ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» προσφέρουμε μόνιμες λύσεις, ακολουθούμε ευρωπαϊκούς κανόνες και αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που εφάπτεται της ανθρώπινης υγείας. Προσφέρουμε μόνιμες λύσεις και δεν παρέχουμε προχειροδουλειές γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά την επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, το χάσιμο του πολύτιμου χρόνου και την μεγάλη ταλαιπωρία για εσάς.

Σεβόμαστε το αποχετευτικό πρόβλημα στις σωληνώσεις των πελατών μας και η σχέση μας εκτός από φιλική είναι ταυτόχρονα και επαγγελματική. Στόχος μας είναι η πλήρης και επιτυχής ολοκλήρωση όλων των έργων που αναλαμβάνουμε. Είτε πρόκειται για άμεση επέμβαση σε φραγμένη αποχέτευση είτε για τακτική συντήρηση και καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου θέλουμε, επιδιώκουμε και καταφέρνουμε να μένετε πάντα ικανοποιημένοι.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Video

Μπορείτε να ενημερωθείτε σε 3 λεπτά για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, για τις δυνατότητες που διαθέτουμε και τις τεχνικές που εφαρμόζουμε.

TRICKS TIPS

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Οι αποχετεύσεις και οι σωλήνες έχουν σχεδιαστεί ώστε να δέχονται μόνο νερό και ανθρώπινα απόβλητα. Συνεπώς, δε λειτουργούν πολύ καλά όταν διάφορα άλλα αντικείμενα ή υλικά μπαίνουν στο αποχετευτικό σύστημα. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τους σωλήνες και τις αποχετεύσεις σας καθαρές από φράγματα.

Λίπη και λάδια: οι εχθροί των αποχετεύσεων

Λίπος, λάδι και υπολείμματα τροφών, συσσωρεύονται στους σωλήνες με την πάροδο του χρόνου, προκαλώντας πολλά προβλήματα. Καθώς στερεοποιείται, το πουρί πνίγει τους σωλήνες με αποτέλεσμα την αργή αποστράγγιση ή τη βουλωμένη αποχέτευση.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε μια βουλωμένη αποχέτευση είναι να προσέχετε τι ρίχνετε στις αποχετεύσεις σας. Ποτέ μη ρίχνετε λάδι στην αποχέτευση. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε κάτι σαν ένα άδειο κουτί καφέ ή βάζο για να συλλέξετε τα μαγειρεμένα λάδια ώστε να μπορείτε να τα πετάξετε αργότερα στους ειδικούς κάδους για τρόφιμα ή σε ειδικά σημεία ανακύκλωσης. Μπορείτε να λάβετε μέτρα προστασίας στους σωλήνες σας χρησιμοποιώντας ένα κάλυμμα αποστράγγισης (διχτάκι), φροντίζοντας να το καθαρίζετε καθημερινά.

Προστασία από τις ρίζες δένδρων

Οι ρίζες των δέντρων επίσης εισβάλλουν κυρίως σε προβληματικές αποχετευτικές γραμμές που είναι εγκατεστημένες έως και 60-80 εκατοστά από το έδαφος. Η επιθετικότητα προς την παροχή νερού σε πολλά ταχέως αναπτυσσόμενα, μεγάλα δέντρα γεννιέται από την ανακάλυψη μιας πηγής νερού, δηλαδή κάποιας διαρροής από χαλάρωση σωλήνων. Όπως συμβαίνει με κάθε τι ζωντανό, έτσι και ένα δέντρο θα κάνει ό,τι πρέπει για να επιβιώσει. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε προσεκτικά τα παρακάτω επιθετικά δέντρα όταν αναπτύσσονται κοντά στην αποχέτευση ή να αποφεύγετε τη φύτευση τους σε κοντινή απόσταση: Φράξινος, βελανιδιά, ιτιά, πλάτανος.

Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Η ζημιά στις αποχετεύσεις συχνά σημαίνει δαπανηρές και απροσδόκητες επισκευές. Αλλά με την τεχνολογία επιθεώρησης αποχετεύσεων CCTV, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε και να προσδιορίσετε αρχικά την πηγή του προβλήματος, εξοικονομώντας χρήματα από τα υπέρογκα ποσά σκαψίματος και επανακατασκευής. Ανεξάρτητα από το ποιο είναι το πρόβλημα με την αποχέτευση, η κάμερα μπορεί να προσδιορίσει την αιτία και την ακριβή τοποθεσία τυχόν μπλοκαρίσματος ή βουλώματος.

Οι αποχετεύσεις βουλώνουν για διάφορους λόγους. Ο προσδιορισμός της αιτίας του προβλήματος είναι απαραίτητος πριν από οποιαδήποτε εργασία, είτε υδραυλική είτε αποφρακτική.

Η τεχνολογία επιθεώρησης βίντεο CCTV  εντοπίζει τη δομική κατάσταση των αποχετεύσεων και επιβεβαιώνει την πηγή του προβλήματος πριν από την έναρξη των εργασιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και εργασιών απόφραξης, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σας παρέχει μια ακριβή διαγνωστική αναφορά συμπεριλαμβανομένων των συστάσεων για επισκευές ή για αντικατάσταση της αποχέτευσης ή για απόφραξητου αγωγού σας.

Η κάμερα εντοπίζει τα προβλήματα, πριν αρχίσει το σκάψιμο ή ακόμα καλύτερα για να μην χρειαστεί καθόλου αυτή η επίπονη και δαπανηρή διαδικασία.
Απλά τηλεφωνήστε στο 6931 03 03 03.

Η διαδικασία επιθεώρησης βίντεο δίνει την πραγματική εικόνα του εσωτερικού των αποχετεύσεων. Για να ερευνήσουμε την εσωτερική κατάσταση της αποχέτευσης, τοποθετούμε μια υψηλής τεχνολογίας κάμερα ελέγχου αποχέτευσης CCTV σε έναν συγκεκριμένο αγωγό ή σε όλο το δίκτυο της αποχέτευσης αν χρειαστεί. Με την τεχνολογία κάμερας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι καμία ρωγμή ή μικρό ελάττωμα σωλήνων δεν κρύβεται.

Οι εξειδικευμένες κάμερες ελέγχου αποχέτευσης CCTV  παρέχουν στους πελάτες μας μία ολοκληρωμένη έκθεση και ψηφιακά πλάνα από τον έλεγχο αποχέτευσης. Έτσι εξασφαλίζεται ότι οι επιθεωρήσεις των υδραυλικών εγκαταστάσεων, ιδιωτικών νοικοκυριών ή δημόσιων αποχετεύσεων είναι πάντα ακριβείς και εντός του προϋπολογισμού.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στο Μαρούσι.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή του Αμαρουσίου.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Μαρούσι.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στο Μαρούσι.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Μαρούσι.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Μαρούσι.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στο Μαρούσι.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στο Μαρούσι.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Μαρούσι.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στο Μαρούσι.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στο Μαρούσι.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Μαρούσι.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στο Μαρούσι.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. (κ.α.)

Η συνεχής και άρτια εκπαίδευση των τεχνικών της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»  αλλά και η εξειδικευμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε μας έχει καταστήσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας.

Σας εγγυόμαστε πλήρη αντιμετώπιση των προβλημάτων με αξιοπιστία, τιμιότητα και ειλικρίνεια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
6931 030303

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες. Κυριακές και Αργίες.

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Γνωρίζουμε τις αποχετεύσεις μέσα και έξω-κυριολεκτικά. Μπορούμε να εντοπίσουμε γρήγορα την αιτία ενός φράγματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να καθαρίσουμε γρήγορα τις φραγμένες αποχετεύσεις και να τις βάλουμε ξανά σε ομαλή λειτουργία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες ελέγχου της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, για τον εντοπισμό της πηγής φράγματος και την επιθεώρηση της ακεραιότητας των σωλήνων της γραμμής της αποχέτευσης. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να καθαρίσετε ένα φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο, καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» που θα κάνουν τη δουλειά σωστά και σίγουρα.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Ασχολούμαστε με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχουμε πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης της εταιρίας μας, να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την εισαγωγή μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την λεπτομερή καταγραφή της.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο 6931 030303.

Οφέλη από την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα

Σε πολλές περιπτώσεις φραγμένων αποχετεύσεων και σωλήνων, είναι δύσκολο να δούμε ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα φραγής. Με τις επιθεωρήσεις της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης με υψηλή ανάλυση, έχετε πλήρη εικόνα οποιασδήποτε αποχέτευσης.  Χρησιμοποιούμε μικρές κάμερες τοποθετημένες σε εύκαμπτες ράβδους για να εντοπίσουμε ακριβώς ποιο είναι το ζήτημα με το δίκτυο αποχέτευσης ή το σωλήνα σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη διαδικασία αντιμετώπισης των βουλωμάτων και μπορεί να παρέχει στον τεχνικό πληροφορίες που είναι ζωτικής σημασίας για την ορθή αντιμετώπιση της εκάστοτε κατάστασης.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» αναλαμβάνει εδώ και χρόνια αποφράξεις και καθαρισμό αποχέτευσης με Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα της, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα.

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή/ αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», αναλαμβάνει αντλήσεις υδάτων με πλήρη επιτυχία! Αν έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, το σπίτι, η αποθήκη ή το γκαράζ σας, τα σύγχρονα οχήματά μας που φέρουν ειδικού τύπου αντλίες, έρχονται στο χώρο σας και απομακρύνουν το νερό που έχει συσσωρευθεί. Ακόμα και αν ο χώρος σας δεν είναι εύκολα προσβάσιμος, διαθέτουμε οχήματα πολλών μεγεθών. Ο στόλος μας είναι έτοιμος να μεταβεί στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές, ενώ οι σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης που προσαρμόζονται στα οχήματα επιτυγχάνουν αντλήσεις υδάτων με υψηλές ταχύτητες. Όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας μας διεξάγονται υπεύθυνα και επαγγελματικά.

Είτε πραγματοποιούμε αποφράξεις, είτε καθαρισμούς συντήρησης, είτε αντλήσεις υδάτων, εργαζόμαστε σκληρά και υπεύθυνα για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό της αποχέτευσής σας. Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας σίγουρα πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να την εντάξετε στον προϋπολογισμό σας όσον αφορά το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Οι τακτικές προγραμματισμένες επισκέψεις ελαχιστοποιούν την ταλαιπωρία των επιβαρυμένων ή παλαιών αποχετεύσεων.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Επικοινωνήστε με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».
Σας απαλλάσσουμε άμεσα και υπεύθυνα από οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης στο Μαρούσι και όλα τα Βόρεια Προάστια.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών, Χριστουγέννων, Πάσχα και 15αύγουστου.

Έχουμε την εμπειρία στις αποφράξεις, τα συστήματα αποχετευτικών δικτύων και τις αντλήσεις υδάτων για πάνω από 35 χρόνια. Διαθέτουμε πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό. Καλέστε μας στο 6931 030303.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Τα σημάδια και τα συμπτώματα μιας φραγμένης και βρώμικης αποχέτευσης είναι αναπόφευκτα. Παρατηρούνται και αναγνωρίζονται εύκολα. Μπορείτε τότε να καλέσετε την«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» όπου πολλοί κάτοικοι & επαγγελματίες του Αμαρουσίου εμπιστεύονται εδώ και 35 χρόνια.

Μερικά από τα συνηθισμένα σημάδια βουλωμένης αποχέτευσης είναι:

 • Λιμνάζον νερό στο νεροχύτη, στη μπανιέρα ή στο νιπτήρα.
 • Δυσάρεστες μυρωδιές.
 • Ξεφλούδισμα τοίχου και ταβανιού από πιθανή υπερχείλιση ή διαρροή.
 • Οι τουαλέτες δεν αποστραγγίζονται.

Όλα αυτά οφείλονται σε μια φραγμένη αποχέτευση που πρέπει να επισκευαστεί άμεσα από μια επαγγελματική εταιρία καθαρισμού αποχετεύσεων. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μπορούμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα φραγής.

Προσφέρουμε όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών απόφραξης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό. Είμαστε ειδικοί στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία στο Μαρούσι.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Υπάρχουν μερικοί κανόνες που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα καταλήξουμε σε άσχημες καταστάσεις σχετικά με την αποχέτευσή μας. Τα παρακάτω είναι μερικά προληπτικά μέτρα:

 • Αποφύγετε την ρίψη οποιονδήποτε αντικειμένων στην αποχέτευση.
 • Ποτέ μην ξεπλύνετε στερεά απόβλητα κουζίνας στο νεροχύτη ή το νιπτήρα.
 • Μην ρίχνετε λάδια, σάλτσες, υπολείμματα φαγητών ή απομεινάρια από την προετοιμασία των φαγητών στο νεροχύτη.
 • Οι ρίζες από τα δέντρα και τους θάμνους στην αυλή σας μπορεί να εισχωρήσουν στην αποχέτευση και να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.
 • Μην πετάτε τίποτα στην λεκάνη της τουαλέτας, ούτε χαρτί υγείας. Δεν είναι κάδος απορριμμάτων.
 • Χρησιμοποιείστε εξωτερικά φίλτρα (καπάκια) στις τρύπες αποστράγγισης του νιπτήρα και του μπάνιου.
 • Καλέστε τους ειδικούς υπηρεσιών αποχέτευσης για προληπτικό καθαρισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για την προστασία των σωλήνων αποχέτευσης στο άρθρο μας. ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Τι είναι η κάμερα για απόφραξη;

Η επιθεώρηση με κάμερα για απόφραξη είναι πολύ σημαντική για τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Είναι μία μικροσκοπική κάμερα συνδεδεμένη σε μια εύκαμπτη ράβδο. Χωράει σχεδόν σε όλα τα σιφώνια και, χάρη στην ευελιξία της, μπορεί να ταξιδέψει εύκολα στις καμπύλες και τις στροφές της αποχετευτικής γραμμής.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Γιατί μυρίζει ο νεροχύτης μου σαν σάπιο αυγό;

Ένας δύσοσμος νεροχύτης προκαλείται συνήθως από βακτήρια που συσσωρεύονται από τα λίπη και τα τρόφιμα τα οποία πέφτουν μέσα στην αποχέτευση. Αυτά στη συνέχεια κολλάνε στους σωλήνες προκαλώντας τη γνωστή μυρωδιά σάπιου αυγού.

Είναι ασφαλές να ρίχνουμε ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας;

Για τη συντήρηση των σωληνώσεων της αποχέτευσης μερικοί προτείνουν να ρίχνετε ζεστό νερό στο νεροχύτη της κουζίνας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της συσσώρευσης που προκαλεί φραγμούς στην εσωτερική επιφάνεια των σωλήνων. Εναλλακτικά, ρίξτε ένα φλιτζάνι ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας και αφήστε το να παραμείνει για 30 λεπτά.

Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τις ρίζες των δέντρων στο αποχετευτικό δίκτυο;

Ορυκτό Αλάτι: οι ρίζες των δέντρων που αναπτύσσονται γύρω από τους σωλήνες αποχέτευσης και μέσα σε αυτούς μπορούν να αντιμετωπισθούν με τη χρήση ενός φλιτζανιού ορυκτού άλατος ρίχνοντάς το μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας.
Θειικός Χαλκός: ενώ είναι λιγότερο αποτελεσματικός από το ορυκτό αλάτι, ο θειϊκός χαλκός χρησιμοποιείται για να σκοτώσει τις ρίζες των δέντρων σε αποχετευτικές γραμμές και να αποτρέψει το φράξιμο των σωλήνων.
Ριζοκοπτικός Μηχανισμός: Ο ειδικός μηχανισμός που διαθέτουμε για την κοπή ριζών μέσα στις αποχετεύσεις.

ΜΑΡΟΥΣΙ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Μαρούσι (επίσημα Αμαρούσιον) είναι η έδρα του Δήμου Αμαρουσίου και τοποθετείται στην καρδιά του Βορείου Τομέα Αθηνών, στο Αθηναϊκό Πεδίο της Αττικής. Ο σύγχρονος συνοικισμός αναπτύσσεται σε υψόμετρο 230 μέτρων, 2 χιλιόμετρα νότια της Κηφισιάς και 11 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου των Αθηνών, ενώ περιβάλλεται από τους περιφερειακούς δήμους της Πεντέλης, των Βριλησσίων, του Ψυχικού, της Νέας Ιωνίας, του ΗρακλείουΧαλανδρίου και Πεύκης.

Η ιστορία του Αμαρουσίου χάνεται στους μύθους της αρχαίας Ελλάδος, όπου γίνονται πλείστες αναφορές στο αρχαίο Άθμονον, περιοχή που ταυτίζεται γεωγραφικά με τη σύγχρονη πόλη. Οι Αθμονείς είχαν οικοδομήσει ένα ιερό αφιερωμένο στην Αφροδίτη Ουρανία, προστάτιδα του πλατωνικού έρωτα. Το ιερό το είχε ιδρύσει ο Πορφυρίων, αρχαίος μυθικός βασιλιάς των Αθηνών πολλές χιλιετίες προ Χριστού.

Τ.Κ. ΜΑΡΟΥΣΙ:151 21,151 22,151 23,151 24,151 25,151 26.

Πηγή: Wikipedia