ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» πρωτοπορεί στον τομέα παροχής υπηρεσιών της από το 1985 με πάνω από 35 χρόνια πείρα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για τις υπηρεσίες μας για τις «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» καθώς κινούμαστε αποτελεσματικά, γρήγορα και υπεύθυνα σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Οι τεχνικοί μας γνωρίζουν πως να αντιμετωπίσουν κάθε περίπτωση απόφραξης που σας προβληματίζει. Κάθε μέρα, όλη μέρα, κάνουμε απόφραξεις, καθαρισμούς αποχετεύσεων και αντλήσεις υδάτων. Αυτή είναι η δουλειά μας και καθημερινά αποδεικνύουμε τις ικανότητες και την αξιοπιστία μας. Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση στο6931 030303.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Video

Μπορείτε να ενημερωθείτε σε 3 λεπτά για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, για τις δυνατότητες που διαθέτουμε και τις τεχνικές που εφαρμόζουμε.

ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Οι ρίζες των δένδρων και οι σωλήνες της αποχέτευσης συνυπάρχουν κάτω από τη γή. Οι σωλήνες αποστραγγίζουν τα λύματα από τα κτίρια ενώ οι ρίζες αναζητούν νερό. Σε αυτή την προσπάθεια οι ρίζες βρίσκουν τρόπο να διεισδύσουν στο εσωτερικό των σωλήνων, δημιουργώντας έτσι διάφορα προβλήματα φραγής του αποχετευτικού συστήματος. Θα μπορούσατενα αποτρέψετε μεγάλα προβλήματα ή τουλάχιστον να γνωρίζετε πώς μπορεί να διορθωθούν. Μερικές πληροφορίες παρακάτω για τις ρίζες πιθανότατα θα σας βοηθήσουν να γνωρίζετετι να αναζητήσετε αλλά και τι να περιμένετε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΔΡΩΝ

Οι ρίζες ελκύονται από τις σωληνώσεις

Το νερό και τα θρεπτικά συστατικά που ρέουν μέσα από τους σωλήνες είναι τα πράγματα που ποθούν οι ρίζες των δέντρων. Ακόμη και μια μικροσκοπική ρωγμή ή μια χαλαρή άρθρωση μπορεί να απελευθερώσει ατμούς που προσελκύουν ρίζες όπως ένα αφροδισιακό. Οι ρίζες μπορούν να βρουν το δρόμο τους προς αυτά τα ανοίγματα και να συνεχίσουν να αναπτύσσονται μέχρι τελικά να σχηματίσουν μια μάζα ρίζας που θα μπορούσε να μπλοκάρει εντελώς το σωλήνα. Σε μερικές δε περιπτώσεις προκαλούν το περιεχόμενο της αποχέτευσης να επιστρέψει στο σπίτι. Οι ρίζες των δέντρων είναι η νούμερο ένα αιτία βλάβης των υπόγειων σωλήνων.

Λύστε το πρόβλημα νωρίς.

Ακριβώς όπως πολλά οικιακά προβλήματα, είναι καλύτερο να λύσετε το πρόβλημα νωρίς. Όσο περισσότερο περιμένετε, τόσο πιο ακριβή και εκτεταμένη μπορεί να είναι η λύση επισκευής. Όταν οι σωλήνες αποχέτευσης αρχίσουν για πρώτη φορά να φράζουν, μπορεί να παρατηρήσετε έναν γάργαρο ήχο στην τουαλέτα. Μπορεί να έχετε αργές αποχετεύσεις που καθαρίζετε ξανά και ξανά, αλλά το φράξιμο συνεχίζει να φεύγει και να έρχεται. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι ο γάργαρος ήχος της λεκάνης και οι αργές αποχετεύσεις συμβαίνουν σε συνδυασμό με το νερό της μπανιέρας ή γύρω από το πλυντήριο ρούχων. Όλα αυτά είναι προειδοποιητικά σημάδια ότι θα μπορούσε να υπάρχει μία υπόγεια επίθεση ριζών στους σωλήνες του σπιτιού προς το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο.

Όταν οι ρίζες αυξάνονται.

Σε κάποιες περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι υπεύθυνοι για τους υπόγειους σωλήνες που οδηγούν από το σπίτι τους στους δημοτικούς σωλήνες που βρίσκονται συχνά κάτω από το δρόμο. Για να αποτρέψετε την εμφάνιση προβλημάτων αρχικά, μπορείτε να κάνετε προληπτικό καθαρισμό της αποχέτευσης, τακτικά με ελάχιστη χρέωση. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσπαθήσετε να αποκλείσετε την ανάπτυξη της ρίζας του δέντρου. Εάν το πρόβλημα είναι μικρό, υπάρχει μια πιθανή λύση που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μόνοι σας. Μισό φλιτζάνι θειικό χαλκό, το οποίο είναι διαθέσιμο στα περισσότερα καταστήματα εργαλείων για το σπίτι, μπορείτε να το ρίξετε στην τουαλέτα. Αυτό είναι τοξικό για τις ρίζες των δέντρων και σε μικρές ποσότητες θα ταξιδέψει μόνο όσο χρειάζεται μέχρι τις ρίζες.  Συνήθως δεν προκαλεί βλάβη στο δέντρο αλλά θέλει προσοχή στην ποσότητα. Επειδή όμως είναι πραγματικά δύσκολο να γνωρίζουμε ακριβώς πού είναι το πρόβλημα και πόσο εκτεταμένο είναι, η καλύτερη ιδέα είναι να καλέσετε έναν επαγγελματία αποφράξεων και αποχετεύσεων για να διαγνώσει το πρόβλημα και να προτείνει μία αποτελεσματική πορεία δράσης χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Να καλέσω υδραυλικό ή ειδικό αποχετεύσεων; 

Είτε ένας υδραυλικός είτε ένας ειδικός γραμμής αποχέτευσης είναι μια καλή αρχή για να ξεκινήσετε, αλλά υπάρχουν διαφορές. Δεν ασχολούνται όλοι οι υδραυλικοί με τις γραμμές αποχέτευσης και μόλις διαπιστωθεί ότι οι ρίζες είναι η «βασική αιτία» της κατάστασης, σας παραπέμπουν σε ειδικό για γραμμές αποχέτευσης. Αν είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για υπόγειο πρόβλημα αποχέτευσης, μπορείτε να ξεκινήσετε με τον επαγγελματία των αποχετεύσεων. Προσοχή όμως, πριν κάνετε οποιαδήποτε εργασία σκαψίματος ή επισκευής σωλήνα ή αλλαγής σωλήνα βεβαιωθείτε για το είδος του προβλήματος και το ακριβές σημείο του. Οι επαγγελματίες αποφράξεων διαθέτουν ειδικές κάμερες με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό που ελέγχουν τις σωληνώσεις του αποχετευτικού δικτύου.

Από που θα μπορούσα να αρχίσω; 

Οι περισσότεροι επαγγελματίες θα θέλουν να διαγνώσουν το πρόβλημα με την ειδική κάμερα ελέγχου αποχέτευσης. Αυτό θα τους βοηθήσει να δουν πόσο μεγάλη είναι η μάζα της ρίζας και πόση ζημιά έχει γίνει στον σωλήνα. Στη συνέχεια, μπορούν με μια μηχανική συσκευή δρομολόγησης που κόβει τις ρίζες και κάνει τα πράγματα να ρέουν πάλι ομαλά. Εάν διαπιστώσουν ότι ο σωλήνας είναι τόσο κατεστραμμένος που θα χρειαστεί να αντικατασταθεί, θα υπάρξει σκάψιμο και θα είναι μία μεγαλύτερη, πιο ακριβή δουλειά. Τα καλά νέα είναι ότι οι καινούργιοι σωλήνες θα είναι πιθανότατα μια λύση μεγαλύτερης διάρκειας.

Οι υπόγειοι σωλήνες είναι κατασκευασμένοι από διαφορετικά υλικά. Οι παλαιότεροι πήλινοι σωλήνες είναι πιο ευαίσθητοι στην εισβολή των ριζών ενώ οι μεταλλικοί σωλήνες είναι βαρύτεροι, καθιστώντας τους πιο δύσκολα διαχειρίσιμους ενώ μερικές φορές έχουν χαλαρές αρθρώσεις. Το προτιμώμενο σύγχρονο υλικό για υπόγειους σωλήνες είναι το ελαφρύ και λιγότερο διεισδύσιμο πλαστικό.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Ο έλεγχος με χρήση κάμερας βοηθάει στη διάγνωση των προβλημάτων σε ένα σύστημα αποχέτευσης με τη χρήση ενός ζωντανού βίντεο που επιθεωρεί το εσωτερικό των σωληνώσεων. Αυτό είναι πλέον απαραίτητο μέσο για εμάς καθώς μας επιτρέπει να καθορίζουμε μια ακριβή διάγνωση για την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει την καταγραφή στις ασφαλιστικές εταιρείες, ως αποδεικτικό στοιχείο, εάν απαιτείται. Επίσης σε περίπτωση επισκευής μπορείτε να μελετήσετε το πρόβλημα μαζί με τον τεχνικό σας για την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης.

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» προσφέρουμε το επίπεδο της προσοχής και της προσωπικής εξυπηρέτησης που χρειάζεστε και σας αξίζει. Οι υπηρεσίες μας είναι ειδικά σχεδιασμένες για μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Λειτουργούμε έχοντας ως γνώμονα την προστασία της υγείας, της ιδιοκτησίας σας και του περιβάλλοντος. Τόσο στο σπίτι, όσο και στην επαγγελματική σας στέγη, έχουμε τις κατάλληλες λύσεις για ένα αποτελεσματικό και αποδοτικό σύστημα αποχέτευσης. Σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου καθαρισμούς στις σωληνώσεις των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων.

Χρησιμοποιούμε μόνο ασφαλείς και ολοκληρωμένες μεθόδους για τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας και σας βεβαιώνουμε για το εγγυημένο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πολλά οφέλη που σας προσφέρουμε, όπως η μείωση του κινδύνου σε προβλήματα υγιεινής και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του αποχετευτικού συστήματος. Καλέστε μας σήμερα όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου και θα είμαστε κοντά σας.

Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Από τη στιγμή που θα μας καλέσετε έως και την ολοκλήρωση της εργασίας που αναλαμβάνουμε. Εκτιμούμε την κάθε σας κλήση προς εμάς. Να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το αποχετευτικό σας σύστημα, θα πρέπει να προγραμματίσετε επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού ποιότητας για την αποχέτευσή σας, που μπορούν να αποκαταστήσουν την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα του συστήματός σας. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι αποχετεύσεις σας καθαρίζονται με ασφάλεια. Έτσι οι σωλήνες σας δε θα υποστούν καμία ζημιά κατά τη διαδικασία του καθαρισμού.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες τεχνικές και εργαλεία για να διορθώσουμε ένα βουλωμένο αποχετευτικό σύστημα. Οι μέθοδοι μας είναι απολύτως ασφαλείς για το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας. Επιπλέον, οι τεχνικοί μας μπορούν να βοηθήσουν, σε περίπτωση που το φράγμα επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου και προκαλεί περαιτέρω ζημιές. Απλά τηλεφωνήστε μας σήμερα!

Η ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αν σκεφτείτε για μια στιγμή, τα διάφορα υλικά που διαπερνούν τους σωλήνες της αποχέτευσής σας, δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε πόσο εύκολα μπορεί να βουλώσει ένας σωλήνας του αποχετευτικού σας συστήματος. Οργανικά απόβλητα, υπολείμματα τροφών, τρίχες, υπολείμματα σαπουνιού, λίπη κλπ συσσωρεύονται στο εσωτερικό των σωληνώσεών σας και εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις την καθιστούν αδύνατη. Με τον καιρό, οι αποχετεύσεις βουλώνουν. Συνήθως ρέουν αργά λόγω τροφών, σαπουνιών και άλλων προϊόντων που έχουν συσσωρευτεί. Όποια και αν είναι η αιτία, ποτέ δεν θέλετε να αφήσετε μια φραγμένη αποχέτευση. Το πρόβλημα δεν θα επιλυθεί από μόνο του.

Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως ξεκινάει από την προχειρότητα κάποιων κατασκευαστών που βάζουν κακής ποιότητας σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και φθείρονται ή καταστρέφονται εύκολα. Η δε συντήρηση και ο καθαρισμός των σωλήνων δεν γίνεται σχεδόν ποτέ. Και τέλος η κακή χρήση που γίνεται από κάποιους προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε γρήγορες υπηρεσίες την ίδια ημέρα, ανεξάρτητα από τη φύση της επείγουσας κατάστασής σας. Όταν μας καλείτε θα έρθουμε άμεσα και θα επεξεργαστούμε το πρόβλημά σας. Θέτουμε πάντα προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αποτελεσματικές και επαγγελματικές υπηρεσίες μας! Καλέστε μας τώρα  για να σας διαγνώσουμε το πρόβλημα που πιθανόν να έχετε και να σας συστήσουμε τις υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων μας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης του συστήματος της αποχέτευσης σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
6931 030303

Ταχεία εξυπηρέτηση, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες.
Κυριακές και Αργίες.

Εξυπηρετούμε την Αγία Παρασκευή παραπάνω από 35 χρόνια, με συνέπεια και επαγγελματισμό και οι πελάτες μας στην περιοχή είναι η καλύτερη μαρτυρία για την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε. Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα των αποχετεύσεων πρέπει να λύνονται άμεσα και αποτελεσματικά. Καλέστε μας αμέσως, μόλις εντοπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσής σας κι εμείς θα βρούμε τη λύση και θα σας στείλουμε άμεσα ή τη στιγμή που εσείς θέλετε το έμπειρο τεχνικό μας συνεργείο, εξοπλισμένο με τα κατάλληλα μηχανήματα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση φραγής της αποχέτευσης.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στην Αγία Παρασκευή.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Αγία Παρασκευή.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στην Αγία Παρασκευή.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Αγία Παρασκευή.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Αγία Παρασκευή.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στην Αγία Παρασκευή.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στην Αγία Παρασκευή.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Αγία Παρασκευή.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στην Αγία Παρασκευή.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στην Αγία Παρασκευή.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Αγία Παρασκευή.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στην Αγία Παρασκευή.

ΤΙΜΕΣ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε το πρόβλημά σας. Άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Αγία Παρασκευής. Με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στη Αγία Παρασκευή για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφράξεις  από την εταιρεία μας εδώ και 35 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση και απόφραξη σε κόστος πραγματικά ασυναγώνιστο.

Αντιμετωπίζουμε κάθε σας πρόβλημα σαν να ήταν δικό μας και σας εγγυόμαστε το ιδανικό αποτέλεσμα, άμεσα και γρήγορα, χωρίς καμία παραπάνω αναστάτωση για εσάς, με το χαμηλότερο κόστος. Σκοπός μας δεν είναι μόνο η λύση του προβλήματος σας αλλά και η δημιουργία μιας μελλοντικής συνεργασίας μαζί σας. Η παροχή των υπηρεσιών μας είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του σπιτιού, της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» είναι σε θέση να διαγνώσει με ακρίβεια και να λύσει κάθε πρόβλημα αποχέτευσης αλλά και να προσφέρει λύσεις πρόληψης προβλημάτων στο μέλλον. Με τη χρήση του ηλεκτροκίνητου περιστροφικού μηχανήματος επιτρέπει σε ένα καλώδιο με λεπίδες που συνδέονται σε αυτό να καθαρίσει με ακρίβεια τους σωλήνες σας. Οι λεπίδες αυτές αποσπούν τη συσσώρευση από λίπη, σαπούνια, τρίχες, ρίζες δέντρων και άλλα ξένα αντικείμενα που έχουν προκαλέσει το μπλοκάρισμα της αποχέτευσης. Το μηχάνημα αυτό έχει μεγάλο εύρος περιστροφής ώστε να είναι αρκετό για ένα σπίτι ή ένα εμπορικό κτίριο.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Χρησιμοποιούμε την πίεση του νερού σε υψηλές ταχύτητες ώστε να απομακρύνουν συσσωρευμένες λάσπες, κατάλοιπα από σαπούνια, λίπη, τρίχες κ.λ.π. από τα εσωτερικά τοιχώματα των σωληνώσεών σας. Με τη μέθοδο της υδροβολής σε υψηλή πίεση έχουμε τη δυνατότητα να εισχωρήσουμε μέσα από τα πιο δύσκολα εμπόδια και ταυτόχρονα να καθαρίσουμε πλήρως όλη τη διάμετρο του σωλήνα της αποχέτευσης.

Έτσι μπορούμε να καθαρίσουμε ολόκληρο το σωλήνα και όχι απλά να δημιουργήσουμε μία τρύπα στα συσσωρευμένα από χρόνια κατάλοιπα από διάφορα οργανικά υλικά. Έτσι έχουμε μια μακροχρόνια λύση καθαρισμού για το σύστημα της αποχέτευσής σας. Χάρη στις κεφαλές υψηλής πίεσης, οι σωλήνες καθαρίζονται με ασφάλεια και επανέρχονται σε άριστα επίπεδα σωστής λειτουργίας. Το σύστημα αυτό δίνει στους τεχνικούς μας τη δυνατότητα να καθαρίζουν σωλήνες μεγάλης διαμέτρου και μεγάλου μήκους. Έτσι δεν αφαιρούμε μόνο το εμπόδιο που προκάλεσε το μπλοκάρισμα του σωλήνα, αλλά έχουμε έναν πλήρη καθαρισμό των σωληνώσεων, σε ολόκληρη τη γραμμή της αποχέτευσης.

Μηχανήματα υδροβολής υψηλής πιέσεως

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

Έχουμε επίσης τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

TIPS

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

Τα περισσότερα χημικά προϊόντα απόφραξης είναι γενικώς επικίνδυνα για την ατομική μας υγεία, για την υγεία των σωληνώσεων αλλά και για το περιβάλλον. Τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης αποτελούνται κυρίως από οξέα με μεγάλη ισχύ και ικανότητα διάλυσης υλικών. Αυτή η ιδιότητα τα κάνει μεν αποτελεσματικά αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνα. Η δε αποτελεσματικότητά τους δεν είναι βέβαιη γι αυτό αν δεν ξεβουλώσει η αποχέτευσή σας με την πρώτη χρήση μην επιχειρήσετε δεύτερη. Επίσης δεν κάνει για όλους τους τύπους βουλωμάτων και αντιμετωπίζει φράγματα μόνο σε μικρό βάθος, το πολύ έως το σιφόνι.

Εάν το σπίτι σας χρησιμοποιεί πλαστικούς σωλήνες, χρησιμοποιήστε τη λύση με φειδώ, ή καθόλου. Τα περισσότερα υλικά σωλήνων δεν αντέχουν την επαναλαμβανόμενη χρήση των χημικών ουσιών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 • Πριν την εφαρμογή διαβάστε υποχρεωτικά τις οδηγίες χρήσης και ακολουθείστε επακριβώς τις οδηγίες του κατασκευαστή. Όλα τα προϊόντα και ιδιαίτερα τα χημικά έχουν σαφείς οδηγίες χρήσης και προφύλαξης.
 • Φορέστε γάντια κατά την χρήση των χημικών αποφρακτικών προϊόντων.
 • Προσέξετε πάρα πολύ ώστε να μην έρθει η χημική ουσία σε επαφή με το δέρμα σας και κυρίως με τα μάτια. Εάν έρθει σε επαφή με το δέρμα, το καθαριστικό μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εξανθήματα και χημικά εγκαύματα.
 • ΟΙ χημικές ουσίες δεν πρέπει να εισπνέονται. Για αυτό απομακρυνθείτε κατά τη χρήση ιδιαίτερα όταν έρθει σε επαφή με το νερό. Απομονώστε το χώρο κλείνοντας την πόρτα και ανοίξτε το παράθυρο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Παραθέτουμε τις βασικές σημάνσεις των χημικών προϊόντων γενικά. Αν το χημικό αποφρακτικό που επιλέξατε είναι επιβλαβές ή τοξικό, θα έχει κάποια από τις παρακάτω σημάνσεις στην ετικέτα της συσκευασίας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης  διασφαλίζετε ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας.

Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Με τις τακτικές επισκέψεις ελαχιστοποιείται η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων. Με την αποτελεσματική συντήρηση των συστημάτων αποχέτευσης επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Πώς λειτουργεί η κάμερα για απόφραξη;

O τεχνικός εισάγει μια εξειδικευμένη κάμερα ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης στους σωλήνες της αποχέτευσης ή του υπονόμου. Τα ισχυρά φώτα της κάμερας ανάβουν έτσι ώστε να φαίνεται τι υπάρχει μέσα στο σωλήνα από την οθόνη. Τα φώτα και η οθόνη κλειστού κυκλώματος επιτρέπουν στον τεχνικό να βλέπει τα πάντα στο αποχετευτικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από το νεροχύτη, το νιπτήρα ή τη λεκάνη.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.
• Εμφάνιση ποντικών ή κατσαρίδων στο σπίτι.

Πως μπορώ να συντηρήσω την αποχέτευση σε καλή κατάσταση;

• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και λευκό ξίδι για συντηρήσετε καθαρή την αποχέτευση.
• Μην αφήνετε υπολείμματα φαγητών στο νεροχύτη.
• Μην ρίχνετε ρευστά φαγητά στη λεκάνη.
• Χτενίστε τα μαλλιά σας πριν να λούσετε τα μαλλιά σας.
• Να πλένετε τα κατοικίδιά σας έξω από το σπίτι.
• Ρίχνετε ζεστό νερό (όχι βραστό) στις αποχετεύσεις εβδομαδιαίως.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Τι δεν πρέπει να ρίχνω στην αποχέτευση;

• Λίπη ή λάδια από το μαγείρεμα.
• Καφές ή κόκκοι καφέ.
• Τσίχλες, αυτοκόλλητα.
• Μωρομάντιλα, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα και άλλα προϊόντα χαρτιού.
• Ταμπόν, σερβιετάκια και άλλα προϊόντα γυναικείας υγιεινής.
• Αν έχετε σκουπιδοφάγο, μη ρίχνετε κρέας, κοτόπουλο και ψαροκόκαλα, καθώς και τσόφλια αυγών.

Περισσότερα στο άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Με την αγάπη και το μεράκι για την δουλειά μας η εταιρεία μας αναλαμβάνει με φιλικό και οργανωμένο τρόπο κάθε ανάγκη για απομάκρυνση των ανεπιθύμητων καταστάσεων σε όλη την Αγία Παρασκευή.

Ανεξάρτητα της κατάστασης που βρίσκεται η αποχέτευσή σας, σας εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα που θα σας προσφέρουμε θα σας παρέχει ασφάλεια και οριστική λύση στο πρόβλημά σας. Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης σε όλη την περιοχή της Αγίας Παρασκευής συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων του Παραδείσου, της ΕΡΤ, του Σταυρού και του Προφήτη Ηλία.

ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Αγία Παρασκευή είναι δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέα της Αττικής. Εκτεινόμενος στο ανατολικό άκρο του αθηναϊκού πεδίου έως τους ορεινούς όγκους του Υμηττού. Η έκταση της περιοχής ανέρχεται σε 7,935 τ.χμ. (5,64 τ.χμ. κατοικημένη). Ο πληθυσμός της υπολογίζεται στους 59.704 κατοίκους, με πυκνότητα 7.524 ατόμων ανά τ.χμ. και υψόμετρο κέντρου 206 μ.

Η δημιουργία του οικισμού χρονολογείται περί το 1929 οπότε και αποσπάσθηκε από την Αθήνα ως κοινότητα. Μετέπειτα ως δήμος το 1963, αναπτυσσόμενος αρχικά ως παραθεριστικός προορισμός του Χαλανδρίου κι αργότερα ως έδρα της Ανατολικής Αττικής.

Οικιστικό κέντρο αποτελεί η κεντρική πλατεία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής. Κεντρικός οδικός άξονας είναι η οδός Αγίου Ιωάννου. Συνδέει τη Λεωφόρο Μεσογείων με τον περιφερειακό δακτύλιο του Υμηττού. Εμβληματικά κτίρια της Αγίας Παρασκευής θεωρούνται:

 • Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο επί της Μεσογείων
 • Αμερικανικό Κολέγιο Deree
 • το Κέντρο Πυρηνικών Φυσικών Δημόκριτος και
 • το Ραδιομέγαρο της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει
 • η Μονή του Άγιου Ιωάννη του Κυνηγού.

Πηγή: Wikipedia