ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ακολουθούμε ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που εφάπτεται της ανθρώπινης υγείας. Αν οι προηγούμενες εμπειρίες σας με κάποια εταιρία καθαρισμού και αποφράξεων αποχετεύσεων σας έχουν γεμίσει με απόγνωση είμαστε εδώ για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση. Δεν πιστεύουμε σε προχειροδουλειές γιατί ξέρουμε ότι η επιβάρυνση για εσάς θα είναι πολύ αυξημένη, ο χαμένος χρόνος περισσότερος και η ταλαιπωρία σας μεγάλη.

Έχουμε 35 χρόνια εμπειρίας στις αποφράξεις και βαθιά γνώση των αποχετεύσεων. Εγγυόμαστε υπεύθυνα την επίλυση οποιουδήποτε αποχετευτικού προβλήματος ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να αναλάβουμε τον τακτικό καθαρισμό των σωληνώσεων του δικτύου σας με ένα συμβόλαιο συντήρησης προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Οι ρίζες των δέντρων αγαπούν τις γραμμές αποχέτευσης. Τις ελκύει το νερό και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στα λύματα. Αν υπάρχουν ρωγμές στη γραμμή αποχέτευσης, θα βρουν τρόπο να μπουν.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι ρίζες των δέντρων δεν είναι η πραγματική αιτία των φραγμένων γραμμών αποχέτευσης. Οι ρίζες των δέντρων είναι απλώς ευκαιριακές. Εκμεταλλεύονται τις γραμμές αποχέτευσης που έχουν εξασθενήσει στα σημεία που έχουν μικροσκοπικές τρύπες και ρωγμές σε αυτές. Στη συνέχεια, εισχωρούν μέσω αυτών των οπών και ρωγμών για να πάρουν νερό και θρεπτικά συστατικά. Μόλις μπουν μέσα στη γραμμή αποχέτευσης, αρχίζουν να αναπτύσσονται.

Σύντομα, οι αποχετεύσεις σας δεν θα αποστραγγίζουν τόσο γρήγορα όσο κάποτε. Εάν δεν διορθώσετε το πρόβλημα αμέσως, οι ρίζες των δέντρων θα μπορούσαν τελικά να σπάσουν τον σωλήνα. Εάν συμβεί αυτό, θα πρέπει ένας επαγγελματίας να κάνει μία δαπανηρή εργασία επισκευής. Έτσι, καλό είναι να βγάλετε τις ρίζες των δέντρων από μια γραμμή αποχέτευσης προτού προκαλέσουν μεγάλη ζημιά.

Διαβάστε παρακάτω 7 σημάδια που δείχνουν ότι ίσως οι ρίζες είναι η αιτία της αργής αποστράγγισης στην αποχέτευσή σας ή ακόμα και του πλήρους βουλώματος.

Επαναλαμβανόμενη επιστροφή λυμάτων ή νερών.

Οι νεροχύτες, τα ντους και οι μπανιέρες σας είναι όλα συνδεδεμένα στην κύρια γραμμή αποχέτευσης. Εάν παρατηρήσετε ότι όλα υπερχειλίζουν τότε η κύρια γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού σας μπορεί να είναι φραγμένη από ρίζες δέντρων.

Οσμές αποχετεύσεων.

Όταν οι ρίζες των δέντρων σπάνε στους σωλήνες, επιτρέπουν τη διαφυγή των αερίων του υπονόμου. Εάν μυρίζετε λύματα στο σπίτι ή την αυλή σας, μπορεί να έχετε ρίζες δέντρων στους σωλήνες σας.

Αργή αποχέτευση.

Εάν οι ρίζες των δέντρων βρίσκονται στη γραμμή αποχέτευσης, θα παρατηρήσετε ότι το νερό αποστραγγίζεται πιο αργά από το συνηθισμένο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ρίζες των δέντρων συρρικνώνουν τη διάμετρο των σωλήνων σας, αναγκάζοντας τα απόβλητα να ρέουν μέσα από μικρότερους χώρους.

Θέματα κατασκευής.

Εάν το σπίτι σας χτίστηκε σε έδαφος με χώμα που διαστέλλεται όταν είναι υγρό και συρρικνώνεται όταν στεγνώνει, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα θεμελίωσης. Εάν οι ρίζες των δέντρων σπάσουν σε μια γραμμή αποχέτευσης, αφήνουν τα απόβλητα να διαφύγουν και να απορροφηθούν στο περιβάλλον έδαφος. Μόλις το έδαφος επεκταθεί ή μετατοπιστεί, η θέση της αποχετευτικής κατασκευής μπορεί επίσης να επηρεαστεί.

Ανεπιθύμητα παράσιτα.

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι μπορούν να χωρέσουν σε ρωγμές πολύ μικρού μεγέθους. Εάν οι ρίζες των δέντρων βρίσκονται στη γραμμή αποχέτευσης, οι πιθανότητες είναι ότι τα παράσιτα χρησιμοποιούν τις ρωγμές ως άνοιγμα. Όταν τα λύματα διαρρέουν από έναν ραγισμένο σωλήνα αποχέτευσης, μπορεί να παρατηρήσετε μύγες και κατσαρίδες στο σπίτι ή την αυλή σας.

Αφύσικη ανάπτυξη της αυλής.

Αν παρατηρήσετε ότι ένα τμήμα του γρασιδιού σας μεγαλώνει πιο γρήγορα από το συνηθισμένο, οι ρίζες των δέντρων θα μπορούσαν να έχουν ραγίσει τον σωλήνα αποχέτευσης και να έχουν αφήσει τα απόβλητα να απορροφηθούν στο έδαφος. Τα λύματα λειτουργούν ως φυσικό λίπασμα και αυξάνουν την ανάπτυξη της αυλής.

Λακκούβες.

Οι ρίζες των δέντρων θα επιτρέψουν τη διαφυγή των λυμάτων. Όταν τα λύματα έρχονται σε επαφή με το χώμα, μπορεί να παρατηρήσετε λακκούβες ή περίεργες βυθίσεις στην αυλή σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Πως μπορώ να συντηρήσω την αποχέτευση σε καλή κατάσταση;

• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και λευκό ξίδι για συντηρήσετε καθαρή την αποχέτευση.
• Μην αφήνετε υπολείμματα φαγητών στο νεροχύτη.
• Μην ρίχνετε ρευστά φαγητά στη λεκάνη.
• Χτενίστε τα μαλλιά σας πριν να λούσετε τα μαλλιά σας.
• Να πλένετε τα κατοικίδιά σας έξω από το σπίτι.
• Ρίχνετε ζεστό νερό (όχι βραστό) στις αποχετεύσεις εβδομαδιαίως.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Γιατί είναι σημαντικός ο έλεγχος σωλήνων με κάμερα απόφραξης;

• Επισημαίνει την ακριβή φύση και τη θέση των προβληματικών σημείων. Έτσι γνωρίζετε την ακριβή διάγνωση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
• Μπορεί να εντοπίσει μικρά προβλήματα πριν γίνουν μεγάλα.
• Ίσως να βρεθείτε προ εκπλήξεων με αυτά που θα πιθανόν να ανακαλύψετε. Με την πάροδο του χρόνου, όσα πράγματα πέφτουν στην αποχέτευση μπορούν να μείνουν εκεί για πάντα όπως μικρά νομίσματα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και ποιος ξέρει τι άλλο;

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από το νεροχύτη, το νιπτήρα ή τη λεκάνη.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.
• Εμφάνιση ποντικών ή κατσαρίδων στο σπίτι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στη Νέα Ιωνία.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή της Νεάς Ιωνίας.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στη Νέα Ιωνία.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στη Νέα Ιωνία.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στη Νέα Ιωνία.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στη Νέα Ιωνία.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στη Νέα Ιωνία.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στη Νέα Ιωνία.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στη Νέα Ιωνία.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στη Νέα Ιωνία.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στη Νέα Ιωνία.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στη Νέα Ιωνία.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στη Νέα Ιωνία.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ κ.α

ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημάδια μιας βουλωμένης αποχέτευσης περιλαμβάνουν:

 • Λιμνάζον νερό στο νεροχύτη, τον νιπτήρα ή στη μπανιέρα σας.
 • Άσχημες οσμές.
 • Τουαλέτες που δεν αποστραγγίζουν τα λύματα.
 • Πιθανή υγρασία στου τοίχους ή τα ταβάνια.

Όλα αυτά οφείλονται σε μια φραγμένη αποχέτευση που πρέπει να επισκευαστεί άμεσα από μια επαγγελματική εταιρία καθαρισμού αποχετεύσεων. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα.

ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Κατασκευή

Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα κάποιων κατασκευαστών που βάζουν σωλήνες κακής ποιότητας στην κατασκευή του σπιτιού οι οποίοι φθείρονται ή καταστρέφονται εύκολα. Επίσης ο σχεδιασμός και η αρχιτεκτονική του δικτύου αποχέτευσης καθώς και η κατάλληλη διατομή των σωληνώσεων ανάλογα με το φορτίου κάθε κτιρίου παίζουν σημαντικό ρόλο.

Χρήση

Η κακή χρήση που γίνεται από εμάς προκαλεί το φράξιμο των σωλήνων από τα διάφορα σκουπίδια που πετάμε μέσα σε αυτούς. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι πως η αποχέτευση δεν είναι κάδος απορριμμάτων. Δεν ρίχνουμε δηλαδή καμένα λάδια και δεν αφήνουμε τα υπολείμματα από το καθαρισμό λαχανικών (πατατών, κ.λ.π.), να εισέλθουν στο άνοιγμα (τρύπα) του νεροχύτη. Μπορούμε αν θέλουμε να χρησιμοποιούμε διχτυωτά καπάκια και φίλτρα που τοποθετούνται πάνω στην τρύπα του νεροχύτη ή του νιπτήρα και να πετάμε στα σκουπίδια ότι συλλέγεται εκεί κάθε φορά (υπολείμματα φαγητών, τρίχες). Τα χαρτιά υγείας επίσης είναι βέβαιο ότι θα βουλώσουν κάποια στιγμή την λεκάνη όταν τα πετάμε μέσα σε αυτήν.

Βασικά δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα στα σιφώνια (νεροχύτες, νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες) αν δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην αποχέτευση.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ και το άρθρο ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ για να έχετε μία πλήρη εικόνα προστασίας της αποχέτευσής σας.

Συντήρηση

Η συντήρηση των σωλήνων η οποία κρατά την αποχέτευση σε καλή κατάσταση πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Είτε πρόκειται για μια κατσαρόλα ζεστό νερό (όχι καυτό) κάθε εβδομάδα, είτε πρόκειται για ένα συμβόλαιο τακτικής συντήρησης από επαγγελματίες όπως η ομάδα της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Υπάρχουν πολλοί κανόνες που οι άνθρωποι μπορούν να ακολουθήσουν για να βεβαιωθούν ότι δεν θα καταλήξουν σε άσχημες καταστάσεις σχετικά με την αποχέτευσή τους. Τα παρακάτω είναι μερικά προληπτικά μέτρα:

 • Αποφύγετε την ρίψη ακατάλληλων αντικειμένων στην αποχέτευση.
 • Ποτέ μην ξεπλύνετε στερεά απόβλητα κουζίνας μέσω του σωλήνα. Όχι μόνο θα εμποδίσει ροή των υδάτων, αλλά θα φορτώσει συσσωρεύσεις δημιουργώντας επίσης αποκρουστική μυρωδιά.
 • Προσέξτε τα δέντρα και τους θάμνους στην αυλή σας. Οι ρίζες εισχωρούν στην αποχέτευση και δημιουργούν πολλά προβλήματα.
 • Καλέστε τους ειδικούς υπηρεσιών αποχέτευσης για προληπτικό καθαρισμό.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Η συνεχής και άρτια εκπαίδευση των τεχνικών μας αλλά και η εξειδικευμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε μας έχει καταστήσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Σας εγγυόμαστε πλήρη αντιμετώπιση των προβλημάτων με αξιοπιστία, τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Γνωρίζουμε τις αποχετεύσεις μέσα και έξω κυριολεκτικά. Μπορούμε να εντοπίσουμε γρήγορα την αιτία ενός φράγματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να καθαρίσουμε γρήγορα τις φραγμένες αποχετεύσεις και να τις βάλουμε ξανά σε ομαλή λειτουργία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες ελέγχου της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, για τον εντοπισμό της πηγής φράγματος και την επιθεώρηση της ακεραιότητας των σωλήνων της γραμμής της αποχέτευσης. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να καθαρίσετε ένα φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο, καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» που θα κάνουν τη δουλειά σωστά και σίγουρα.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»
εδώ και 35 χρόνια σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης της εταιρίας μας , να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Οφέλη από την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα

Σε πολλές περιπτώσεις φραγμένων αποχετεύσεων και σωλήνων, είναι δύσκολο να δούμε ποιο είναι το πραγματικό υποκείμενο ζήτημα. Με τις επιθεωρήσεις της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης με υψηλή ανάλυση, έχουμε (και έχετε) πλήρη εικόνα οποιασδήποτε αποχέτευσης.  Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν μικρές κάμερες τοποθετημένες σε εύκαμπτες ράβδους για να δουν ακριβώς ποιο είναι το ζήτημα με το δίκτυο αποχέτευσης ή το σωλήνα σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων και μπορεί να παρέχει στον τεχνικό πληροφορίες που είναι ζωτικής σημασίας για την σωστή αντιμετώπιση της κατάστασης.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», σας δίνουμε την δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε ξεκινήσουμε τις εργασίες να σας παραδώσουμε την ψηφιακή καταγραφή της κάμερας όπου έγινε η διάγνωση, σε USB ή SD card. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη καταγραφή ως απόδειξη σε τυχόν διαφωνίες με ασφαλιστικές εταιρίες ή άλλους ενοίκους. Καλέστε μας τώρα στο 6931 030303.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Αναλαμβάνουμε αντλήσεις υδάτων με πλήρη επιτυχία!  Στην περίπτωση που έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, το σπίτι, η αποθήκη ή το γκαράζ σας, τα σύγχρονα οχήματά μας, που φέρουν ειδικού τύπου αντλίες, έρχονται στο χώρο σας και απομακρύνουν το νερό που έχει συσσωρευθεί. Ακόμα και αν ο χώρος σας δεν είναι εύκολα προσβάσιμος, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Διαθέτουμε οχήματα πολλών μεγεθών, τα οποία είναι έτοιμα να μεταβούν στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές, ενώ οι σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης επιτυγχάνουν αντλήσεις υδάτων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Με το που έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», θα έρθει αμέσως στο μέρος που θα μας υποδείξετε. Δραστηριοποιούμαστε επί σειρά ετών στις αντλήσεις υδάτων και διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για να επιλύσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά  το πρόβλημά σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Η  εταιρία μας αναλαμβάνει εδώ και χρόνια αποφράξεις και καθαρισμό αποχέτευσης με Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα της, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα στα οποία αναφερόμαστε είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να μπορούν να διασπάσουν όλα τα υλικά τα οποία θα μπορούσαν να βρεθούν μέσα σε μια αποχέτευση. Αυτά τα υλικά μπορεί να είναι από ρίζες δέντρων που έχουν κολλήσει μέσα στις σωληνώσεις έως το πουρί το οποίο δημιουργείται από λίπη, έλαια και καθαριστικά προϊόντα τα οποία με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύονται μέσα στους σωλήνες και προκαλούν φραγμό. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Για να είστε σίγουροι ότι δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στις σωληνώσεις σας η καλύτερη μέθοδος είναι η πρόληψη. Ο προληπτικός καθαρισμός είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε το παραμικρό πρόβλημα, αλλά και να για να μην προκληθούν μεγαλύτερες ζημιές από μικρά προβλήματα που ήδη υπάρχουν. Έτσι, το αποχετευτικό σας δίκτυο θα παραμένει μόνιμα καθαρό και δεν θα συσσωρεύονται μέσα στους σωλήνες διάφορα αντικείμενα όπως τρίχες, χαρτιά, ρίζες και λίπη τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν φραγμό. 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση και τον καθαρισμό της αποχέτευσής σας με τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων. Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης μαζί μας, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας σίγουρα πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να την εντάξετε στον προϋπολογισμό σας όσον αφορά το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία.

Έχουμε πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε υπηρεσίες καθαρισμού της αποχέτευσης στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, και το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας είναι ικανό να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Νέα Ιωνία είναι αστική περιοχή και δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέα στην Αττική. Συνορεύει βόρεια με το Ηράκλειο Αττικής, νότια με το Γαλάτσι, δυτικά με τις προσφυγικές συνοικίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και ανατολικά με το Μαρούσι. Η σύγχρονη πόλη είναι προσβάσιμη από το Μετρό στους σταθμούς Νέα Ιωνία, Πευκάκια και Περισσός και οδικώς από την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και τη Λεωφόρο Ηρακλείου.

Η Νέα Ιωνία μπορεί να θεωρηθεί ότι ιδρύθηκε στις 27 Ιουνίου 1923, όταν ο Νικόλαος Πλαστήρας εγκαινίασε στην τότε περιοχή «Ποδαράδες» τον συνοικισμό για τους πρόσφυγες από τη Σπάρτη της Πισιδίας, οι οποίοι είχαν έρθει στην Ελλάδα μετά την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 και την ανταλλαγή πληθυσμών του 1923. Ο συνοικισμός ονομάστηκε αρχικά Νέα Πισιδία, αλλά η ονομασία δεν επικράτησε, καθώς προστέθηκαν σύντομα πρόσφυγες από την Ινέπολη, την Κασταμονή, τη Σαφράμπολη, τη Νεάπολη, την Καππαδοκία, την Αλάγια και την Αττάλεια της Παμφυλίας και ακόμη από τη Σμύρνη και τα περίχωρά της, τα Βουρλά, το Αϊβαλί, τα Θυάτειρα και άλλες πολιτείες της Ιωνίας, όπου ανθούσαν σπουδαίες Ελληνορθόδοξες κοινότητες. Έτσι, πήρε την ονομασία «Νέα Ιωνία».

Η πόλη αναπτύχθηκε γρήγορα, καθώς οι αστοί πρόσφυγες είχαν ικανότητες στις επιχειρήσεις και στο εμπόριο. Η περιοχή αναδείχθηκε ως κέντρο κλωστοϋφαντουργίας και, μετά την Κατοχή, ως μεγάλος εμπορικός Δήμος.

Τ.Κ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: 111 43, 142 31,142 32,142 33,142 34,142 35, 143 41.

Πηγή: Wikipedia