ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ. Το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, η διαμόρφωση των οποίων οφείλεται στις αλλαγές του κλίματος στον πλανήτη μας, η άντληση υδάτων αποτελεί μία υπηρεσία συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης. 

Ως η κορυφαία εταιρεία υπηρεσιών στην ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ, έχουμε απαράμιλλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την αντιμετώπιση, ώστε να παράσχουμε γρήγορα τη σωστή λύση. Οι πλημμυρισμένοι χώροι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στο περιβάλλον που βρίσκεστε, καθώς και τεράστια κόστη. Προσφέρουμε 24ωρη κάλυψη, οπότε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα ανταποκριθούμε άμεσα από τη στιγμή που θα έρθετε σε επαφή μαζί μας για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Αν υποφέρετε από βλάβη της αντλίας, βουλωμένα φρεάτια, σπασμένους σωλήνες δεσμευόμαστε να είμαστε ο ταχύτερος πάροχος της σωστής λύσης.

Ως εταιρεία, παρέχουμε σύνθετα αλλά οικονομικά αποδοτικά συστήματα που αφορούν την ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ  για πάνω από 35 χρόνια και έχουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να σας βοηθήσουμε. Από μία άμεση λύση έως τις μακροπρόθεσμες παροχές μας, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να ικανοποιήσετε κάθε σας απαίτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα με ένα κλικ στο 6931 030303.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Αρκετές φορές εμφανίζεται το δύσκολο πρόβλημα της αντιμετώπισης πλημμυρισμένων σπιτιών και καταστημάτων, υπογείων, ισογείων, πυλωτών και ανελκυστήρων ως επακόλουθο μιας ισχυρής βροχόπτωσης ή μιας ξαφνικής νεροποντής. Είναι λογικό πως ένας χώρος γεμάτος νερά αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για  οποιαδήποτε δραστηριότητα αλλά πέρα από αυτό, διακρίνεται και από έντονη επικινδυνότητα όχι μόνο όσο αφορά εμάς και την αρτιμέλειά μας αλλά και για την κατάσταση του ίδιου του κτιρίου.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931030303

Επίσης, οι πλημμύρες καθιστούν επικίνδυνες και δυσκολότερες τις μετακινήσεις μας ενώ ταυτόχρονα αποτελούν το κυριότερο αίτιο πίσω από την εμφάνιση συγκεντρωμένων υγρασιών σε τοίχους και πατώματα. Άμεση απόρροια αυτών είναι ο σχηματισμός μούχλας και η παρουσία μικροβίων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Επίσης αυξάνεται η ύπαρξη παρασίτων και εντόμων όπως κατσαρίδες και ποντίκια καθώς και η πρόκληση καταστροφών σε υλικά δόμησης. Επομένως, από την στιγμή που λάβει χώρα πλημμύρα σε ένα χώρο, οφείλει να τελεστεί άμεσα άντληση υδάτων και καθαρισμός. 

Σε περίπτωση που πλημμυρίσουμε η πρώτη κίνηση που σκεφτόμαστε όλοι είναι να ειδοποιήσουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Παρόλα αυτά, εξαιτίας της πληθώρας κλήσεων που λαμβάνει η Υπηρεσία και προσπαθεί να ανταποκριθεί, δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων αδυνατεί να σας βοηθήσει άμεσα.

ΑΙΤΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Η βασικότερη αιτία για τους πλημμυρισμένους χώρους είναι η άσχημη ή μη συχνή συντήρηση των φρεατίων από τον εκάστοτε δήμο. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το ποσοστό της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν τα φραγμένα φρεάτια προκειμένου να διώξουν μακριά έναν απότομα αυξανόμενο όγκο νερού είναι πολύ μεγάλο. Οι σωλήνες οποιασδήποτε αποχέτευσης τοποθετούνται πάντοτε με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να λειτουργούν υπό τη βαρυτική δύναμη και το νερό να ακολουθεί καθοδική ροή. Όταν έχει γίνει φράξιμο στο εσωτερικό τους, το νερό παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Έτσι, οδηγούμαστε στην υπερχείλισή των φρεατίων που οφείλεται στην ανοδική πορεία του νερού με αποτέλεσμα τις πλημμύρες. Το ίδιο φαινόμενο όμως παρατηρείται και στην περίπτωση όπου δεν λαμβάνει χώρα τακτικός καθαρισμός και καλή συντήρηση των δικτύων αποχέτευσής σας.

Έχετε πρόσφατα βιώσει μια υπόγεια πλημμύρα και αναρωτιέστε τι να κάνετε στη συνέχεια; Είμαστε οι πιο αξιόπιστοι εμπειρογνώμονες στις αντλήσεις υδάτων και λυμάτων. Οι πλημμύρες στο υπόγειο μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση και συνήθως συνδέονται με ακατάλληλα συστήματα αποχέτευσης ή έντονη βροχόπτωση. Πολλά υπόγεια έχουν αποχετεύσεις για να αποστραγγίζουν το νερό που μπορεί να εισέλθει στο σπίτι και να αποτρέψουν τις πλημμύρες. Ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιών χρησιμοποιούν επίσης μηχανήματα για την άντληση τυχόν υπερβολικού νερού μακριά από την ιδιοκτησία. Ωστόσο, εάν η αντλία δυσλειτουργεί μπορεί να προκληθεί πλημμύρα στον χώρο.

Τι να κάνετε εάν ανακαλύψετε ένα πλημμυρισμένο υπόγειο;

  • Aπενεργοποιήστε το ηλεκτρικό ρεύμα για να αποφύγετε ηλεκτροπληξία ή ηλεκτρολογικές βλάβες σε όλο το σπίτι.
  • Σταματήστε την παροχή του νερού.
  • Εάν η πλημμύρα στο υπόγειο είναι αποτέλεσμα βουλωμένων αποχετεύσεων, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε μπάνια, νεροχύτες, νιπτήρες ή λεκάνες τουαλέτας.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ;

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Εάν τυχόν πλημμυρίσει το σπίτι ή ο επαγγελματικός σας χώρος είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσετε έστω με έναν απλό κουβά να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Ίσως αυτό να γίνει όντως αν ο όγκος του νερού δεν είναι μεγάλος. Τότε πράγματι μπορεί να τα καταφέρετε. Τηρουμένων όμως των αναλογιών ότι τις περισσότερες φορές παρευρίσκεται και λάσπη μαζί με τα νερά, γιατί να ταλαιπωρείστε αδίκως εφόσον μπορούμε να έρθουμε εμείς και να σας προσφέρουμε μια μόνιμη λύση. Επομένως όταν τα νερά είναι πολλά, τότε είναι σίγουρο πως απαιτείται ενίσχυση από μια επαγγελματική εταιρεία. 

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία άντληση υδάτων με σωστό τρόπο είναι απαραίτητες οι επαγγελματικές αντλίες απορρόφησης. Η λειτουργία αυτών των μηχανημάτων στηρίζεται σε υψηλές ταχύτητες τραβώντας νερά και λάσπες έξω από τον πλημμυρισμένο χώρο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Είμαστε μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία. Η επί πολλά χρόνια κινητοποίησή μας στον τομέα των αποφράξεων και αντλήσεων μας έχουν εξοπλίσει με την κατάλληλη πείρα προκειμένου να καταπολεμήσουμε κάθε πρόβλημα με απόλυτη επιτυχία. Βρισκόμαστε στην πλεονεκτική θέση να είμαστε ικανοί να αντλήσουμε ύδατα εντός ελάχιστου χρονικού διαστήματος ακόμα και στον πιο απρόσιτο χώρο. Διαθέτουμε αντλίες απορρόφησης υδάτων με μεγάλη ισχύ ενώ μέσα στα θετικά μας στοιχεία συμπεριλαμβάνεται και η άμεση και γρήγορη ανταπόκριση. Όλα μας τα συνεργεία βρίσκονται σε ετοιμότητα σε καθημερινή βάση και οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου για να παρέμβουν και να λύσουν ένα πρόβλημα έκτακτης ανάγκης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε εσείς είναι να τηλεφωνήσετε στο 6931 030303 δίνοντάς μας την ευκαιρία να σας παράσχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες άντλησης. Τα συνεργεία μας βρίσκονται πάντοτε έτοιμα να παρουσιαστούν οπουδήποτε και αν είστε. Σκοπός μας είναι να εξαλείψουμε κάθε ίχνος νερού και λάσπης από τον χώρο σας στον οποίο έχει γίνει πλημμύρα (λεβητοστάσιο, ασανσέρ, υπόγειο, ισόγειο, αποθήκη). 

Με την τεράστια εμπειρία, την άριστη τεχνογνωσία καθώς και τις χαμηλές τιμές, θα σας γλιτώσουμε οριστικά από τα νερά που αποτελούν κίνδυνο τόσο για την υγεία σας όσο και για την περιουσία σας.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931030303

Παρέχουμε άντληση υδάτων όλο τον χρόνο όποτε μας καλέσετε

Γνωρίζουμε πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι ένα πλημμυρισμένο υπόγειο, οπότε διαθέτουμε μια 24ωρη τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης έκτακτης ανάγκης και μια ομάδα τεχνικών που είναι διαθέσιμη 365 ημέρες το χρόνο. Η ομάδα μας θα φτάσει επιτόπου και θα ξεκινήσει αμέσως την άντληση των υδάτων, ώστε να μειωθεί η πιθανότητα πρόσθετων ζημιών. Πλήρες δίκτυο εξυπηρέτησης σημαίνει ότι υπάρχει πάντα ένα κινητό συνεργείο κοντά σας, όπου κι αν βρίσκεστε στην Αττική. Αυτό μας επιτρέπει να υποσχεθούμε και να παρέχουμε μια γρήγορη υπηρεσία όλο το χρόνο. Ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή της νύχτας, θα εφαρμόσουμε την πιο κατάλληλη διαθέσιμη εργασία. Διαθέτουμε συνεχώς τα μέσα και τους τεχνικούς, για να αντιμετωπίσουμε τις πλημμύρες ή οποιαδήποτε άλλη κρίση που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Επεμβαίνουμε άμεσα πριν το πρόβλημα διογκωθεί

Πολλά δευτερεύοντα προβλήματα προκύπτουν ως άμεσο αποτέλεσμα της ζημιάς από το νερό στο σπίτι ή στην επαγγελματική ιδιοκτησία σας. Κατανοούμε τον εκνευρισμό και την απογοήτευση, που έρχονται με την ανακάλυψη ενός πλημμυρισμένου σπιτιού, υπογείου ή γραφείου. Θα αντλήσουμε τα νερά από το πλημμυρισμένο σπίτι, το γραφείο ή το υπόγειό σας. Οι συνέπειες από τις πλημμύρες είναι δυνητικά καταστροφικές, με οικονομικό και περιβαλλοντικό κόστος και αντίκτυπο στα σπίτια των ανθρώπων. Οι πλημμύρες συμβαίνουν απροσδόκητα με ελάχιστο χρόνο για προετοιμασία, αλλά η εταιρεία μας θα αντιδράσει πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο.

Η γρήγορη ανταπόκρισή μας σημαίνει ότι μπορούμε να ενεργήσουμε άμεσα για να αποτρέψουμε τη διακοπή λειτουργίας της επιχείρησής σας ή να προστατεύσουμε τα πολύτιμα περιουσιακά σας στοιχεία. Ως εταιρεία, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας κορυφαίες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την άντληση υδάτων και τις αποφράξεις αποχετεύσεων. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν τη λύση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.