ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ αναλαμβάνει την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ και τον καθαρισμό αποχέτευσης του νεροχύτη σας με σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό. Δραστηριοποιούμαστε στην απόφραξη νεροχύτη, σιφωνίου κουζίνας και κάθετης σωλήνας κουζίνας από το 1985. Γνωρίζουμε καλά τις αιτίες, τα συμπτώματα αλλά και τις διαφορετικές μεθόδους που αρμόζουν κατά περίπτωση.

ΒΟΥΛΩΣΕ Ο ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ;

Επικοινωνήστε με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».
Σας απαλλάσσουμε άμεσα και υπεύθυνα από το βούλωμα του νεροχύτη σας και οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών, Χριστουγέννων, Πάσχα και 15αύγουστου.

Έχουμε την εμπειρία στις αποφράξεις, τα συστήματα αποχετευτικών δικτύων και τις αντλήσεις υδάτων για πάνω από 35 χρόνια. Διαθέτουμε πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό. Καλέστε μας στο 6931 030303.

Υπάρχουν βέβαια πολλοί απλοί τρόποι για να προσπαθήσετε να αποφράξετε μόνοι σας το νεροχύτη, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο ΠΩΣ ΞΕΒΟΥΛΩΝΩ ΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Αν όμως το βούλωμα επιμένει ή δεν θέλετε να ασχοληθείτε, μπορείτε να μας καλέσετε στο 6931 03 03 03, και να φθάσουμε άμεσα στον χώρο που θα μας υποδείξετε. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα επέμβουν αποτελεσματικά με επαγγελματικές μεθόδους ώστε να αποσυμφορήσουν ταχύτατα το νεροχύτη σας αλλά και οτιδήποτε άλλο εμποδίζει την αποχέτευσή σας.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ - Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗ – FAQ

Ποια είναι τα κύρια συμπτώματα μιας βουλωμένης αποχέτευσης νεροχύτη;

Το πρώτο πρόβλημα που είναι πιθανό να παρατηρήσετε είναι η αργή αποστράγγιση. Όταν ανοίγετε τη βρύση, το νερό θα αργεί να κατεβαίνει στην αποχέτευση. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, εάν αυτό δεν επιλυθεί, το νερό θα αρχίσει να ανεβαίνει και η αποστράγγιση τελικά θα σταματήσει εντελώς.

Γιατί επιστρέφει βρόμικο νερό στον νεροχύτη της κουζίνας μου;

Τα τρόφιμα, το λίπος, η βρομιά και οι τρίχες που συσσωρεύονται στους σωλήνες του νεροχύτη σας φράζουν την κύρια γραμμή. Εάν οι συσσωματώσεις φράξουν τη γραμμή αποχέτευσης, καλύπτουν το εσωτερικό του σωλήνα, με αποτέλεσμα τον περιορισμό της ροής του νερού και την επιστροφή των νερών στο νεροχύτη σας.

Μπορώ να ρίχνω βραστό νερό στον νεροχύτη της κουζίνας;

ΜΗΝ ρίχνετε βραστό νερό στον νεροχύτη ή στην τουαλέτα σας. Αυτό μπορεί να αλλοιώσει τις σωληνώσεις από PVC και τους αρμούς, προκαλώντας σοβαρή ζημιά. Η θερμοκρασία του νερού δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 80 βαθμούς Κελσίου.

Πώς ξεβουλώνετε έναν νεροχύτη με στάσιμο νερό;

Ρίξτε 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην βουλωμένη αποχέτευση. Κατόπιν ρίξτε 1 φλιτζάνι ξίδι. Η μαγειρική σόδα και το ξίδι διαλύουν το λίπος και το λάδι. Αφήστε τη βουλωμένη αποχέτευση να καθίσει ανενόχλητη για 15 λεπτά.

ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας είναι ένα σύνηθες φαινόμενο σε διαμερίσματα και επαγγελματικούς χώρους. Από το νεροχύτη περνούν υπολείμματα τροφών, καμένα λάδια, λίπη, αποθέματα καφέ, τρίμματα από την προετοιμασία των φαγητών, μικρά κομμάτια από φλούδες κ.λ.π. Με την πάροδο του χρόνου μέρη όλων των παραπάνω παραμένουν στις σωληνώσεις και δημιουργούν συσσωματώσεις οι οποίες φράζουν τη διαδρομή της αποχέτευσης.

Η παλαιότητα των σωληνώσεων όπως και η ποιότητα κατασκευής παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στις αποφράξεις νεροχύτη. Η αποχέτευση της κουζίνας είναι συνδεδεμένη σε πολλά σημεία και μια εμπλοκή σε ένα σημείο μπορεί να επηρεάσει δυνητικά και άλλα σημεία.

Όταν οι αποχετεύσεις της κουζίνας φράζουν πολλοί θα δοκιμάσουν τα χημικά διαλύματα απόφραξης του εμπορίου που κάποια από αυτά λόγω της ισχυρής καυστικότητας είναι όχι μόνο αναποτελεσματικά αλλά και βλαβερά για τους σωλήνες σας. Έτσι μπορεί να προξενήσουν ζημιά στην επιφάνεια των σωλήνων προκαλώντας διάβρωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Χρησιμοποιούμε όλες τις μεθόδους για την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ανάλογα με την περίπτωση, το σημείο εμπλοκής αλλά και το αντικείμενο που φράζει τον σωλήνα. Έτσι η παραδοσιακή μέθοδος της ατσαλίνας και ο επαγγελματικός χειρισμός των τεχνικών μας μπορεί να είναι αρκετά για να ξεβουλώσουν το νεροχύτη σας. Ισως και μία βεντούζα με τον κατάλληλο χειρισμό να δώσει λύση.

Αν όμως το φράγμα επιμένει, έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας να αποφράξουμε οποιοδήποτε βούλωμα.

  • Ηλεκτρομηχανικές ατσαλίνες.
  • Χειροκίνητες ατσαλίνες.
  • Πιεστικά μηχανήματα με υδροβολή.
  • Πολλαπλές κεφαλές υδροβολής ανάλογα με την περίπτωση.
  • Σύνθετο μηχάνημα αναρρόφησης και πίεσης.
  • Ειδικές κάμερες ελέγχου αποχέτευσης.

Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος εξοπλισμός εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα χωρίς να προκληθεί καμία βλάβη στις σωληνώσεις. Σεβόμαστε τον χώρο σας και προσέχουμε ιδιαίτερα ώστε να μην δημιουργηθεί αναστάτωση.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

1 ΤΗΛΕΦΩΝΟ