ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Γιατί είναι καλό να αποφεύγετε τη χρήση Χημικών Καθαριστικών στην Αποχέτευση

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ. Μία φραγμένη αποχέτευση δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα πρακτικών ζητημάτων καθημερινότητας αλλά κυρίως θέματα ατομικής και δημόσιας υγείας. Όταν ο νεροχύτης ή το μπάνιο σας αρχίσει να στραγγίζει αργά, το πρώτο πράγμα που ενδεχομένως θα σκεφτείτε να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε στο τοπικό σούπερ μάρκετ και να προμηθευτείτε ένα από τα διαθέσιμα προϊόντα καθαρισμού αποχέτευσης. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων με βάση τα χημικά τα οποία φαινομενικά προσφέρουν μία γρήγορη και εύκολη λύση στα προβλήματα αποχέτευσης. Γνωρίζετε όμως ότι πολλά από αυτά περιέχουν τοξίνες που μπορούν να βλάψουν πολύ περισσότερο τις σωληνώσεις παρά να τις καθαρίσουν;

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – FAQ

Γιατί είναι καλό να αποφεύγετε την απόφραξη ή τον καθαρισμό της αποχέτευσης με τη χρήση Χημικών;

Είναι επικίνδυνα για εσάς και την οικογένειά σας. Τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης είναι κυρίως οξέα με την ισχύ και την ικανότητα διάλυσης πραγμάτων όπως το οξύ της μπαταρίας. Το οξύ της μπαταρίας μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα και ακόμη και μόνιμη παραμόρφωση, εάν εκτεθείτε σε αυτό πολύ ώρα.

Τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης καταστρέφουν τους σωλήνες;

Το καθαριστικό αποχέτευσης είναι καυστικό, που σημαίνει ότι πιθανόν να φθείρει τους σωλήνες σας — ακόμη και τους πιο σκληρούς τύπους. Εάν το σπίτι σας χρησιμοποιεί πλαστικούς σωλήνες, χρησιμοποιήστε τη λύση με φειδώ, ή καθόλου. Μπορεί να φάει ακόμη και μεταλλικούς σωλήνες. Τα περισσότερα υλικά σωλήνων δεν αντέχουν την επαναλαμβανόμενη χρήση των χημικών ουσιών.

Είναι ασφαλή τα καθαριστικά αποχέτευσης υγρών;

Τα υγρά καθαριστικά αποχέτευσης κατασκευάζονται με χρήση εξαιρετικά τοξικών χημικών ουσιών, όπως αλισίβα και υδροχλωρικό οξύ. Εάν έρθει σε επαφή με το δέρμα, το καθαριστικό μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εξανθήματα και χημικά εγκαύματα. Τα χημικά στο καθαριστικό δεν μπορούν μόνο να βλάψουν εσάς, αλλά και τους σωλήνες σας.

ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ

Τα χημικά καθαριστικά αποστράγγισης είναι διαθέσιμα σε διάφορες μορφές όπως υγρό, τζελ, αφρό, κρύσταλλο και σκόνη, αλλά όλα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Όταν ρίχνετε το καθαριστικό αποχέτευσης μέσα στο νεροχύτη ή την μπανιέρα σας, οι χημικές ουσίες αντιδρούν με το φράξιμο και προκαλούν χημική αντίδραση που παράγει θερμότητα. Αυτή η θερμότητα βοηθά στη διάλυση του βουλώματος ή στην ρευστοποίηση του έτσι ώστε να μπορεί να γλιστρήσει μέσα στην αποχέτευση. Δυστυχώς όμως, αυτή η θερμότητα δεν επηρεάζει μόνο το φράξιμο. Επηρεάζει επίσης τους σωλήνες ειδικά αν είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό ή παλαιότερο μέταλλο.

Έτσι, ενώ αυτός ο τύπος καθαριστικού αποστράγγισης φαίνεται σαν την εύκολη και βολική επιλογή τη στιγμή που θέλετε άμεση αντιμετώπιση, υπολογίστε και τα προβλήματα που θα προκαλέσει στο μέλλον. Σε μερικές δε περιπτώσεις οι δαπάνες επισκευής των σωλήνων είναι υπερβολικά υψηλές.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»

Aσχολoύμαστε με τις αποφράξεις, τον καθαρισμό σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου και τις αντλήσεις υδάτων.

  • Έχουμε πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει πολλές αποφρακτικές περιπτώσεις.
  • Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 35 χρόνια.
  • Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.
  • Είμαστε πάντα διαθέσιμοι. 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα, Πάσχα και 15αύγουστο.

Απλά τηλεφωνήστε μας στο 6931 030303.

Η ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ

Κίνδυνος για την υγεία

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου τα χημικά προϊόντα καθαρισμού αποστράγγισης δημιουργούν ανθυγιεινές αναθυμιάσεις που μπορούν να ερεθίσουν ένα άτομο και να είναι δηλητηριώδεις. Δυστυχώς είναι πολλοί όσοι δεν διαβάζουν ολόκληρη την ετικέτα πληροφοριών των προϊόντων και δεν ακολουθούν όλες τις οδηγίες που αφορούν επικίνδυνες προειδοποιήσεις. Η ακατάλληλη χρήση ενός χημικού καθαριστικού αποστράγγισης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Οι ίδιες χημικές ουσίες που μπορούν να διαλύσουν σκληρές συσσωματώσεις και μάζες μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν επίσης να σας προκαλέσουν σοβαρά εγκαύματα εάν έρθουν σε επαφή με το δέρμα σας.

Διάβρωση

Οι χημικές ουσίες που περιέχονται σε ένα διάλυμα καθαρισμού αποστράγγισης έχουν σχεδιαστεί για να είναι αρκετά ισχυρές για να διαλύουν τρίχες, λίπος και πολλά άλλα υλικά που βουλώνουν την αποχέτευση. Το μεγάλο μειονέκτημα όμως είναι η διάβρωση η οποία μπορεί να φθείρει τους σωλήνες. Εάν χρησιμοποιούνται τακτικά υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες  να απαιτηθεί αντικατάσταση των σωλήνων. Μία τέτοια εργασία είναι αρκετά δαπανηρή ιδιαίτερα αν οι σωλήνες δεν είναι σε εύκολα προσβάσιμο σημείο.

Περιβαλλοντικός κίνδυνος

Κάποια από τα χημικά καθαριστικά αποστράγγισης οδηγούνται σε πηγές νερού. Τα δοχεία που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία θα έχουν πάντα μικρές ποσότητες του χημικού διαλύματος που έχουν απομείνει σε αυτά. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όταν μεταφέρονται στη χωματερή.

Δεν είναι πάντα αποτελεσματικό

Υπάρχουν πολλές φορές που οι άνθρωποι θα μπορούσαν να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν ένα χημικό καθαριστικό αποστράγγισης μόνο για να ανακαλύψουν ότι δεν ξεμπλοκάρει τους σωλήνες τους. Οι σωλήνες μπορούν να φράξουν για διάφορους λόγους και όχι μόνο λόγω συσσώρευσης λίπους ή άλλων αντικειμένων. Όταν συμβαίνει αυτό, υπάρχει πιθανώς μια ρίζα δέντρου που έχει προκαλέσει το βούλωμα στην αποχέτευση. Η αφαίρεση αυτού θα απαιτήσει τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία με εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Ζημιές σε είδη υγιεινής

Τα χημικά διαλύματα καθαρισμού αποστράγγισης περιέχουν ισχυρά οξέα. Αν κάποιο από αυτά παραμείνει στους νιπτήρες ή τις μπανιέρες, υπάρχει το ενδεχόμενο να καταστρέψει το σμάλτο. Αυτός ο τύπος ζημιάς απαιτεί αντικατάσταση. Είναι επίσης γνωστό ότι διαλύει ορισμένους τύπους μετάλλων και δημιουργεί τρύπα σε παγίδες ορείχαλκου.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ

Υπάρχουν επιλογές απόφραξης με φυσικούς τρόπους για την επόμενη φορά που θα έχετε μία φραγμένη αποχέτευση και θα θελήσετε να την αποφράξετε μόνοι σας.

Ξίδι και μαγειρική σόδα

Το ξίδι είναι όξινη χημική ουσία και η μαγειρική σόδα ψησίματος είναι ένα φυσικό προϊόν καθαρισμού. Ανακατέψτε αυτά τα δύο συστατικά πάνω από την φραγμένη αποχέτευση. Το μείγμα θα φουσκώσει. Αφήστε το μείγμα να καθίσει όλη τη νύχτα. Το πρωί, ξεπλύνετε την αποχέτευση με ζεστό νερό.

Ζεστό νερό και υγρό σαπούνι πιάτων

Βράστε λίγο ζεστό νερό και ανακατέψτε σε μερικές κουταλιές της σούπας σαπούνι πιάτων. Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά το μείγμα στην αποχέτευση. Το ζεστό νερό θα σας βοηθήσει να υγροποιήσετε το φράξιμο και το σαπούνι θα το βοηθήσει να γλιστρήσει μέσα στην αποχέτευση.

ΠΩΣ ΟΙ «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ

Εάν οι προσπάθειές σας αποβούν μάταιες με τη χρήση χημικών ουσιών ή οι φυσικές μεθόδους δεν αποδώσουν στην απόφραξη των σωλήνων σας, μπορείτε να μας καλέσετε και να μιλήσετε με ειδικούς τεχνικούς αποστράγγισης.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

Είμαστε ειδικοί στην απόφραξη αποχετεύσεων, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι το βούλωμα. Προσφέρουμε καθαρισμό αποχέτευσης με 100% εγγύηση, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Μην διστάσετε να μας καλέσετε την επόμενη φορά που θα έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση.

Ο επαγγελματίας τεχνικός μας μπορεί εύκολα να εντοπίσει την τοποθεσία με την χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και να αποσυμφορήσει το αποχετευτικό σας δίκτυο είτε πρόκειται για βούλωμα σε τοπικό διαμέρισμα είτε για φράξιμο σε κεντρική αποχέτευση του κτιρίου. Χρησιμοποιιούμε τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις αποφράξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.

Διαβάστε επίσης το σχετικό άρθρο: Χημικές αποφράξεις – πότε είναι κατάλληλες;