ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – 2109819999

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – 2109819999

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – 15 – 35 ευρώ – 210 9819999

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ σας προσφέρει από 15 – 35 ευρώ  μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 210. 9819999.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

 Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, εξασφαλίζει με ταχύτατους ρυθμούς την απόφραξη των αποχετεύσεων σας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και οι έμπειροι τεχνικοί μας επιλύουν κάθε πρόβλημα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται 365 μέρες το χρόνο. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ μόνο με ένα τηλεφώνημα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο δίπλα σας.

Εδώ είναι μερικά προειδοποιητικά σημάδια εκτεταμένης συσσώρευσης υπολειμμάτων για να αναζητήσετε:

 • Νεροχύτες που αργούν να στραγγίσουν
 • Υπερχειλισμένες τουαλέτες
 • Στάσιμο νερό σε ντους ή μπανιέρες
 • Δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από την αποχέτευση
 • Υπερχείλιση στο νεροχύτη κατά τη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

 Καλέστε μας τώρα στο 210 981 9999. Είμαστε πάντα πολύ κοντά σας.

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Άγιος Κοσμάς – Καθαρισμός αποχέτευσης στον Άγιο Κοσμά με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφράξεις Άγιος Κοσμάς παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Άγιος Κοσμάς
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στον Άγιο Κοσμά
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Άγιος Κοσμάς
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στον Άγιο Κοσμά
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στον Άγιο Κοσμά
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Άγιος Κοσμάς
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Άγιος Κοσμάς
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στον Άγιο Κοσμά
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Άγιος Κοσμάς
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Άγιος Κοσμάς
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στον Άγιο Κοσμά
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Άγιος Κοσμάς
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
 • ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΙ ΛΙΠΗ
  ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΙ ΛΙΠΗ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

Εάν ζείτε σε ένα παλαιότερο σπίτι στον Άγιο Κοσμά , ο καθαρισμός των σωλήνων σας με υψηλή εκτόξευση πίεσης νερού θα βελτιώσει σημαντικά την υγεία των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Καλέστε σήμερα την Αποφράξεις Άγιος Κοσμάς και οι εμπειρογνώμονες τεχνικοί μας θα κάνουν τη δουλειά το συντομότερο δυνατόν!

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλο τον Άγιο Κοσμά άμεσα κοντά σας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, jet υψηλής πίεσης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Η εταιρεία έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι,πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της εταιρείας μας, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε την Αποφράξεις Άγιος Κοσμάς  για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα!

Επίσης, στην εταιρεία μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο : 210 981 9999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

Στην εταιρεία μας, η επί τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Άγιος Κοσμάς και στα Νότια Προάστια

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ 210 981 9999

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 981 9999 Τ.Κ. 16777

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ λειτουργεί όλο το 24ωρο, παρέχοντάς σας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Αποφράξεις Άγιος Κοσμάς και ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Μοσχάτου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Μοσχάτο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφράξεις Άγιος Κοσμάς  από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει. Προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, Αποφράξεις Άγιος Κοσμάς σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η παραλία του Αγίου Κοσμά βρίσκεται πίσω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομώνυμης περιοχής του Δήμου Ελληνικού. Είναι πολύ όμορφη, αμμώδης και, μέσω της παραλιακής, πολύ εύκολα προσβάσιμη. Αν και οργανωμένη, προσφέρει τις υπηρεσίες εντελώς δωρεάν.