ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία των Θρακομακεδόνων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Η Αποφράξεις Θρακομακεδόνων έχει ως κύριο έργο της τις αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο 35 χρόνια τώρα και έχει ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ο στόλος των βυτιοφόρων μας προφυλάσσεται σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις. Έτσι τα οχήματα διατηρούνται σε άριστη λειτουργική κατάσταση και έτοιμα για χρήση οποιαδήποτε ώρα της ημέρας αυτό απαιτηθεί.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟ ΝΕΡΟ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟ ΝΕΡΟ

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλους τους Θρακομακεδόνες άμεσα κοντά σας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες – Καθαρισμός αποχέτευσης στους Θρακομακεδόνες με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Θρακομακεδόνων παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Θρακομακεδόνες
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Θρακομακεδόνες
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στους Θρακομακεδόνες
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Θρακομακεδόνες
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στους Θρακομακεδόνες
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στους Θρακομακεδόνες
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Θρακομακεδόνες
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης των αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στους Θρακομακεδόνες
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Θρακομακεδόνες
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στους Θρακομακεδόνες
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει πολλές αποφρακτικές περιπτώσεις.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ παρακολουθεί συνεχώς νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 4 δεκαετίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει πολλές  αποφρακτικές περιπτώσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ για τον καθαρισμό της αποχέτευσης, χρησιμοποιούμε Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης.  Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στις αποχετεύσεις

σας.

 Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη.

Στην εταιρεία μας, έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχετευτικών σας δικτύων. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια με την κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης. Ο εξοπλισμός CCTV, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου.

επιθεωρηση αποχετευσης με καμερα
επιθεωρηση αποχετευσης με καμερα

Όταν υπάρχουν προβλήματα στις γραμμές της αποχέτευσης, ξέρετε πόσο χρονοβόρα μπορεί να είναι. Μια φραγμένη γραμμή αποχέτευσης ή μια αποχέτευση που έχει αργή λειτουργία μπορεί να συμβεί στον πιο άβολο χρόνο, καταστρέφοντας τα σχέδιά σας για όλη

την ημέρα. Αν δείτε σημάδια ενδεχόμενης εμπλοκής των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, η υπηρεσία επιθεώρησης των καναλιών της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ  θα σας βοηθήσει στην παροχή λύσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, πραγματοποιούμε  επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης με μία μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα. Αυτή είναι μία  σημαντική  διαδικασία συντήρησης για να διατηρήσετε την αποχέτευσή σας σε άριστη κατάσταση. Θα

πρέπει επίσης να πραγματοποιείται όταν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ακίνητο. Η γνώση της κατάστασης της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού και του συστήματος των εγκαταστάσεων, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν θα συναντήσετε ζητήματα αποχετευτικών δικτύων, βοηθώντας σας να διαπραγματευτείτε την τιμή αγοράς του ακινήτου.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ γνωρίζουμε ότι ακόμα και μια διαρροή στο σύστημα αποχέτευσης μπορεί να προ

καλέσει εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι σας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε ένα μικρό πρόβλημα πριν μετατραπεί σε μεγάλη καταστροφή.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Παρακάτω υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν ότι ίσως είναι καιρός να καλέσετε για μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης:

 • Αλλαγή της ροής, του όγκου ή της πίεσης του νερού
 • Υψηλότεροι από τους συνηθισμένους, λογαριασμοί του νερού
 • Τακτικές υγρές κηλίδες στις πλάκες τσιμέντου ή στο δάπεδο
 • Δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας
 • Ήχος τρεχούμενου νερού, ακόμη και αν όλες οι βρύσες είναι εκτός λειτουργίας
 • Ρωγμές στα θεμέλια της ιδιοκτησίας σας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ σας βεβαιώνει ότι τα προβλήματα της γραμμής αποχέτευσης εντοπίζονται χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη διαθέσιμη τεχνολογία. Είτε πρόκειται για φράγμα, διαρροή είτε για σπάσιμο στη γραμμή, θα λύσουμε γρήγορα το πρόβλημα με ελάχιστη διακοπή των ρυθμών της καθημερινότητας και του χρονοδιαγράμματός σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ σήμερα για μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Μάθετε τι προκαλεί το πρόβλημα στη γραμμής αποχέτευσης. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ για μία επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα ακόμα και την ίδια μέρα που θα μας καλέσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Συνεργαστείτε με την  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ για την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό του δικτύου σας.  Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας, θα έχετε σίγουρα λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Η σύμβαση με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα στη γραμμή της αποχέτευσης; Καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς της Αποφράξεις Θρακομακεδόνες και θα σας απαλλάξουμε από τα επίμονα συντρίμμια που βρίσκονται συσσωρευμένα στις σωληνώσεις σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ για άμεσες υπηρεσίες απόφραξης και γρήγορες λύσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ εξυπηρετούμε τους κατοίκους στους Θρακομακεδόνες, φιλικά και επαγγελματικά και αυτό μας επιτρέπει να θεωρούμαστε η ιδανικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποφράξεων των αποχετευτικών συστημάτων.

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας που περιλαμβάνουν τακτικές συντηρήσεις του δικτύου της αποχέτευσής σας, αποφράξεις παντός είδους και επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας συστήματος στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 13676

Καλέστε μας τώρα στο : 6931030303

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες και στα Βόρεια Προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, θα την βρείτε ολόκληρο το 24ωρο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες και ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή των Θρακομακεδόνων με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές των αγοράς. Αποφράξεις  Θρακομακεδόνες επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ από την εταιρεία μας εδώ και 35 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα των απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση. Αποφράξεις Θρακομακεδόνες σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

Αποφράξεις λεκάνης Θρακομακεδόνες – Apofraxeis lekanis Thrakomakedones – Apofraxis lekanis Thrakomakedones – Apofrakseis lekanis Thrakomakedones – Apofraksis lekanis Thrakomakedones

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και Πληροφορίες

Οι Θρακομακεδόνες είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αχαρνών στην Ανατολική Αττική.

Περιβάλλεται από τους ορεινούς όγκους της Πάρνηθας και διαθέτει δύο βασικές εισόδους στην πόλη. Η πρόσβαση στην περιοχή είναι εφικτή από τις Αχαρνές και από την Εθνική Οδό, στα σύνορα με την Κηφισιά.

Συνορεύει με τη Βαρυμπόμπη στα ανατολικά ενώ γειτονιάζει επίσης με την Πολεμική Αεροπορία Δεκέλειας, τη Σχολή Ικάρων και τα τέως βασιλικά ανάκτορα στο Τατόι.

Πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Θρακομακεδονες – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές των αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες στο Web 2.0

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες wordpress

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στους Θρακομακεδόνες

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ