ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ. Οι κάμερες για την απόφραξη αποχέτευσης είναι αδιάβροχες κάμερες προσαρτημένες σε μια εύκαμπτη ράβδο ή καλώδιο και περνούν μέσα από τους σωλήνες αποχέτευσης για να ανιχνεύσουν τυχόν προβλήματα σε αυτούς. Οι κάμερες διαθέτουν πομπούς που καταγράφουν τη θέση του προβλήματος, έτσι ώστε ο τεχνικός αποφράξεων να γνωρίζει ακριβώς πού είναι η φραγή και πώς να διορθώσει τη βλάβη.

Η χρήση μιας κάμερας αποχέτευσης είναι σημαντική διότι δεν θα χρειαστεί να σκάψετε ολόκληρη την αυλή σας για να εντοπίσετε την αιτία του προβλήματος. Αυτό όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα αλλά θα αφήσει και την αυλή σας ανέπαφη.

Εάν το πρόβλημα με την αποχέτευσή σας είναι σε ορατό μέρος των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, μπορείτε εύκολα να κάνετε απόφραξη μόνοι σας ή να ζητήσετε έναν τεχνικό αποφράξεων να κάνει την απόφραξη με χαμηλό κόστος. Ωστόσο, αυτό δε συμβαίνει πάντα. Εδώ είναι μερικά προβλήματα αποχέτευσης που μόνο μια κάμερα αποχέτευσης μπορεί να εντοπίσει.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Φράγματα σωλήνων αποχέτευσης

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα αποχέτευσης που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι οι βουλωμένοι σωλήνες. Μπορεί να φαίνεται εύκολο απλώς να ξεβουλώσετε το φράγμα χρησιμοποιώντας μια ατσαλίνα (υδραυλικό φίδι)  αλλά κάποιες φορές αντί να αποφράξετε μπορεί να δημιουργήσετε βλάβη τρυπώντας το σημείο που κάνετε την απόφραξη.

Καλύτερα να δείτε πρώτα τι προκαλεί το βούλωμα και να το διορθώσετε, για να μην έχετε μακροπρόθεσμα προβλήματα. Με την κάμερα αποχέτευσης θα μπορείτε να βρείτε ακριβώς πού βρίσκεται το φράξιμο, να μάθετε τι το προκαλεί και πώς να το διορθώσετε.

Έτσι ο τεχνικός αποφράξεων μπορεί να ξέρει ακριβώς σε πιο σημείο θα δουλέψει ώστε να επαναφέρει τα πάντα σε κατάσταση ομαλής λειτουργίας.

Ρίζες δέντρων

Εάν έχετε κήπο στο σπίτι σας, ή δέντρα γύρω από την κεντρική αποχέτευση να ξέρετε ότι συνήθως οι ρίζες τους δημιουργούν προβλήματα στις γραμμές αποχέτευσης. Είναι ένα πρόβλημα που συναντάμε συχνά σε σωληνώσεις κατασκευασμένες από χυτοσίδηρο, πηλό ή άλλα πορώδη υλικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Οι ρίζες των δέντρων μεγαλώνουν μέσα από ρωγμές στους σωλήνες αναζητώντας νερό και αυτό με τη σειρά του όχι μόνο εμποδίζει τους σωλήνες σας αλλά μπορεί να τους σπάσει. Έτσι η εργασία που θα χρειαστεί να γίνει μετά θα είναι αρκετά δαπανηρή.

Οι κάμερες είναι εύκαμπτες και μπορούν εύκολα να περάσουν μέσα από τους σωλήνες και να βοηθήσουν στον εντοπισμό τυχόν ριζών. Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός μπορεί να διαγνώσει τη θέση του προβλήματος χωρίς να χρειαστεί να σκάψει τον κήπο ή τον περιβάλλοντα χώρο.

Σκάσιμο ή ραγισμένοι σωλήνες

Μια επιθεώρηση κάμερας βοηθά στην ανίχνευση τυχόν ρωγμών και ελαττωμάτων στους σωλήνες σας και θα μπορείτε να γνωρίζετε εάν είναι σπασμένοι ή ραγισμένοι.

Οι σπασμένοι και ραγισμένοι σωλήνες οδηγούν σε διαρροές που μπορεί να σας κάνουν να πληρώσετε υψηλότερους λογαριασμούς νερού, ειδικά εάν η ρωγμή είναι στους σωλήνες νερού. Οι διαρροές υπονόμων απελευθερώνουν επικίνδυνα ακατέργαστα απόβλητα, τα οποία δεν είναι καλά ούτε για την υγεία σας αλλά ούτε για την ασφάλεια του περιβάλλοντος. Μια κάμερα αποχέτευσης θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε ακριβώς τι αντιμετωπίζετε αλλά και να μπορείτε να υπολογίσετε την εκτίμηση του κόστους επισκευής.

Κατεστραμμένοι σωλήνες αποχέτευσης

Ορισμένες φραγές στις γραμμές αποχέτευσης μπορεί μερικές φορές να οφείλονται σε κατάρρευση σωλήνων. Δεν υπάρχει τρόπος, χωρίς τη χρήση της κάμερας, ο τεχνικός να μπορεί να καταλάβει εάν οι σωλήνες έχουν καταρρεύσει.

Οι κάμερες θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν ο σωλήνας έχει υποστεί πτώση ή ζημιά, συμπεριλαμβανομένης της ακριβούς θέσης της κατάρρευσης στο σωλήνα.

Σωλήνες αποστράγγισης με «κοιλιά»

Όταν οι σωλήνες αποχέτευσης υπονόμων πέφτουν χωρίς στήριξη στο έδαφος, κάνουν «κοιλιά». Αυτό επιτρέπει στη συνέχεια στα σκουπίδια και σε κάθε άλλου είδους απορρίμματα να παγιδευτούν στη χαλάρωση και συχνά, αυτό οδηγεί σε επαναλαμβανόμενα φράγματα. Όταν οι αρμοί μεταξύ των σωλήνων χαλαρώσουν, μπορεί να διαρρεύσουν απόβλητα από τους σωλήνες.

Οι γραμμές αποχετεύσεων που είναι κατασκευασμένες από μέταλλα που σκουριάζουν δημιουργούν περισσότερα προβλήματα και μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα εάν δεν αντιμετωπιστούν αμέσως. Η κάμερα θα επιτρέψει στον τεχνικό να εντοπίσει την ακριβή θέση της «κοιλιάς» για να τη διορθώσει.

Μεγάλα και δύσκολα βουλώματα

Χρόνια συνεχούς αποστράγγισης λίπους, τρχών, χαρτιού και άλλων απορριμμάτων που περνάνε από τη γραμμή αποχέτευσης μπορούν να συσσωρευτούν και να φράξουν σε μεγάλο βαθμό τους σωλήνες.

Οι σωλήνες σας μπορεί να είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά όταν είναι φραγμένοι με συγκεκριμένους τύπους απορριμμάτων, δε θα λειτουργούν σωστά. Η υπηρεσία κάμερας αποχέτευσης θα εντοπίσει τη θέση της φραγής, ώστε ο τεχνικός να κάνει τις σωστές επισκευές.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Όποιος έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα αποχέτευσης όπου η αιτία είναι ασαφής, μια επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης μπορεί να προσφέρει μια λύση. Το εσωτερικό του αποχετευτικού συστήματος χαρτογραφείται με ακρίβεια, έτσι ώστε ένας ειδικός να μπορεί εύκολα να προσδιορίσει την κατάσταση του σωλήνα αποχέτευσης. Σε πολλές περιπτώσεις, ο πελάτης μπορεί ακόμη και να δει τα «τυχόν ελαττώματα».

Μόλις προσδιοριστεί η αιτία ενός προβλήματος αποχέτευσης, μπορεί να υποθέσετε ότι ο τεχνικός θα προσφέρει μια κατάλληλη λύση επί τόπου. Σε περίπτωση απόφραξης, το αποχετευτικό σύστημα μπορεί να αποφραχτεί άμεσα αλλά σε περίπτωση ολικής βλάβης ο σωλήνας αποχέτευσης μπορεί είτε να επισκευαστεί είτε να αντικατασταθεί, εξαρτάται πάντα από το είδος του προβλήματος.

Πώς σχεδιάστηκε η επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα;

Όσο υπάρχουν αποχετεύσεις, υπάρχουν προβλήματα που παρουσιάζονται στην αποχέτευση. Αργά ή γρήγορα όλοι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν. Μπορεί κάλλιστα ο προηγούμενος ενοικιαστής ή κάποιος επισκέπτης, για παράδειγμα, να μην ήταν τόσο προσεκτικός. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε εσείς τα προβλήματα της αποχέτευσης.

Η κάμερα αποχέτευσης καθιστά πολύ πιο εύκολο τον προσδιορισμό της αιτίας του προβλήματος της αποχέτευσης. Στην πραγματικότητα, μια επιθεώρηση με κάμερα αποχέτευσης αποτελείται από έναν συνδυασμό υφιστάμενων τεχνολογιών όπως μια κάμερα και μια οθόνη. Ωστόσο, η κάμερα είναι συνδεδεμένη με έναν μακρύ εύκαμπτο σωλήνα που μπορεί να μπει βαθιά μέσα στον σωλήνα, έτσι ώστε κάθε ελάττωμα στο αποχετευτικό σύστημα να είναι ξεκάθαρο. Επιπλέον, δημιουργείται μια καλή επισκόπηση της συνολικής κατάστασης του σωλήνα αποχέτευσης αλλά και όλης της αποχετευτικής γραμμής.

Οι τεχνικές που απαιτούνται για την επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης έχουν γίνει πιο αξιόπιστες και ακριβείς.

Έλεγχος κάμερας αποχέτευσης για ιδιώτες

Είναι αυτονόητο ότι μια αποχέτευση που λειτουργεί σωστά είναι απαραίτητη για την άνεση και την υγεία σας. Σε περίπτωση που έχετε μια τουαλέτα στη διάθεσή σας, δεν μπορείτε να τη χάσετε για μια μέρα. Εάν παρουσιαστούν προβλήματα αποχέτευσης, μπορείτε φυσικά να μας καλέσετε άμεσα για βοήθεια, αλλά θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε προβλήματα όσο το δυνατόν περισσότερο κάνοντας περιοδική συντήρηση σωληνώσεων. Η επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης αποτελεί μέρος μίας ολικής διαχείρισης της συντήρησης που απαιτείται για τη διατήρηση του αποχετευτικού συστήματος σε καλή κατάσταση.

Έλεγχος κάμερας αποχέτευσης για εταιρείες

Για τις εταιρείες, η (προληπτική) εφαρμογή μιας επιθεώρησης κάμερας αποχέτευσης μπορεί να είναι κρίσιμη για να διασφαλιστεί ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες δεν τίθενται σε κίνδυνο. Στον κλάδο της φιλοξενίας, μια τουαλέτα που λειτουργεί σωστά είναι απαραίτητη για να κρατήσει τους πελάτες ευχαριστημένους. Στην εποχή του Διαδικτύου όπου οι κριτικές δημοσιεύονται γρήγορα στο διαδίκτυο, καμία εταιρεία δε θέλει να βιώσει ότι η «κακή» φήμη της οδηγεί σε ζημιά ως αποτέλεσμα ενός προβλήματος αποχέτευσης. Προσφέρουμε ευέλικτα συμβόλαια προληπτικής συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων.

Συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού αποχέτευσης από 15 ευρώ

Υπεύθυνη διαχείριση του αποχετευτικού σας συστήματος.

 Επαγγελματική συντήρηση σωληνώσεων και με πιεστικό.

 Εξοικονομήστε χρήματα και ηρεμία από τις βλάβες αποχετεύσεων.

 Αποκτήστε μόνιμα καθαρές και αποφραγμένες σωληνώσεις.

Τηλεφωνήστε μας στο 6931 030303 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
για να σας ενημερώσουμε.

Έλεγχος κάμερας αποχέτευσης σε ιδιοκατοικημένο ή ενοικιαζόμενο χώρο

Μας ρωτούν τακτικά για το ζήτημα του κόστους που συνεπάγεται η διενέργεια επιθεώρησης κάμερας αποχέτευσης σε περίπτωση που ο χώρος ενοικιάζεται. Όταν το σπίτι είναι δική σας ιδιοκτησία, η απάντηση είναι απλή: πρέπει να πληρώσετε μόνοι σας τα έξοδα για την επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης. Εάν νοικιάσετε ένα σπίτι, η πτυχή του κόστους εξαρτάται από το τι αναφέρεται στο συμβόλαιό σας μίσθωσης. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη ή την τεχνική υπηρεσία (εάν υπάρχει διαχειριστής ακινήτου). Ελέγχοντας αυτό εκ των προτέρων, μπορείτε να αποφύγετε το να πληρώσετε το κόστος άσκοπα μόνοι σας.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Πόσο συχνά απαιτούνται ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ;

Γνωρίζουμε εκ πείρας ότι μία κάμερα αποχέτευσης χρησιμοποιείται για περίπου 1 στις 50 αποφράξεις. Αυτό γίνεται συνήθως με πρωτοβουλία του πελάτη. Μπορείτε να συμπεράνετε από αυτό ότι μια έμπειρη εταιρεία συχνά βρίσκει την κάμερα αποχέτευσης μη απαραίτητη για την επίλυση μιας απόφραξης αποχέτευσης.

Όταν πρόκειται για προβλήματα αποχέτευσης όπου πιθανώς πρόκειται για ανάπτυξη ριζών στον αγωγό, τότε η κάμερα αποχέτευσης χρησιμοποιείται από εμάς, ώστε να μπορούμε να δούμε την κατάσταση μαζί σας. Εάν η αποχέτευση είναι κατεστραμμένη, ο σωλήνας αποχέτευσης πρέπει να αντικατασταθεί και αυτό μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες εκτιμούν το ότι μπορούν να από την οθόνη να γνωρίζουν με βεβαιότητα ποια είναι η υποκείμενη αιτία. 

Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ αποζημιώνονται από την ασφάλεια;

Αυτό βέβαια εξαρτάται από το τι αναφέρεται στους όρους του ασφαλιστηρίου για το συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί κάλλιστα να μην αποζημιώνεται η ίδια η επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης, αλλά η αντικατάσταση του αποχετευτικού συστήματος. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι χρήσιμο να δείξετε τις εικόνες από την επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης στην ασφαλιστική εταιρεία. Είναι προφανές ότι θα πρέπει πρώτα να το συζητήσετε με την ασφαλιστική εταιρεία προτού μας ζητήσετε να πραγματοποιήσουμε το έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα.

Πόσο διαρκούν οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ;

Αυτό εξαρτάται από το μήκος του αποχετευτικού συστήματος. Με μια επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης, είναι σημαντικό να επιθεωρηθεί ολόκληρος ο αγωγός, ώστε να μην παραβλέπεται τίποτα. Κατά μέσο όρο, μια επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης διαρκεί + – 30 λεπτά. Υπολογίζοντας ότι θα έχετε πολλές ερωτήσεις, δικαιολογημένα, για τον τεχνικό μας κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, κάτι το οποίο επηρεάζει τον χρόνο της επιθεώρησης.

Είναι ασφαλείς οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ;

Αυτό εξαρτάται από δύο παράγοντες, δηλαδή τον τύπο του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για την ίδια την επιθεώρηση και την τεχνογνωσία του τεχνικού. Σε εμάς μπορείτε να υποθέσετε ότι η επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης είναι πλήρως ασφαλής. Η διενέργεια επιθεώρησης κάμερας αποχέτευσης δεν προκάλεσε ποτέ ζημιές ή άλλα προβλήματα.

Η κάμερα αποτελείται από υλικό που δεν επιδρά στο εσωτερικό του σωλήνα. Όταν πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας επιθεώρησης κάμερας, είναι ούτως ή άλλως γενικότερα η πιο ασφαλής μέθοδος, επειδή είναι η καταλληλότερη προσέγγιση σε ό,τι αφορά στα άσκοπα κόστη (επομένως και ασφαλές για το πορτοφόλι σας. ).

Είναι δυνατόν να πραγματοποιήσετε μόνοι σας μια επιθεώρηση με κάμερα αποχέτευσης;

Πιστεύουμε ότι απαιτείται επαγγελματική εκτίμηση των εικόνων που παρέχουν οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ για να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη. Η αξιολόγηση της κατάστασης του αγωγού αποτελεί τη βάση για τα βήματα παρακολούθησης που απαιτούνται για την αποκατάσταση του αποχετευτικού συστήματος. Αυτό είναι πρέπει να αφήσετε στον ειδικό. Επομένως, η εμπειρία είναι απαραίτητη, καθώς δεν είναι απλώς θέμα προβολής των εικόνων της κάμερας στην οθόνη.

Υπάρχει διαφορά στους ελέγχους με κάμερα αποχέτευσης;

Η επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης συνήθως γίνεται με τον ίδιο τρόπο σε κάθε εταιρεία. Η διαφορά θα είναι ότι χρησιμοποιείται ένα διαφορετικό είδος κάμερας αποχέτευσης, όπου η ποιότητα της μάρκας επηρεάζει την ευκρίνεια της εικόνας και τις δυνατότητες περαιτέρω μελέτης των εικόνων. Και φυσικά διαφέρει, ο χειρισμός της κάμερας από το επίπεδο δεξιοτεχνίας του τεχνικού.

Τι τύποι καμερών αποχέτευσης υπάρχουν;

Κάθε κάμερα αποχέτευσης έχει πολλές διαθέσιμες επιλογές για να μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση στις εικόνες αλλά και δυνατότητα εγγραφής. Αυτή μπορεί να είναι μία λύση σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης ή η ασφαλιστική εταιρεία σας ζητήσει απόδειξη.

Στα διάφορα είδη καμερών αποχέτευσης γίνεται διάκριση ως προς τις δυνατότητες που προσφέρει η κάθε συσκευή. Για παράδειγμα, όλες οι κάμερες αποχέτευσης είναι αδιάβροχες, αλλά δεν έχουν όλες οι κάμερες αποχέτευσης πομπό. Ένας πομπός δίνει τη δυνατότητα στον εμπειρογνώμονα αποχέτευσης να προσδιορίσει την ακριβή θέση του προβλήματος της αποχέτευσης.

Αν και η κάμερα αποχέτευσης βοηθά πολύ στην οπτική επιθεώρηση του εσωτερικού του αγωγού, το μάτι του ειδικού εξακολουθεί να είναι απαραίτητο. Θα υπάρχουν σημεία ζημιάς σε κάθε σωλήνα, αλλά δεν απαιτείται η άμεση επέμβαση. Μόνο κάποιος με την απαιτούμενη εμπειρία μπορεί να εκτιμήσει πότε πρέπει να γίνει μια επισκευή.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί έλεγχος με κάμερα αποχέτευσης σε οποιοδήποτε σημείο;

Κατ’ αρχήν, είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης σε οποιοδήποτε σημείο, καθώς η κάμερα αποχέτευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δεκάδες μέτρα και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε στενούς σωλήνες. Για παράδειγμα, η κάμερα αποχέτευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στενούς χώρους όπως χώρους ανίχνευσης.

Πώς μπορώ να ξέρω εάν μια επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης προσφέρει μια λύση για μένα;

Ένας ειδικός αποχέτευσης συχνά γνωρίζει εκ των προτέρων εάν είναι χρήσιμο να χρησιμοποιεί την κάμερα αποχέτευσης όταν ερευνά το πρόβλημα της αποχέτευσης. Αυτό είναι ένα θέμα εμπειρίας για το οποίο δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Η αιτία του προβλήματος της αποχέτευσης είναι πάντα ξεκάθαρη με την κάμερα. Μια κάμερα αποχέτευσης προσφέρει «βεβαιότητα» και αυτό μπορεί να αποφέρει κάθε είδους πλεονεκτήματα όσον αφορά στην επιλογή της εργασίας που θα εκτελεστεί: απόφραξη, καθαρισμός, επισκευή ή αντικατάσταση.

Ποιο είναι το κόστος μιας επιθεώρησης κάμερας αποχέτευσης;

Το κόστος για τον έλεγχο του αποχετευτικού συστήματος με κάμερα κυμαίνεται από 100 € έως 150 € στις εταιρείες αποχέτευσης, ανάλογα με το μήκος του σωλήνα αποχέτευσης. Η επιθεώρηση της αποχέτευσης αποτελεί μέρος της διατήρησης των σωλήνων σας σε καλή κατάσταση και, ως εκ τούτου, μπορεί να ονομαστεί μια «σοφή επένδυση». Το πλεονέκτημα μιας επιθεώρησης κάμερας αποχέτευσης είναι ότι έχετε βεβαιότητα για την αιτία και μπορείτε να εφαρμόσετε την καλύτερη δυνατή λύση για την επίλυση του προβλήματος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Οι υπάλληλοί μας είναι ενεργοί 24/7 σε όλη την Αθήνα και μπορούν πάντα να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ εύκολα. Για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού, χρειάζεται μόνο να καλέσετε το 6931 03 03 03.

Επιτόπου μπορούμε να ελέγξουμε εάν είναι απαραίτητος έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα ή εάν είναι δυνατό να σας ενημερώσουμε για την αιτία του προβλήματος της αποχέτευσης χωρίς τη χρήση κάμερας. Με αυτόν τον τρόπο σας αποτρέπουμε από περιττές δαπάνες.

Μια επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης προσφέρει βεβαιότητα

Όταν πραγματοποιείτε επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης, γνωρίζετε πάντα – εγγυημένα – την αιτία του προβλήματος της αποχέτευσης. Το κόστος σίγουρα υπερτερεί του αποτελέσματος, γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή μεταξύ του ξεμπλοκαρίσματος των βουλωμάτων ή της αντικατάστασης του αποχετευτικού συστήματος. Η κάμερα αποχέτευσης αποτρέπει τη λανθασμένη επιλογή και τελικά θα το δείτε να αντανακλάται στο πορτοφόλι σας.

Ποια είναι η μέθοδος για τη διενέργεια επιθεώρησης κάμερας αποχέτευσης;

  1. Πρώτα από όλα θα πρέπει να έρθουμε σε επαφή μαζί σας είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω e-mail.
  2. Στη συνέχεια θα προγραμματίσουμε ένα ραντεβού μαζί σας στην τοποθεσία σας.
  3. Έρχεται ένας τεχνικός μας και αναλύει το πρόβλημα της αποχέτευσης. Είναι πιθανό να μη χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί η κάμερα αποχέτευσης, επειδή το πρόβλημα μπορεί να προσδιοριστεί με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Όταν υπάρχει αμφιβολία για την αιτία, η κάμερα αποχέτευσης φυσικά θα χρησιμοποιηθεί για τη διερεύνηση.
  4. Η κάμερα εισάγεται στον σωλήνα μέσω ενός ειδικού εύκαμπτου καλωδίου, έτσι ώστε το εσωτερικό του σωλήνα γίνεται πλέον ορατό στην οθόνη.
  5. Στη συνέχεια, ο ειδικός θα προσδιορίσει τη θέση του προβλήματος και θα σας ενημερώσει μόλις εντοπιστεί η αιτία.
  6. Όταν προσδιοριστεί η αιτία του προβλήματος της αποχέτευσης, θα συζητηθεί σε συνεννόηση μαζί σας η κατάλληλη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.
  7. Αν το εκτιμάτε, μπορεί στη συνέχεια να συνταχθεί έκθεση για την αιτία του προβλήματος της αποχέτευσης, ώστε να υποβάλετε αυτήν την αναφορά σε τρίτους.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης;

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Ένας υπάλληλος θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης. Εάν μια συγκεκριμένη ερώτηση μας γίνει πολλές φορές, θα προσθέσουμε την ερώτηση και την απάντηση σε αυτήν τη σελίδα.

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε κατά την εκτέλεση της επιθεώρησης κάμερας αποχέτευσης;

Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τις ποιοτικές υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για τη σωστή εκτέλεση του ελέγχου αποχέτευσης. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε προορίζονται για ιδιώτες και εταιρείες. Έχουμε την κατάλληλη λύση για όλα τα είδη προβλημάτων αποχέτευσης (μεγάλα ή μικρά).