ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο ειδικευμένες στον τομέα των αποφράξεων και τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Σαράντα χρόνια τώρα, είμαστε πιστά προσηλωμένοι στις εξελίξεις της τεχνολογίας και επενδύοντας διαρκώς, αποκτ

ήσαμε δικαίως χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Τα συνεργεία μας χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματική επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος σχετίζεται με τις αποφράξεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της Αποφράξεις Λυκόβρυση μπορούν να σας βοηθήσουν να βεβαιωθείτε ότι όλο το σύστημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης θα λειτουργεί καλύτερα. Δεδομένου ότι κάθε ένα από τα μέρη των αποχετευτικών σας δικτύων συνδέεται μέσω των σωλήνων σας, οι βρώμικες αποχετεύσεις καθιστούν ολόκληρο το σύστημα αποχέτευσης αναποτελεσματικό.

Συχνά, τα προβλήματα με τα αποχετευτικά σας δίκτυα έχουν διαγνωστεί λάθος από λιγότερο έμπειρους ή λιγότερο εξειδικευμένους τεχνικούς. Επομένως, θα παρατηρήσετε τα ίδια προβλήματα ξανά και ξανά, παρόλο που, θεωρητικά, τα έχετε επιδιορθώσει.

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλη την Λυκόβρυση άμεσα κοντά σας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης. Σαράντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Λυκόβρυσης.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ:

Αποφράξεις Λυκόβρυση – Καθαρισμός αποχέτευσης στη Λυκόβρυση με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Λυκόβρυσης παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Λυκόβρυση
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Λυκόβρυση
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στη Λυκόβρυση
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Λυκόβρυση
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στη Λυκόβρυση
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στη Λυκόβρυση
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Λυκόβρυση
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στη Λυκόβρυση
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Λυκόβρυση
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στη Λυκόβρυση
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ παρακολουθεί συνεχώς νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 4 δεκαετίες.

Προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, γνωρίζουμε καλά ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος γι’ αυτό το λόγο, θα είμαστε εκεί πάντα συνεπείς στην ώρα μας, χωρίς να σας δημιουργήσουμε την παραμικρή ταλαιπωρία. Καλέστε μας και οι τηλεφωνικοί μας εκπρόσωποι θα κατανοήσουν και θα προσδιορίσουν το πρόβλημα σας και θα σας παρέχουν μέσω των τεχνικών συνεργείων μας τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης του.

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλα τη Λυκόβρυση άμεσα κοντά σας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό. Σαράντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Λυκόβρυσης.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Γιατί δεν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας την απόφραξη ή τον καθαρισμό αποχέτευσης;

Τα χημικά προϊόντα απόφραξης του λιανικού εμπορίου μπορεί να είναι επιβλαβή για τον εαυτό σας, τους σωλήνες σας και το περιβάλλον και σπάνια λύνουν το ζήτημα για πολύ καιρό. Αν έχετε σωλήνες από PVC, τα όξινα αυτά προϊόντα μπορούν πραγματικά να φάνε τις κολλημένες συνδέσεις τους, προκαλώντας μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον. Οι φθορές σε σωλήνες PVC είναι ένα εξαιρετικά κοινό φαινόμενο και εντοπίζεται σε σπίτια όπου χύνονται χημικές ουσίες στα αποχετευτικά συστήματα ως λύση απόφραξης.

Σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με τη σοβαρότητα του βουλώματος, οι επισκευές μπορεί να γίνουν δαπανηρές και χρονοβόρες, ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και ταλαιπωρία είναι μέσω της καλής, τακτικής, προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ για τον καθαρισμό της αποχέτευσης χρησιμοποιούμε jet υψηλής πίεσης.  Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στις αποχετεύσεις σας.

 Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργούν κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχετευτικών σας δικτύων. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια με την κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης. Ο εξοπλισμός CCTV, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης των αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας, ανά πάσα στιγμή.

Όταν υπάρχουν προβλήματα στις γραμμές της αποχέτευσης, ξέρετε πόσο χρονοβόρα μπορεί να είναι. Μια φραγμένη γραμμή αποχέτευσης ή μια αποχέτευση που έχει αργή λειτουργία μπορεί να συμβεί στον πιο άβολο χρόνο, καταστρέφοντας τα σχέδιά σας για όλη την ημέρα. Αν δείτε σημάδια ενδεχόμενης εμπλοκής των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, η υπηρεσία επιθεώρησης των καναλιών της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ  ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  θα σας βοηθήσει στην παροχή λύσης.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, πραγματοποιούμε  επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης με μία μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα. Αυτή είναι μία  σημαντική  διαδικασία συντήρησης για να διατηρήσετε την αποχέτευσή σας σε άριστη κατάσταση. Θα πρέπει επίσης να πραγματοποιείται όταν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ακίνητο. Η γνώση της κατάστασης της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού και του συστήματος των εγκαταστάσεων, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν θα συναντήσετε ζητήματα αποχετευτικών δικτύων, βοηθώντας σας να διαπραγματευτείτε την τιμή αγοράς του ακινήτου.

ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ γνωρίζουμε ότι ακόμα και μια διαρροή στο σύστημα αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι σας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε ένα μικρό πρόβλημα πριν μετατραπεί σε μεγάλη καταστροφή.

Παρακάτω υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν ότι ίσως είναι καιρός να καλέσετε για μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης:

 • Αλλαγή της ροής, του όγκου ή της πίεσης του νερού
 • Υψηλότεροι από τους συνηθισμένους λογαριασμούς του νερού
 • Τακτικές υγρές κηλίδες στις πλάκες τσιμέντου ή στο δάπεδο
 • Δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας
 • Ήχος τρεχούμενου νερού, ακόμη και αν όλες οι βρύσες είναι εκτός λειτουργίας
 • Ρωγμές στα θεμέλια της ιδιοκτησίας σας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ σας βεβαιώνει ότι τα προβλήματα της γραμμής αποχέτευσης εντοπίζονται χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη διαθέσιμη τεχνολογία. Είτε πρόκειται για φράγμα, διαρροή είτε για σπάσιμο στη γραμμή, θα λύσουμε γρήγορα το πρόβλημα με ελάχιστη διακοπή των ρυθμών της καθημερινότητας και του χρονοδιαγράμματός σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ σήμερα για μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Μάθετε τι προκαλεί το πρόβλημα στη γραμμής αποχέτευσης. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ για μία επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα ακόμα και την ίδια μέρα που θα μας καλέσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Αποφράξεις Λυκόβρυση και στα Βόρεια Προάστια

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Συνεργαστείτε με την  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ για την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό του δικτύου σας.  Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας θα έχετε σίγουρα λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Η σύμβαση με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

καθαρισμος αποχετευσης με πιεστικο
καθαρισμος αποχετευσης με πιεστικο

Αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα στη γραμμή της αποχέτευσης; Καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς της Αποφράξεις Λυκόβρυση και θα σας απαλλάξουμε από τα επίμονα συντρίμμια που βρίσκονται συσσωρευμένα στις σωληνώσεις σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ για άμεσες υπηρεσίες απόφραξης και γρήγορες λύσεις.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ εξυπηρετούμε τους κατοίκους στη Λυκόβρυση, φιλικά και επαγγελματικά και αυτό μας επιτρέπει να θεωρούμαστε η ιδανικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποφράξεων των αποχετευτικών συστημάτων.

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας που περιλαμβάνουν τακτικές συντηρήσεις του δικτύου της αποχέτευσής σας, αποφράξεις παντός είδους και επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας συστήματος στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ.14123

Καλέστε μας τώρα στο : 6931030303

Αποφράξεις Λυκόβρυση και στα Βόρεια Προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, θα την βρείτε ολόκληρο το 24ωρο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Αποφράξεις Λυκόβρυση και ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε αποφράξεις στην περιοχή της Λυκόβρυσης με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Λυκόβρυση για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση. Αποφραξεις Λυκόβρυση σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

Αποφράξεις λεκάνης Λυκόβρυση – Apofraxeis lekanis Likobrisi – Apofraxis lekanis Likobrisi –

Apofrakseis lekanis Likobrisi – Apofraksis lekanis Likobrisi

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ και Πληροφορίες

Η Λυκόβρυση είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών, στην Αττική. Τοποθετείται στα περίχωρα της Κηφισιάς, στις ανατολικές όχθες του Κηφισού ποταμού και καθίσταται προσβάσιμη από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της οποίας εκτείνεται η βιομηχανική ζώνη της περιοχής.

πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Λυκοβρυση – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Λυκόβρυση στο Web 2.0

Αποφράξεις Λυκόβρυση wordpress

Αποφράξεις Λυκόβρυση blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στην Λυκόβρυση

Αποφράξεις Λυκόβρυση

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ