ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ – 210 9819999

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ – 210 9819999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ – 24 ώρες – 210 9819999

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ σας προσφέρει από 15 – 35 ευρώ  μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 210. 9819999.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ εξυπηρετεί 24 ώρες και  εξειδικεύεται στον τομέα των αποφράξεων αποχετευτικών δικτύων και αγωγών. Έχει στη διάθεσή της τα πιο σύγχρονα εργαλεία και διαγνωστικά μηχανήματα. Ερχόμαστε στον χώρο σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνουμε κάθε απόφραξη αποχετευτικού δικτύου. Διασφαλίζουμε σε εσάς εγγυημένη εξυπηρέτηση για όλες τις εργασίες μας από αποφράξεις μέχρι συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.Η Αποφράξεις Βάρκιζα, διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα. Διασφαλίζει τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή  Βάρκιζας   για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Αποφράξεις και ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι  μερικές μόνο  από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε . Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ, έρχεται στην πόρτα σας πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής / ποιότητας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Αποφράξεις Βάρκιζα

Με την πάροδο των χρόνων οι αποχετεύσεις ενδέχεται να παρουσιάσουν προβλήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο μόνος τρόπος για να εντοπιστεί αποτελεσματικά η αιτία των προβλημάτων με αποχετεύσεις είναι να πραγματοποιηθεί μια οπτική επιθεώρηση με κάμερα. Η επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα από την Αποφράξεις Βάρκιζα,  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό της αιτίας των υφισταμένων ζητημάτων ή ως προληπτικό μέτρο, ώστε να εντοπίσουμε πιθανά σφάλματα προτού να γίνουν μεγάλα προβλήματα.Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένα συνεργεία βρίσκεται κοντά σας μέσα σε 15’ από τη στιγμή που θα την καλέσετε.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ έρχεται άμεσα κοντά σας. Σας προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό. Είναι όλοι ειδικοί στην αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν στην  αποστράγγιση μέσα στο κτίριο  και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Βάρκιζας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων μας οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετευτικών δικτύων, φρεατίων, υδρορροών, σιφονιών, τουαλετών, κουζινών και κάθετων στηλών κτιρίων.
 • Διάγνωση με κάμερα.
 • Αντλήσεις υδάτων από υπόγεια, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.
 • Η Αποφράξεις Βάρκιζα δίνουν οριστική λύση σε κάθε πρόβλημα απόφραξης!!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Βάρκιζα
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Βάρκιζα
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στην Βάρκιζα
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Βάρκιζα
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Βάρκιζα
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Βάρκιζα
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Βάρκιζα
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Βάρκιζα
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Βάρκιζα
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Βάρκιζα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Βάρκιζα
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Βάρκιζα
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων. Απόφραξη λεκάνης Βάρκιζα
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις Βάρκιζα

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΣΕ ΚΗΠΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΣΕ ΚΗΠΟ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Η αποφρακτική εταιρία της Βάρκιζας ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφράξεις Βάρκιζα με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, των βουλωμένες αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες, και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Καθαρισμος αποχετευσης με πιεστικο μηχανημα απο την αποφρακτικη Βαρκιζας
Καθαρισμος αποχετευσης με πιεστικο μηχανημα απο την αποφρακτικη Βαρκιζας

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλη τη Βάρκιζα άμεσα κοντά σας

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ αναλαμβάνει την επιθεώρηση αποχέτευσής σας με κάμερα. Σας καλύπτει  τα πάντα, από μικρά έργα, όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας, σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή.

Ο εξοπλισμός με κάμερα, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Στην Αποφράξεις Βάρκιζα, εκτελούμε όλα τα έργα  με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Επίσης, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Έχετε ένα αδιάγνωστο ζήτημα αποχέτευσης; Εδώ έρχονται η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ και  οι επιθεωρήσεις της αποχέτευσης με κάμερα! Με αυτήν την καινοτόμο μέθοδο, είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε ρωγμές και φράγματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα, για να προτείνουμε την καλύτερη πορεία δράσης.

Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν εξειδικευμένες κάμερες διάγνωσης, για να δουν στο εσωτερικό του συστήματος της αποχέτευσης του σπιτιού σας, επιθεωρώντας ακόμα και τα πιο δύσκολα, για να φτάσετε, σημεία της γραμμής της αποχέτευσης. Ο εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας μας επιτρέπει να προσδιορίσουμε την ακριβή αιτία του προβλήματος του σωλήνα και να επιλύσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα.

Έρευνες διαρροών με κάμερα  CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 981 9999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ αναλαμβάνει αποφράξεις και καθαρισμούς με jet υψηλής πίεσης.  Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα  που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις  και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ έρχεται κοντά σας για τη συντήρηση και τον καθαρισμό της αποχέτευσης.  Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την Αποφράξεις Βάρκιζα, σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι οι αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Βάρκιζα και στα Νοτια Προαστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ … σε ανταγωνιστικές τιμές

Αποφράξεις Βάρκιζα σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες της με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Αντιμετωπίζετε  ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί; Μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να σας λύσουμε ένα πρόβλημα άμεσα και οριστικά.Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Βάρκιζας με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στη Βάρκιζα. Για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Βαρκιζα από την εταιρεία μας εδώ και 30 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, αποφράξεις Βάρκιζα σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 981 9999 Τ.Κ. 16672

 

Αποφράξεις Βάρκιζα | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ βρίσκονται κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό.

Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής της Βάρκιζας μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της Αποφράξεις Βάρκιζας. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Βάρκιζας. Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Για την Αποφράξεις Βάρκιζα η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Νότια Προάστια στις των που οποίες δραστηριοποιούμαστε ακολουθεί παρακάτω.

31

Για αποφράξεις καλέστε  την Αποφρακτική Βάρκιζας. Σας προσφέρει πάντα ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

ριζες δεντρων που εβγαλαν οι τεχνικοι μας απο φρεατιο
ριζες δεντρων που εβγαλαν οι τεχνικοι μας απο φρεατιο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Βάρκιζα ή επίσημα Αλίανθος είναι συνοικία της Βάρης της περιφέρειας Αττικής.Ανήκει διοικητικά στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Απέχει περίπου δύο χιλιόμετρα νότια της Βάρης και 22 χλμ νότια της Αθήνας. Συνδέεται με το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και της Αττικής Οδού μέσω της λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου. Με το κέντρο της Αθήνας συνδέεται με τη λεωφόρο Ποσειδώνος. Παλαιότερα η περιοχή καλύπτονταν από δασώδεις εκτάσεις από πεύκα και ελαιώνες, ενώ η Βάρκιζα ήταν αλιευτικός οικισμός. Μετά την δεκαετία του 1960, η περιοχή αναπτύχθηκε οικιστικά και ενσωματώθηκε αργότερα στην σημερινή πόλη της Βάρης.

Η πιο γνωστή και οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας θεωρείται το Γιαμπανάκι, στο οποίο υπάρχουν μεταξύ άλλων, γήπεδα μπάσκετ και τένις, χώροι στάθμευσης, χώροι εστίασης, υγειονομικές εγκαταστάσεις και δοκιμαστήρια, καζίνο, ενώ υπάρχουν οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.

πηγή: Wikipedia

Αποφράξεις Βάρκιζα στο Web 2.0

Αποφράξεις Βάρκιζα wordpress

3 σκέψεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ – 210 9819999”

Τα σχόλια είναι κλειστά.