ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ – 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ  σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ, με πολυετή εμπειρία και άρτιο υπερσύγχρονο εξοπλισμό, παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.  Άμεση εξυπηρέτηση, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα της αποχέτευσής σας. Προσφέρουμε ποιοτικά αποτελέσματα εργασίας στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς.

Η Αποφράξεις Βαρυμπόμπη δραστηριοποιείται στον χώρο των αποφράξεων αποχετεύσεων από το 1985. Με το έμπειρο προσωπικό, την άρτια τεχνογνωσία και το σύγχρονο στόλο που διαθέτουμε, είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας ανάγκη, όλο το 24ωρο, γρήγορα, υπεύθυνα και με χαμηλό κόστος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλη την Βαρυμπόμπη άμεσα κοντά σας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό. Σαράντα  χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας για οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Βαρυμπόμπης.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Βαρυμπόμπη – Καθαρισμός αποχέτευσης στη Βαρυμπόμπη με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Βαρυμπόμπης παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Βαρυμπόμπη
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Βαρυμπόμπη
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στη Βαρυμπόμπη
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Βαρυμπόμπη
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στη Βαρυμπόμπη
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στη Βαρυμπόμπη
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Βαρυμπόμπη
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στη Βαρυμπόμπη
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Βαρυμπόμπη
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στη Βαρυμπόμπη
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ παρακολουθεί συνεχώς νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 4 δεκαετίες.

μπαζα που εχει βγαλει απο αποχετευση η αποφρακτικη βαρυμπομπης
μπαζα που εχει βγαλει απο αποχετευση η αποφρακτικη βαρυμπομπης
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.
   ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
   ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ για τον καθαρισμό της αποχέτευσης χρησιμοποιούμε Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης.  Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα

καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργούν κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχετευτικών σας δικτύων.

Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια με την κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης. Ο εξοπλισμός CCTV, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα.

Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου.

Όταν υπάρχουν προβλήματα στις γραμμές της αποχέτευσης, ξέρετε πόσο χρονοβόρα μπορεί να είναι. Μια φραγμένη γραμμή αποχέτευσης ή μια αποχέτευση που έχει αργή λειτουργία μπορεί να συμβεί στον πιο άβολο χρόνο, καταστρέφοντας τα σχέδιά σας για όλη την ημέρα.

Αν δείτε σημάδια ενδεχόμενης εμπλοκής των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, η υπηρεσία επιθεώρησης των καναλιών της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ θα σας βοηθήσει στην παροχή λύσης.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ, πραγματοποιούμε  επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης με μία μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα. Αυτή είναι μία  σημαντική  διαδικασία συντήρησης για να διατηρήσετε την αποχέτευσή σας σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείται έλεγχο αποχέτευσης όταν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ακίνητο. Η γνώση της κατάστασης της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού και του συστήματος των εγκαταστάσεων, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν θα συναντήσετε ζητήματα αποχετευτικών δικτύων, βοηθώντας σας να διαπραγματευτείτε την τιμή αγοράς του ακινήτου.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ γνωρίζουμε ότι ακόμα και μια διαρροή στο σύστημα αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι σας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε ένα μικρό πρόβλημα πριν μετατραπεί σε μεγάλη καταστροφή.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

Συνεργαστείτε με την  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ για την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό του δικτύου σας.  Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας, θα έχετε σίγουρα λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Η σύμβαση με την εταιρεία, μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Στην Αποφράξεις Βαρυμπόμπη εξυπηρετούμε τους κατοίκους της Βαρυμπόμπης φιλικά και επαγγελματικά και αυτό μας επιτρέπει να θεωρούμαστε η ιδανικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποφράξεων των αποχετευτικών συστημάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ και στα Βόρεια Προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 14671

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Στην εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ, προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες ολόκληρο το 24ωρο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Αποφράξεις Βαρυμπόμπη και ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Βαρυμπόμπης με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Βαρυμπόμπη για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ από την εταιρεία μας εδώ και 35 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.  Αποφράξεις Βαρυμπόμπη σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

Αποφράξεις λεκάνης Βαρυμπόμπη – Apofraxeis lekanis Varimpompi – Apofraxis lekanis Varimpompi – Apofrakseis lekanis Varimpompi – Apofraksis lekanis Varimpompi

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ και Πληροφορίες

Η Βαρυμπόμπη είναι συνοικία που υπάγεται στο δήμο Αχαρνών. Υπήρξε ξεχωριστός οικισμός μέχρι το 2001 οπότε καταργήθηκε και αποτελεί πλέον συνοικία των Αχαρνών. Βρίσκεται στα βορειοανατολικά του δήμου και περιβάλλεται από τους ορεινούς όγκους της Πάρνηθας. Στα δυτικά συνορεύει με την κοινότητα των Θρακομακεδόνων, ενώ στα ανατολικά συνδέεται με τα βόρεια προάστια μέσω των λεωφόρων Τατοϊου και Δεκέλειας-Κηφισίας.

Πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Βαρυμπομπη – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Βαρυμπόμπη στο Web 2.0

Αποφράξεις Βαρυμπόμπη wordpress

Αποφράξεις Βαρυμπόμπη blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στην Βαρυμπόμπη

Αποφράξεις Βαρυμπόμπη

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ