ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » Διάγνωση με κάμερα: πώς λειτουργεί

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

Διάγνωση με κάμερα: πώς λειτουργεί

Διάγνωση με κάμερα: πώς λειτουργεί

Η διάγνωση με κάμερα που χρησιμοποιείται σε κάθε αποχετευτικό δίκτυο επιτρέπει στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να βλέπουν τι προκαλεί τα μπλοκαρίσματα, τις διαρροές και άλλα κοινά προβλήματα πολύ πιο γρήγορα και με σημαντικά χαμηλότερο κόστος. Πιο αναλυτικά διοχετεύεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων η κάμερα υψηλής ευκρίνειας και εντοπίζουμε με απόλυτη ακρίβεια το σημείο που προκαλεί το πρόβλημα και την αναστάτωση.

Διάγνωση με κάμερα: πώς λειτουργεί
Διάγνωση με κάμερα: πώς λειτουργεί

Εάν παρατηρήσετε διαρροές, νερό που δεν φεύγει ή απομακρύνεται πολύ αργά ή άλλα αποχετευτικά ζητήματα, ήρθε η ώρα να καλέσετε την εταιρεία μας. Όλοι οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία και την πείρα με την χρήση της κάμερας να διαγνώσουν οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με τις αποχετεύσεις πριν δημιουργηθούν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα.

Κάποτε η αξιολόγηση και η διάγνωση των προβλημάτων στο αποχετευτικό σας δίκτυο αποτελούσε μια δύσκολη υπόθεση καθώς χρειαζόταν εργασίες που περιελάμβαναν σκαψίματα και τεράστια αναστάτωση αλλά και μεγάλα χρηματικά ποσά. Ευτυχώς, η σημερινή τεχνολογία έχει προσφέρει ένα καινοτόμο τρόπο για να εξαλείψει την ανάγκη περαιτέρω εργασιών: την κάμερα υψηλής ευκρίνειας.

Οφέλη της διάγνωσης με κάμερα

  • Δεν δημιουργείται αναστάτωση και χάος.
  • Σωστός έλεγχος, εντοπισμός της θέσης του προβλήματος και λεπτομερείς και καθαρές εικόνες.
  • Οι διαγνώσεις των θεμάτων γίνονται άμεσα χωρίς καμιά καθυστέρηση.
  • Πολύ χαμηλότερο κόστος από τις παραδοσιακές μεθόδους αξιολόγησης των αποχετευτικών προβλημάτων.

Καταγράφεται αν ζητηθεί σε DVD για να γίνεται αντιληπτό από τον υδραυλικό που θα το επισκευάσει αλλά και από σας ώστε να σκιαγραφηθεί σωστά η πορεία που θα ακολουθηθεί. Καλέστε μας τώρα για να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία και να σας συμβουλεύσουμε για το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Διάγνωση με κάμερα: πώς λειτουργεί

Διάγνωση με κάμερα

Πολλά προβλήματα στις αποχετεύσεις μας βρίσκονται βαθιά μέσα τους αγωγούς και είναι δύσκολο να είναι ορατά από τα ανθρώπινα μάτια. Αν είναι δύσκολο να ανιχνευθούν με τα συνήθη μηχανήματα που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στα αποχετευτικά μας δίκτυα, οι τεχνικοί μας θα οργανώσουν μια διάγνωση με κάμερα CCTV στο εσωτερικό του σωλήνα για να επιθεωρήσουν οπτικά το μπλοκάρισμα, έτσι ώστε να μπορούν να διαγνώσουν το πρόβλημα με ακρίβεια. Οι κοινές αιτίες που χρειαζόμαστε απόφραξη και δημιουργούν θέματα δύσκολα στις αποχετεύσεις οφείλονται σε ρίζες δέντρων, χαρτιά, τρόφιμα, λίπη, τρίχες, φύλλα, διάφορα αντικείμενα.

Η κάμερα που χρησιμοποιούμε για την διάγνωση αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η οποία μας επιτρέπει να εντοπίσουμε το αποχετευτικό πρόβλημα και να προσφέρουμε μια γρήγορη λύση μέσα σε λίγα λεπτά. Η κάμερα διάγνωσης δεν υστερεί σε τίποτα και δίνει στην Apofraxeis24.eu ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων εταιρειών στον τομέα των αποχετεύσεων, λόγω των πολλών μας χρόνων εμπειρίας στην εκτέλεση διάγνωσης με κάμερα. Πάντα εντοπίζουμε την ακριβή θέση που δημιουργεί το πρόβλημα για να εξασφαλιστεί η ομαλή ροή.

Η διάγνωση με κάμερα παρέχει αναλυτικές και σωστές πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Η κάμερα διάγνωσης εξασφαλίζει ότι παρέχονται ακριβείς πληροφορίες για τον προσδιορισμό του προβλήματος στην πιο οικονομικά αποδοτική λύση. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα και ξέρουμε ακριβώς και τον τρόπο που θα αποκατασταθεί το πρόβλημα. Τα προηγούμενα χρόνια που δεν υπήρχε στην διάθεση κανενός η κάμερα διάγνωσης, οι υδραυλικοί αναγκάζονταν να σκάβουν και να δημιουργείται μια άσχημη και αγχωτική κατάσταση.

Αμέσως θα δείτε την διαφορά της Apofraxeis24.eu με τις άλλες εταιρείες. Έχοντας στην διάθεση μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μπορεί να σας δώσει περισσότερες επιλογές, ταχύτερη διάγνωση, ταχύτερη αποκατάσταση για την προστασία της υγείας σας και της περιουσίας σας. Κάθε εργασία γίνεται σε μια εποχή που είναι βολικό για εσάς και την οικογένειά σας. Να είστε σίγουροι ότι εσείς και το σπίτι ή η επιχείρησή σας θα λάβουν τη φροντίδα και την προσοχή που σας αξίζει, με ευγένεια και άψογη εξυπηρέτηση, με τη δέσμευση να διατηρήσουμε τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο.

 Έλεγχος και διάγνωση με κάμερα

Όποια και αν είναι το πρόβλημα, η Apofraxeis24.eu μπορεί να σας βοηθήσει να λειτουργήσει η αποχέτευσή σας ξανά και γρήγορα. Με την τελευταία διαγνωστική τεχνολογία, είναι δυνατό τοποθετήσουμε την κάμερα διάγνωσης και να εξετάσουμε όλα τα προβλήματα. Είναι πολύ ταχύτερο και λιγότερο δαπανηρό από το να σκάψει κάποιος υδραυλικός σε διάφορα σημεία.

Καθαρισμός αποχέτευσης

Όταν χρειάζεστε έκτακτα καθαρισμό αποχέτευσης, μπορείτε να βασιστείτε στην Apofraxeis24.eu. Σε συνδυασμό της εμπειρίας με την εξελιγμένη τεχνολογία θα καθαρίσουμε τις αποχετεύσεις σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Καλέστε μας για να μάθετε και να συζητήσουμε όλες τις επιλογές που έχετε. Οι πολύπειροι τεχνικοί μας έχουν την κατάλληλη εμπειρία και πείρα πολλών ετών για να αξιολογήσουν την κάθε κατάσταση και να δώσουν άμεσες λύσεις.