ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ». Ειδικευόμαστε στην  αποσυμφόρηση των αποχετεύσεων σχεδόν 35 χρόνια. Αν έχετε πρόβλημα, τα συνεργεία μας εξοπλισμένα με πιεστικά μηχανήματα και αντλίες αναρρόφησης κάνουν την απομάκρυνση των υδάτων μια εύκολη υπόθεση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να επαναφέρουμε το αποχετευτικό σας δίκτυο στην αρχική του κατάσταση. Είμαστε ανοιχτά όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του μήνα σε όποια συνοικία της Αναβύσσου και αν κατοικείτε. Δώστε τέλος στις άσχημες μυρωδιές και την αναπαραγωγή μικροβίων που ενέχουν σημαντικούς κινδύνους για την υγεία σας.

Oι τεχνικοί μας είναι εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα εργαλεία για να κάνουν τη δουλειά σωστά. Βασιστείτε σε εμάς για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες επιθεώρησης με κάμερα, υδροβολής και άλλες μεθόδους καθαρισμού αποχέτευσης. Με μεγάλη εμπειρία και τον καλύτερο εξοπλισμό, έχουμε την ικανότητα να απαλλάξουμε το σύστημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσής σας, ακόμα και από τα πιο σκληρά βουλώματα.

Έχουμε αποκτήσει φήμη για την τεχνογνωσία, την αποτελεσματικότητα και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε σε όλη την Ανάβυσσο και τις γύρω περιοχές. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών, ασχολούμαστε με κάθε πτυχή της συντήρησης των αποχετευτικών δικτύων.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Ανάβυσσος
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Ανάβυσσος
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Ανάβυσσο
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Ανάβυσσος
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Ανάβυσσο
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Ανάβυσσο
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Ανάβυσσος
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Ανάβυσσος
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Ανάβυσσος
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Ανάβυσσος
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Ανάβυσσος
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Ανάβυσσο
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Ανάβυσσος
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
 • «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου. Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς καμία καθυστέρηση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας, παρακαλούμε καλέστε «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Xρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

H επί τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» – 6931030303

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» λειτουργούμε όλο το 24ωρο και σας παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Αναβύσσου με πλήρη αποτελεσματικότητα. Παρέχουμε λύσεις και Αποφράξεις στην Ανάβυσσο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» και Πληροφορίες

Η Ανάβυσσος είναι περιοχή της νοτιο – ανατολικής Αττικής. ονομάζεται περιοχή και οικισμός της νοτιο – ανατολικής Αττικής, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα. Χαρακτηριστικό της Αναβύσσου είναι η έκταση στην οποία υπήρχαν αλυκές. Η περιοχή έχει σημαντική οικιστική ανάπτυξη με μεγάλο αριθμό εξοχικών αλλά και μόνιμων κατοικιών.

Η Ανάβυσσος βρίσκεται μεταξύ της Σαρωνίδας (κατεύθυνση προς Πειραιά) και της Παλαιάς Φώκαιας (κατεύθυνση προς Σούνιο).

Στην περιοχή υπάρχουν ίχνη ανθρώπινης παρουσίας από τα προϊστορικά χρόνια. Στα αρχαία χρόνια ονομαζόταν Ανάφλυστος και υπάρχουν αρκετές αναφορές σε αυτήν. Στην εποχή της Μικρασιατικής Καταστροφής, στην περιοχή μετοίκησε αριθμός προσφύγων (αναφέρονται 114 οικογένειες) από τη Μικρά Ασία οι οποίοι εργάστηκαν στις αλυκές και στη γεωργία. Οι αλυκές Αναβύσσου λειτουργούσαν μέχρι το 1969. Η παραλία της Αναβύσσου, μπροστά από τις αλυκές, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για όσους κάνουν θαλάσσιο σέρφινγκ.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ