ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο ειδικευμένες στον τομέα των αποφράξεων και τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα είμαστε πιστά προσηλωμένοι στις εξελίξεις της τεχνολογίας και επενδύοντας διαρκώς, αποκτήσαμε δικαίως χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Τα συνεργεία μας χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματική επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος σχετίζεται με τις αποφράξεις.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

Κάνετε τη σωστή επιλογή χωρίς να παρασυρθείτε από παραπλανητικές διαφημίσεις και γνωρίστε τον απόλυτο επαγγελματισμό με τον οποίο εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, εδώ και 35 χρόνια. Λύνετε το πρόβλημά σας οριστικά και τελεσίδικα χωρίς πειραματισμούς και πρόχειρες πατέντες που ενδεχομένως να προξενήσουν μεγαλύτερη ζημιά στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Για μας στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», πάνω από όλα προέχει η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και για αυτό προσφέρουμε αξεπέραστη ποιότητα και εξυπηρέτηση σε πολύ προσιτές τιμές. Εδώ και 35 έτη προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην περιοχή των Μελισσίων και των βορείων προαστίων.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ - Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στα Μελίσσια.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή των Μελισσίων.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στα Μελίσσια.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στα Μελίσσια.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στα Μελίσσια.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στα Μελίσσια.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στα Μελίσσια.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στα Μελίσσια.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στα Μελίσσια.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στα Μελίσσια.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στα Μελίσσια.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στα Μελίσσια.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στα Μελίσσια.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ. (κ.α.)

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;

Επικοινωνήστε με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».
Σας απαλλάσσουμε άμεσα και υπεύθυνα από οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης στα Μελίσσια και όλα τα βόρεια προάστια.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών, Χριστουγέννων, Πάσχα και 15αύγουστου.

Έχουμε την εμπειρία στις αποφράξεις, τα συστήματα αποχετευτικών δικτύων και τις αντλήσεις υδάτων για πάνω από 35 χρόνια στα Μελίσσια. Διαθέτουμε πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό. Καλέστε μας στο 6931 030303.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» γνωρίζουμε καλά ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος γι’ αυτό το λόγο, θα είμαστε κοντά σας πάντα συνεπείς στην ώρα μας, χωρίς να σας δημιουργήσουμε την παραμικρή ταλαιπωρία. Καλέστε μας και οι τηλεφωνικοί μας εκπρόσωποι θα κατανοήσουν, θα προσδιορίσουν το πρόβλημα σας και θα σας παρέχουν μέσω των τεχνικών συνεργείων μας τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης του.

Προσφέρουμε όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο αλλά και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία των Μελισσίων.

Τα χημικά προϊόντα απόφραξης του λιανικού εμπορίου μπορεί να είναι επιβλαβή για τον εαυτό σας, τους σωλήνες σας και το περιβάλλον και σπάνια λύνουν το ζήτημα για πολύ καιρό. Αν έχετε σωλήνες από PVC, τα όξινα αυτά προϊόντα μπορούν πραγματικά να φάνε τις κολλημένες συνδέσεις τους, προκαλώντας μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον. Οι φθορές σε σωλήνες PVC είναι ένα εξαιρετικά κοινό φαινόμενο και εντοπίζεται σε σπίτια όπου χύνονται χημικές ουσίες στα αποχετευτικά συστήματα ως λύση απόφραξης.

Σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με τη σοβαρότητα του βουλώματος, οι επισκευές μπορεί να γίνουν δαπανηρές και χρονοβόρες, ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και ταλαιπωρία είναι μέσω της καλής, τακτικής, προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» για τον καθαρισμό της αποχέτευσης χρησιμοποιούμε Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης.  Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα. Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στις αποχετεύσεις σας.

Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργούν κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχετευτικών σας δικτύων. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια με την κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης. Ο εξοπλισμός CCTV, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων.

Αν δείτε σημάδια ενδεχόμενης εμπλοκής των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, η υπηρεσία επιθεώρησης των καναλιών της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης θα σας βοηθήσει στην παροχή λύσης. Μια φραγμένη γραμμή αποχέτευσης ή μια αποχέτευση που έχει αργή λειτουργία μπορεί να συμβεί στον πιο άβολο χρόνο. Δώστε άμεσα επαγγελματική λύση καλώντας μας στο6931 030303.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», πραγματοποιούμε  επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης με μία μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείται έλεγχο αποχέτευσης όταν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ακίνητο. Η γνώση της κατάστασης της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού και του συστήματος των εγκαταστάσεων, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν θα συναντήσετε ζητήματα αποχετευτικών δικτύων, βοηθώντας σας να διαπραγματευτείτε την τιμή αγοράς του ακινήτου.

Σημάδια που μαρτυρούν ότι ίσως είναι καιρός να καλέσετε για μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης

 • Αλλαγή της ροής, του όγκου ή της πίεσης του νερού.
 • Υψηλότεροι από τους συνηθισμένους λογαριασμούς του νερού.
 • Τακτικές υγρές κηλίδες στις πλάκες τσιμέντου ή στο δάπεδο.
 • Δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας.
 • Ήχος τρεχούμενου νερού, ακόμη και αν όλες οι βρύσες είναι εκτός λειτουργίας.
 • Ρωγμές ή σημάδια υγρασίας στους τοίχους και τα ταβάνια.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας βεβαιώνει ότι τα προβλήματα της γραμμής αποχέτευσης εντοπίζονται χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη διαθέσιμη τεχνολογία. Είτε πρόκειται για φράγμα, διαρροή είτε για σπάσιμο στη γραμμή, θα εντοπίσουμε γρήγορα το πρόβλημα με ελάχιστη διακοπή των ρυθμών της καθημερινότητας και του χρονοδιαγράμματός σας.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα στη γραμμή της αποχέτευσης; Καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς μας και θα σας απαλλάξουμε από τα επίμονα συντρίμμια που βρίσκονται συσσωρευμένα στις σωληνώσεις σας. Καλέστε μας για άμεσες υπηρεσίες απόφραξης και άμεσες λύσεις.

Συνεργαστείτε με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» για την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό του δικτύου σας. Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας θα έχετε σίγουρα λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» εξυπηρετούμε τους κατοίκους στα Μελίσσια, φιλικά και επαγγελματικά και αυτό μας επιτρέπει να θεωρούμαστε η ιδανικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποφράξεων των αποχετευτικών συστημάτων. Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας που περιλαμβάνουν τακτικές συντηρήσεις του δικτύου της αποχέτευσής σας, αποφράξεις παντός είδους και επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας συστήματος στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή των Μελισσίων με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές των αγοράς.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Πώς λειτουργεί η κάμερα για απόφραξη;

O τεχνικός εισάγει μια εξειδικευμένη κάμερα ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης στους σωλήνες της αποχέτευσης ή του υπονόμου. Τα ισχυρά φώτα της κάμερας ανάβουν έτσι ώστε να φαίνεται τι υπάρχει μέσα στο σωλήνα από την οθόνη. Τα φώτα και η οθόνη κλειστού κυκλώματος επιτρέπουν στον τεχνικό να βλέπει τα πάντα στο αποχετευτικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από το νεροχύτη, το νιπτήρα ή τη λεκάνη.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.
• Εμφάνιση ποντικών ή κατσαρίδων στο σπίτι.

Πως μπορώ να συντηρήσω την αποχέτευση σε καλή κατάσταση;

• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και λευκό ξίδι για συντηρήσετε καθαρή την αποχέτευση.
• Μην αφήνετε υπολείμματα φαγητών στο νεροχύτη.
• Μην ρίχνετε ρευστά φαγητά στη λεκάνη.
• Χτενίστε τα μαλλιά σας πριν να λούσετε τα μαλλιά σας.
• Να πλένετε τα κατοικίδιά σας έξω από το σπίτι.
• Ρίχνετε ζεστό νερό (όχι βραστό) στις αποχετεύσεις εβδομαδιαίως.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Τι δεν πρέπει να ρίχνω στην αποχέτευση;

• Λίπη ή λάδια από το μαγείρεμα.
• Καφές ή κόκκοι καφέ.
• Τσίχλες, αυτοκόλλητα.
• Μωρομάντιλα, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα και άλλα προϊόντα χαρτιού.
• Ταμπόν, σερβιετάκια και άλλα προϊόντα γυναικείας υγιεινής.
• Αν έχετε σκουπιδοφάγο, μη ρίχνετε κρέας, κοτόπουλο και ψαροκόκαλα, καθώς και τσόφλια αυγών.

Περισσότερα στο άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα Μελίσσια είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Πεντέλης, ο οποίος απαρτίζεται επίσης από την Πεντέλη και τη Νέα Πεντέλη.

Κατά την αρχαιότητα τα Μελίσσια ήταν αγροτική περιοχή που υπαγόταν στα διοικητικά όρια του αρχαίου Δήμου Αθμόνων. Οι εκτάσεις της περιοχής χρησιμοποιούντο για καλλιέργεια, κτηνοτροφία, αλλά και από μελισσοκόμους. Κατά τα ρωμαϊκά και βυζαντινά χρόνια η περιοχή ανήκε στην Ιερά Μονή Πεντέλης, ενώ κατά την τουρκοκρατία χρησίμευε ως κρησφύγετο με τις σπηλιές της στους πρόποδες του Πεντελικού, για τους κατοίκους του Αμαρουσίου.

Τ.Κ. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: 151 27.

Πηγή: Wikipedia