ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. Θα βρείτε  υπηρεσίες για τα δίκτυα της αποχέτευσης σας, από έμπειρους και άριστα καταρτισμένους τεχνικούς, με χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας. Καλέστε μας στο 6931 030303 σήμερα  για την πιο αποτελεσματική και σίγουρη λύση στο πρόβλημά σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Video

Μπορείτε να ενημερωθείτε σε 3 λεπτά για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, για τις δυνατότητες που διαθέτουμε και τις τεχνικές που εφαρμόζουμε.

ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ένας σημαντικός παράγοντας για την μεγάλη διάρκεια ζωής των σωλήνων της αποχέτευσης είναι η τακτική συντήρηση αλλά και ο τρόπος που τους φροντίζουμε. Θέλοντας και μη, όσο και να προσέξουμε, θα αποστραγγιστούν κάποια υλικά στο νεροχύτη και στο μπάνιο. Θα μπορούσαμε όμως να αποφύγουμε κάποια από αυτά προσέχοντας τι αφήνουμε να πέσει στο άνοιγμα αποστράγγισης (την τρύπα δηλαδή του νεροχύτη, του νιπτήρα, της τουαλέτας ή του μπάνιου). Ελέγξτε τον παρακάτω πίνακα και σκεφθείτε τι θα μπορούσατε να προλάβετε και πως θα μπορούσατε να προστατεύσετε το αποχετευτικό σας δίκτυο.

 • Λίπη και έλαια κατά την διαδικασία του μαγειρέματος. Τα λίπη κρέατος, το λαρδί, τα φυτικά έλαια, το λίπος, το βούτυρο, η μαργαρίνη και πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα συσσωρεύονται και δημιουργούν μάζες, προκαλώντας βούλωμα στην αποχέτευση.
 • Ρύζι, ψωμί, ζυμαρικά. Προκαλούν βουλώματα καθώς αναμιγνύονται με το νερό. Ακόμα και όταν φεύγουν από το νεροχύτη αυτά τα τρόφιμα θα οδηγηθούν στο εσωτερικό των σωλήνων αποχέτευσης. Αν αυτό επαναλαμβάνεται τακτικά, κάποια στιγμή θα δημιουργηθούν συσσωματώσεις οι οποίες θα προκαλέσουν βούλωμα.
 • Υπολείμματα από φρούτα και λαχανικά. Τα μικρά κομμάτια από φλούδια φρούτων και λαχανικών γλιστρούν μέσα στην αποχέτευση. Επίσης τα αυτοκόλλητα ετικετών από τα φρούτα πέφτουν άθελά μας στο νεροχύτη κατά την διάρκεια του πλυσίματος. Όλα αυτά συσσωρεύονται με άλλα υλικά και προκαλούν φράγματα.
 • Καφές ή κόκκοι καφέ. Ο καφές γενικότερα και ειδικά σε στέρεα μορφή σκόνης δημιουργεί μία μάζα άμμου η οποία ξεβουλώνει δύσκολα.
 • Τρίχες. Είτε είναι από τα μαλλιά μας, είτε από κατοικίδια ζώα, είτε από κούκλες, η ζημιά είναι η ίδια. Όταν συγκεντρώνονται στους σωλήνες μαζί με τα σαπούνια και τα σαμπουάν δημιουργούν βουλώματα, τις περισσότερες φορές επιφανειακά ενώ σε μερικές περιπτώσεις μαζεύονται σε πιο βαθιά σημεία στους σωλήνες.
 • Μωρομάντιλα, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα και άλλα προϊόντα χαρτιού. Τα χάρτινα είδη προσωπικής υγιεινής που χρησιμοποιούμε καθημερινά στο μπάνιο είναι σπάνια υδατοδιαλυτά με αποτέλεσμα να μπλέκονται με τρίχες και άλλα υλικά.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων είναι ένα σημαντικό μέρος της συντήρησης του συστήματος αποχέτευσης και της παράτασης της διάρκειας ζωής των σωλήνων σας. Μια βουλωμένη αποχέτευση που έχει παραμείνει έτσι για μακρά διάρκεια, δεν είναι απλώς ενοχλητική για την οικογένειά σας. Μπορεί να οδηγήσει σε διαβρωμένους ή ραγισμένους σωλήνες. Καλέστε τους επαγγελματίες τεχνικούς μας την επόμενη φορά που θα συναντήσετε μια βουλωμένη ή αργή αποχέτευση. Προσφέρουμε την γρήγορη εξυπηρέτηση και την αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση του πελάτη. Μπορείτε να βασιστείτε στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» για να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας και να ρέουν σωστά σε ελάχιστο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω άρθρο.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας παρέχουν επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης και υπηρεσίες καθαρισμού στο Παλαιό Φάληρο και τις γύρω περιοχές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού – 6931 030303.

Προσφέρουμε άμεσα, προσιτές και επαγγελματικές λύσεις σε προβλήματα έκτακτης ανάγκης. Σε εγκαταστάσεις αποχέτευσης σπιτιών και επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων. Επωφεληθείτε από το χαμηλό κόστος και τις επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το φιλικό και ευγενικό προσωπικό μας. Θα σας στείλουμε έναν από τους καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς μας άμεσα κοντά σας. Σας προσφέρουμε γρήγορα αποτελέσματα με την εγγύηση της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», δεν υπάρχει πρόβλημα (ανεξαρτήτου μεγέθους) στα αποχετευτικά δίκτυα που να μην μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Από μία απλή απόφραξη τουαλέτας έως έναν απαιτητικό, επαγγελματικό καθαρισμό σε ένα μεγάλο δίκτυο εγκαταστάσεων αποχετευτικού συστήματος. Για εμάς είναι το ίδιο. Θα χειριστούμε κάθε περίπτωση με την ίδια συνέπεια και επαγγελματισμό.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Είναι ασφαλές να ρίχνουμε ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας;

Για τη συντήρηση των σωληνώσεων της αποχέτευσης μερικοί προτείνουν να ρίχνετε ζεστό νερό στο νεροχύτη της κουζίνας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της συσσώρευσης που προκαλεί φραγμούς στην εσωτερική επιφάνεια των σωλήνων. Εναλλακτικά, ρίξτε ένα φλιτζάνι ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας και αφήστε το να παραμείνει για 30 λεπτά.

Γιατί μυρίζει ο νεροχύτης μου σαν σάπιο αυγό;

Ένας δύσοσμος νεροχύτης προκαλείται συνήθως από βακτήρια που συσσωρεύονται από τα λίπη και τα τρόφιμα τα οποία πέφτουν μέσα στην αποχέτευση. Αυτά στη συνέχεια κολλάνε στους σωλήνες προκαλώντας τη γνωστή μυρωδιά σάπιου αυγού.

Τι είναι η κάμερα για απόφραξη;

Η επιθεώρηση με κάμερα για απόφραξη είναι πολύ σημαντική για τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Είναι μία μικροσκοπική κάμερα συνδεδεμένη σε μια εύκαμπτη ράβδο. Χωράει σχεδόν σε όλα τα σιφώνια και, χάρη στην ευελιξία της, μπορεί να ταξιδέψει εύκολα στις καμπύλες και τις στροφές της αποχετευτικής γραμμής.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τις ρίζες των δέντρων στο αποχετευτικό δίκτυο;

Ορυκτό Αλάτι: οι ρίζες των δέντρων που αναπτύσσονται γύρω από τους σωλήνες αποχέτευσης και μέσα σε αυτούς μπορούν να αντιμετωπισθούν με τη χρήση ενός φλιτζανιού ορυκτού άλατος ρίχνοντάς το μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας.
Θειικός Χαλκός: ενώ είναι λιγότερο αποτελεσματικός από το ορυκτό αλάτι, ο θειϊκός χαλκός χρησιμοποιείται για να σκοτώσει τις ρίζες των δέντρων σε αποχετευτικές γραμμές και να αποτρέψει το φράξιμο των σωλήνων.
Ριζοκοπτικός Μηχανισμός: Ο ειδικός μηχανισμός που διαθέτουμε για την κοπή ριζών μέσα στις αποχετεύσεις.

35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Εδώ και 35 χρόνια, προσφέρουμε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Από έμπειρους τεχνικούς με άριστη τεχνογνωσία και χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων αποχέτευσης. Στο σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Επικοινωνήστε με τις τηλεφωνικές μας γραμμές. Θα βρούμε μαζί την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας με μια από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας. Είμαστε κοντά σας σε όλο το Παλαιό Φάληρο:

 • στο Ρέμα Πικροδάφνης
 • στην Παναγίτσα
 • στο Φλοίσβο
 • στην Αμφιθέα
 • στην Εδέμ
 • στο Τροκαντερό
 • και γενικά σε κάθε περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στο Παλαιό Φάληρο.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Παλαιό Φάληρο.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στο Παλαιό Φάληρο.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Παλαιό Φάληρο.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Παλαιό Φάληρο.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στο Παλαιό Φάληρο.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στο Παλαιό Φάληρο.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Παλαιό Φάληρο.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στο Παλαιό Φάληρο.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στο Παλαιό Φάληρο.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Παλαιό Φάληρο.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στο Παλαιό Φάληρο.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. (κ.α.)

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» η απόφραξη και ο καθαρισμός της αποχέτευσης γίνονται με Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

TRICKS TIPS

Τι προκαλεί τις δύσοσμες αποχετεύσεις

Οι αποχετεύσεις της κουζίνας συχνά μυρίζουν λόγω της συσσώρευσης λίπους που παγιδεύει υπολείμματα τροφών, παράγοντας βακτήρια και προσελκύοντας παράσιτα όπως οι μύγες των φρούτων. Μια παρόμοια συσσώρευση μπορεί να συμβεί στο μπάνιο λόγω του σαπουνιού, της οδοντόκρεμα, των ελαίων σώματος, τις τρίχες και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Έτσι, εάν έχετε αρχίσει να παρατηρείτε μια αποχέτευση που αρχίζει να βγάζει δυσοσμία, συνήθως σημαίνει ότι ένα φράγμα αρχίζει να δημιουργείται στους αποχετευτικούς σωλήνες. 

Τρόποι για να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις νεροχύτη και ντους

Οι αποχετεύσεις της κουζίνας συχνά μυρίζουν λόγω της συσσώρευσης λίπους που παγιδεύει υπολείμματα τροφών, παράγοντας βακτήρια και προσελκύοντας παράσιτα μύγες. Μια παρόμοια συσσώρευση μπορεί να συμβεί στο μπάνιο λόγω του σαπουνιού, της οδοντόκρεμα, των ελαίων σώματος, τις τρίχες και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Έτσι, εάν έχετε αρχίσει να παρατηρείτε μια αποχέτευση που αρχίζει να βγάζει δυσοσμία, συνήθως σημαίνει ότι ένα φράγμα αρχίζει να δημιουργείται στους αποχετευτικούς σωλήνες. 

Η μέθοδος του ζεστού νερού

Ακριβώς όπως το ζεστό νερό και το σαπούνι πιάτων καθαρίζουν τα λιπαρά πιάτα, μπορούν να καθαρίσουν και τη δύσοσμη αποχέτευση σας. Για αυτή τη μέθοδο, βάλτε μια κατσαρόλα με νερό να ζεσταθεί καλά και σβήστε τη φωτιά. Ανακατέψτε μερικές κουταλιές υγρού απορρυπαντικού πιάτων. Αρχικά, ρίξτε προσεκτικά το μισό από το μείγμα του ζεστού νερού στην αποχέτευσή σας και περιμένετε πέντε λεπτά για να διαλυθεί η συσσώρευση λιπαρότητας. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη βρύση κρύου νερού πολύ και αφήστε τη να τρέξει για ένα ολόκληρο λεπτό για να στερεοποιηθεί το υπόλοιπο λίπος. Τέλος, ρίξτε το υπόλοιπο ζεστό νερό στην αποχέτευση για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα που έχουν πήξει.

Το ξύδι καθαρίζει τις βρώμικες αποχετεύσεις

Το ξίδι είναι ένα εξαιρετικό αποσμητικό και επίσης διαλύει το λίπος για να βοηθήσει στον καθαρισμό των δύσοσμων αποχετεύσεων. Η χρήση ζεστού ξιδιού ενδεχομένως να ξεβουλώσει και μικρά φράγματα, τα οποία είναι συχνά η πηγή της μυρωδιάς της αποχέτευσης. Για να καθαρίσετε την αποστράγγιση που μυρίζει, βάλτε τέσσερα φλιτζάνια με ξίδι να ζεσταθούν και μετά ρίξτε τα μισά στην αποχέτευση. Βάλτε κρύο νερό για ένα λεπτό και ρίξτε το υπόλοιπο ζεστό ξίδι στην αποχέτευση για να ξεπλυθεί.

Μαγειρική σόδα

Θυμάστε το «ηφαίστειο» με μαγειρική σόδα και ξίδι που φτιάξατε στο δημοτικό; Η ίδια δράση αφρισμού είναι εξαιρετική στον καθαρισμό των αποχετεύσεων και στην εξάλειψη της άσχημης μυρωδιάς. Για αυτή τη μέθοδο, πρέπει να ρίξετε ζεστό νερό στην αποχέτευση για ένα λεπτό για να μαλακώσετε τυχόν συσσώρευση στο σωλήνα αποχέτευσης. Στη συνέχεια, ρίξτε 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην αποχέτευση και ξεπλύνετέ την με 2 φλιτζάνια ξίδι. Περιμένετε να σταματήσει τον αφρισμό και ξεπλύνετε την αποχέτευση πρώτα με ζεστό και μετά κρύο νερό για ένα λεπτό το καθένα.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ KAI ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», χρησιμοποιούμε τις καλύτερες κάμερες της αγοράς για διάγνωση βλαβών στις αποχετεύσεις. Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιήσει μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό  περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο 6931 030303.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων μας, οδηγούν στην αποτελεσματική ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αποτελούμε την πιο ιδανική και αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποφράξεων και των αποχετευτικών συστημάτων. Οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες μας στο Παλαιό Φάληρο και τις γύρω περιοχές μας προτιμούν επί σειρά ετών για κάθε είδους προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα δίκτυα των αποχετεύσεων τους. Στην κορυφή της πυραμίδας των προτεραιοτήτων μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα όλο το 24ωρο, για να μπορούμε να είμαστε δίπλα σας σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Καλέστε μας και ζητήστε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή διατυπώστε μας τις απορίες και τους προβληματισμούς σας. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας μας θα σας εξυπηρετήσουν με φιλικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα εύκολα και γρήγορα.

Σας απαλλάσσουμε από τις σκοτούρες που δημιουργούν οι μπλοκαρισμένοι σωλήνες και πάσης φύσεως θέματα αποφράξεων στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και σας προσφέρουμε λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης.

Σας προσφέρουμε συμβόλαιο συντήρησης προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες σας με στόχο την βέλτιστη κάλυψη στην οικονομικότερη τιμή. Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης, σας εξασφαλίζει λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλίσετε καθαρή αποχέτευση σε άριστη λειτουργία.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 6931 030303 και η λύση στο πρόβλημα σας είναι δεδομένη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακό προάστιο στα νοτιοδυτικά της Αθήνας. Απέχει περίπου 9 χλμ από το κέντρο της Αθήνας (συνδέεται με τη Λεωφόρο Συγγρού), 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά (συνδέεται με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος) και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στο Παλαιό Φάληρο θα βρείτε το Πάρκο Φλοίσβο με τη μαρίνα του, το Ίδρυμα Ευγενίδου ή αλλιώς Πλανητάριο καθώς και την παραλία Έδεμ. 

Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου και Αλίμου.

Πηγή: Wikipedia