ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » Αποφράξεις Αττική

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

Αποφράξεις Αττική

Αποφράξεις Αττική 210 603 20 20

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ

Αποφράξεις Αττική

Η συντήρηση των αποχετεύσεων σας και η απόφραξη του δικτύου σας είναι για την Αποφρακτική Πλ.Αττικής 210 603 20 20 υπόθεση εύκολη και οικονομική. Με τεχνολογικά μέσα και τη χρήση μικροκάμερας και σύγχρονων πιεστικών μονάδων, καθαρίζουμε – ξεβουλώνουμε – συντηρούμε το αποχετευτικό σας δίκτυο. Αποφράξεις Πλ. Αττική είναι η εγγυημένη λύση για το ακίνητό σας.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ

Διάγνωση με κάμερα Αττική

Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, η ειδική, ψηφιακή κάμερα παρέχει επιπλέον πληροφορίες όπως το μήκος του καλωδίου που έχει αναπτυχθεί – αυτό μας επιτρέπει να αξιολογήσουμε γρήγορα πόσο μακριά μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στο σωλήνα. Αυτό θα βοηθήσει αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε μια επένδυση σωληνώσεων, αποστράγγιση φιδιού ή διαδικασία καθαρισμού με υδρομασάζ για να μάθουμε πού ακριβώς στον αγωγό μας χρειάζεται προσοχή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΣΙΦΟΝΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΣΙΦΟΝΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα, θα γνωρίζουμε με ακρίβεια ποια είναι η κατάσταση του σωλήνα αποχέτευσης.

Ένα κοινό πρόβλημα που εμφανίζεται σε μια επιθεώρηση με κάμερα είναι οι ραγισμένοι σωλήνες. Αυτό μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους, όπως η διάβρωση ή η οξείδωση, που συνήθως προκαλούν ραγίσματα και θραύσματα.