ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ σας προσφέρει μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ με έδρα τον Παπάγο στην Αθήνα, έχοντας πείρα από το 1985 ασχολείται με αποφράξεις αποχετεύσεων, πολυκατοικιών, νοσοκομείων, δημόσιων υπηρεσιών, εργοστασίων και ξενοδοχείων. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις αποχετεύσεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις καθώς και βιντεοσκοπήσεις με κάμερα αποχετευτικών δικτύων. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και ειδικεύεται στις αποφράξεις – αποχετεύσεις με ιδιαίτερη τεχνογνωσία. Παρέχουμε οχήματα για κάθε χώρο. Εξυπηρετούμε την περιοχή του Παπάγου και όλη την Αττική, όλο το 24ώρο.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα αποχέτευσης, είναι καλύτερο να καλέσετε τους επαγγελματίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ να προσδιορίσουν το πρόβλημα με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης. Δεν είστε σίγουροι εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα; Καλέστε μας εάν έχετε παρατηρήσει κάποιο από τα παρακάτω σημάδια:

Αργή αποχέτευση. Αν ο νεροχύτης, το ντους ή άλλες γραμμές αποχέτευσης χρειάζονται πολύ χρόνο για να αποστραγγίσουν, μπορεί να οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα στις αποχετευτικές γραμμές. Μη χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά απόφραξης. Αντί αυτού, καλέστε έναν εξειδικευμένο τεχνικό της Αποφράξεις Παπάγου για να αξιολογήσει την κατάσταση στη γραμμή αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Εμπλοκή αποχέτευσης. Όταν ένα φράγμα εμποδίζει τη γραμμή αποχέτευσης, το νερό δυσκολεύεται να περάσει από το αποχετευτικό σας σύστημα, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση των αποβλήτων. Εάν η διάμετρος του αποχετευτικού αγωγού ελαχιστοποιηθεί, θα σταματήσει πλήρως την αποστράγγιση του νερού από το σπίτι σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερχειλίσεις σε διάφορα σημεία των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης του σπιτιού σας και να προκαλέσει σοβαρές ζημιές.

Εάν έχετε παρατηρήσει κάποιο από αυτά τα προβλήματα στο σπίτι σας στου Παπάγου μην περιμένετε, για να καλέσετε έναν επαγγελματία! Επιτρέψτε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ να επιθεωρήσει τη γραμμή αποχέτευσής σας και να προσδιορίσει το πρόβλημα, πριν εκτελεστεί οποιαδήποτε εργασία.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Παπάγου – Καθαρισμός αποχέτευσης στου Παπάγου με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931 030303 για όλο τον Παπάγου άμεσα κοντά σας

Η Αποφράξεις Παπάγου προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Παπάγου.

Αποφραξεις Παπαγου σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Παπάγου – Καθαρισμός αποχέτευσης στoυ Παπάγου με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Παπάγου παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Παπάγου
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Παπάγου
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στου Παπάγου
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Παπάγου
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στου Παπάγου
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στου Παπάγου
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Παπάγου
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης των αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στου Παπάγου
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Παπάγου
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στου Παπάγου
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ  ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους

εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟ

Η εταιρεία, έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση.

Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε την Αποφράξεις Παπάγου για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα!

Επίσης, στην εταιρεία μας, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο : 6931030303

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ

Η Αποφρακτική Παπάγου, καλύπτει όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι, πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931 030303 Τ.Κ. 15669

Αποφράξεις Παπάγου και στα Βόρεια Προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ εξυπηρετεί ολόκληρο το 24ωρο με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!!

Αποφράξεις Παπάγου και ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή των Παπάγου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές των αγοράς. Αποφράξεις Παπάγου για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ από την εταιρεία μας εδώ και 35 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα των απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντάς σας άμεση εξυπηρέτηση.  Αποφράξεις Παπάγου σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για την Αποφράξεις Παπάγου η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων, είναι δεδομένη. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, ενώ, μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Παπάγου – Apofraxeis lekanis Papagou – Apofraxis lekanis Papagou – Apofrakseis lekanis Papagou – Apofraksis lekanis Papagou

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ  και Πληροφορίες

Η περιοχή Παπάγου είναι δημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, στο Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Ο οικισμός αναπτύχθηκε από αγροτικό συνεταιρισμό στα όρια της παλαιάς Κοινότητος Χαλανδρίου από την οποία αποσπάσθηκε το 1930.

Αποτελεί το νοτιότερο δήμο του συγκροτήματος και περιβάλλεται από τις δυτικές δασόφυτες πλαγιές του Υμηττού.

Πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις: Αποφρακτική Παπάγου – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές των αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Παπάγου στο Web 2.0

Αποφράξεις Παπάγου wordpress

Αποφράξεις Παπάγου blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στου Παπάγου

Αποφράξεις Παπάγου

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ