων. Επίσης, οι ανελκυστήρες μπορούν να εμφανίσουν σοβαρές βλάβες. Η άμεση άντληση υδάτων, είναι η μόνη λύση για να περισωθεί η περιουσία σας αλλά και η κτιριακή υποδομή.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι, πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση.

Ο καθαρισμός και η συντήρηση μπορούν να γίνουν σε όλα τα μέρη, είτε είναι σιφώνι μπάνιου και νιπτήρα, είτε είναι νεροχύτης, είτε φρεάτιο, είτε ο κεντρικός σωλήνας αποχέτευσης μιας πολυκατοικίας. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαστεί ποτέ να πληρώσετε τα μεγάλα κόστη για τυχόν επισκευές ή αντικαταστάσεις σωλήνων. Αντίθετα, χωρίς την συντήρηση και με την κακή χρήση της αποχέτευσης μπορεί να δημιουργηθεί έντονη υγρασία, να σπάσουν ή να ραγίσουν οι σωλήνες.

Εμείς στην εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ σας προσφέρουμε συμβουλές καθώς και βοήθεια μέσω των τεχνικών μας οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας. Μπορούμε να καθαρίσουμε όλους τους βουλωμένους αγωγούς, είτε πρόκειται για ένα επιφανειακό πρόβλημα, είτε είναι το πιο σοβαρό αποχετευτικό πρόβλημα. 

ΒΥΡΩΝΑΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Ο Βύρωνας είναι δήμος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, στην Αττική. Αν και είναι πολύ κοντά στην Αθήνα, ανήκει στα Νότια Προάστια. Πήρε το όνομά του από το Λόρδο Βύρωνα τον Ιανουάριο του 1924, με τον εορτασμό των 100 ετών από το θάνατό του. Η σημερινή πόλη του Βύρωνα αρχικά αποτελούσε κοινότητα και το 1934 έγινε δήμος. Ανατολικά του, βρίσκεται ο Υμηττός και το δάσος του. Στον Βύρωνα βρίσκεται η πλατεία Εθνικής Αντίστασης η οποία στα παλιά χρόνια λεγότανε Πλατεία Ταπητουργείου – χάρη στο Ταπητουργείο Καχραμάνογλου.

Πηγή: Wikipedia