ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ξεκίνησε τις εργασίες της το 1985. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Η αποφρακτική εταιρεία της Νίκαιας με εμπειρία πολλών ετών, έρχεται να μας καθησυχάσει και να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση σε όλα τα προβλήματα της αποχέτευσης με εγγυημένα αποτελέσματα.

Σε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» είναι εδώ να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Μέσα από ευρωπαϊκά πρότυπα, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που έχει σχέση με την ανθρώπινη υγεία. Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» προσφέρουμε μόνιμες λύσεις. Δεν παρέχουμε προχειροδουλειές γιατί γνωρίζουμε ότι έτσι επιβαρύνεται ο πελάτης με περισσότερα έξοδα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Μπορεί το αλάτι να ξεβουλώσει ένα βουλωμένο σωλήνα;

Το αλάτι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό καθαρισμού λόγω των λειαντικών και αντισηπτικών ιδιοτήτων του. Υπάρχει πιθανότητα τα ήπια βουλώματα να ξεβουλώσουν την αποχέτευση με αλάτι. Φτιάξτε ένα διάλυμα αλάτι και νερό 50/50, θερμάνετε μέχρι σχεδόν να βράσει και στη συνέχεια ρίξτε το αλμυρό νερό μέσα στην αποχέτευση. Επαναλάβετε αυτό μερικές φορές και στη συνέχεια ξεπλύνετε την αποχέτευση με κρύο νερό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Το Βραστό νερό μπορεί να βλάψει του πλαστικούς σωλήνες της αποχέτευσης;

ΝΑΙ! Το νερό σε θερμοκρασία άνω των 80 βαθμών Κελσίου είναι ικανό να αλλοιώσει την ανθεκτικότητα των πλαστικών σωλήνων PVC όπως επίσης μπορεί να επηρεάσει τη στεγανότητα των συνδέσμων μεταξύ τους.

Γιατί μυρίζει ο νεροχύτης μου σαν σάπιο αυγό;

Ένας δύσοσμος νεροχύτης προκαλείται συνήθως από βακτήρια που συσσωρεύονται από τα λίπη και τα τρόφιμα τα οποία πέφτουν μέσα στην αποχέτευση. Αυτά στη συνέχεια κολλάνε στους σωλήνες προκαλώντας τη γνωστή μυρωδιά σάπιου αυγού.

Τι είναι η κάμερα για απόφραξη;

Η επιθεώρηση με κάμερα για απόφραξη είναι πολύ σημαντική για τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Είναι μία μικροσκοπική κάμερα συνδεδεμένη σε μια εύκαμπτη ράβδο. Χωράει σχεδόν σε όλα τα σιφώνια και, χάρη στην ευελιξία της, μπορεί να ταξιδέψει εύκολα στις καμπύλες και τις στροφές της αποχετευτικής γραμμής.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Δεδομένου ότι η κύρια γραμμή αποχέτευσης επηρεάζει όλα τα συστήματα σωλήνων στο σπίτι σας, ένα φράξιμο θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα δαπανηρό (και δυνητικά δύσκολο) πρόβλημα εάν δεν το φροντίσετε γρήγορα. Μερικά σημάδια ότι η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι βουλωμένη περιλαμβάνουν:

1. Επιστροφή του νερού στην τουαλέτα ή τον νεροχύτη σας

Ένα από τα πρώτα σημάδια ότι υπάρχει πρόβλημα με την κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι η επιστροφή νερού στο νεροχύτη ή την τουαλέτα. Μπορεί να ακούσετε ένα γουργούρισμα και να δείτε νερό να ανεβαίνει από την αποχέτευση. Εάν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, θα πρέπει να επηρεάζει μόνο ένα χώρο του σπιτιού.

Για παράδειγμα, μια βουλωμένη τουαλέτα δεν θα επιστρέψει νερά στον νεροχύτη της κουζίνας. Εάν ξεπλύνετε την τουαλέτα και δείτε νερό να ανεβαίνει από την αποχέτευση του υπογείου, το πρόβλημα είναι πιθανόν στην κύρια γραμμή.

2. Αργή αποχέτευση

Προσέχετε τις αποχετεύσεις όταν πλένετε πιάτα, κάνετε ντους ή πλένετε τα χέρια σας. Δεν είναι ασυνήθιστο τα μαλλιά να φράζουν την αποχέτευση του ντους και να επιβραδύνουν τη ροή του νερού. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίσετε μια αργή αποστράγγιση σε πολλούς χώρους του σπιτιού, πιθανότατα να έχετε φράξιμο στην κύρια γραμμή. 

3. Περίεργες μυρωδιές 

Μπορεί να παρατηρήσετε μια άσχημη μυρωδιά από τον νεροχύτη, τη μπανιέρα ή τις αποχετεύσεις σας στο υπόγειο, εάν έχετε βουλωμένη γραμμή αποχέτευσης. Εάν μυρίζετε λύματα, πιθανότατα έχετε βουλωμένο σωλήνα. Προσέχετε τα λύματα που σπρώχνονται πίσω μέσω αποχετεύσεων στον νεροχύτη ή στο πάτωμα.

4. Πλημμυρισμένη αυλή

Η συλλογή νερού στην αυλή σας μπορεί να είναι σημάδι ότι η κύρια γραμμή σας είναι βουλωμένη. Δεδομένου ότι οι γραμμές αποχέτευσης είναι θαμμένες κάτω από τη γη, μπορεί να μην παρατηρήσετε προβλήματα στην αρχή. Τα συμπτώματα βουλώματος της γραμμής αποχέτευσης περιλαμβάνουν στάσιμο νερό στην αυλή σας και μια φοβερή μυρωδιά. Μπορεί να παρατηρήσετε τη μυρωδιά πριν από τις επιφάνειες του νερού.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η κύρια γραμμή αποχέτευσης μπορεί να βουλώσει. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους λόγους είναι:

 • Σπασμένος ή κατεστραμμένος σωλήνας.
 • Ρίζες δέντρων που αναπτύσσονται στη γραμμή αποχέτευσης.
 • Επαναλαμβανόμενο ξέπλυμα μη ασφαλών προϊόντων (προϊόντα υγιεινής, παιχνίδια, τρόφιμα, μαντιλάκια, πάνες κ.λπ.)
 • Λίπη και λάδια που χύνονται στον νεροχύτη της κουζίνας και μαζεύονται στους σωλήνες.
 • Πολλαπλά βουλώματα σε διαφορετικές αποχετεύσεις.
 • Ακραίες αλλαγές στη θερμοκρασία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η συνεχής και άρτια εκπαίδευση των τεχνικών της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»  αλλά και η εξειδικευμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε μας έχει καταστήσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Σας εγγυόμαστε πλήρη αντιμετώπιση των προβλημάτων με αξιοπιστία, τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Γνωρίζουμε τις αποχετεύσεις μέσα και έξω-κυριολεκτικά. Μπορούμε να εντοπίσουμε γρήγορα την αιτία ενός φράγματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να καθαρίσουμε γρήγορα τις φραγμένες αποχετεύσεις και να τις βάλουμε ξανά σε ομαλή λειτουργία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες ελέγχου της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, για τον εντοπισμό της πηγής φράγματος και την επιθεώρηση της ακεραιότητας των σωλήνων της γραμμής της αποχέτευσης. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να καθαρίσετε ένα φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο, καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» που θα κάνουν τη δουλειά σωστά και σίγουρα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στη Νίκαια.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή της Νίκαιας.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στη Νίκαια.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στη Νίκαια.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στη Νίκαια.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στη Νίκαια.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στη Νίκαια.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στη Νίκαια.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στη Νίκαια.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στη Νίκαια.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στη Νίκαια.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στη Νίκαια.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στη Νίκαια.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ. (κ.α.)

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», αναλαμβάνει εδώ και χρόνια αποφράξεις και καθαρισμό αποχέτευσης με Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα της, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή/ αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Προκειμένου να κάνουμε μια αποτελεσματική απόφραξη αλλά και ένα σωστό καθαρισμό, χρησιμοποιούμε στις «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» πιεστικά μηχανήματα απόφραξης. Χάρη σε αυτή τη προηγμένη τεχνολογία που είναι τοποθετημένη σε όλα μας τα οχήματα, μπορούμε, με τη χρήση νερού υψηλής πίεσης, να σας εγγυηθούμε σίγουρα αποτελέσματα τα οποία θα σας αφήσουν ικανοποιημένους.

Τα μηχανήματα στα οποία αναφερόμαστε είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να μπορούν να ξεφορτωθούν όλα τα υλικά τα οποία θα μπορούσαν να βρεθούν μέσα σε μια αποχέτευση. Αυτά τα υλικά μπορεί να είναι από ρίζες δέντρων που έχουν κολλήσει μέσα στις σωληνώσεις. Επίσης το πουρί το οποίο δημιουργείται από λίπη, έλαια και καθαριστικά προϊόντα τα οποία με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύονται μέσα στους σωλήνες και προκαλούν φραγμό. Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα εμπόδια, διαθέτουμε τον κατάλληλο ριζοκοπτικό εξοπλισμό. Αυτός ο μηχανισμό μας επιτρέπει να αφαιρέσουμε όλες τις ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει μέσα στην αποχέτευση σας. Επιπλέον, χάρη στις ειδικές κεφαλές που χρησιμοποιούμε οι οποίες καθαρίζουν περιστροφικά τον αγωγό, μπορούμε με ευκολία να ξεφορτωθούμε όλα τα αντικείμενα που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα, όπως τα χαρτιά που καταλήγουν συχνά στους αγωγούς.

Απόφραξη αποχέτευσης με τη χρήση κάμερας

Ο εξοπλισμός με κάμερα δίνει την δυνατότητα στις «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» να ελέγξουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τα προβλήματα που έχουν προκληθεί σε έναν σωλήνα ή ένα αποστραγγιστικό σύστημα. Για να αποφύγετε ή να μειώσετε τις πιθανότητες για όλα τα μελλοντικά προβλήματα που ενδέχεται να προκληθούν, είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε και μια προγραμματισμένη προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης. Ανεξάρτητα από το πρόβλημα, όλες μας οι δουλειές γίνονται με μεγάλη προσοχή και πάντα έχοντας ως βάση τα υψηλότερα πρότυπα. 

Οι ρίζες των δένδρων

Όσον αφορά τις αιτίες δημιουργίας μιας υπερχείλισης σε σωλήνα αποχέτευσης αλλά και άλλων παρομοίων προβλημάτων, ο νούμερο ένα λόγος είναι οι ρίζες των δέντρων και μεγάλων θάμνων, οι οποίες εισέρχονται μέσα στην γραμμή αποχέτευσης αναζητώντας μια πηγή νερού και καταλήγουν να μπλοκάρουν τις σωληνώσεις. Οι ρίζες αφού βρουν την θέση τους μέσα στον σωλήνα, αρχίζουν να αναπτύσσονται, γεμίζοντας τον έτσι με μικρές ρίζες που με μια πρώτη ματιά, μοιάζουν με τρίχες. Τα άλλα υλικά που καταλήγουν στον σωλήνα, όπως χαρτί υγείας, γράσο και άλλες βρομιές σίγουρα δεν βοηθάνε την κατάσταση καθώς φράζουν περισσότερο τον σωλήνα. Επομένως, οι ρίζες συνεχίζουν να μεγαλώνουν όλο και περισσότερο, ασκώντας έντονη πίεση στον σωλήνα, ο οποίος μετά από ένα χρονικό διάστημα καταλήγει να σπάει.

Αφού σπάσει ένας σωλήνας, η επισκευή αλλά και η αντικατάσταση του είναι μια αρκετά δαπανηρή διαδικασία την όποια όλοι μας θέλουμε να αποφύγουμε. Με την βοήθεια όμως της κάμερας διάγνωσης της αποχέτευσης μπορούμε να δώσουμε στον πελάτη μια πλήρη αναφορά για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, τι είναι απαραίτητο για την επιδιόρθωση του προβλήματος, χωρίς όμως να υπερβαίνεται το πραγματικό κόστος της εν λόγω επιδιόρθωσης.

Έλεγχος για διαρροές με την χρήση κάμερας CCTV

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου ο μηχανικός αποστράγγισης επιλέγει να κάνει τη χρήση φωτογραφικής μηχανής CCTV για να τον βοηθήσει να βγάλει ένα πόρισμα σχετικά με την κατάσταση των σωληνώσεων της αποχέτευσης. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την τοποθέτηση και καταγραφή μιας ειδικής κάμερας αποχέτευσης σε μια φραγμένη περιοχή.

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Υπάρχουν όμως και πολλές περιπτώσεις στις οποίες είναι απαραίτητη η χρήση μια φωτογραφικής μηχανής CCTV προκειμένου να γίνει έλεγχος των σωληνώσεων και της κατάστασης στην οποία βρίσκονται. Για να γίνει αυτός ο έλεγχος πρέπει ναι τοποθετηθεί μια κάμερα μέσα στην αποχέτευση και πιο συγκεκριμένα στην αποκλεισμένη περιοχή και να γίνει καταγραφή της.

Αποθήκευση σε USB ή SD card

Στην εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»  σας δίνουμε την δυνατότητα, πρώτού ξεκινήσουμε την διαδικασία της απόφραξης, να σας παραδώσουμε την ψηφιακή καταγραφή της κάμερας όπου έγινε η διάγνωση, σε USB ή SD card. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη καταγραφή ως απόδειξη σε τυχόν διαφωνίες με ασφαλιστικές εταιρίες ή άλλους ενοίκους. Ο εξοπλισμός υδροβολής πίεσης είναι διαθέσιμος σε όλα μας τα οχήματα, όπως και ο εξοπλισμός κάμερας CCTV, μηχανικών αλλά και ηλεκτρικών περιστροφικών μηχανών. Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία της κάμερας διάγνωσης αποχέτευσης, μπορείτε να μας καλέσετε στο 6931 030303 και να προγραμματίσετε ένα ραντεβού. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την επιθεώρηση των σωλήνων της αποχέτευσής σας.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», αναλαμβάνει αντλήσεις υδάτων με πλήρη επιτυχία!  Στην περίπτωση που έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, το σπίτι, η αποθήκη ή το γκαράζ σας, τα σύγχρονα οχήματά μας, που φέρουν ειδικού τύπου αντλίες, έρχονται στο χώρο σας και απομακρύνουν το νερό που έχει συσσωρευθεί. Ακόμα και αν ο χώρος σας δεν είναι εύκολα προσβάσιμος, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Διαθέτουμε οχήματα πολλών μεγεθών, τα οποία είναι έτοιμα να μεταβούν στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές, ενώ οι σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης που προσαρμόζονται στα οχήματα επιτυγχάνουν αντλήσεις υδάτων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Για να είστε σίγουροι ότι κανένα πρόβλημα δεν θα δημιουργηθεί στις σωληνώσεις σας η καλύτερη μέθοδος είναι η πρόληψη. Ο προληπτικός καθαρισμός είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε το παραμικρό πρόβλημα, αλλά και να για να μην προκληθούν μεγαλύτερες ζημιές από μικρά προβλήματα που ήδη υπάρχουν. Έτσι, το αποχετευτικό σας δίκτυο θα παραμένει μόνιμα καθαρό και δεν θα συσσωρεύονται μέσα στους σωλήνες διάφορα αντικείμενα όπως τρίχες, χαρτιά, ρίζες και λίπη τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν φραγμό.

Καθαρισμός σε όλα τα σιφώνια

Ο καθαρισμός ισχύει ανεξάρτητα του σωλήνα είτε είναι σιφόνι μπάνιου και νιπτήρα, είτε είναι νεροχύτη, είτε είναι κεντρικός σωλήνας αποχέτευσης, είτε είναι φρεάτιο. Με τον καθαρισμό αποκλείετε το ενδεχόμενο βλάβης αλλά και των επισκευών που συμπεριλαμβάνουν οι οποίες είναι σχεδόν πάντα αρκετά δαπανηρές για εσάς. Επιπλέον μπορεί να δημιουργηθεί υγρασία, ραγίσματα ή σπάσιμο ενός σωλήνα αλλά και να εμφανιστούν κατσαρίδες και ποντίκια άμα κάνετε κακή χρήση και συντήρηση της αποχέτευσης. Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι να σας δώσουν συμβουλές αλλά και την κατάλληλη βοήθεια προκειμένου να συντηρήσετε σωστά την αποχέτευση σας. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τον οποιοδήποτε καθαρισμό ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος.

Συμβόλαιο συντήρησης

Το συνεργείο μας αποτελείται από άτομα που έχουν γνώση πάνω στο αντικείμενο του καθαρισμού και της συντήρησης αποχέτευσης και είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα που έχει προκληθεί σε μια αποχέτευση. Τέλος, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα συμβόλαιο συντήρησης το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο συγκεκριμένα στις ανάγκες σας και εμείς θα φροντίσουμε το αποχετευτικό δίκτυο να είναι μόνιμα καθαρό και η ροή του νερού φυσιολογική, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο φραγής των σωλήνων.

ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών & καταστημάτων, θα παρατηρήσουν αμέσως τις ενδείξεις επερχόμενου προβλήματος και θα ζητήσουν άμεση απόφραξη. Όσο πιο γρήγορα αναγνωρίσετε τα σημάδια, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να καλέσετε την εταιρεία μας όπου πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού & επαγγελματίες εμπιστεύονται εδώ και 35 χρόνια.

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημάδια μιας βουλωμένης αποχέτευσης περιλαμβάνουν:

 • Στερεό νερό στο νεροχύτη ή στη μπανιέρα σας.
 • Άσχημες οσμές.
 • Ύπαρξη υγρασίας από τυχόν διαρροές στο χώρο.
 • Οι τουαλέτες ξεχειλίζουν.
 • Η αποστράγγιση του νερού γίνεται με αργό τρόπο και μερικές φορές μπορούν να παρατηρηθούν διάφοροι παράξενοι ήχοι (κυρίως υπόκωφοι) όταν χρησιμοποιούμε τη βρύση.
 • Όλα αυτά μπορεί οφείλονται σε μια φραγμένη αποχέτευση που πρέπει να επισκευαστεί άμεσα από μια επαγγελματική εταιρία καθαρισμού αποχετεύσεων.

Πώς να προστατεύσετε την αποχέτευσή σας;

Υπάρχουν πολλοί κανόνες που οι άνθρωποι μπορούν να ακολουθήσουν για να βεβαιωθούν ότι δεν θα καταλήξουν σε άσχημες καταστάσεις σχετικά με την αποχέτευσή τους. Τα παρακάτω είναι μερικά προληπτικά μέτρα:

 • Αποφύγετε την ρίψη ακατάλληλων αντικειμένων στην αποχέτευση.
 • Ποτέ μην ξεπλύνετε στερεά απόβλητα κουζίνας μέσω του σωλήνα. Όχι μόνο θα εμποδίσει ροή των υδάτων, αλλά θα επιδεινωθεί επίσης δημιουργώντας αποκρουστική μυρωδιά.
 • Προσέξτε τα δέντρα και τους θάμνους στην αυλή σας. Οι ρίζες εισχωρούν στην αποχέτευση και δημιουργούν πολλά προβλήματα.
 • Καλέστε τους ειδικούς υπηρεσιών αποχέτευσης για προληπτικό καθαρισμό.

Μπορείτε για περισσότερες πληροφορίες να διαβάσετε το άρθρο ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Σας παρέχουμε τις υπηρεσίες της όλο το 24ωρο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Οποιαδήποτε στιγμή οι κάτοικοι της περιοχής της Νίκαιας μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Αυτός είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας της Νίκαιας. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Νίκαιας. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Νίκαιας με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

Η αποφρακτική εταιρεία της Νίκαιας εδώ και 35 χρόνια φροντίζει τους κατοίκους και επαγγελματίες της Νίκαιας. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.

ΝΙΚΑΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Νίκαια, γνωστή και ως Κοκκινιά που είναι το παλιότερο όνομά της, είναι προάστιο του Πειραιά. Βρίσκεται περίπου 4 χλμ βορειοδυτικά από το κέντρο του Πειραιά και 8 χλμ δυτικά του κέντρου της Αθήνας.  Συνορεύει με το Κερατσίνι και με τον Κορυδαλλό.

Η Νίκαια ανήκει στις προσφυγικές εκείνες πόλεις που δημιουργήθηκαν μετά την Μικρασιατική καταστροφή του 1922 και έγινε η νέα πατρίδα των ξεριζωμένων προσφύγων της Μικράς Ασίας. Ο προσφυγικός συνοικισμός της Νέας Κοκκινιάς, όπως αρχικά ονομαζόταν, ιδρύθηκε το 1923 και σύμφωνα με την επίσημη Ελληνική απογραφή του 1928 αριθμούσε 33.201 κατοίκους, αποτελώντας τον πολυπληθέστερο συνοικισμό. Το 1934 αποσπάστηκε από το δήμο Πειραιά και έγινε ανεξάρτητος δήμος, ενώ το 1940 (ΦΕΚ 271/10.9.1940) μετονομάστηκε σε Νίκαια. Το 2011 ο δήμος Νίκαιας συνενώθηκε με τον γειτονικό δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη και έκτοτε η Νίκαια αποτελεί τμήμα και έδρα του ευρύτερου Καλλικρατικού δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Έχει αναγνωριστεί επίσημα ως μαρτυρική πόλη, με αφορμή τη βαρβαρότητα που υπέστη κατά την περίοδο της Κατοχής από τα κατοχικά στρατεύματα, στα γεγονότα που έμειναν γνωστά ως Μάχη της Κοκκινιάς και Μπλόκο της Κοκκινιάς αντίστοιχα. Ιστορικά είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Παλαιά Κοκκινιά, η οποία είχε κατοικηθεί νωρίτερα.

Τ.Κ. ΝΙΚΑΙΑΣ: 184 50, 184 51,184 52,184 53.

Πηγή: Wikipedia