ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ξεκίνησε τις εργασίες της το 1985. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Mε εμπειρία ετών, σας δίνουμε τις καλύτερες λύσεις σε όλα τα προβλήματα της αποχέτευσης.

Ακολουθούμε Ευρωπαϊκούς κανόνες, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που εφάπτεται της ανθρώπινης υγείας. Δεν σας παρέχουμε προχειροδουλειές γιατί γνωρίζουμε ότι θα έχετε επιπλέον επιβάρυνση, θα χάσετε πολύτιμο χρόνο και η ταλαιπωρία για εσάς θα είναι μεγαλύτερη.

TIPS

Εύκολες συμβουλές για τη συντήρηση
του νεροχύτη της κουζίνας σας

Προστατέψτε τον από μόνιμες γρατσουνιές και λεκέδες.
Είναι όντως ένα πραγματικό επίτευγμα εάν διατηρείτε έναν νεροχύτη κουζίνας χωρίς γρατσουνιές και λεκέδες. Επίσης, η αντικατάσταση του νεροχύτη της κουζίνας σας μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας. Διαβάστε λοιπόν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τον νεροχύτη της κουζίνας σας σε άψογη κατάσταση

  • Τοποθετήστε ένα διάτρητο πλαστικό κάλυμμα στο κάτω μέρος του νεροχύτη της κουζίνας σας. Θα προστατεύσει την επιφάνειά του από γρατζουνιές καθώς ταυτόχρονα προστατεύει τα πιάτα σας.
  • Εάν έχετε νεροχύτη από σμάλτο πορσελάνης, μην αφήνετε ποτέ φρούτα, ξύδι ή άλλα όξινα τρόφιμα να παραμένουν στην επιφάνειά του. Η μακροχρόνια έκθεση σε οξέα μπορεί να προκαλέσει κηλίδες και να χαράξει μόνιμα στην επιφάνειά του.

Εάν έχετε ήδη λεκέδες στον νεροχύτη της κουζίνας σας, μην ανησυχείτε. Εδώ είναι μια σίγουρη θεραπεία για αυτό. Αφαιρέστε χωρίς κόπο τα σημεία των λεκέδων χρησιμοποιώντας μία πάστα από μισό (1/2) φλιτζάνι κονιοποιημένο βόρακα και το χυμό από μισό (1/2) λεμόνι. Χρησιμοποιώντας ένα υγρό σφουγγάρι, τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα από το μείγμα στο σημείο του λεκέ. Τρίψτε και ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό

Είτε ο νεροχύτης σας είναι σμάλτο από πορσελάνη, ανοξείδωτο ατσάλι ή οποιοδήποτε άλλο υλικό, με αυτή τη μέθοδο θα δείτε αποτέλεσμα!

Αντιμετώπιση και έλεγχος σχηματισμού σκουριάς.
ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ. Για να αντιμετωπίσετε τη δημιουργία σκουριάς στον ανοξείδωτο νεροχύτη της κουζίνας σας απλώς σκουπίστε με το αντισκωριακό WD-40 στο σκουριασμένο σημείο με ένα πανί και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά. Το WD-40 μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα χρωματοπωλεία αλλά εάν δεν το έχετε εύκαιρο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κόκα κόλα ως εναλλακτική λύση.

ΠΟΡΣΕΛΑΝΙΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ. Τώρα για λεκέδες σκουριάς σε νεροχύτες από σμάλτο πορσελάνης, απλώς βάλτε αλάτι σε ένα λεμόνι κομμένο στη μέση και τρίψτε το στον λεκέ. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα θα κρατήσετε μακριά τη σκουριά και θα διατηρήσετε την άψογη κατάσταση του νεροχύτη της κουζίνας σας.

Μάθετε για την υπηρεσία μας ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ.

Η συνεχής και άρτια εκπαίδευση των τεχνικών μας αλλά και η εξειδικευμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε μας έχει καταστήσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Σας εγγυόμαστε πλήρη αντιμετώπιση των προβλημάτων με αξιοπιστία, τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Καλέστε μας στο 6931 030303 και άμεσα θα βρεθούμε στον χώρο σας. Μην αφήνετε τις βουλωμένες αποχετεύσεις να σας ταλαιπωρούν. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας διαθέτουν τον καλύτερο εξοπλισμό που καθαρίζει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κάθε επίμονο φράγμα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» γνωρίζουμε τις αποχετεύσεις μέσα και έξω-κυριολεκτικά. Μπορούμε να εντοπίσουμε γρήγορα την αιτία ενός φράγματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να καθαρίσουμε τις φραγμένες αποχετεύσεις και να τις βάλουμε ξανά σε ομαλή λειτουργία. Έχουμε πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες ελέγχου της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, για τον εντοπισμό της πηγής φράγματος και την επιθεώρηση της ακεραιότητας των σωλήνων της γραμμής της αποχέτευσης. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να καθαρίσετε ένα φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο, καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς μας που θα κάνουν τη δουλειά σωστά και σίγουρα.

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 6931 030303 για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας ή να σας παράσχουμε βασικές οδηγίες και συμβουλές για το αποχετευτικό πρόβλημα που σας απασχολεί.

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου.

  • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στους Αγίους Αναργύρους.
  • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.
  • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στους Αγίους Αναργύρους.
  • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στους Αγίους Αναργύρους.
  • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στους Αγίους Αναργύρους.
  • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στους Αγίους Αναργύρους.
  • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στους Αγίους Αναργύρους.
  • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στους Αγίους Αναργύρους.
  • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στους Αγίους Αναργύρους.
  • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στους Αγίους Αναργύρους.
  • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στους Αγίους Αναργύρους.
  • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στους Αγίους Αναργύρους.
  • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στους Αγίους Αναργύρους.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ. (κ.α.)

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», αναλαμβάνει εδώ και χρόνια αποφράξεις και καθαρισμό αποχέτευσης με Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα της, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή/ αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Η εταιρεία μας,  αναλαμβάνει επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης της εταιρίας μας , να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την εισαγωγή αυτής της ειδικής κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της.

Σε πολλές περιπτώσεις φραγμένων αποχετεύσεων και σωλήνων, είναι δύσκολο να δούμε ποιο είναι το πραγματικό υποκείμενο ζήτημα. Με τις επιθεωρήσεις της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης με υψηλή ανάλυση, έχουμε πλήρη εικόνα οποιασδήποτε αποχέτευσης.  Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν μικρές κάμερες τοποθετημένες σε εύκαμπτες ράβδους για να δουν ακριβώς ποιο είναι το ζήτημα με το δίκτυο αποχέτευσης ή το σωλήνα σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων και μπορεί να παρέχει στον τεχνικό πληροφορίες που είναι ζωτικής σημασίας για την σωστή αντιμετώπιση της κατάστασης.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο: 6931 030303.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», αναλαμβάνει αντλήσεις υδάτων με πλήρη επιτυχία!  Στην περίπτωση που έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, το σπίτι, η αποθήκη ή το γκαράζ σας, τα σύγχρονα οχήματά μας, που φέρουν ειδικού τύπου αντλίες, έρχονται στο χώρο σας και απομακρύνουν το νερό που έχει συσσωρευθεί. Ακόμα και αν ο χώρος σας δεν είναι εύκολα προσβάσιμος, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Διαθέτουμε οχήματα πολλών μεγεθών, τα οποία είναι έτοιμα να μεταβούν στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές, ενώ οι σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης που προσαρμόζονται στα οχήματα επιτυγχάνουν αντλήσεις υδάτων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας μας διεξάγονται υπεύθυνα και επαγγελματικά. Είτε πραγματοποιούμε αποφράξεις είτε αντλήσεις υδάτων, εργαζόμαστε σκληρά για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τακτική συντήρηση και καθαρισμό της αποχέτευσής σας. Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας σίγουρα πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να την εντάξετε στον προϋπολογισμό σας όσον αφορά το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία.

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι να σας δώσουν συμβουλές αλλά και την κατάλληλη βοήθεια προκειμένου να συντηρήσετε σωστά την αποχέτευσή σας. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τον οποιοδήποτε καθαρισμό ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος. Το συνεργείο μας αποτελείται από άτομα που έχουν γνώση πάνω στο αντικείμενο του καθαρισμού και της συντήρησης αποχέτευσης και είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα έχει προκληθεί σε μια αποχέτευση. 

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»

Aσχολoύμαστε με τις αποφράξεις, τον καθαρισμό σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου και τις αντλήσεις υδάτων.

  • Έχουμε πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει πολλές αποφρακτικές περιπτώσεις.
  • Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 35 χρόνια.
  • Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.
  • Είμαστε πάντα διαθέσιμοι. 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα, Πάσχα και 15αύγουστο.

Απλά τηλεφωνήστε μας στο 6931 030303.

ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Σημάδια βουλωμένης αποχέτευσης στους Αγίους Αναργύρους: Για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού, τα σημάδια και τα συμπτώματα μιας φραγμένης και βρώμικης αποχέτευσης είναι αναπόφευκτα. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών & καταστημάτων, θα τα παρατηρήσουν αμέσως και θα ζητήσουν άμεση απόφραξη. Όσο πιο γρήγορα αναγνωρίσετε τα σημάδια, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να καλέσετε την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ όπου πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού & επαγγελματίες εμπιστεύονται εδώ και 35 χρόνια.

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημάδια μιας βουλωμένης αποχέτευσης περιλαμβάνουν:

  • Στάσιμο νερό στο νεροχύτη, στο νιπτήρα ή στη μπανιέρα σας.
  • Άσχημες οσμές από το νιπτήρα ή το νεροχύτη.
  • Υγρασία στους τοίχους ή το ταβάνι.
  • Η λεκάνη της τουαλέτας υπερχειλίζει.
  • Όλα αυτά οφείλονται σε μια φραγμένη αποχέτευση που πρέπει να επισκευαστεί άμεσα από μια επαγγελματική εταιρία καθαρισμού αποχετεύσεων.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Υπάρχουν πολλοί κανόνες που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα καταλήξουμε σε άσχημες καταστάσεις σχετικά με την αποχέτευσή μας. Τα παρακάτω είναι μερικά προληπτικά μέτρα:

  • Μην ρίχνετε λίπη, σάλτσες ή λάδια από το μαγείρεμα γιατί συσσωρεύονται και προκαλούν κολλήσεις σε άλλα αντικείμενα, δημιουργώντας βούλωμα στην αποχέτευση.
  • Μην αφήνετε στο νεροχύτη ζυμαρικά, ρύζι και ψωμιά γιατί θα αναμιχθούν με το νερό και θα προκαλέσουν μπλοκαρίσματα.
  • Μην ρίχνετε στην λεκάνη μωρομάντιλα, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα και άλλα προϊόντα χαρτιού.
  • Ποτέ μην ξεπλύνετε στερεά απόβλητα κουζίνας μέσω του σωλήνα. Όχι μόνο θα εμποδίσει ροή των υδάτων, αλλά θα επιδεινωθεί επίσης δημιουργώντας αποκρουστική μυρωδιά.
  • Προσέξτε τα δέντρα και τους θάμνους στην αυλή σας. Οι ρίζες εισχωρούν στην αποχέτευση και δημιουργούν πολλά προβλήματα.
  • Καλέστε τους ειδικούς υπηρεσιών αποχέτευσης για προληπτικό καθαρισμό.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Πώς λειτουργεί η κάμερα για απόφραξη;

O τεχνικός εισάγει μια εξειδικευμένη κάμερα ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης στους σωλήνες της αποχέτευσης ή του υπονόμου. Τα ισχυρά φώτα της κάμερας ανάβουν έτσι ώστε να φαίνεται τι υπάρχει μέσα στο σωλήνα από την οθόνη. Τα φώτα και η οθόνη κλειστού κυκλώματος επιτρέπουν στον τεχνικό να βλέπει τα πάντα στο αποχετευτικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από το νεροχύτη, το νιπτήρα ή τη λεκάνη.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.

Τι δεν πρέπει να ρίχνω στην αποχέτευση;

• Λίπη ή λάδια από το μαγείρεμα.
• Καφές ή κόκκοι καφέ.
• Τσίχλες, αυτοκόλλητα.
• Μωρομάντιλα, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα και άλλα προϊόντα χαρτιού.
• Ταμπόν, σερβιετάκια και άλλα προϊόντα γυναικείας υγιεινής.
• Αν έχετε σκουπιδοφάγο, μη ρίχνετε κρέας, κοτόπουλο και ψαροκόκαλα, καθώς και τσόφλια αυγών.

Περισσότερα στο άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

Πως μπορώ να συντηρήσω την αποχέτευση σε καλή κατάσταση;

• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και λευκό ξίδι για συντηρήσετε καθαρή την αποχέτευση.
• Μην αφήνετε υπολείμματα φαγητών στο νεροχύτη.
• Μην ρίχνετε ρευστά φαγητά στη λεκάνη.
• Χτενίστε τα μαλλιά σας πριν να λούσετε τα μαλλιά σας.
• Να πλένετε τα κατοικίδιά σας έξω από το σπίτι.
• Ρίχνετε ζεστό νερό (όχι βραστό) στις αποχετεύσεις εβδομαδιαίως.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»

Οι Άγιοι Ανάργυροι είναι συνοικία των δυτικών προαστίων της Αθήνας. Είναι δημοτική ενότητα του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.  Βρίσκεται βόρεια του δήμου Αιγάλεω.

Στους Αγίους Αναργύρους σώζεται η Ελιά του Πεισίστρατου, δέντρο αποδεδειγμένα ηλικίας 25 αιώνων, που η παράδοση συνδέει με τον αρχαίο τύραννο της Αθήνας Πεισίστρατο. Έχει ανακηρυχθεί σε μνημείο φυσικής ιστορίας και ο Δήμος ζητά να αποτελέσει το κέντρο ενός προστατευόμενου χώρου πρασίνου, περιπάτου και αναψυχής, ενοποιημένου με την κοντινή έκταση του Πευκώνα.

Συνοικίες των Αγίων Αναργύρων

  • Άγιοι Ανάργυροι (Κέντρο)
  • Ανάκασα
  • Τσούμπα
  • Μυκονιάτικα
  • Η Συνοικία Των Αγίων Ακινδύνων
  • Η Αγία Παρασκευή
  • Ανάληψη-Μυροφόρες
  • Συνοικία Του Πύργου
  • Η Γειτονιά Των Σιδηροδρομικών (Συνοικισμός Σ.Ε.Κ)

Τ.Κ. ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: 135 61.

Πηγή: Wikipedia