ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα και επαγγελματικά εξοπλισμένα οχήματα απόφραξης, αντιμετωπίζοντας όλων των ειδών τις αποφράξεις, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η οργάνωση και η μεθοδικότητα μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε πλήρη καθαρισμό των αποχετεύσεών σας στις καλύτερες τιμές.

Θα αντιληφθείτε άμεσα την προσοχή, την σχολαστικότητα και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε προσφέροντας άριστα αποτελέσματα με λογικές τιμές, όλο το 24ωρο.

Ασχολούμαστε με τον καθαρισμό αποχέτευσης και απόφραξης και εξυπηρετούμε το Μοσχάτο και τις γύρω περιοχές πολλά χρόνια. Βρισκόμαστε στον τομέα υπηρεσιών δικτύων αποχέτευσης για πάνω από 35 χρόνια, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουμε την εμπειρία που απαιτείται για την ταχεία και επαγγελματική επίλυση των προβλημάτων των αποχετευτικών συστημάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 18345

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

TRICKS TIPS

10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Το δίκτυο αποχέτευσης στο σπίτι θεωρείται μία δεδομένη κατάσταση καθώς λειτουργεί καθημερινά αλλά δε φαίνεται. Στις περισσότερες των περιπτώσεων όμως δεν φροντίζεται όπως πρέπει από τους ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα το «βούλωμα των αποχετεύσεων». Παραθέτουμε 10 οδηγίες φροντίδας των σωληνώσεών σας ώστε να είναι πάντα λειτουργικοί αλλά και αν ακόμα βουλώσουν να είναι σχετικά εύκολο το ξεβούλωμα.

 1. Καθαρίζετε τις αποχετεύσεις κάθε μήνα. Δοκιμάστε μια σπιτική λύση και ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα και ξύδι στην αποχέτευση, αφήστε το μίγμα για περίπου 15 λεπτά και μετά ρίξτε ζεστό νερό (όχι βραστό).
 2. Κάνετε σωστή αποστράγγιση στη λεκάνη. Μην ξεπλύνετε τίποτα εκτός από ανθρώπινα οργανικά λύματα. Όχι πάνες, μαντηλάκια, προϊόντα γυναικείας υγιεινής, χαρτοπετσέτες, απορρίμματα γατούλας και απολύτως κανένα υπόλειμμα. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την τουαλέτα τους ως δευτερεύουσα απόρριψη σκουπιδιών και αυτό προκαλεί όλεθρο στο αποχετευτικό τους σύστημα.
 3. Μη ρίχνετε ποτέ λίπος στην αποχέτευση της κουζίνας σας. Όλοι οι σωλήνες συνδέονται κάτω από το σπίτι σας σε μια κεντρική αποχέτευση που μεταφέρει τα πάντα στη γραμμή αποχέτευσης. Αυτό σημαίνει ότι εάν ρίχνετε λίπος στον νεροχύτη της κουζίνας σας, θα καλύψει όχι μόνο αυτόν τον σωλήνα, αλλά και κάθε σωλήνα που οδηγεί προς την κύρια γραμμή αποχέτευσης. 
 4. Χρησιμοποιήστε σωστά τον κάδο απορριμμάτων. Το λίπος είναι ένα από τα πολλά πράγματα που δεν πρέπει να ρίχνετε στον νεροχύτη της κουζίνας σας. Τα ζυμαρικά, το ρύζι, τα ινώδη ή αμυλούχα λαχανικά όπως το σέλινο και οι πατάτες, το κέλυφος των αυγών και το κατακάθι του καφέ θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται. Σκεφτείτε την απόρριψη των σκουπιδιών σας στους κάδους ως την κίνηση που θα αγαπήσουν οι αποχετεύσεις σας. 
 5. Κρατήστε τις ρίζες μακριά από τη γραμμή αποχέτευσης. Μερικές φορές, οι αποχετεύσεις επιστρέφουν νερά εξαιτίας του τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι σας. Συχνά όμως, δημιουργούν υπερχειλίσεις λόγω του τι συμβαίνει στην αυλή σας. Εάν έχετε δέντρα ή μεγάλους θάμνους φυτεμένους πολύ κοντά στη γραμμή αποχέτευσης, οι ρίζες τους μπορεί να σπρώξουν τον σωλήνα και να δημιουργήσουν φράξιμο ή να προκαλέσουν ζημιά.
 6. Χρησιμοποιήστε προστατευτικό αποστράγγισης. Η προσθήκη ενός απλού, φθηνού προφυλακτικού αποχέτευσης σε νεροχύτη, νιπτήρα και μπανιέρα μπορεί να σας εμποδίσει να στείλετε στην αποχέτευση πράγματα που δεν ανήκουν εκεί. Για παράδειγμα ένα προστατευτικό αποχέτευσης στην μπανιέρα μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή των βουλωμάτων από τα μαλλιά και το σαπούνι.
 7. Ρυθμίστε την πίεση του νερού σας όχι υψηλότερη από 80 psi. Τα βουλώματα είναι ένας τρόπος για να φθείρετε το αποχετευτικό σας σύστημα. Ο άλλος τρόπος είναι να στέλνεται πολύ γρήγορα αρκετό νερό μέσω των σωλήνων. Με την πάροδο του χρόνου, η υπερβολικά υψηλή πίεση του νερού επιβαρύνει τις βαλβίδες, τους αρμούς, ακόμη και τους ίδιους τους σωλήνες προκαλώντας ρωγμές και διαρροές. 
 8. Κάνετε επαγγελματική συντήρηση και καθαρισμό στη γραμμή αποχέτευσης τουλάχιστον κάθε τρία χρόνια. Εάν θέλετε να έχετε απόλυτη ηρεμία ότι η αποχέτευσή σας είναι πάντα σε καλή κατάσταση, ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για τα συμβόλαια συντήρησης αποχετεύσεων που προσφέρουμε. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε πολλές ρίζες κοντά στους εξωτερικούς σωλήνες αποχέτευσης.
 9. Αποτρέψτε αν είναι δυνατόν να παγώσει το νερό μέσα στους σωλήνες σας. Όταν το νερό παγώνει, διαστέλλεται και αν υπάρχει αρκετό από αυτό στους σωλήνες σας, μπορεί να σκάσουν.
 10. Αντικαταστήστε τους παλιούς σωλήνες. Οι υδραυλικοί και οι σωλήνες αποχέτευσης διαρκούν για δεκαετίες, αλλά τα σπίτια συνήθως διαρκούν πολύ περισσότερο. Εάν οι σωλήνες σας είναι παλιότεροι, σκεφτείτε να τους αντικαταστήσετε πριν αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Η τυπική διάρκεια ζωής των σωλήνων είναι η εξής:
 • Σωλήνες παροχής ορείχαλκου: 40-70 ετών
 • Σωληνώσεις αποχέτευσης από χυτοσίδηρο: 75-100 χρόνια
 • Σωλήνες παροχής χαλκού: 50 χρόνια
 • Σωλήνες παροχής γαλβανισμένου χάλυβα: 20-50 ετών
 • Γραμμές αποστράγγισης PVC: Αόριστος

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ. Είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Με ένα τηλεφώνημα στο 6931030303 το εξειδικευμένο συνεργείο μας είναι κοντά σας να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε εμπόδιο έχει φράξει την αποχέτευση, τις υδρορροές (λούκια), τα σιφόνια, το φρεάτιο και οποιαδήποτε σωλήνωση του κτιρίου.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το προσωπικό μας δεν είναι μόνο εξαιρετικά καταρτισμένο στη μέθοδο προσέγγισης και λύσης των προβλημάτων, αλλά είναι επίσης ικανό και να τα διαγνώσει σωστά. Χρησιμοποιούμε αν χρειασθεί επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, για να προσδιορίσουμε την αιτία και την πηγή του φράγματος. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι να τηρούν τους κανόνες υγείας και ασφάλειας σε κάθε περίπτωση.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Γιατί να επιλέξετε «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»;

Έχουμε 35 χρόνια εμπειρία.
Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Χριστούγεννα, Πάσχα, 15αύγουστο.
Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό.
Αγαπάμε τη δουλειά μας και αντιμετωπίζουμε με μεγάλη προσοχή όλα τα προβλήματα φραγής.

Tips – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

Τι μπορώ να ρίξω σε ένα βουλωμένο νεροχύτη για να τον ξεβουλώσω;

Ρίχνουμε ένα φλιτζάνι φρέσκια μαγειρική σόδα μέσα στην τρύπα του νεροχύτη, κατόπιν ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι. Τοποθετούμε ένα ελαστικό πώμα ή άλλο κάλυμμα τρύπας νεροχύτη πάνω από το άνοιγμα αποστράγγισης (την τρύπα του νεροχύτη). Περιμένουμε 15 λεπτά για να αφήσουμε το ξίδι και τη μαγειρική σόδα να ξεβουλώσει την αποχέτευσή σας. Στη συνέχεια, βγάζουμε το κάλυμμα αποστράγγισης (τάπα) και ρίχνουμε ζεστό νερό στην τρύπα του νεροχύτη για να ξεβουλώσουμε το φράξιμο.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Μπορεί η coca-cola να ξεβουλώσει τον νεροχύτη ή τον νιπτήρα;

Για ήπια βουλώματα μπορείτε να δοκιμάσετε την γνωστή σε όλους coca-cola. Ρίξτε ένα μπουκάλι 2 λίτρων (Pepsi, Coca-cola) ή γενικά υποκατάστατα τέτοιου τύπου στην τρύπα του βουλωμένου αγωγού. Αυτού του τύπου τα αναψυκτικά είναι στην πραγματικότητα αρκετά καυστικά και αποτελεσματικά στην απομάκρυνση της συσσώρευσης μαζών των αποχετεύσεων, αλλά είναι πολύ πιο ήπια από τα εμπορικά τοξικά καθαριστικά τα οποία μπορεί να φθείρουν τις σωληνώσεις.

Αν ρίξω βραστό νερό στο σιφώνι θα το ξεβουλώσει;

Το βραστό νερό είναι η εύκολη πρώτη προσέγγιση για το ξεβούλωμα νιπτήρα, νεροχύτη, μπανιέρας. Η έκχυση ενός δοχείου με βραστό νερό κατευθείαν στην τρύπα της αποστράγγισης μπορεί να διαλύσει το φράξιμο, ειδικά εάν αποτελείται από σαπούνι ή λίγδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στο Μοσχάτο.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στο Μοσχάτο.
 • Καθαρισμός δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Μοσχάτο.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στο Μοσχάτο.
 • Απόφραξη Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Μοσχάτο
 • Ξεβούλωμα λεκάνης, τουαλέτας, νιπτήρα, νεροχύτη στο Μοσχάτο
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Μοσχάτο
 • Κάμερα ελέγχου της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών κτιρίων στο Μοσχάτο.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχέτευσης και αγωγών με κάμερα στο Μοσχάτο.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Μοσχάτο.
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή του Μοσχάτου.

ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΡΑΓΜΕΝΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Yπολείμματα τροφών, σαπούνια, τρίχες, χρόνιες αποθέσεις, ρίζες, φύλλα δέντρων αλλά και μπάζα είναι οι πιο κοινές αιτίες που φράζουν την αποχέτευση. Καθημερινές μικρές συνήθειες αναπόφευκτα οδηγούνται στη αποχέτευση οι οποίες με την πάροδο του χρόνου δημιουργούν μάζες που τελικά βουλώνουν τους σωλήνες.

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Μπάζα σε αποχέτευση
Σωλήνα που είναι γεμάτη πουριά στον Πειραιά
Σωλήνας γεμάτoς πουρί

Οι δυσάρεστες οσμές και τα λιμνάζοντα ύδατα που δημιουργούν οι φραγμένες αποχετεύσεις είναι μια από τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζετε στο σπίτι σας. Σε μερικές περιοχές οι σωληνώσεις είναι επιβαρυμένες λόγω παλαιότητας. Η πολυπλοκότητα επίσης του δικτύου λόγω της πυκνής δόμησης σε μερικές περιοχές είναι ένας ακόμα λόγος που η γνώση τόσων χρόνων μας βοηθάει να λύσουμε το πρόβλημα ταχύτερα και οικονομικότερα. Η ύπαρξη βουλωμένης αποχέτευσης μπορεί να αποτελέσει μια πολύ επιδεινούμενη και ενοχλητική δοκιμασία.

Στόχος μας είναι να λύσουμε το πρόβλημά σας γρήγορα και επαγγελματικά σε προσιτή τιμή
και να επαναφέρουμε το χαμόγελο στο πρόσωπο του πελάτη μας.

Η Αποφρακτική εταιρία μας στο Μοσχάτο ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να δημιουργούμε ευχαριστημένους πελάτες ώστε αν αντιμετωπίσουν ξανά κάποιο πρόβλημα ή αν οι ανάγκες τους είναι εκ φύσεως επαναλαμβανόμενες, να μας προτιμήσουν πάλι.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ

ΠΙΕΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ

Χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, ειδικούς εύκαμπτους σωλήνες υψηλής πίεσης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας. Επίσης, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ο μηχανισμός αυτός που διαθέτουμε έχει κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζει κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

ΡΙΖΟΚΟΠΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Μία από τις συνηθέστερες αιτίες της δημιουργίας υπερχειλίσεων των σωλήνων αποχέτευσης και άλλων προβλημάτων αποχέτευσης είναι η διείσδυση ριζών. Ρίζες από δέντρα και μεγαλύτερους θάμνους αναζητούν πηγή νερού και εισέρχονται στη γραμμή αποχέτευσης από μια άρθρωση.

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
Ρίζες από φρεάτιο μετά από απόφραξη
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Αν οι ρίζες των δέντρων έχουν βουλώσει την αποχέτευσή σας το συνεργείο μας έχει τα εργαλεία να τις απομακρύνει με τα ειδικά υπερσύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα προκαλώντας την ελάχιστη αναστάτωση στο χώρο σας. Όχι μόνο θα πραγματοποιηθεί αφαίρεση ριζών αλλά θα γίνει και καθαρισμός σωληνώσεων. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό και ιδιαίτερα καλούς τεχνικούς για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Κάνοντας έλεγχο της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από πιθανά σκαψίματα για την εύρεση της αιτίας του βουλώματος ή της διαρροής.

καμερα διαγνωσης σε αποχετευση
ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Πώς λειτουργεί η απόφραξη της αποχέτευσης με κάμερα

Σε συγκεκριμένες σημεία στο σπίτι, υπάρχει πρόσβαση στο αποχετευτικό σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός μας θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης και μεταδίδεται στον τεχνικό σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να φανεί η ακριβής κατάσταση της αποχέτευσης το πραγματικό αίτιο και η σοβαρότητα του προβλήματος.

Οφέλη της απόφραξης με κάμερα

Δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματος. Με την επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την αποτελεσματικότητα της απόφραξης και λύσουμε το πρόβλημα ταχύτερα. Επιπλέον ταυτόχρονα, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα πιθανά προβλήματα όπως για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε κάποιες λύσεις.

Επίσης, μπορούμε να σας παρέχουμε ψηφιακή καταγραφή της απόφραξης με κάμερα σε USB, για οποιοδήποτε λόγο την χρειαστείτε, όπως για αποδεικτικό στοιχείο προς την ασφαλιστική σας εταιρεία. Καλέστε μας τώρα στο 6931030303

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ

Ο ειδικός τεχνικός μας προωθεί μέσα στο σωλήνα ένα ηλεκτροκίνητο περιστρεφόμενο εύκαμπτο ελατήριο (ντίζα) το οποίο με την χρήση των κατάλληλων εξαρτημάτων τρυπάνε οποιοδήποτε βούλωμα, ακόμα και τις χρόνιες αποθέσεις υλικών ή τα λίπη που δημιουργούνται.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟ

Επί τέσσερις δεκαετίες η δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα. Διαθέτουμε όλο τον εξοπλισμό και τη γνώση για άντληση νερού.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ. Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το συμβόλαιο προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων. Με την αποτελεσματική διατήρηση σε καλή κατάσταση των συστημάτων αποχέτευσης, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ 6931030303

ΜΟΣΧΑΤΟ info

ΧΑΡΤΗΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Το Μοσχάτο είναι δημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, στην περιφέρεια του Νοτίου Τομέως στην Αττική. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση, περιβαλλόμενο από τον Κηφισό και τον Ιλισσό, ενώ νοτίως βρέχεται από το Σαρωνικό. Το βόρειο τμήμα του διασχίζουν οι γραμμές των ΗΣΑΠ και η οδός Πειραιώς. Το χωρίζουν από τη βιομηχανική περιοχή του δήμου (Βι.Πε.) όπου υπάρχουν βιοτεχνίες υποδημάτων, ενδυμάτων, τροφίμων, κεραμικών και οικοδομικών υλικών.

Διαθέτει μεγάλο δίκτυο σύγχρονων πεζοδρόμων και ημι-πεζοδρόμων, ενώ οι μεγαλύτερες πλατείες του Μοσχάτου είναι η Πλατεία Μεταμορφώσεως στο κέντρο του Μοσχάτου. Εκεί βρίσκεται και ο ομώνυμος καθεδρικός ιερός ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και η δεύτερη μεγαλύτερη πλατεία βρίσκεται στην οδό Κοραή απέναντι από το δημαρχείο της πόλης και ονομάζεται Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ο δήμος Μοσχάτου είναι μέλος του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Πειραιά – Αθήνας και του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων.

Πηγή: Wikipedia