ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ξεκίνησε τις εργασίες της το 1985. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα των αποφράξεων, καθαρισμών και αντλήσεων υδάτων. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας διαθέτουν τον καλύτερο εξοπλισμό που καθαρίζει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κάθε επίμονο φράγμα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

Ακολουθούμε Ευρωπαϊκούς κανόνες, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που εφάπτεται της ανθρώπινης υγείας. Δεν σας παρέχουμε προχειροδουλειές γιατί γνωρίζουμε ότι θα έχετε επιπλέον επιβάρυνση, θα χάσετε πολύτιμο χρόνο και η ταλαιπωρία για εσάς θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στου Ψυρρή.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στου Ψυρρή.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στου Ψυρρή.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στου Ψυρρή.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στου Ψυρρή.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στου Ψυρρή.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στου Ψυρρή.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)στου Ψυρρή.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στου Ψυρρή.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στου Ψυρρή.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στου Ψυρρή.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στου Ψυρρή.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στου Ψυρρή.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ. (κ.α.)

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ

Η εταιρία μας θα απομακρύνει και θα αφαιρέσει τις ρίζες δέντρων από την αποχέτευσή σας, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Εάν αντιμετωπίζετε μια βουλωμένη αποχέτευση, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, οι ρίζες των δέντρων να είναι ο κύριος υπεύθυνος. Είναι συχνό φαινόμενο οι ρίζες των δέντρων να εισχωρήσουν στις σωληνώσεις, προκαλώντας μπλοκαρίσματα. Ακόμη και αν το δέντρο έχει αφαιρεθεί, οι ρίζες μπορεί να συνεχίσουν να προκαλούν προβλήματα.

Αν οι ρίζες των δέντρων έχουν βουλώσει την αποχέτευσή σας, η ομάδα της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» έχει τα εργαλεία να τις απομακρύνει με τα ειδικά και υπερσύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα, με την ελάχιστη αναστάτωση στον κήπο σας. Όχι μόνο θα αφαιρέσει τις ρίζες που εμποδίζουν τους σωλήνες σας να λειτουργούν ομαλά, αλλά θα καθαρίσει και τις σωληνώσεις. Καλέστε μας σήμερα, καθώς έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να κάνουμε την απόφραξη γρήγορα και ολοκληρωμένα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Χρησιμοποιούμε τη μέθοδο εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης (υδροβολή) για τον καθαρισμό των σωληνώσεων. Τα πιεστικά υδροβολής είναι ισχυρά μηχανήματα που χρησιμοποιούν νερό υψηλής πίεσης για να καθαρίσουν τα εμπόδια, από οικιακούς αγωγούς μέχρι μεγαλύτερα συστήματα αποχέτευσης. Τα πιεστικά μηχανήματα είναι ασφαλή για σωλήνες PVC και μεταλλικούς αγωγούς και λειτουργούν άριστα για όλα τα αποχετευτικά συστήματα, που μπορεί να περιβάλλουν το σπίτι ή το γραφείο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει την καταγραφή στις ασφαλιστικές εταιρείες, ως αποδεικτικό στοιχείο, εάν απαιτείται. Επίσης σε περίπτωση επισκευής μπορείτε να μελετήσετε το πρόβλημα μαζί με τον τεχνικό σας για την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές.

Η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων είναι μία εύκολη υπόθεση. Για την σωστή ροή της αποχέτευσης μπορείτε μία φορά στα 3 με 4 χρόνια να κάνετε συντήρηση στο αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ

Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

ΨΥΡΡΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΡΡΗ

Η μικρή συνοικία του Ψυρρή βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και είναι μια από τις παλαιότερες συνοικίες της πόλης. Απλώνεται γύρω από την Πλατεία Ψυρρή ή Πλατεία Ηρώων, στην οποία οδηγούν οι πέντε σημαντικοί δρόμοι της συνοικίας: η οδός Μιαούλη, η οδός Καραϊσκάκη, η οδός Αγίων Αναργύρων, η οδός Αριστοφάνη και η οδός Αισχύλου.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ