ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της αποχέτευσης. Σημαντικός τόσο για την υγεία μας όσο και για την καλή κατάσταση των κτιρίων μας. Ο καλύτερος τρόπος ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση το αποχετευτικό μας δίκτυο είναι ασφαλώς η πρόληψη. Πως να αποφύγουμε προβλήματα στην αποχέτευση

Το πρώτο βήμα για την αποφυγή φραγμένων αποχετεύσεων είναι να καθαρίζονται όσο πιο συχνά γίνεται. Καλό λοιπόν θα είναι να ελέγχουμε τακτικά την μπανιέρα, το νεροχύτη και το νιπτήρα καθώς εκεί συνήθως τρίχες, χαρτιά και υπολείμματα τροφών και σαπουνιών δημιουργούν τα προβλήματα.

πως να αποφυγουμε προβληματα στην αποχετευση
Καθαρισμός αποχέτευσης – Αποφράξεις 24 ώρες

Μπορεί να σας φαίνεται αστείο αλλά πραγματικά δε θέλει και πολύ να βουλώσει το σύστημα της αποχέτευσης. Σ αυτό βέβαια συμβάλλουν κι άλλοι παράγοντες όπως η παλαιότητα και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για να φτιαχτεί το αποχετευτικό σύστημα.

Μία πρόταση είναι να τοποθετήσετε ειδικά σχαράκια στις εισόδους των σιφονιών ώστε τρίχες και μικροαντικείμενα να μην εισχωρούν στους σωλήνες. Επίσης, αποφύγετε να πετάτε μέσα στα σιφόνια μαγειρικά λίπη και υπολείμματα τροφών, καλύτερα φροντίστε να τα αδειάζετε κάπου αλλού.

Επίσης, το πλύσιμο των κατοικίδιων σας είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να επιστήσετε τη δέουσα προσοχή. Καλό θα ήταν κάθε φορά που τα πλένετε στη μπανιέρα ή στο μπαλκόνι να έχετε καλύψει πρώτα το σιφόνι με ένα πανί. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσετε να μαζέψετε όλη την περιττή τρίχα που φεύγει με το πλύσιμο και να την πετάξετε μετά στα σκουπίδια.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;

Βέβαια, αυτό που θα σας βοηθήσει περισσότερο είναι να έχετε στο πλευρό σας πάντα μια καλή εταιρεία αποφράξεων. Κάντε μια έρευνα αγοράς και επιλέξτε την πιο έμπειρη και αξιόπιστη. Συνεργαστείτε μαζί της ώστε να κάνετε μια τακτική συντήρηση σε σιφόνια, φρεάτια και υδρορροές.

Η εταιρεία Αποφράξεις 24 ώρες έχοντας 40χρονη και πλέον εμπειρία, θεωρείται η καλύτερη στην περιοχή σας. Εξυπηρετεί 7 ημέρες την εβδομάδα και είναι στη διάθεσή σας ολόκληρο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες. Τα συνεργεία της αποτελούνται από άτομα που είναι πολύ καλοί γνώστες του αντικειμένου. Χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα και είναι σε θέση να εστιάσουν ακριβώς στο πρόβλημα και στις δικές σας ανάγκες . Δώστε ιδιαίτερη βάση σε αυτό και αποφύγετε να καλείτε έναν τυχαίο υδραυλικό που και θα σας χρεώσει και δεν θα σας βοηθήσει επειδή δεν διαθέτει ούτε την εμπειρία ούτε τα κατάλληλα μηχανήματα.

Η Αποφράξεις 24 ώρες δίνει εγγυημένο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση και αυτό το επιβεβαιώνουν περίτρανα οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι της πελάτες!