ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ. Όταν μία αποχέτευση βουλώνει, η πρώτη κίνηση που απαιτείται άμεσα είναι να διενεργηθεί ξεβούλωμα (απόφραξη) ώστε να συνεχίσει την ομαλή λειτουργία το σπίτι ή η πολυκατοικία. Αφού διανοιχθεί ο βουλωμένος αγωγός μπορεί κατόπιν να πραγματοποιηθεί ένας επιπλέον καθαρισμός ώστε ο αγωγός να παραδοθεί αποφραγμένος αλλά και πεντακάθαρος.

Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις που απαιτείται έλεγχος του αποχετευτικού δικτύου πριν την εφαρμογή ή και κατά την διαδικασία της απόφραξης. Αν για παράδειγμα ένα μικρό λούτρινο κουκλάκι έχει φράξει τελείως το σιφώνι ή κάποια μπάζα ή χώματα έχουν αποκλείσει την ροή του νερού και των λυμάτων ή ο σωλήνας της αποχέτευσης έχει σπάσει από φθορές (ή κακή χρήση) και διαρρέουν νερά προκαλώντας πλημμύρες, υγρασίες και κακές συνθήκες υγιεινής τότε αυτόματα προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

 • Σε ποιο σημείο της αποχέτευσης βρίσκεται το εμπόδιο;
 • Τι εμπόδιο είναι αυτό που δυσκολεύει τόσο πολύ την απόφραξη;
 • Που έχει πάθει καθίζηση ο σωλήνας;
 • Σε ποιο σημείο «χάνει» ένας σπασμένος σωλήνας;
 • Που πρέπει να σκάψουμε αν απαιτηθεί να γίνει αλλαγή σωληνώσεων από τον υδραυλικό;

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα δίνει απάντηση η κάμερα απόφραξης (κάμερα διάγνωσης απόφραξης ή κάμερα ελέγχου αποχέτευσης). Με όποιο όνομα και αν ακούσετε να την αποκαλούν η κάμερα απόφραξης κατατάσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της τεχνολογίας στον χώρο των αποφράξεων.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η χρήση κάμερας στην αποχέτευση έχει καθαρά διαγνωστικό χαρακτήρα και είναι μία διαφορετική εργασία από την απόφραξη. Σε αντίθεση με πολλά άλλα τεχνικά προβλήματα άλλου τύπου τα οποία καλείται ένας τεχνικός να επιδιορθώσει (όπως π.χ. ένας ραγισμένος τοίχος), η αποχέτευση έχει την ιδιομορφία ότι η βλάβη της είναι κρυμμένη μέσα στους σωλήνες και φυσικά δεν είναι ορατή. Έτσι η κάμερα καλύπτει την αξεπέραστη δυσκολία της οπτικής επαφής με το πρόβλημα, προσφέροντας μεγάλη βοήθεια στο τελικό έργο της απόφραξης ή/και του καθαρισμού.

Πολλά προβλήματα στις αποχετεύσεις μας βρίσκονται βαθιά μέσα τους αγωγούς και είναι δύσκολο να είναι ορατά από τα ανθρώπινα μάτια. Αν είναι δύσκολο να ανιχνευθούν με τα συνήθη μηχανήματα που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στα αποχετευτικά δίκτυα, οι τεχνικοί μας μπορούν να οργανώσουν μία διάγνωση με κάμερα CCTV στο εσωτερικό των σωλήνων ώστε να επιθεωρήσουν οπτικά το μπλοκάρισμα, και να μπορούν να διαγνώσουν το πρόβλημα με ακρίβεια.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η διάγνωση με κάμερα που χρησιμοποιείται σε κάθε αποχετευτικό δίκτυο επιτρέπει στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να βλέπουν τι προκαλεί τα μπλοκαρίσματα, τις διαρροές και άλλα κοινά προβλήματα πολύ πιο γρήγορα και με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Ο έλεγχος απόφραξης με κάμερα αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς εργασίες καθώς αποφεύγονται άχρηστα σκαψίματα και μειώνεται δραματικά η οικονομική σπατάλη.

Πιο αναλυτικά η κάμερα υψηλής ευκρίνειας διοχετεύεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων και εντοπίζουμε με απόλυτη ακρίβεια το σημείο που προκαλεί το πρόβλημα και την αναστάτωση. Η κάμερα με τον κατάλληλο χειρισμό του τεχνικού μας εισχωρεί στο αποχετευτικό σύστημα, μέσα στις σωληνώσεις, προκειμένου να εντοπίσει πού βρίσκονται ακριβώς τα εμπόδια, τα ενδεχόμενα σπασίματα, η καθίζηση σωλήνων, οι ρίζες δέντρων και οτιδήποτε άλλο συντελεί στην δημιουργία μιας άσχημης κατάστασης.

Ακολουθώντας τον δρόμο των σωληνώσεων, η κάμερα μας παρέχει με υψηλή ευκρίνεια μια πλήρη εικόνα του τι υπάρχει μέσα τους. Γίνεται καταγραφή του οτιδήποτε συμβαίνει στο εσωτερικό τους και αποτυπώνεται στην οθόνη, σε φωτογραφία ή βίντεο. 

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Κάποτε η αξιολόγηση και η διάγνωση των προβλημάτων στο αποχετευτικό σας δίκτυο αποτελούσε μια δύσκολη υπόθεση καθώς χρειαζόταν εργασίες που περιελάμβαναν σκαψίματα και τεράστια αναστάτωση αλλά και μεγάλα χρηματικά ποσά. Ευτυχώς, η σημερινή τεχνολογία έχει προσφέρει ένα καινοτόμο τρόπο για να εξαλείψει την ανάγκη επιπλέον εργασιών. Την κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα οφέλη του ελέγχου απόφραξης με κάμερα.

 • Δεν δημιουργείται αναστάτωση και χάος.
 • Σωστός έλεγχος, εντοπισμός της θέσης του προβλήματος και λεπτομερείς και καθαρές εικόνες.
 • Οι διαγνώσεις γίνονται άμεσα χωρίς καμιά καθυστέρηση.
 • Είναι δυνατός ο πλήρης έλεγχος των αγωγών.
 • Εντοπίζονται ρωγμές και σπασμένοι σωλήνες καθώς και καθιζήσεις τμημάτων του αγωγού.
 • Ελέγχεται η υδατοστεγανότητα και το «κράτημα» των αρμών των σωληνώσεων.
 • Η κάμερα συντελεί στο να εντοπίσουμε τα υπόγεια ύδατα και τις ρίζες στο δίκτυο. Έτσι θα μπορέσουμε να τις αφαιρέσουμε με τα κατάλληλα εργαλεία.
 • Πολύ χαμηλότερο κόστος από τις παραδοσιακές μεθόδους αξιολόγησης των αποχετευτικών προβλημάτων.
 • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.
 • Αποφεύγετε τα υποθετικά σενάρια τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις, όπως νεύρα και άγχος.
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ψηφιακή καταγραφή με ηρεμία ώστε μαζί με τον τεχνικό σας να αποφασίσετε πως θα επιδιορθώσετε την ενδεχόμενη βλάβη της αποχέτευσής σας.
 • Η ψηφιακή καταγραφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αποδεικτικό στοιχείο για την αιτία που προκάλεσε τη βλάβη. Είτε για την ασφαλιστική εταιρεία είτε για οποιαδήποτε άλλη νόμιμη χρήση.
 • Είμαστε επίσης σε θέση να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα και όταν επιθυμείτε να κάνετε αγορά μιας νέας οικίας. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε χαρτογράφηση του αποχετευτικού δικτύου της «προς αγορά κατοικίας» ώστε να έχετε επίγνωση των τυχόν ελαττωμάτων πριν προχωρήσετε στην αγορά.

Καλέστε μας τώρα για να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία και να σας συμβουλεύσουμε για το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Η ψηφιακή καταγραφή μπορεί να σας παραδοθεί εφόσον ζητηθεί σε USB ή SD card. Έτσι θα είναι αντιληπτό από τον υδραυλικό που θα κάνει την επισκευή αλλά και από εσάς το πραγματικό πρόβλημα. Με αυτό τον τρόπο θα σκιαγραφηθεί σωστά η πορεία που θα ακολουθηθεί.

Εάν παρατηρήσετε διαρροές, νερό που δεν φεύγει ή απομακρύνεται πολύ αργά ή άλλα αποχετευτικά ζητήματα, ήρθε η ώρα να καλέσετε την εταιρεία μας. Όλοι οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία και την πείρα με την χρήση της κάμερας να διαγνώσουν οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με τις αποχετεύσεις πριν δημιουργηθούν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
6931 030303

Ταχεία εξυπηρέτηση, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες.
Κυριακές και Αργίες.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Οι κοινές αιτίες που χρειαζόμαστε απόφραξη και δημιουργούν θέματα δύσκολα στις αποχετεύσεις οφείλονται σε ρίζες δέντρων, χαρτιά, τρόφιμα, λίπη, τρίχες, φύλλα, διάφορα αντικείμενα.

Η κάμερα που χρησιμοποιούμε για την διάγνωση αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Μας επιτρέπει να εντοπίσουμε το αποχετευτικό πρόβλημα και να προσφέρουμε μια γρήγορη λύση μέσα σε λίγα λεπτά. Λόγω των πολλών μας χρόνων εμπειρίας στην εκτέλεση διάγνωσης με κάμερα, πάντα εντοπίζουμε την ακριβή θέση που δημιουργεί το πρόβλημα για να εξασφαλιστεί η ομαλή ροή.

Η διάγνωση με κάμερα παρέχει αναλυτικές και σωστές πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Η κάμερα διάγνωσης εξασφαλίζει ότι παρέχονται ακριβείς πληροφορίες για τον προσδιορισμό του προβλήματος στην πιο οικονομικά αποδοτική λύση. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα και ξέρουμε ακριβώς και τον τρόπο που θα αποκατασταθεί το πρόβλημα. Τα προηγούμενα χρόνια που δεν υπήρχε στην διάθεση κανενός η κάμερα διάγνωσης, οι υδραυλικοί αναγκάζονταν να σκάβουν και να δημιουργείται μια άσχημη και αγχωτική κατάσταση.

Έχουμε στην διάθεση μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Μπορεί να σας δώσει περισσότερες επιλογές, ταχύτερη διάγνωση, ταχύτερη αποκατάσταση για την προστασία της υγείας σας και της περιουσίας σας. Η εργασία του ελέγχου αποχέτευσης με κάμερα μπορεί να προγραμματιστεί και με ραντεβού εκτός των έκτακτων και επειγόντων περιστατικών. Δεσμευόμαστε ότι το σπίτι και η επιχείρησή σας θα λάβουν τη φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζει. Επιμένουμε στην ευγένεια, την άψογη εξυπηρέτηση, και τη δέσμευση να διατηρήσουμε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ