ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στην συντήρηση αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1960 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα επιλύοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

Τα συνεργεία απόφραξης της εταιρίας μας διαθέτουν την απαραίτητη εκπαίδευση και τον άριστο εξοπλισμό τους εγγυώνται για την σωστή συντήρηση της αποχέτευσης σας.

Οι συντηρήσεις αποχετεύσεων είναι μια εργασία μεγάλης ευθύνης η οποία πρέπει να γίνεται σωστά μιας και οποιαδήποτε αστοχία η ελλιπής εργασία καταλήγει σε απρόοπτα προβλήματα. Και όπως ορίζει Ο Νόμος του Μέρφυ:

  • Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει.
  • Αν από διάφορα πράγματα, ένα έχει την πιθανότητα να πάει στραβά, θα είναι αυτό που θα προκαλέσει την μεγαλύτερη ζημιά.

Προσφέρουμε 24ωρη υποστήριξη σε όλη την Αττική.

Τακτική προληπτική συντήρηση

Εδώ στην Αποφράξεις Σταματίου ξέρουμε πολύ καλά ότι η αντικατάσταση ενός ολόκληρου συστήματος αποχέτευσης ή οποιαδήποτε ζημία που προκαλείται από φραγμένες αποχετεύσεις μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά και είναι και πολύ ενοχλητικό. Αυτός είναι ο λόγος που η ομάδα των ειδικών μας προσφέρουν όχι μόνο τον καθαρισμό αποχέτευσης σε όλες τις περιοχές της Αττικής, αλλά προσφέρουμε επίσης την τακτική προληπτική συντήρηση για να δώσουμε στους πελάτες μας την σιγουριά ότι τα αποχετευτικά σας δίκτυα, είναι καθαρά και δεν υπολειτουργούν.

Φυσικά είναι σημαντικό να ξέρετε είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο για οποιαδήποτε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η τακτική προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης σε σπίτια και επιχειρήσεις, κρατά την αποχέτευσή σας λειτουργική σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι ρίζες των δέντρων, τα υπολείμματα τροφών, τα λίπη, τα χαρτιά και τα μωρομάντηλα προκαλούν στις αποχετεύσεις, στους σωλήνες και τους αγωγούς σοβαρά προβλήματα.

Οι ζημιές που προκαλούν οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορεί να είναι καταστροφικές, οικονομικά επιζήμιες αλλά και να επηρεάσουν την υγεία σας. Για αυτό σας προτείνουμε τον καθαρισμό αποχέτευσης και την τακτική συντήρηση αποχέτευσης για την πρόληψη μελλοντικών κινδύνων και την μέγιστη αποδοτικότητα της.

Αντί να πανικοβάλλεστε, καλέστε μας να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε τρόπους αντιμετώπισης.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ