ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - 24 ώρες - 365 ημέρες - Απόφραξη με κάμερα - Απόφραξη από ρίζες - Νεροχύτες - Τουαλέτες - Μπανιέρες - Σιφώνια - Φρεάτια - Υδρορροές - Αντλήσεις

 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ. Σας εξασφαλίζουμε ταχύτατους ρυθμούς στην απόφραξη των αποχετεύσεών σας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και οι έμπειροι τεχνικοί μας επιλύουν κάθε πρόβλημα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται 365 μέρες το χρόνο. «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» μόνο με ένα τηλεφώνημα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο δίπλα σας.

Μερικά προειδοποιητικά σημάδια εκτεταμένης συσσώρευσης υπολειμμάτων είναι τα εξής:

  • Νεροχύτες που αργούν να στραγγίσουν
  • Υπερχειλισμένες τουαλέτες
  • Στάσιμο νερό σε ντους ή μπανιέρες
  • Δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από την αποχέτευση
  • Υπερχείλιση στο νεροχύτη κατά τη λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Το λευκαντικό μπορεί να ξεβουλώσει μία βουλωμένη αποχέτευση;

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε από 1/5 έως 3/4 ενός φλιτζανιού λευκαντικό για να απολυμάνετε ή να απομακρύνετε τις δυσάρεστες μυρωδιές από τις αποχετεύσεις, ρίχνοντας κατόπιν ζεστό νερό. Αυτό όμως δεν θα ξεβουλώσει το φράξιμο της αποχέτευσης. Το λευκαντικό είναι εξαιρετική ουσία για την απολύμανση και τη θανάτωση μικροβίων, αλλά δεν θα διαλύσει τις μάζες από τρίχες και σαπούνι που παγιδεύονται στους σωλήνες και προκαλούν φράξιμο.

Μπορεί το αλάτι να ξεβουλώσει ένα βουλωμένο σωλήνα;

Το αλάτι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό καθαρισμού λόγω των λειαντικών και αντισηπτικών ιδιοτήτων του. Υπάρχει πιθανότητα τα ήπια βουλώματα να ξεβουλώσουν την αποχέτευση με αλάτι. Φτιάξτε ένα διάλυμα αλάτι και νερό 50/50, θερμάνετε μέχρι σχεδόν να βράσει και στη συνέχεια ρίξτε το αλμυρό νερό μέσα στην αποχέτευση. Επαναλάβετε αυτό μερικές φορές και στη συνέχεια ξεπλύνετε την αποχέτευση με κρύο νερό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Το ξίδι θα βλάψει τους πλαστικούς σωλήνες PVC;

Τα περισσότερα χημικά καθαριστικά παράγουν θερμότητα στο εσωτερικό του σωλήνα. Το PVC μπορεί να μην αντέξει τη θερμότητα και να αλλοιωθεί ή να φθαρεί η σύνδεση των αρμών των σωλήνων. Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια οικιακή χημική ουσία απόφραξης, δοκιμάστε ξίδι και μαγειρική σόδα. Δεν δημιουργούν κανένα κίνδυνο στους σωλήνες σας, αρκεί να μην τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με βραστό νερό.

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από το νεροχύτη, το νιπτήρα ή τη λεκάνη.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.
• Εμφάνιση ποντικών ή κατσαρίδων στο σπίτι.

 Καλέστε μας τώρα στο 6931030303. Είμαστε πάντα πολύ κοντά σας.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

  • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στον Άγιο Κοσμά.
  • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή του Αγίου Κοσμά.
  • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στον Άγιο Κοσμά.
  • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στον Άγιο Κοσμά.
  • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στον Άγιο Κοσμά.
  • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στον Άγιο Κοσμά.
  • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στον Άγιο Κοσμά.
  • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στον Άγιο Κοσμά.
  • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στον Άγιο Κοσμά.
  • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στον Άγιο Κοσμά.
  • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στον Άγιο Κοσμά.
  • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στον Άγιο Κοσμά.
  • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στον Άγιο Κοσμά.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ. (κ.α.)

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων μας, οδηγούν στην αποτελεσματική ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Εάν ζείτε σε ένα παλαιότερο σπίτι στον Άγιο Κοσμά, ο καθαρισμός των σωλήνων σας με υψηλή εκτόξευση πίεσης νερού θα βελτιώσει σημαντικά την υγεία των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Καλέστε σήμερα την Αποφράξεις Άγιος Κοσμάς και οι εμπειρογνώμονες τεχνικοί μας θα κάνουν τη δουλειά το συντομότερο δυνατόν!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας. Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Η εταιρεία έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της εταιρείας μας, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Επίσης, στην εταιρεία μας, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο 6931030303.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
6931 030303

Ταχεία εξυπηρέτηση, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες.
Κυριακές και Αργίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

Στην εταιρεία μας, η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» λειτουργεί όλο το 24ωρο, παρέχοντάς σας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Μοσχάτου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Μοσχάτο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει.

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η παραλία του Αγίου Κοσμά βρίσκεται πίσω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομώνυμης περιοχής του Δήμου Ελληνικού. Είναι πολύ όμορφη, αμμώδης και, μέσω της παραλιακής, πολύ εύκολα προσβάσιμη. Αν και οργανωμένη, προσφέρει τις υπηρεσίες εντελώς δωρεάν.