ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας εξυπηρετεί ολόκληρο το 24ωρο, προσφέροντάς σας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές! Μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά οποιοδήποτε πρόβλημα. Με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Λαγονησίου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Λαγονήσι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Η επί 35ετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις όλων των τύπων και εξυπηρετούμε υπεύθυνα οποιοδήποτε ιδιώτη, βιομηχανία, δημόσια υπηρεσία, κατοικία, εργοστάσιο, κατάστημα σε όλη την περιοχή της Αττικής. Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου. Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς να το καταλάβετε.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό με ειδική κάμερα ανίχνευσης βλαβών στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ταυτόχρονα πραγματοποιούνται βιντεοσκοπήσεις των αγωγών αποχέτευσης που έχουν πρόβλημα. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό μας προσπαθούμε καθημερινά να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Στο Λαγονήσι και σε όλη την περιφέρεια της νότιας Αττικής στο χώρο των αποφράξεων και των αποχετευτικών συστημάτων.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», όλοι οι τεχνικοί μας έχουν αναπτύξει την πείρα και την τεχνογνωσία. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε εργασία γίνεται με τον σωστό τρόπο. Με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την εξαιρετική ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αποτελούμε πλέον την νούμερο 1 επιλογή για τις αποχετεύσεις σας.

Με 35 χρόνια αφοσιωμένων υπηρεσιών και προηγμένης τεχνολογίας μεθόδους, όπως η επιθεώρηση των φρεατίων με κάμερα, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν θα έχετε να ανησυχείτε για την ταλαιπωρία, το κόστος ή την επανεμφάνιση του προβλήματος. Με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» θα κερδίσετε μια λύση για τα προβλήματα των αποχετεύσεών σας και όχι κάτι προσωρινό ίσα ίσα για να μειωθούν τα συμπτώματα που ενδεχομένως έχετε.

Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Οι περισσότεροι συνήθως, θεωρούν ότι οι υδρορροές των αποχετεύσεων τους δεν θα πάθουν ποτέ τίποτα. Πιστεύουν ότι το νερό, το σαπούνι, τα υπολείμματα των τροφών και τα απόβλητα απορροφώνται ομαλά και απλά εξαφανίζονται. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι οι γραμμές της αποχέτευσης μπορεί να βουλώσουν ακόμα και λόγω των υψηλών ή χαμηλών θερμοκρασιών.

Μερικές φορές τα βουλώματα είναι προφανή, ειδικά όταν προκαλούν υπερχειλίσεις. Αλλά μερικές φορές τα προβλήματα στους σωλήνες σας δεν είναι τόσο προφανή παρόλο που εξακολουθούν να εμποδίζουν τη ροή του σωλήνα σας. Με την πάροδο του χρόνου, οι τρίχες, οι λιπαρές ουσίες και τα υπολείμματα τροφίμων στο νερό σας αρχίζουν να συλλέγονται στις πλευρές της αποχέτευσης.

Σεβόμαστε το σπίτι σας σαν να είναι το δικό μας και δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό για να μείνετε ικανοποιημένοι.

Όταν έχετε μια υδρορροή που χρειάζεται απόφραξη έκτακτης ανάγκης, ο χρόνος είναι υψίστης σημασίας και κανείς δεν εκτιμά το χρόνο σας περισσότερο από την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ». Γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι, αν πρέπει να φύγετε νωρίτερα από τη δουλειά σας ή ακόμα και να πάρετε ρεπό για ένα ραντεβού καθαρισμό αποχετεύσεων. Η αναμονή για έναν καθαρισμό δικτύου αποχέτευσης μπορεί να είναι απίστευτα απογοητευτική, ειδικά αν γίνει με καθυστέρηση.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για να σας βοηθήσουμε σε ό,τι σας απασχολεί σε σχέση με τα συστήματα αποχετεύσεων.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στο Λαγονήσι.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή του Λαγονησίου.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Λαγονήσι.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στο Λαγονήσι.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Λαγονήσι.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Λαγονήσι.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στο Λαγονήσι.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στο Λαγονήσι.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Λαγονήσι.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στο Λαγονήσι.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στο Λαγονήσι.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Λαγονήσι.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στο Λαγονήσι.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟΛΑΓΟΝΗΣΙ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ. (κ.α.)

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας. Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Υπάρχουν όμως και πολλές περιπτώσεις στις οποίες είναι απαραίτητη η χρήση μια φωτογραφικής μηχανής CCTV προκειμένου να γίνει έλεγχος των σωληνώσεων και της κατάστασης στην οποία βρίσκονται. Για να γίνει αυτός ο έλεγχος εισάγεται μια κάμερα μέσα στην αποχέτευση και πιο συγκεκριμένα στην αποκλεισμένη περιοχή και να γίνει καταγραφή της.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, θα δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ.

Στην εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ σας δίνουμε την δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν ξεκινήσουμε τις εργασίες να σας παραδώσουμε την ψηφιακή καταγραφή της κάμερας όπου έγινε η διάγνωση, σε USB ή SD card. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη καταγραφή ως απόδειξη σε τυχόν διαφωνίες με ασφαλιστικές εταιρίες ή άλλους ενοίκους. Επίσης μπορεί με τη διάγνωση να ελέγξει την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου του οικήματος το οποίο πρόκειται να αγοράσει. Καλέστε μας τώρα στο 6931 030303.

35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Γνωρίζουμε καλά το ξεβούλωμα και την απόφραξη.
Από το νεροχύτη μέχρι την κεντρική αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή. Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

Μόλις έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, θα φροντίσουμε να έρθουμε άμεσα στο μέρος όπου υπάρχει το πρόβλημα. Έχουμε χρόνια εμπειρίας πάνω στις αντλήσεις υδάτων και έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και εξοπλισμό για να κάνουμε την δουλειά σωστά με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να την εντάξετε στον προϋπολογισμό σας.  Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι να σας δώσουν συμβουλές αλλά και την κατάλληλη βοήθεια προκειμένου να συντηρήσετε σωστά την αποχέτευσή σας. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τον οποιοδήποτε καθαρισμό ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος. Το συνεργείο μας αποτελείται από άτομα που έχουν γνώση πάνω στο αντικείμενο του καθαρισμού και της συντήρησης αποχέτευσης και είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα που έχει προκληθεί σε μια αποχέτευση. 

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση.

ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Λαγονήσι είναι παραθαλάσσια περιοχή της Αττικής και υπάγεται στον Δήμο Σαρωνικού. Ανήκει διοικητικά στη δημοτική κοινότητα Καλυβίων Θορικού, και βρίσκεται νότια της πόλης των Καλυβίων Θορικού, της οποίας αποτελεί επίνειο και συνοικία. Αποτελούσε τον αρχαίο δήμο Θοριέων.

Βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας και 35 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αρχαιολογικού χώρου του Σουνίου. Στο Λαγονήσι υπάρχει η ομώνυμη χερσόνησος, σε έκταση της οποίας υπάρχει μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Στην ευρύτερη περιοχή του Λαγονησίου υπάρχουν ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, οργανωμένες και ελεύθερες παραλίες, χώροι εστίασης, μόνιμες και παραθεριστικές κατοικίες. Βασικός κόμβος της περιοχής είναι η Λεωφόρος Καλυβίων, ο οποίος είναι και ο βασικός εμπορικός δρόμος της περιοχής και συνδέει την παραλία με την κοινότητα Καλυβίων.

Διαθέτει δύο δημοτικά σχολεία, γυμνάσιο και λύκειο.

Τ.Κ. ΛΑΓΟΝΗΣΙ: 190 10.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ