ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – 2106032020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – 2106032020

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – 15 – 35 ευρώ – 210 6032020

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ  σας προσφέρει από 15 – 35 ευρώ  μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 210. 6032020.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ιδρύθηκε πριν από 40 περίπου χρόνια. Προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλη την περιοχή της ανατολικής Αττικής. Όπου και αν βρίσκεστε στην ΠΑΙΑΝΙΑ ή τα ανατολικά προάστια. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα στην αποχέτευση σας θα το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Αποφράξεις Παιανία δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες των αποφράξεων από το 1970, εξυπηρετώντας την Αθήνα αλλά και ολόκληρο το Νομό Αττικής με ταχύτητα και αξιοπιστία. Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια πάσης φύσεως εργασίες 24 ώρες το 24ωρο, σε ασυναγώνιστες τιμές. Η πολυετής πείρα μας και ο σύγχρονος άρτιος εξοπλισμός μας,μας έχουν καθιερώσει ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο.

Βουλωμένος νεροχύτης
Βουλωμένος νεροχύτης

Η αποχέτευση σε ένα κτίριο, οικία, επιχείρηση ή δημόσια υπηρεσία, είναι από τα πιο σημαντικά λειτουργικά συστήματα. Χωρίς αυτό όλα σταματούν και επικρατεί χάος. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ  παρέχει την απόφραξη κάθε σημείου της αποχέτευσης, τον καθαρισμό καθώς και την προληπτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

Ως ιδιοκτήτης σπιτιού ή επιχείρησης, γνωρίζετε ότι οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης των αποχετευτικών σας δικτύων μπορεί να συμβούν όταν δεν τις περιμένετε. Και, σε μια τέτοια στιγμή, ακόμη και οι πιο ήρεμοι άνθρωποι μπορούν να χάσουν την ψυχραιμία τους. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε είδος έκτακτης ανάγκης, η ομάδα των επαγγελματιών τεχνικών της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ θα είναι έτοιμη να διορθώσει το πρόβλημα σας άμεσα και γρήγορα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

Όταν επιλέγετε την Αποφράξεις Παιανία , μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε εκεί για σας, ανεξάρτητα από το πρόβλημα. Οι αξιόπιστοι και φιλικοί τεχνικοί μας είναι σε εφημερία 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για να σας βοηθήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 603 20 20 για όλη την Παιανία άμεσα κοντά σας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Παιανία – Καθαρισμός αποχέτευσης στην Παιανία με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Παιανίας παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Παιανία
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Παιανία
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στην Παιανία
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Παιανία
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Παιανία
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Παιανία
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Παιανία
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Παιανία
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Παιανία
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Παιανία
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου. Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς καμία καθυστέρηση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας, παρακαλούμε καλέστε Αποφράξεις Παιανία.

τεχνικός μας κάνει απόφραξη σε αποχέτευση - Αποφρακτική Παιανίας
τεχνικός μας κάνει απόφραξη σε αποχέτευση – Αποφρακτική Παιανίας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, jet υψηλής πίεσης.

Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης.Είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας. Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ  έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ριζες που εβγαλαν οι τεχνικοι μας μετα απο επιθεωρηση με καμερα στο δικτυο
ριζες που εβγαλαν οι τεχνικοι μας μετα απο επιθεωρηση με καμερα στο δικτυο

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ , θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση.

Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα!

Επίσης, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο : 210. 6032020

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ, η επί τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 6032020 για όλη την Παιανία άμεσα κοντά σας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 6032020 Τ.Κ. 15351

Αποφράξεις Παιανία και στα Ανατολικά Προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ εξυπηρετούμε ολόκληρο το 24ωρο και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Παιανία και  ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Παιανίας με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Παιανία για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση. Αποφράξεις Παιανία σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

Αποφράξεις λεκάνης Παιανία – Apofraxeis lekanis Paiania – Apofraxis lekanis Paiania – Apofrakseis lekanis Paiania – Apofraksis lekanis Paiania

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ και Πληροφορίες

Η Παιανία (τέως Λιόπεσι) είναι κωμόπολη της Ανατολικής Αττικής στην κοιλάδα των Μεσογείων. Εντοπίζεται στις ανατολικές παρυφές του Υμηττού, σε απόσταση 17 χιλιομέτρων ανατολικά των Αθηνών και 4 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Παλλήνης.

Η πόλη εκτείνεται μέχρι και τις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αεροδρομίου, ενώ εντός των διοικητικών της ορίων διέρχεται και η Αττική Οδός.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Ανατολικά Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

22

Για αποφράξεις Αποφρακτική Παιανια – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Παιανία στο Web 2.0

Αποφράξεις Παιανία wordpress

Αποφράξεις Παιανία blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στην Παιανία

Αποφράξεις Παιανία

2 σκέψεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – 2106032020”

Τα σχόλια είναι κλειστά.