ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» δεν πιστεύουμε σε προχειροδουλειές. Ξέρουμε ότι η επιβάρυνση για εσάς θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Και ο χαμένος χρόνος καθώς και η ταλαιπωρία σας θα είναι αυξημένη. Αν οι προηγούμενες εμπειρίες σας με κάποια εταιρία καθαρισμού και αποφράξεων αποχετεύσεων σας έχουν γεμίσει με απόγνωση η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» είναι εδώ να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Στην εταιρεία μας, πιστεύουμε σε μόνιμες λύσεις. Έχουμε ευρωπαϊκά στάνταρ, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που εφάπτεται της ανθρώπινης υγείας.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Μπορεί η coca-cola να ξεβουλώσει τον νεροχύτη ή τον νιπτήρα;

Για ήπια βουλώματα μπορείτε να δοκιμάσετε την γνωστή σε όλους coca-cola. Ρίξτε ένα μπουκάλι 2 λίτρων (Pepsi, Coca-cola) ή γενικά υποκατάστατα τέτοιου τύπου στην τρύπα του βουλωμένου αγωγού. Αυτού του τύπου τα αναψυκτικά είναι στην πραγματικότητα αρκετά καυστικά και αποτελεσματικά στην απομάκρυνση της συσσώρευσης μαζών των αποχετεύσεων, αλλά είναι πολύ πιο ήπια από τα εμπορικά τοξικά καθαριστικά τα οποία μπορεί να φθείρουν τις σωληνώσεις.

Το ξίδι θα βλάψει τους πλαστικούς σωλήνες PVC;

Τα περισσότερα χημικά καθαριστικά παράγουν θερμότητα στο εσωτερικό του σωλήνα. Το PVC μπορεί να μην αντέξει τη θερμότητα και να αλλοιωθεί ή να φθαρεί η σύνδεση των αρμών των σωλήνων. Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια οικιακή χημική ουσία απόφραξης, δοκιμάστε ξίδι και μαγειρική σόδα. Δεν δημιουργούν κανένα κίνδυνο στους σωλήνες σας, αρκεί να μην τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με βραστό νερό.

Το Βραστό νερό μπορεί να βλάψει του πλαστικούς σωλήνες της αποχέτευσης;

ΝΑΙ! Το νερό σε θερμοκρασία άνω των 80 βαθμών Κελσίου είναι ικανό να αλλοιώσει την ανθεκτικότητα των πλαστικών σωλήνων PVC όπως επίσης μπορεί να επηρεάσει τη στεγανότητα των συνδέσμων μεταξύ τους.

Είναι ασφαλές να ρίχνουμε ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας;

Για τη συντήρηση των σωληνώσεων της αποχέτευσης μερικοί προτείνουν να ρίχνετε ζεστό νερό στο νεροχύτη της κουζίνας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της συσσώρευσης που προκαλεί φραγμούς στην εσωτερική επιφάνεια των σωλήνων. Εναλλακτικά, ρίξτε ένα φλιτζάνι ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας και αφήστε το να παραμείνει για 30 λεπτά.

ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Κατασκευή

Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα κάποιων κατασκευαστών που βάζουν σωλήνες κακής ποιότητας στην κατασκευή του σπιτιού οι οποίοι φθείρονται ή καταστρέφονται εύκολα. Επίσης ο σχεδιασμός και η αρχιτεκτονική του δικτύου αποχέτευσης καθώς και η κατάλληλη διατομή των σωληνώσεων ανάλογα με το φορτίου κάθε κτιρίου παίζουν σημαντικό ρόλο.

Χρήση

Η κακή χρήση που γίνεται από εμάς προκαλεί το φράξιμο των σωλήνων από τα διάφορα σκουπίδια που πετάμε μέσα σε αυτούς. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι πως η αποχέτευση δεν είναι κάδος απορριμμάτων. Δεν ρίχνουμε δηλαδή καμένα λάδια και δεν αφήνουμε τα υπολείμματα από το καθαρισμό λαχανικών (πατατών, κ.λ.π.), να εισέλθουν στο άνοιγμα (τρύπα) του νεροχύτη. Μπορούμε αν θέλουμε να χρησιμοποιούμε διχτυωτά καπάκια και φίλτρα που τοποθετούνται πάνω στην τρύπα του νεροχύτη ή του νιπτήρα και να πετάμε στα σκουπίδια ότι συλλέγεται εκεί κάθε φορά (υπολείμματα φαγητών, τρίχες). Τα χαρτιά υγείας επίσης είναι βέβαιο ότι θα βουλώσουν κάποια στιγμή την λεκάνη όταν τα πετάμε μέσα σε αυτήν. Βασικά δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα στα σιφώνια (νεροχύτες, νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες) αν δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην αποχέτευση.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ και το άρθρο ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ για να έχετε μία πλήρη εικόνα προστασίας της αποχέτευσής σας.

Συντήρηση

Η συντήρηση των σωλήνων η οποία κρατά την αποχέτευση σε καλή κατάσταση πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Είτε πρόκειται για μια κατσαρόλα ζεστό νερό (όχι καυτό) κάθε εβδομάδα, είτε πρόκειται για ένα συμβόλαιο συντήρησης από επαγγελματίες όπως η ομάδα της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».

ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημάδια μιας βουλωμένης αποχέτευσης περιλαμβάνουν:

 • Λιμνάζον νερό στο νεροχύτη, τον νιπτήρα ή στη μπανιέρα σας.
 • Άσχημες οσμές.
 • Τουαλέτες που δεν αποστραγγίζουν τα λύματα.
 • Πιθανή υγρασία στου τοίχους ή τα ταβάνια.

Όλα αυτά οφείλονται σε μια φραγμένη αποχέτευση που πρέπει να επισκευαστεί άμεσα από μια επαγγελματική εταιρία καθαρισμού αποχετεύσεων. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Υπάρχουν πολλοί κανόνες που οι άνθρωποι μπορούν να ακολουθήσουν για να βεβαιωθούν ότι δεν θα καταλήξουν σε άσχημες καταστάσεις σχετικά με την αποχέτευσή τους. Τα παρακάτω είναι μερικά προληπτικά μέτρα:

 • Αποφύγετε την ρίψη ακατάλληλων αντικειμένων στην αποχέτευση.
 • Ποτέ μην ξεπλύνετε στερεά απόβλητα κουζίνας μέσω του σωλήνα. Όχι μόνο θα εμποδίσει ροή των υδάτων, αλλά θα φορτώσει συσσωρεύσεις δημιουργώντας επίσης αποκρουστική μυρωδιά.
 • Προσέξτε τα δέντρα και τους θάμνους στην αυλή σας. Οι ρίζες εισχωρούν στην αποχέτευση και δημιουργούν πολλά προβλήματα.
 • Καλέστε τους ειδικούς υπηρεσιών αποχέτευσης για προληπτικό καθαρισμό.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η συνεχής και άρτια εκπαίδευση των τεχνικών μας αλλά και η εξειδικευμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε μας έχει καταστήσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Σας εγγυόμαστε πλήρη αντιμετώπιση των προβλημάτων με αξιοπιστία, τιμιότητα και ειλικρίνεια.

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ - «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»
ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας διαθέτουν τον καλύτερο εξοπλισμό που καθαρίζει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κάθε επίμονο φράγμα. Αν σκέφτεστε να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας, προσέξτε την μέθοδο και τον τρόπο εφαρμογής. Χρησιμοποιώντας έμβολο ή καυστικές χημικές ουσίες για να καθαρίσετε την αποχέτευσή σας, είναι πιθανό να προκληθούν βλάβες στους σωλήνες αν δεν γίνει σωστή εφαρμογή. Μπορείτε, για σίγουρα αποτελέσματα, να καλέσετε τους έμπειρους τεχνικούς της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» που θα φτάσουν στην πόρτα σας αμέσως. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας.

ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Γνωρίζουμε τις αποχετεύσεις μέσα και έξω κυριολεκτικά. Μπορούμε να εντοπίσουμε γρήγορα την αιτία ενός φράγματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να καθαρίσουμε γρήγορα τις φραγμένες αποχετεύσεις και να τις βάλουμε ξανά σε ομαλή λειτουργία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες ελέγχου της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, για τον εντοπισμό της πηγής φράγματος και την επιθεώρηση της ακεραιότητας των σωλήνων της γραμμής της αποχέτευσης. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να καθαρίσετε ένα φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο, καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» που θα κάνουν τη δουλειά σωστά και σίγουρα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στην Ηλιούπολη.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή της Ηλιούπολης.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Ηλιούπολη.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στην Ηλιούπολη.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Ηλιούπολη.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Ηλιούπολη.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στην Ηλιούπολη.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στην Ηλιούπολη.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Ηλιούπολη.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στην Ηλιούπολη.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στην Ηλιούπολη.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Ηλιούπολη.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στην Ηλιούπολη.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ κ.α

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η  εταιρία μας αναλαμβάνει εδώ και χρόνια αποφράξεις και καθαρισμό αποχέτευσης με Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα της, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ - «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης της εταιρίας μας , να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο 6931 030303.

Οφέλη από την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα

Σε πολλές περιπτώσεις φραγμένων αποχετεύσεων και σωλήνων, είναι δύσκολο να δούμε ποιο είναι το πραγματικό υποκείμενο ζήτημα. Με τις επιθεωρήσεις της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης με υψηλή ανάλυση, έχουμε (και έχετε) πλήρη εικόνα οποιασδήποτε αποχέτευσης.  Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν μικρές κάμερες τοποθετημένες σε εύκαμπτες ράβδους για να δουν ακριβώς ποιο είναι το ζήτημα με το δίκτυο αποχέτευσης ή το σωλήνα σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων και μπορεί να παρέχει στον τεχνικό πληροφορίες που είναι ζωτικής σημασίας για την σωστή αντιμετώπιση της κατάστασης.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Αναλαμβάνουμε αντλήσεις υδάτων με πλήρη επιτυχία!  Στην περίπτωση που έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, το σπίτι, η αποθήκη ή το γκαράζ σας, τα σύγχρονα οχήματά μας, που φέρουν ειδικού τύπου αντλίες, έρχονται στο χώρο σας και απομακρύνουν το νερό που έχει συσσωρευθεί. Ακόμα και αν ο χώρος σας δεν είναι εύκολα προσβάσιμος, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», διαθέτουμε οχήματα πολλών μεγεθών, τα οποία είναι έτοιμα να μεταβούν στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές, ενώ οι σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης επιτυγχάνουν αντλήσεις υδάτων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση και τον καθαρισμό της αποχέτευσής σας με τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων. Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης μαζί μας, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας σίγουρα πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να την εντάξετε στον προϋπολογισμό σας όσον αφορά το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία.

35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Έχουμε πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε υπηρεσίες καθαρισμού της αποχέτευσης στην περιοχή της Ηλιούπολης, και το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας είναι ικανό να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις.

Αν η γραμμή της αποχέτευσης στο πλυντήριο ρούχων σας ή ο αποχετευτικός αγωγός στην κουζίνα σας έχει φράξει, θα έχετε την βοήθεια που χρειάζεστε από την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ». Καλέστε το γραφείο μας σήμερα, για να λάβετε την υπηρεσία που χρειάζεστε. Εξυπηρετούμε όλους τους κατοίκους της Ηλιούπολης συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Λόφος Γερμανού, Αγία Μαρίνα, Κανάρια, Άνω και Κάτω Ηλιούπολη, Πανόραμα (Αστυνομικά) με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Καλέστε τους τεχνικούς της εταιρίας μας  για να διορθώσετε το πρόβλημα της αποχέτευσης της οικιακής ή εμπορικής ιδιοκτησίας σας. Θα διαγνώσουν το πρόβλημα. Θα σας εξηγήσουν πλήρως το πρόβλημα και τη λύση του. Θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στο χρόνο που έχει ορισθεί από εσάς, για το ραντεβού σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Ηλιούπολης με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στην Ηλιούπολη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΗ στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ από την εταιρεία μας εδώ και 35 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά στοιχεία που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η Ηλιούπολη είναι προάστιο στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου της Αθήνας στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού, με υψόμετρο 210 μέτρων. Οι συνοικίες που συνθέτουν την Ηλιούπολη είναι η Αγία Μαρίνα, η Αγία Μαύρα, η Αγία Παρασκευή, τα Κανάρια, τα Αστυνομικά, η Κάτω Ηλιούπολη, το Νησάκι, τα Τυπογραφικά και το Χαλικάκι. Η Ηλιούπολη αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Μητροπολιτικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ