Αποφραξεις Ηλιουπολη

Αποφραξεις Ηλιουπολη – 24 ώρες – 210 981 9999

Αποφράξεις Σταματίου – Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!

Η Αποφραξεις Ηλιουπολη ξεκίνησε τις εργασίες της το 1970. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα.

Αποφραξεις Ηλιουπολη - 24 ώρες
Αποφραξεις Ηλιουπολη – 24 ώρες

Ειδικότερα προσφέρει τις υπηρεσίες:

 • απόφραξης
 • καθαρισμού και
 • συντήρησης αποχετεύσεων αλλά και
 • μυοκτονίας
 • απολύμανσης και
 • απεντόμωσης στην περιοχή της Ηλιουπολη.

Η συνεχής και άρτια εκπαίδευση των τεχνικών μας αλλά και η εξειδικευμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε μας έχει καταστήσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Σας εγγυόμαστε πλήρη αντιμετώπιση των προβλημάτων με αξιοπιστία, τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Καλέστε και άμεσα θα βρεθούμε στον χώρο σας.

Καθαρισμός αποχέτευσης στην Ηλιούπολη από την Αποφράξεις Ηλιούπολη
Καθαρισμός αποχέτευσης στην Ηλιούπολη από την Αποφράξεις Ηλιούπολη

Αν οι προηγούμενες εμπειρίες σας με κάποια εταιρία καθαρισμού και αποφράξεων αποχετεύσεων σας έχουν γεμίσει με απόγνωση είμαστε εδώ να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση. Πιστεύουμε σε μόνιμες λύσεις. Έχουμε ευρωπαϊκά στάνταρ, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που εφάπτεται της ανθρώπινης υγείας.

Δεν πιστεύουμε σε προχειροδουλειές. Ξέρουμε ότι η επιβάρυνση για εσάς θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Και ο χαμένος χρόνος καθώς και η ταλαιπωρία σας θά είναι αυξημένη. Οι πελάτες που θέλουμε να είναι μόνιμοι είναι αυτοί που χρήζουν ενός συμβολαίου συντήρησης. Γιατί λόγω της παλαιότητας του δικτύου ή λόγω κάποιου κατασκευαστικού λάθους δεν γίνεται να κάνουν αλλιώς. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε και προσφέρουμε εξατομικευμένα πακέτα πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε κτιρίου.

Μην αφήνετε τις βουλωμένες αποχετεύσεις να σας ταλαιπωρούν.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της Αποφράξεις Ηλιούπολη διαθέτουν τον καλύτερο εξοπλισμό που θα καθαρίζει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κάθε επίμονο φράγμα.

Αν σκέφτεστε να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας, σκεφτείτε δύο φορές. Χρησιμοποιώντας ένα έμβολο ή καυστικές χημικές ουσίες για να καθαρίσετε την αποχέτευσή σας, θα προκληθεί βλάβη στους σωλήνες. Αντί αυτού, καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς της Αποφράξεις Ηλιούπολη που θα φτάσουν στην πόρτα σας αμέσως. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας.

ΠΟΥΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΚΑΖΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΠΟΥΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΚΑΖΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Γνωρίζουμε τις αποχετεύσεις μέσα και έξω-κυριολεκτικά. Μπορούμε να εντοπίσουμε γρήγορα την αιτία ενός φράγματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να καθαρίσουμε γρήγορα τις φραγμένες αποχετεύσεις και να τις βάλουμε ξανά σε ομαλή λειτουργία.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες ελέγχου της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, για τον εντοπισμό της πηγής φράγματος και την επιθεώρηση της ακεραιότητας των σωλήνων της γραμμής της αποχέτευσης. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να καθαρίσετε ένα φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο, καλέστε τους εμπειρογνώμονες της Αποφράξεις Ηλιούπολη που θα κάνουν τη δουλειά σωστά και σίγουρα.

Αποφράξεις Ηλιούπολη – 40 χρόνια δίπλα σας

Για την Αποφράξεις Ηλιούπολης, δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από μια αργή αποστράγγιση στην ιδιοκτησία σας είτε είναι σπίτι, είτε επαγγελματική στέγη. Ευτυχώς, έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε υπηρεσίες καθαρισμού της αποχέτευσης στην περιοχή της Ηλιούπολης, και το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας είναι ικανό να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις.

Αν η γραμμή της αποχέτευσης στο πλυντήριο ρούχων σας ή ο αποχετευτικός αγωγός της κουζίνα σας έχει φράξει, θα έχετε την βοήθεια που χρειάζεστε από την Αποφράξεις Ηλιούπολη. Καλέστε το γραφείο μας σήμερα, για να λάβετε την υπηρεσία που χρειάζεστε. . Εξυπηρετούμε όλους τους κατοίκους της Ηλιούπολης συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Λόφος Γερμανού, Αγία Μαρίνα, Κανάρια, Άνω και Κάτω Ηλιούπολη, Πανόραμα (Αστυνομικά) με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Καλέστε τους τεχνικούς μας για να διορθώσετε το πρόβλημα της αποχέτευσης της οικιακής ή εμπορικής ιδιοκτησίας σας,. Θα σας διαγνώσουν το πρόβλημα από πρώτο χέρι. Θα σας εξηγήσουν πλήρως το πρόβλημα και τη λύση του. Θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στο χρόνο που έχει ορισθεί από εσάς, για το ραντεβού σας.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Καλέστε την Αποφραξεις Ηλιουπολη σήμερα

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη σοβαρότητα του προβλήματος, η Αποφράξεις Ηλιούπολη μπορεί να χειριστεί το θέμα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Αν διαπιστώσουμε ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να εξαλειφθεί με τις παραδοσιακές τεχνικές μεθόδους, έχουμε τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας για τις αποχετεύσεις σας.

Η αποχέτευση σας είναι αργή ή εντελώς μπλοκαρισμένη; Καλέστε την Αποφράξεις Ηλιούπολη σήμερα, για να προγραμματίσετε μια υπηρεσία μας, από τους ειδικούς και έμπειρους τεχνικούς μας.

Στην Αποφράξεις Ηλιούπολη, στοχεύουμε στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και τα ποιοτικά αποτελέσματα στους καθαρισμούς των συστημάτων των αποχετευτικών δικτύων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε εργαστεί σκληρά όλα αυτά τα χρόνια. Για να κερδίσουμε την εξαιρετική φήμη μας στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και να λαμβάνετε τις υπηρεσίες μας, όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου, ακόμα και Κυριακές ή αργίες και θα χαρούμε πολύ, που θα είμαστε εμείς αυτοί που θα δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Σημάδια βουλωμένης αποχέτευσης στην Ηλιούπολη

Για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού, τα σημάδια και τα συμπτώματα μιας φραγμένης και βρώμικης αποχέτευσης είναι αναπόφευκτα. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών & καταστημάτων, θα τα παρατηρήσουν αμέσως και θα ζητήσουν άμεση απόφραξη. Όσο πιο γρήγορα αναγνωρίσετε τα σημάδια, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να καλέσετε την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ όπου πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού & επαγγελματίες εμπιστεύονται εδώ και 40 χρόνια.

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημάδια μιας βουλωμένης αποχέτευσης περιλαμβάνουν:

 • Στερεό νερό στο νεροχύτη ή στη μπανιέρα σας.
 • Άσχημες οσμές.
 • Οι τουαλέτες ξεχειλίζουν.
 • Όλα αυτά οφείλονται σε μια φραγμένη αποχέτευση που πρέπει να επισκευαστεί άμεσα από μια επαγγελματική εταιρία καθαρισμού αποχετεύσεων.

Η Αποφρακτική Ηλιούπολης μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μπορεί να επιλύσει και να επισκευάσει οποιαδήποτε τέτοια ζημιά.

Λειτουργούμε καθημερινά, όλο το χρόνο και όλο το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλη την Ηλιούπολη άμεσα κοντά σας

Οι Αποφράξεις Ηλιούπολη προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Ηλιούπολης

Αποφραξεις Ηλιουπολη σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Ηλιούπολη – Καθαρισμός αποχέτευσης στη Ηλιούπολη με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Ηλιούπολης παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Ηλιούπολη
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Ηλιούπολη
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στην Ηλιούπολη
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Ηλιούπολη
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Ηλιούπολη
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Ηλιούπολη
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Ηλιούπολη
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Ηλιούπολη
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Ηλιούπολη
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Ηλιούπολη
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

Η αποφρακτική εταιρία της Ηλιούπολης ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Ηλιουπολη με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Οι Αποφραξεις Ηλιουπολη καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφραξεις – Αντλήσεις Υδάτων Ηλιουπολη

Στην περίπτωση που έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, το σπίτι, η αποθήκη ή το γκαράζ σας, τα σύγχρονα βυτιοφόρα μας, που φέρουν ειδικού τύπου αντλίες, έρχονται στο χώρο σας και απομακρύνουν το νερό και τη λάσπη που έχει συσσωρευθεί. Ακόμα και αν ο χώρος σας δεν είναι εύκολα προσβάσιμος, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Διαθέτουμε οχήματα πολλών μεγεθών, τα οποία είναι έτοιμα να μεταβούν στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές, ενώ οι σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης που προσαρμόζονται στα οχήματα επιτυγχάνουν αντλήσεις υδάτων σε πολύ σύντομο διάστημα.

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε όλες τις περιοχές της Αττικής 24 ώρες το 24 ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας μας διεξάγονται υπεύθυνα και επαγγελματικά. Είτε πραγματοποιούμε αποφράξεις είτε αντλήσεις υδάτων, εργαζόμαστε σκληρά για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Αποφραξεις Ηλιουπολη – Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Πώς να προστατεύσετε την αποχέτευσή σας;

Υπάρχουν πολλοί κανόνες που οι άνθρωποι μπορούν να ακολουθήσουν για να βεβαιωθούν ότι δεν θα καταλήξουν σε άσχημες καταστάσεις σχετικά με την αποχέτευσή τους. Τα παρακάτω είναι μερικά προληπτικά μέτρα:

 • Αποφύγετε την ρίψη ακατάλληλων αντικειμένων στην αποχέτευση.
 • Ποτέ μην ξεπλύνετε στερεά απόβλητα κουζίνας μέσω του σωλήνα. Όχι μόνο θα εμποδίσει ροή των υδάτων, αλλά θα επιδεινωθεί επίσης δημιουργώντας αποκρουστική μυρωδιά.
 • Προσέξτε τα δέντρα και τους θάμνους στην αυλή σας. Οι ρίζες εισχωρούν στην αποχέτευση και δημιουργούν πολλά προβλήματα.
 • Καλέστε τους ειδικούς υπηρεσιών αποχέτευσης για προληπτικό καθαρισμό.

Αποφραξεις στην Ηλιουπολη και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Αποφραξεις στην Ηλιουπολη και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 981 9999

Οφέλη από την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα

Σε πολλές περιπτώσεις φραγμένων αποχετεύσεων και σωλήνων, είναι δύσκολο να δούμε ποιο είναι το πραγματικό υποκείμενο ζήτημα. Με τις επιθεωρήσεις της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης με υψηλή ανάλυση, οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν μικρές κάμερες τοποθετημένες σε εύκαμπτες ράβδους για να δουν ακριβώς ποιο είναι το ζήτημα με το δίκτυο αποχέτευσης ή το σωλήνα σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων και μπορεί να παρέχει στον τεχνικό πληροφορίες που είναι ζωτικής σημασίας για την σωστή αντιμετώπιση της κατάστασης.

Πώς να αποτρέψετε τα βουλώματα της αποχέτευσης

Οι φραγμένες αποχετεύσεις και σωληνώσεις μπορούν να αποφευχθούν ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές:

 • Τοποθετήστε φίλτρα για τα μαλλιά και το φαγητό στις αποχετεύσεις σας. Αυτά τα φίλτρα μπορούν να αγοραστούν από καταστήματα λιανικού εμπορίου. Θα παγιδεύσουν τα μαλλιά ή τα τρόφιμα προτού να μπουν στις αποχετεύσεις. Αυτές οι παγίδες πρέπει συχνά να αδειάζουν για να παραμείνουν αποτελεσματικές.
 • Ποτέ μην ρίχνετε γράσο στις αποχετεύσεις. Καθώς κρυώνει, το λίπος θα σκληρύνει και θα δημιουργήσει επίμονα μπλοκαρίσματα.
 • Μία φορά την εβδομάδα, ρίχνετε ζεστό νερό στις αποχετεύσεις σας για να καθαρίσετε γρήγορα τυχόν φράγματα που μπορεί να αναπτύσσονται.
 • Προγραμματίστε τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις των αποχετεύσεων από έναν επαγγελματία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου.

Την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε μια φραγμένη αποχέτευση, καλέστε τους εμπειρογνώμονες τεχνικούς της Αποφράξεις Ηλιούπολης. Οι τεχνικοί μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εντοπίσουν το φράγμα και να το αφαιρέσουν με τις επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης.

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στη Ηλιούπολη

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση.

Σας ταλαιπωρούν οι αργές αποχετεύσεις;

Καλέστε την Αποφράξεις Ηλιούπολη για υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Όταν οι αποχετεύσεις σας δεν διοχετεύονται σωστά, καλέστε τους εμπειρογνώμονες τεχνικούς της Αποφράξεις Ηλιουπόλεως. Χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία μας, μπορούμε να επιθεωρήσουμε τις γραμμές αποχέτευσης και να καθαρίσουμε τις σωληνώσεις σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Οφέλη από τον επαγγελματικό καθαρισμό των αποχετεύσεων

Όταν οι αποχετεύσεις σας είναι φραγμένες, η πρώτη ενστικτώδης αντίδρασή σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα χημικό καθαριστικό απόφραξης. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια δυνητικά επικίνδυνη επιλογή, καθώς το δραστικό συστατικό σε πολλά καθαριστικά απόφραξης είναι λίαν επιβλαβές για τους σωλήνες σας. Με την πάροδο του χρόνου, με την επανειλημμένη χρήση, τα χημικά καθαριστικά μπορούν να αποδυναμώσουν τους σωλήνες σας, δημιουργώντας ευάλωτα σημεία σημεία και αυξάνοντας τις πιθανότητες ρωγμής του σωλήνα.

Τα χημικά καθαριστικά απόφραξης δημιουργούν επίσης μια πορώδη υφή στο εσωτερικό των σωλήνων σας, η οποία με τη σειρά της δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον συσσώρευσης για το λίπος, τα μαλλιά και άλλες ουσίες που προσκολλώνται και δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερα φράγματα. Με τον επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης, τα φράγματα καθαρίζονται με ασφάλεια και μόνιμα χωρίς να προκληθούν ζημιές στις σωληνώσεις σας.

Αποφράξεις Ηλιούπολη και στα Νοτια Προαστια

Αποφράξεις Ηλιούπολη … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφράξεις Ηλιούπολη … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Ηλιούπολης με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στην Ηλιούπολη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Ηλιουπολη από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, αποφράξεις Ηλιούπολη σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Ηλιούπολη η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Ηλιούπολη – Apofraxeis lekanis Hlioupoli – Apofraxis lekanis Hlioupoli – Apofrakseis lekanis Hlioupoli – Apofraksis lekanis Hlioupoli

Αποφραξεις Ηλιουπολη και Πληροφορίες

Η Ηλιούπολη είναι προάστιο στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου της Αθήνας στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού, με υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Μητροπολιτικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

Έχει έκταση περίπου 12.700 στρέμματα, από τα οποία τα 5.700 είναι δάση και τα 7.000 είναι έκταση που καλύπτει ο οικισμός (πλατείες, δρόμοι, κατοικίες κ.λ.π.). Το μέσο υψόμετρο της περιοχής είναι 150μ. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 78.153 κατοίκους και είναι ο 28ος μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Νότια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Ηλιουπολη – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφραξεις Ηλιουπολη | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής της Ηλιούπολης μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας της Ηλιούπολης. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Ηλιούπολης.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Αποφραξεις Ηλιουπολη στο Web 2.0

Αποφράξεις Ηλιούπολη wordpress

Αποφράξεις Ηλιούπολη blogspot

Τοπικές εταιρίες για απολύμανση στην Ηλιούπολη

Αποφράξεις Ηλιούπολη