ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ. Πραγματοποιούμε αποφράξεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Περιλαμβάνουν τακτικές συντηρήσεις του δικτύου της αποχέτευσής σας και επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας συστήματος. Σας εξασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα για τη σωστή λειτουργία και τη μακροζωία των σωληνώσεων της γραμμής της αποχέτευσής σας. Χρόνια προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο μπορεί να δημιουργήσουν ζημιές που απαιτούν πολυδάπανες επισκευές. Θα βρούμε τον τρόπο να σας απαλλάξουμε από τους πονοκεφάλους που σας προκαλεί οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».
Θα βρούμε τον τρόπο να σας απαλλάξουμε άμεσα και υπεύθυνα από τους πονοκεφάλους που σας προκαλεί οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών, Χριστουγέννων, Πάσχα και 15αύγουστου.

Έχουμε την εμπειρία στις αποφράξεις και τα συστήματα αποχετευτικών δικτύων για πάνω από 35 χρόνια. Διαθέτουμε πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό. Καλέστε μας στο 6931 030303.

35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Γνωρίζουμε καλά το ξεβούλωμα και την απόφραξη.
Από το νεροχύτη μέχρι την κεντρική αποχέτευση.

ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στον Άγιο Στέφανο.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στον Άγιο Στέφανο.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στον Άγιο Στέφανο.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στον Άγιο Στέφανο.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στον Άγιο Στέφανο.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στον Άγιο Στέφανο.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στον Άγιο Στέφανο.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στον Άγιο Στέφανο.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στον Άγιο Στέφανο.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στον Άγιο Στέφανο.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στον Άγιο Στέφανο.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στον Άγιο Στέφανο.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ. (κ.α.)

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Είναι ασφαλές να ρίχνουμε ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας;

Για τη συντήρηση των σωληνώσεων της αποχέτευσης μερικοί προτείνουν να ρίχνετε ζεστό νερό στο νεροχύτη της κουζίνας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της συσσώρευσης που προκαλεί φραγμούς στην εσωτερική επιφάνεια των σωλήνων. Εναλλακτικά, ρίξτε ένα φλιτζάνι ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας και αφήστε το να παραμείνει για 30 λεπτά.

Μπορεί η coca-cola να ξεβουλώσει τον νεροχύτη ή τον νιπτήρα;

Για ήπια βουλώματα μπορείτε να δοκιμάσετε την γνωστή σε όλους coca-cola. Ρίξτε ένα μπουκάλι 2 λίτρων (Pepsi, Coca-cola) ή γενικά υποκατάστατα τέτοιου τύπου στην τρύπα του βουλωμένου αγωγού. Αυτού του τύπου τα αναψυκτικά είναι στην πραγματικότητα καυστικά και αποτελεσματικά στην απομάκρυνση της συσσώρευσης μαζών των αποχετεύσεων, αλλά είναι πολύ πιο ήπια από τα εμπορικά τοξικά καθαριστικά τα οποία μπορεί να φθείρουν τις σωληνώσεις.

Το ξίδι θα βλάψει τους πλαστικούς σωλήνες PVC;

Τα περισσότερα χημικά καθαριστικά παράγουν θερμότητα στο εσωτερικό του σωλήνα. Το PVC μπορεί να μην αντέξει τη θερμότητα και να αλλοιωθεί ή να φθαρεί η σύνδεση των αρμών των σωλήνων. Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια οικιακή χημική ουσία απόφραξης, δοκιμάστε ξίδι και μαγειρική σόδα. Δεν δημιουργούν κανένα κίνδυνο στους σωλήνες σας, αρκεί να μην τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με βραστό νερό.

Το Βραστό νερό μπορεί να βλάψει του πλαστικούς σωλήνες της αποχέτευσης;

ΝΑΙ! Το νερό σε θερμοκρασία άνω των 80 βαθμών Κελσίου είναι ικανό να αλλοιώσει την ανθεκτικότητα των πλαστικών σωλήνων PVC όπως επίσης μπορεί να επηρεάσει τη στεγανότητα των συνδέσμων μεταξύ τους.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Πραγματοποιούμε άμεσα και υπεύθυνα αντλήσεις υδάτων ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές. Χάρη στον τελευταίου τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό, τα σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα και τις ειδικές αντλίες αναρρόφησης. Το άρτια εκπαιδευμένο δυναμικό της εταιρείας μας πραγματοποιεί αποτελεσματικές αντλήσεις υδάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πολλές περιοχές στην Αττική αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τις απότομες νεροποντές. Υπαίθριοι χώροι, κατοικίες, υπόγεια και αποθήκες πλημμυρίζουν, ανελκυστήρες υφίστανται σημαντικές βλάβες και οι άνθρωποι βλέπουν την περιουσία τους να καταστρέφεται, μη μπορώντας να κάνουν κάτι προκειμένου να αποφύγουν την ανεπανόρθωτη αυτή ζημιά. Οι αντλήσεις υδάτων με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»  αποτελούν τη μόνη λύση.

Μόλις έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, θα φροντίσουμε να έρθουμε άμεσα στο μέρος όπου υπάρχει το πρόβλημα. Έχουμε χρόνια εμπειρίας πάνω στις αντλήσεις υδάτων και έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και εξοπλισμό για να κάνουμε την δουλειά σωστά με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Εάν αντιμετωπίζετε μια βουλωμένη αποχέτευση, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, οι ρίζες των δέντρων να είναι ο κύριος υπεύθυνος. Είναι συχνό φαινόμενο οι ρίζες των δέντρων να εισχωρήσουν στις σωληνώσεις, προκαλώντας μπλοκαρίσματα. Ακόμη και αν το δέντρο έχει αφαιρεθεί, οι ρίζες μπορεί να συνεχίσουν να προκαλούν προβλήματα.

Αν οι ρίζες των δέντρων έχουν βουλώσει την αποχέτευσή σας, η ομάδα μαςέχει τα εργαλεία να τις απομακρύνει με τα ειδικά και υπερσύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα, με την ελάχιστη αναστάτωση στον κήπο σας. Όχι μόνο θα αφαιρέσει τις ρίζες που εμποδίζουν τους σωλήνες σας να λειτουργούν ομαλά, αλλά θα καθαρίσει και τις σωληνώσεις.

Αν τα δέντρα βλάπτουν τους σωλήνες σας, μπορείτε να φτάσετε άμεσα στη ρίζα του προβλήματος με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» χρησιμοποιούμε Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης για μια σωστή απόφραξη και έναν καλό καθαρισμό. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η απόφραξη των αγωγών πραγματοποιείται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό.

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη που προέρχονται από τις τροφές και την προετοιμασία των φαγητών.

Διαθέτουμε επίσης τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Εμπόδια από χαρτιά, συσσωρεύσεις μαζών και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που λειτουργούν περιστροφικά και καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ο εξοπλισμός με κάμερα δίνει την δυνατότητα να ελέγξουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τα προβλήματα που έχουν προκληθεί σε έναν σωλήνα ή ένα αποστραγγιστικό σύστημα. Για να αποφύγετε ή να μειώσετε τις πιθανότητες για όλα τα μελλοντικά προβλήματα που ενδέχεται να προκληθούν, είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε και μια προγραμματισμένη προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης. Ανεξάρτητα από το πρόβλημα, όλες μας οι εργασίες γίνονται με μεγάλη προσοχή και πάντα έχοντας ως βάση τα υψηλότερα πρότυπα. 

Μία από τις συνηθέστερες αιτίες της δημιουργίας υπερχειλίσεων των σωλήνων αποχέτευσης και άλλων προβλημάτων αποχέτευσης είναι η διείσδυση ριζών. Ρίζες από δέντρα και μεγαλύτερους θάμνους αναζητούν πηγή νερού και εισέρχονται στη γραμμή αποχέτευσης από μια άρθρωση.

Αυτές αναπτύσσονται και επεκτείνονται για να γεμίσουν το σωλήνα με ρίζες που μοιάζουν με τρίχες. Οι μάζες αυτές φράζουν με χαρτί υγείας, γράσο και άλλα απορρίμματα που προέρχονται από το σπίτι στην κύρια γραμμή αποχέτευσης. Επομένως αφού οι ρίζες συνεχίζουν να μεγαλώνουν όλο και περισσότερο, ασκώντας έντονη πίεση στον σωλήνα, ο οποίος μετά από ένα χρονικό διάστημα καταλήγει να σπάει.

Η επισκευή και η αντικατάσταση των σωλήνων αποχέτευσης μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά με την τεχνολογία μιας κάμερας διάγνωσης της αποχέτευσης θα δώσουμε στον πελάτη τη δυνατότητα να λάβει μία ειλικρινή, τεκμηριωμένη αναφορά για το τι χρειάζεται και τι θα κοστίσει πραγματικά.

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση.  Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία της κάμερας διάγνωσης αποχέτευσης, καλέστε μας στο 6931 030303. Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού, για να ξεκινήσετε την επιθεώρηση των σωλήνων της αποχέτευσής σας σήμερα!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 • Ερχόμαστε άμεσα.
 • Επιθεωρούμε τον χώρο.
 • Ακούμε καλά τι έχετε να μας πείτε.
 • Σας ενημερώνουμε επισταμένως για το είδος του προβλήματος και τις επιλογές σας.
 • Εκτελούμε το έργο στα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας.
 • Αφήνουμε το χώρο καθαρό.
 • Σας δίνουμε τις απαραίτητες οδηγίες καλής χρήσης και συντήρησης.

ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 • Όταν στο ντους το νερό από το σχαράκι δεν αποστραγγίζει αμέσως.
 • Γάργαρο αλλά υπόκωφο ήχο που δεν ακούτε συνήθως, που προέρχεται από τους νεροχύτες ή τις αποχετεύσεις
 • Εμφανή νερά όπου και έχουν ξεχειλίσει από ένα νεροχύτη, ή φρεάτιο.
 • Σημάδια υγρασίας στους τοίχους ή στο ταβάνι.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»
εδώ και 35 χρόνια σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!

Όποτε θα μας υποδείξετε για την άμεση λύση του προβλήματός σας, για οριστικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε απορία ή πληροφορία μας ζητήσετε, όλο το 24ωρο, 365 ήμερες το χρόνο, Χριστούγεννα, Πάσχα, 15Αύγουστο.

Μαζί σας στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία στον Άγιο Στέφανο. Η αποφρακτική εταιρία του Αγίου Στεφάνου, ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Η εταιρία μας έχει ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις όμβριων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου οικονομική μέθοδο για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Φρεάτιο πριν και μετά την απόφραξη και τον καθαρισμό.

Είμαστε ταγμένοι στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης και απόφραξης αποχετευτικών δικτύων παρέχοντας εργασίες με βασικά χαρακτηριστικά την ποιότητα και την καλή τιμή, επεμβαίνουμε άμεσα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την ταλαιπωρία σας. Κάθε στιγμή οι κάτοικοι των περιοχής του Αγίου Στεφάνου μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Αυτός είναι ο ρόλος μας, να αντιμετωπίζουμε όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Αγίου Στεφάνου.ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Άγιος Στέφανος (παλαιότερα γνωστός ως Νέο Μπογιάτι) είναι έδρα του Δήμου Διονύσου της Ανατολικής Αττικής μαζί με το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη, τη Σταμάτα, το Διόνυσο και τη Δροσιά.

Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: 145 65

Πηγή: Wikipedia