ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ – 6931 030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ το εξειδικευμένο προσωπικό με τις άριστες πλέον τεχνικές γνώσεις είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές συγκριτικά με την υπόλοιπη αγορά. Σύγχρονος εξοπλισμός και ειδικά οχήματα, πλαισιώνουν το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και είναι κοντά σας όπου και αν βρίσκεστε, σε όλη την Αττική.

Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, χαμηλό κόστος και εγγυημένη εργασία.

Στην Αποφράξεις Κεφαλάρι εφαρμόζεται καθαρισμός με υδροβολή, που επίσης αναφέρεται ως εκτόξευση νερού. Σε λαϊκούς όρους, αυτό σημαίνει πλύση με νερό υψηλής πίεσης για σωλήνες. Αφαιρεί το λίπος, τα έλαια, τις ρίζες, τις οργανικές αποθέσεις και γενικά τα απορρίμματα. Πολλοί το έχουν επιλέξει ως τον κύριο τρόπο καθαρισμού των αποχετεύσεων τους.

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931 030303 για όλο το Κεφαλάρι άμεσα κοντά σας

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Κεφαλαρίου.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Κεφαλάρι – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Κεφαλάρι με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Κεφαλαρίου παρέχει:

  • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Κεφαλάρι
  • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Κεφαλάρι
  • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Κεφαλάρι
  • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Κεφαλάρι
  • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Κεφαλάρι
  • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Κεφαλάρι
  • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Κεφαλάρι
  • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
  • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης των αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Κεφαλάρι
  • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
  • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Κεφαλάρι
  • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Κεφαλάρι
  • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
  • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

    ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
    ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ παρακολουθεί συνεχώς νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 4 δεκαετίες.

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

    Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

    επιθεωρηση δικτυου με καμερα
    επιθεωρηση δικτυου με καμερα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ για τον καθαρισμό της αποχέτευσης χρησιμοποιούμε Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης.  Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργούν κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχετευτικών σας δικτύων. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια με την κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης. Ο εξοπλισμός C

CTV, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου.

Όταν υπάρχουν προβλήματα στις γραμμές της αποχέτευσης, ξέρετε πόσο χρονοβόρα μπορεί να είναι. Μια φραγμένη γραμμή αποχέτευσης ή μια αποχέτευση που έχει αργή λειτουργία μπορεί να συμβεί στον πιο άβολο χρόνο, καταστρέφοντας τα σχέδιά σας για όλη την ημέρα. Αν δείτε σημάδια ενδεχόμενης εμπλοκής των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, η υπηρεσία επιθεώρησης των καναλιών της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ  ΚΕΦΑΛΑΡΙ  θα σας βοηθήσει στην παροχή λύσης.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ, πραγματοποιούμε  επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης με μία μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα. Αυτή είναι μία  σημαντική  διαδικασία συντήρησης για να διατηρήσετε την αποχέτευσή σας σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείται έλεγχο αποχέτευσης όταν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ακίνητο. Η γνώση της κατάστασης της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού και του συστήματος των εγκαταστάσεων, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν θα συναντήσετε ζητήματα αποχετευτικών δικτύων, βοηθώντας σας να διαπραγματευτείτε την τιμή αγοράς του ακινήτου.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ γνωρίζουμε ότι ακόμα και μια διαρροή στο σύστημα αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι σας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε ένα μικρό πρόβλημα πριν μετατραπεί σε μεγάλη καταστροφή.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ

Παρακάτω υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν ότι ίσως είναι καιρός να καλέσετε για μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης:

  • Αλλαγή της ροής, του όγκου ή της πίεσης του νερού
  • Υψηλότεροι από τους συνηθισμένους λογαριασμούς του νερού
  • Τακτικές υγρές κηλίδες στις πλάκες τσιμέντου ή στο δάπεδο
  • Δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας
  • Ήχος τρεχούμενου νερού, ακόμη και αν όλες οι βρύσες είναι εκτός λειτουργίας
  • Ρωγμές στα θεμέλια της ιδιοκτησίας σας

    ριζες δεντρου που εβγαλαν οι τεχνικοι μας μεσα απο αποχετευση
    ριζες δεντρου που εβγαλαν οι τεχνικοι μας μεσα απο αποχετευση

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ σας βεβαιώνει ότι τα προβλήματα της γραμμής αποχέτευσης εντοπίζονται χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη διαθέσιμη τεχνολογία. Είτε πρόκειται για φράγμα, διαρροή είτε για σπάσιμο στη γραμμή, θα λύσουμε γρήγορα το πρόβλημα με ελάχιστη διακοπή των ρυθμών της καθημερινότητας και του χρονοδιαγράμματός σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ σήμερα για μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Μάθετε τι προκαλεί το πρόβλημα στη γραμμής αποχέτευσης. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ για μία επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα ακόμα και την ίδια μέρα που θα μας καλέσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ

Συνεργαστείτε με την  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ για την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό του δικτύου σας.  Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας θα έχετε σίγουρα λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Η σύμβαση με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ, μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα στη γραμμή της αποχέτευσης; Καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς της Αποφράξεις Κεφαλάρι και θα σας απαλλάξουμε από τα επίμονα συντρίμμια που βρίσκονται συσσωρευμένα στις σωληνώσεις σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ για άμεσες υπηρεσίες απόφραξης και γρήγορες λύσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙεξυπηρετούμε τους κατοίκους στο Κεφαλάρι,  φιλικά και επαγγελματικά και αυτό μας επιτρέπει να θεωρούμαστε η ιδανικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποφράξεων των αποχετευτικών συστημάτων.

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας που περιλαμβάνουν τακτικές συντηρήσεις του δικτύου της αποχέτευσής σας, αποφράξεις παντός είδους και επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας συστήματος στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210. 8000014 Τ.Κ. 14562

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ, θα την βρείτε ολόκληρο το 24ωρο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Αποφράξεις Κεφαλάρι και ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή των Κεφαλαρίου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές των αγοράς.  Αποφράξεις Κεφαλάρι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ από την εταιρεία μας εδώ και 35 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα των απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.  Αποφράξεις Κεφαλάρι σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

Αποφράξεις λεκάνης Κεφαλάρι – Apofraxeis lekanis Kefalari – Apofraxis lekanis Kefalari – Apofrakseis lekanis Kefalari – Apofraksis lekanis Kefalari

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ και Πληροφορίες

Το Κεφαλάρι, είναι μια περιοχή της Κηφισιάς. Η Κηφισιά, είναι δημοτική ενότητα και ιστορική έδρα του Δήμου Κηφισιάς στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας .

Η περιοχή είναι γνωστή για την εμπορική της αγορά, την άρτια ρυμοτομία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών και των καταστημάτων, τους επιβλητικούς πυργίσκους και την αγάπη των κατοίκων της για την ανθοκομία. Το εμπορικό κέντρο καλύπτεται από ένα εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων και ο συνοικισμός απλώνεται από την Πάρνηθα και τον Κηφισό ποταμό έως το Πεντελικό.

Πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Κεφαλαρι – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές των αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Κεφαλάρι στο Web 2.0

Αποφράξεις Κεφαλάρι wordpress

Αποφράξεις Κεφαλάρι blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στο Κεφαλάρι

Αποφράξεις Κεφαλάρι

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ