ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – 2106032020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – 2106032020

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – 15 – 35 ευρώ – 210 6032020

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ σας προσφέρει από 15 – 35 ευρώ  μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 210. 6032020.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ, με τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα μας και με το έμπειρο συνεργείο μας, πραγματοποιούμε αποφράξεις για όλους τους τύπους των αγωγών και αποχετεύσεων. Έχουμε την δυνατότητα όπου χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε κάμερα εντοπίζοντας έτσι το σημείο και το μέγεθος του προβλήματος και να δράσουμε ανάλογα επαναφέροντας την σωστή λειτουργία του δικτύου.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Η Αποφράξεις Χολαργός είναι μια έμπειρη εταιρία που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στην περιοχή. Οι μέθοδοί μας είναι ασφαλείς, αποτελεσματικές και αξιόπιστες.

Για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού, τα σημάδια και τα συμπτώματα μιας φραγμένης και βρώμικης αποχέτευσης είναι αναπόφευκτα. Θα τα παρατηρήσουν αμέσως και θα ζητήσουν άμεση απόφραξη. Όσο πιο γρήγορα μαθαίνετε να αναγνωρίζετε τα σημάδια, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε θα λάβετε έναν επαγγελματικό καθαρισμό αποχετεύσεων από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ που οι ιδιοκτήτες σπιτιών εμπιστεύονται τόσα χρόνια. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημάδια μιας βουλωμένης αποχέτευσης περιλαμβάνουν:

 • Στάσιμο νερό στο νεροχύτη ή στη μπανιέρα σας.
 • Δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από την αποχέτευση.
 • Υπερχειλίζουν οι τουαλέτες.

Οποιοδήποτε αυτών των ζητημάτων οδηγεί σε μια φραγμένη αποχέτευση, πρέπει να αντιμετωπιστεί από μια επαγγελματική εταιρία καθαρισμού αποχετεύσεων. Μόλις παρατηρήσετε κάτι, καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ αμέσως για αποκατάσταση των αποχετεύσεων.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Χολαργός – Καθαρισμός αποχέτευσης στον Χολαργό με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Χολαργού παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Χολαργός
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Χολαργός
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στον Χολαργό
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Χολαργός
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στον Χολαργό
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στον Χολαργό
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Χολαργός
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης των αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στον Χολαργό
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Χολαργός
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στον Χολαργός
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ παρακολουθεί συνεχώς νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 4 δεκαετίες.

ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ για τον καθαρισμό της αποχέτευσης χρησιμοποιούμε jet υψηλής πίεσης.  Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργούν κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχέτευτικών σας δικτύων. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

καθαρισμος αποχετευσης με πιεστικο μηχανημα
καθαρισμος αποχετευσης με πιεστικο μηχανημα

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια με την κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης. Ο εξοπλισμός CCTV, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης των αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας, ανά πάσα στιγμή.

Όταν υπάρχουν προβλήματα στις γραμμές της αποχέτευσης, ξέρετε πόσο χρονοβόρα μπορεί να είναι. Μια φραγμένη γραμμή αποχέτευσης ή μια αποχέτευση που έχει αργή λειτουργία μπορεί να συμβεί στον πιο άβολο χρόνο, καταστρέφοντας τα σχέδιά σας για όλη την ημέρα. Αν δείτε σημάδια ενδεχόμενης εμπλοκής των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, η υπηρεσία επιθεώρησης των καναλιών της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ θα βοηθήσει στην παροχή λύσης.

Πότε πρέπει να καλέσετε για μια επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα υψηλής ευκρίνειας;

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ, πραγματοποιούμε  επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης με μία μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα. Αυτή είναι μία  σημαντική  διαδικασία συντήρησης για να διατηρήσετε την αποχέτευσή σας σε άριστη κατάσταση. Θα πρέπει επίσης να πραγματοποιείται όταν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ακίνητο. Η γνώση της κατάστασης της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού και του συστήματος των εγκαταστάσεων, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν θα συναντήσετε ζητήματα αποχετευτικών δικτύων, βοηθώντας σας να διαπραγματευτείτε την τιμή αγοράς του ακινήτου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ γνωρίζουμε ότι ακόμα και μια διαρροή στο σύστημα αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι σας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε ένα μικρό πρόβλημα πριν μετατραπεί σε μεγάλη καταστροφή. Παρακάτω υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν ότι ίσως είναι καιρός να καλέσετε για μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης:

 • Αλλαγή της ροής, του όγκου ή της πίεσης του νερού
 • Υψηλότεροι από τους συνηθισμένους λογαριασμούς του νερού
 • Τακτικές υγρές κηλίδες στις πλάκες τσιμέντου ή στο δάπεδο
 • Δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας
 • Ήχος τρεχούμενου νερού, ακόμη και αν όλες οι βρύσες είναι εκτός λειτουργίας
 • Ρωγμές στα θεμέλια της ιδιοκτησίας σας

  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ  σας βεβαιώνει ότι τα προβλήματα της γραμμής αποχέτευσης εντοπίζονται χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη διαθέσιμη τεχνολογία. Είτε πρόκειται για φράγμα, διαρροή είτε για σπάσιμο στη γραμμή, θα λύσουμε γρήγορα το πρόβλημα με ελάχιστη διακοπή των ρυθμών της καθημερινότητας και του χρονοδιαγράμματός σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ σήμερα για μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Μάθετε τι προκαλεί το πρόβλημα στη γραμμής αποχέτευσης. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ για μία επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα ακόμα και την ίδια μέρα που θα μας καλέσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Συνεργαστείτε με την  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ για την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό του δικτύου σας.  Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας θα έχετε σίγουρα λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρό

νο και χρήμα. Η σύμβαση με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

Αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα στη γραμμή της αποχέτευσης; Καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ και θα σας απαλλάξουμε από τα επίμονα συντρίμμια που βρίσκονται συσσωρευμένα στις σωληνώσεις σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ για άμεσες υπηρεσίες απόφραξης και γρήγορες λύσεις.

Στην Αποφράξεις Χολαργός εξυπηρετούμε τους κατοίκους του Χολαργού φιλικά και επαγγελματικά και αυτό μας επιτρέπει να θεωρούμαστε η ιδανικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποφράξεων και των αποχετευτικών συστημάτων στον Χολαργό.

Προσαρμοζόματε στις ανάγκες σας που περιλαμβάνουν τακτικές συντηρήσεις του δικτύου της αποχέτευσής σας, αποφράξεις παντός είδους και επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας συστήματος, την περιοχή του Χολαργού καθώς και τις γύρω περιοχές, με συνέπεια, επαγγελματισμό, ασφάλεια, σιγουριά και εγγυημένα αποτελέσματα για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 6032020 Τ.Κ. 15562

Αποφράξεις Χολαργός και στα Βόρεια Προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ, λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες, ολόκληρο το 24ωρο και επιπλέον σας προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Αποφράξεις Χολαργός και ένα πιθανό πρόβλημα που σας  ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά, μόνο με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα αποφράξεις στην περιοχή του Χολαργού με και στις καλύτερες τιμές των αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και Αποφράξεις  Χολαργός για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.  Αποφραξεις Χολαργός σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

Αποφράξεις λεκάνης Χολαργός – Apofraxeis lekanis Xolargos – Apofraxis lekanis Xolargos – Apofrakseis lekanis Xolargos – Apofraksis lekanis Xolargos

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ και Πληροφορίες

Ο Χολαργός είναι δημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, στο Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Ο οικισμός αναπτύχθηκε από αγροτικό συνεταιρισμό στα όρια της παλαιάς Κοινότητος Χαλανδρίου από την οποία απεσπάσθη το 1930. Το 2011 συγκρότησε μαζί με τη δημοτική ενότητα Παπάγου τον ενιαίο Δήμο Παπάγου-Χολαργού προσελκύοντας τα τελευταία χρόνια τον αστικό και στρατιωτικό πληθυσμό των Αθηνών. Ο Χολαργός, διαθέτει δημοτικό γήπεδο και Άλσος. Αποτελεί το νοτιότερο δήμο του συγκροτήματος και περιβάλλεται από τις δυτικές δασόφυτες πλαγιές του Υμηττού.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Βόρεια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Χολαργός – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές των αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Χολαργός στο Web 2.0

Αποφράξεις Χολαργός wordpress

Αποφράξεις Χολαργός blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στον Χολαργό

Αποφράξεις Χολαργάς

2 σκέψεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – 2106032020”

Τα σχόλια είναι κλειστά.