ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΣΙΦΟΝΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Αποφραξεις Ζωγραφου – 24 ώρες – 210 603 20 20

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Η Αποφρακτική Ζωγράφου δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στις αποφράξεις αποχετεύσεων και εξυπηρετεί όλα τα προάστια της Αττικής. Η πολύχρονη πείρα μας δεν μας επιτρέπει να μιλάμε για παραπλανητικές προσφορές με στόχο ευκαιριακούς πελάτες. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να ικανοποιούμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.

ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΣΙΦΟΝΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΣΙΦΟΝΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 603 20 20 για όλο τον Ζωγράφου άμεσα κοντά σας

Οι Αποφράξεις Ζωγράφου προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Ζωγράφου.

Αποφραξεις Ζωγραφου σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Ζωγράφου – Καθαρισμός αποχέτευσης στου Ζωγράφου με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Ζωγράφου παρέχει:

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Ζωγράφου
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στου Ζωγράφου
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Ζωγράφου
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στου Ζωγράφου
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στου Ζωγράφου
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Ζωγράφου
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στου Ζωγράφου
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Ζωγράφου
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στου Ζωγράφου
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η αποφρακτική εταιρία του Ζωγράφου ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Ζωγραφου με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Τεχνικοί της Αποφράξεις Ζωγράφου κάνουν διάγνωση με κάμερα στον Ζωγράφο
Τεχνικοί της Αποφράξεις Ζωγράφου κάνουν διάγνωση με κάμερα στον Ζωγράφο

Οι Αποφραξεις Ζωγραφου καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφράξεις Ζωγράφου, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Απόφραξη στου Ζωγράφου και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Αποφραξη στου Ζωγραφου και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα, που βρίσκουμε μέσω της επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα. Είναι σίγουρα όχι ασυνήθιστο για τους σωλήνες αποχέτευσης να έχουν ένα συνδυασμό αυτών των προβλημάτων:

Όταν ένας σωλήνας αποχέτευσης ή αποχέτευσης έχει τοποθετηθεί λανθασμένα ή είναι πολύ παλαιός και έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά με ημερομηνία λήξης, είναι σύνηθες να συρρικνώνεται εξ ολοκλήρου με το πέρασμα του χρόνου. Πρόκειται για ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί αμέσως.

Τα δέντρα είναι πολύ αποτελεσματικά στην εύρεση νερού στο έδαφος. Ίσως αναρωτιέστε πώς οι ρίζες μπορούν να διεισδύσουν στο σωλήνα αποχέτευσης αλλά μπορούν και το κάνουν. Η αλήθεια είναι ότι η διείσδυση ριζών μπορεί να είναι ένα σοβαρό ζήτημα, καθώς οι σωληνώσεις αποχέτευσης μπορούν να βουλώσουν εντελώς από ρίζες στο σημείο που απλά δεν υπάρχει χώρος για να αποστραγγιστεί το νερό. Αυτό συνήθως προκαλείται από μια ρωγμή στο σωλήνα αποχέτευσης. Η προσβολή από ρίζες αυξάνει επίσης τις πιθανότητες μπλοκαρισμάτων από άλλα, οργανικά υλικά που συσσωρεύονται στον σωλήνα. Είναι πολύ εύκολο να διαγνώσετε αυτό το πρόβλημα με μια επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 603 20 20

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στου Ζωγράφου

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση.

Όταν η οικογένειά μας ίδρυσε τη δεκαετία του 1970 την Αποφράξεις Ζωγράφου, δεν είχαμε ιδέα ότι θα καταλήξουμε μία μέρα ως ένας από τους πιο αναγνωρισμένους πάροχους υπηρεσιών των συστημάτων των αποχετεύσεων στου Ζωγράφου και τις γύρω περιοχές. Παρόλο που η επιχείρησή μας έχει μεγαλώσει και αλλάξει πολύ τα τελευταία 40 χρόνια, η εστίασή μας στο να δίνουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και τιμές έχει παραμείνει σταθερή. Είτε χρειάζεστε επιθεώρηση αποχέτευσης, καθαρισμό φρεατίων ή μια απλή απόφραξη, οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να το χειριστούν για εσάς γρήγορα και αποτελεσματικά. Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά που μπορούμε να προσφέρουμε και γιατί πρέπει να μας προσλάβετε.

Όταν χρειάζεστε έναν τεχνικό δικτύων αποχέτευσης στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου μπορείτε πάντα να υπολογίζετε στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας.

Ακολουθεί μια ανασκόπηση των πιο συχνά απαιτούμενων υπηρεσιών μας:

 • Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή
 • Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης
 • Αφαίρεση της διείσδυσης των ριζών των δέντρων από τους αποχετευτικούς σωλήνες
 • Καθαρισμός σιφονιών
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Αποφράξεις παντός τύπου

Οι κάτοικοι σπιτιών και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων κατανοούν ότι ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι μια δουλειά που απαιτεί τη βοήθεια εξουσιοδοτημένων επαγγελματιών. Τα περισσότερα προβλήματα στα δίκτυα της αποχέτευσης ξεκινούν σαν μια μικρή, σχεδόν απαρατήρητη ενόχληση. Στην αρχή, μπορεί να παρατηρήσετε ότι το νερό αποστραγγίζεται αργά, από την αποχέτευση . Με την πάροδο του χρόνου, αν δεν αντιμετωπιστεί γρήγορα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα. Μόλις η αποχέτευση βουλώσει τελείως, πιθανότατα θα είστε αντιμέτωποι με στάσιμα νερά στη μπανιέρα, το ντους ή το νεροχύτη. Εάν έχετε ένα σπίτι δύο ή τριών ορόφων, συμβαίνει συχνά ότι θα παρατηρήσετε την φραγμένη αποχέτευση στον επάνω όροφο και, στη συνέχεια, το πρόβλημα εμφανίζεται γρήγορα στις υποστηριζόμενες αποχετεύσεις στα ντους και τους νιπτήρες.

Εάν ξοδεύετε τα χρήματά σας για να βελτιώσετε την αποχέτευση της ιδιοκτησίας σας, αξίζει να γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ είναι μια πλήρως εξειδικευμένη καθώς και μια τοπική, οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1970. Εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Αθήνα και για έκτακτες ανάγκες είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μια δωρεάν εκτίμηση για οποιαδήποτε από τις προαναφερόμενες υπηρεσίες, παρακαλούμε να καλέσετε την Αποφράξεις Ζωγράφου.

Αποφράξεις Ζωγράφου και στα Νοτια Προαστια

Αποφράξεις Ζωγράφου … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφράξεις Ζωγράφου … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Ζωγραφου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στον Ζωγράφου για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Ζωγραφου από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, αποφραξεις Ζωγράφου σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Ζωγράφου η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Ζωγράφου – Apofraxeis lekanis Zografou – Apofraxis lekanis Zografou – Apofrakseis lekanis Zografou – Apofraksis lekanis Zografou

Αποφράξεις Ζωγράφου και Πληροφορίες

Ο δήμος Ζωγράφου έκτασης 9.000 στρεμμάτων και με 75.000 περίπου κατοίκους, υπάγεται σήμερα στο γενικότερο πολεοδομικό συγκρότημα των Αθηνών και εντάσσεται γεωγραφικά στα ανατολικά προάστια της πρωτεύουσας. Λόγω της εγγύτητάς του με το κέντρο παρουσιάζει παρόμοια χαρακτηριστικά δόμησης. Παρά ταύτα είναι περιοχή πλούσια σε πράσινο που συγκεντρώνεται κυρίως στους πρόποδες του Υμηττού. Ο Δήμος απέκτησε μεγάλη αξία λόγω της οικοδόμησης της Πανεπιστημιούπολης και της Πολυτεχνειούπολης, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει υψηλές τιμές στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Νότια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Ζωγραφου – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Ζωγράφου | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Ζωγράφου μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας του Ζωγράφου. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Ζωγράφου.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανασυμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων των οποίων οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Αποφράξεις Ζωγράφου στο Web 2.0

Αποφράξεις Ζωγράφου wordpress

Αποφράξεις Ζωγράφου blogspot