ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - 24 ώρες - 365 ημέρες - Απόφραξη με κάμερα - Απόφραξη από ρίζες - Νεροχύτες - Τουαλέτες - Μπανιέρες - Σιφώνια - Φρεάτια - Υδρορροές - Αντλήσεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ. Το κόστος για τις αποφράξεις έχει διακυμάνσεις οι οποίες εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Κι αυτό συμβαίνει γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε εξ αρχής ποιο είναι το πρόβλημα. Επιφανειακά, η διάγνωση μιας βαθύτερης φραγής δεν είναι δυνατή, αν δεν πραγματοποιηθεί επιτόπιος έλεγχος. Δεν μπορούμε δηλαδή να γνωρίζουμε εκ των προτέρων αν το βούλωμα των αποχετεύσεων είναι από τα σιφώνια, τους σωλήνες ή την κεντρική αποχέτευση. Επομένως η σωστή διάγνωση γίνεται μόνο όταν ξεκινήσουν οι εργασίες και προχωρώντας μπορούμε να καταλάβουμε από πού ξεκινάει και πού τελειώνει το πρόβλημα. Γι αυτό το λόγο διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο θα ενημερωθείτε για το ενδεικτικό κόστος των αποχετευτικών εργασιών που προσφέρουμε, για τους παράγοντες που επηρεάζουν τις διακυμάνσεις των τιμών, αλλά και πληροφορίες που αφορούν το αποχετευτικό σύστημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

1 ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΕΝΑ ΦΡΑΞΙΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Μπορεί να έχουμε κάποια στιγμή βουλώματα στο σπίτι ή στην επαγγελματική στέγη τα οποία να είναι στην επιφάνεια δηλαδή στην τάπα, στο καπάκι του σιφωνιού, στο φίλτρο του νεροχύτη κ.λ.π. και σε αυτή την περίπτωση η απόφραξη είναι εύκολη υπόθεση. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, τα βουλώματα είναι πιο δύσκολο να εντοπιστούν γιατί είναι πιο βαθιά στις σωληνώσεις και δεν μπορούμε να τα εντοπίσουμε οπτικά ή δια της αφής, όπως για παράδειγμα το φράξιμο να έχει γίνει στον κεντρικό σωλήνα αποχέτευσης ή στο φρεάτιο και ούτω καθεξής.

Οι λόγοι που φράζουν οι σωληνώσεις και προκαλούνται από εμάς είναι οι τρίχες που είναι το πιο σύνηθες και ακολούθως υπολείμματα από χαρτιά, φαγητά, καλλυντικά κ.λ.π. Όμως μπορεί να εμφανισθούν φραγές στις σωληνώσεις και από εξωγενείς παράγοντες όπως ρίζες δέντρων, αν υπάρχει κήπος, φυσικές φθορές, καθίζηση εδάφους, σκληρότητα νερού κ.ά.

Συμπέρασμα των ανωτέρω είναι πως όταν τα νερά ή τα λύματα υπερχειλίζουν ή αρχίζουν να αργούν να αποστραγγίσουν οι λόγοι μπορεί να είναι αρκετοί. Διαβάστε παρακάτω διάφορες εκδοχές αποχετευτικών προβλημάτων και πιθανών αιτιών.

 • Λεκάνη τουαλέτας. Αν στη λεκάνη της τουαλέτας τα νερά καθυστερούν να φύγουν, οι συνήθεις αιτίες είναι: μάζα χαρτιού υγείας, μαζεμένα υπολείμματα σκουπιδιών ή ακόμα και κάποιο μικρό αντικείμενο που έχει παραμείνει χαμηλά στο σωλήνα της αποχέτευσης των λυμάτων.
 • Μπανιέρα. Στην μπανιέρα και στον νιπτήρα επίσης, αν υπάρχει χαλαρή αποστράγγιση, ίσως το βούλωμα να προέρχεται από το σιφόνι του μπάνιου ή και πιο βαθιά από το σιφόνι, δηλαδή εκεί όπου συναντάται με την κάθετη αποχέτευση του κτιρίου.
 • Νεροχύτης κουζίνας. Εάν έχει βουλώσει μόνο ο νεροχύτης της κουζίνας, τότε πρέπει να γίνει καθαρισμός στο σιφόνι για να φύγει το πουρί και να καθαριστούν τα υπολείμματα σκουπιδιών στην ευρύτερη περιοχή της αποστράγγισης.
 • Πολυκατοικία – κτίριο. Εάν εδώ υπάρχει πρόβλημα σε μερικούς ορόφους και όχι μεμονωμένα σε ένα διαμέρισμα, τότε έχει γίνει φραγή σε κάποιο σημείο στους εξωτερικούς κάθετους σωλήνες της αποχέτευσης. Επίσης, αν το πρόβλημα επεκτείνεται σε όλους τους ορόφους τότε πιθανότατα έχει βουλώσει το κεντρικό φρεάτιο. Εάν στο κτίριο ή την πολυκατοικία υπάρχει κήπος με δέντρα ίσως το βούλωμα να οφείλεται σε ρίζες των δέντρων που έχουν εισβάλλει στους αγωγούς των αποχετεύσεων και εμποδίζουν τη ροή των λυμάτων.
 • Ταράτσα – μπαλκόνι. Αν έχουμε λιμνάζοντα νερά στην ταράτσα ή στο μπαλκόνι δύο είναι οι πιο είναι συνηθισμένοι λόγοι.
  1. Βουλωμένη κάθετη υδρορροή από φύλλα ή  χώματα.
  2. Φραγμένο οριζόντιο τμήμα αποχέτευσης προς το πεζοδρόμιο ή τον υπόνομο.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑθΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Ενδεικτικές τιμές)

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

 • Με βάση τις σημερινές οικονομικές συνθήκες πάντα, οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Σημαντικό επίσης είναι ότι ο τιμοκατάλογός μας δεν έχει κρυφές χρεώσεις.
 • Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%.
 • Επιπλέον κόστος μετά από συνεννόηση μόνο: Νυχτερινές ώρες – Εορτές – Αργίες.

Συμβόλαιο συντήρησης από 15 € μηνιαίως

Με μία οικονομικά συμφέρουσα συμφωνία μπορείτε να έχετε πάντα ένα καθαρό και ασφαλές αποχετευτικό δίκτυο. Προλαμβάνοντας μελλοντικές φραγές του δικτύου και χωρίς ξαφνικές και  δυσάρεστες καταστάσεις που φέρνουν αναστάτωση στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η πρόληψη προβλημάτων του αποχετευτικού δικτύου μπορεί να γίνει με συμβόλαιο συντήρησης. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε πάντα καθαρές σωληνώσεις χωρίς να διατρέχετε τον κίνδυνο να βουλώσουν. Αλλά και να βουλώσουν, γίνεται απόφραξη χωρίς δική σας επιβάρυνση. Αυτό φυσικά αφορά τα τμήματα της αποχέτευσης που είναι στο συμβόλαιο συντήρησης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Για να κάνετε συμβόλαιο συντήρησης πρέπει πρώτα να γίνει καθαρισμός στις σωληνώσεις έτσι ώστε όταν ξεκινήσει το συμβόλαιό σας οι σωλήνες να είναι απολύτως καθαροί. Το συμβόλαιο συντήρησης έχει τιμή εκκίνησης τα 15 ευρώ μηνιαίως. Ανάλογα με το μέγεθος του δικτύου σας αυξάνεται και το κόστος συντήρησης στο οποίο έχετε αποφασίσει να κάνετε καθαρισμό. Ανάλογα με τη χρήση που κάνετε μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε συντήρηση στα επίμαχα κομμάτια του αποχετευτικού σας συστήματος, για το σπίτι, την επιχείρηση, τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ – Λεκάνη από 50 €

Βουλώματα στη λεκάνη της τουαλέτας μπορεί να συμβούν για διάφορους λόγους. Το πιο συνηθισμένο λάθος που γίνεται είναι το να πετάμε χαρτί υγείας μέσα στη λεκάνη, νομίζοντας ότι αυτό θα λιώσει. Βέβαια αυτό δε συμβαίνει τις περισσότερες φορές με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται με την πάροδο του χρόνου και να δημιουργεί μπλοκάρισμα, κάποιες φορές επιφανειακό αλλά ίσως και πιο βαθιά.

Άλλοι λόγοι φραγής της λεκάνης της τουαλέτας είναι είδη προσωπικής υγιεινής όπως σερβιέτες ή μωρομάντηλα καθώς και μικρά ίσως αντικείμενα που μπορεί να έχουν πέσει μέσα χωρίς να το έχουμε αντιληφθεί και να έχουν κάτσει χαμηλά.

Έτσι δεν μπορούμε με γυμνό μάτι να καταλάβουμε το λόγο φραγής. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται απόφραξη με ειδικό χειρισμό έτσι ώστε να μην έχουμε ζημιές και γδαρσίματα στις σωληνώσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ – Νιπτήρας μπάνιου από 50 €

Ο νιπτήρας του μπάνιου μερικές φορές έχει ήπιο βούλωμα το οποίο προκαλείται από τρίχες στην τρύπα αποστράγγισης. Αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα και γρήγορα. Μερικές φορές όμως το βούλωμα μπορεί να έχει προχωρήσει και να προέρχεται από το σιφόνι ή από την αποχέτευση της τουαλέτας. Αυτό συμβαίνει γιατί με την πάροδο του χρόνου στον νιπτήρα συνήθως συσσωρεύονται και γίνονται μάζα τρίχες, κρέμες, διαλυτικά, σαπούνια, οδοντόκρεμα, κρέμες και γενικά διάφορα υλικά προσωπικής υγιεινής του προσώπου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ – Μπανιέρα από 50 €

Στην μπανιέρα ο κύριος ένοχος των επιφανειακών φραγών είναι οι τρίχες από τα μαλλιά μας. Αυτό διορθώνεται εύκολα καθαρίζοντας την τρύπα αποστράγγισης και το σταυρόνημα βγάζοντας τις τρίχες με τα δάχτυλα που είναι ορατές με γυμνό μάτι. Με τον καιρό όμως μπορεί να ενωθούν τρίχες μαζί με σαπούνι, βρώμικα νερά και άλλα καλλυντικά και να δημιουργήσουν πουρί το οποίο κολλάει στα τοιχώματα των σωληνώσεων. Έτσι κι εδώ λοιπόν το βούλωμα μπορεί να είναι επιφανειακό ή να έχει δημιουργηθεί πιο βαθιά στο σιφώνι του πατώματος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ – Κουζίνα από 50 €

Τα καθημερινά υπολείμματα που πέφτουν στον νεροχύτη της κουζίνας όπως μικρά κομμάτια από φαγητό, λάδι, σάλτσες, μπαχαρικά, κ.ά. μπορεί να δημιουργήσουν με το πέρασμα του χρόνου πουρί στο σιφόνι. Σε αυτή την περίπτωση το πρώτο που γίνεται είναι να καθαριστεί καλά το σιφόνι. Σε περίπτωση που το πουρί έχει κατακάτσει βαθιά στο σωλήνα της αποχέτευσης χρειάζεται άλλος χειρισμός.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ – Σιφώνι δαπέδου μπάνιου από 50 €

Όλες οι ακαθαρσίες που φεύγουν στο μπάνιο από το ντους, την μπανιέρα και τον νιπτήρα περνούν από το κεντρικό σιφόνι του μπάνιου. Όταν οι βρωμιές κάτσουν πριν τον κάθετο σωλήνα της κεντρικής αποχέτευσης τότε η απόφραξη γίνεται εύκολα και γρήγορα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ – Υδρορροή σκεπής, βεράντας ή ταράτσας από 50 €

Στα εξωτερικά μέρη των σπιτιών ή των κτιρίων οι εξωτερικοί παράγοντες μπορεί γρήγορα να μαζευτούν και να φράξουν αρχικά το σιφόνι της αποχέτευσης στο δάπεδο και σε βάθος χρόνου να πάνε στον κάθετο σωλήνα της αποχέτευσης. Η σκόνη, το χώμα, τα φύλλα από τα δέντρα είναι παράγοντες που δεν μπορούμε να αποφύγουμε και πολλές φορές με τις έντονες βροχοπτώσεις συσσωρεύονται πιο γρήγορα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ – Κάθετος σωλήνας τουαλέτας, κουζίνας, υδρορροής από 50 €

Στα πολυόροφα κτίρια ο κάθετος σωλήνας της αποχέτευσης βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος, εκεί δηλαδή που καταλήγουν οι οριζόντιοι σωλήνες μετά τα σιφόνια. Στο φωταγωγό των κτιρίων βρίσκεται συνήθως η κάθετη στήλη αποχέτευσης για την κουζίνα και την τουαλέτα. Η ταράτσα και τα μπαλκόνια διώχνουν τα όμβρια ύδατα στους κάθετους σωλήνες υδρορροής που τα μεταφέρουν στους δημόσιους υπονόμους. Όσο πιο μεγάλο το μήκος των σωληνώσεων τόσο πιο δύσκολη και η εύρεση του προβλήματος. Για την απόφραξη της υδρορροής συνήθως χρησιμοποιείται ο μηχανισμός του πιεστικού υδροβολής, έτσι αποφεύγεται τυχόν φθορά κατά τη διαδικασία των εργασιών στις σωληνώσεις. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ – Κεντρικό φρεάτιο από 50 €

Είναι σημαντικό το κεντρικό φρεάτιο να είναι καθαρό διότι σε περίπτωση φραγής θα υπάρχει πρόβλημα σε όλο το αποχετευτικό σύστημα ενός κτιρίου. Στην αρχή μπορεί να έχουμε αργή αποστράγγιση, αργότερα υπερχείλιση και τελικά επιστροφή λυμάτων έως ότου ο σωλήνας να φράξει ολοκληρωτικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ – Καθαρισμός αποχέτευσης – φρεατίων με πιεστικό από 70 €

Άλλο καθαρισμός αποχέτευσης και άλλο απόφραξη. Όταν γίνεται εργασία απόφραξης απελευθερώνεται ο βουλωμένος σωλήνας χωρίς να καθαριστεί στα τοιχώματά του. Εκεί όμως προσκολλώνται υλικά που με την πάροδο του χρόνου τον ξαναφράζουν. Με τον καθαρισμό των σωληνώσεων το ενδεχόμενο μελλοντικής φραγής απαλείφεται.

Η συχνή συντήρηση κρατάει τους σωλήνες καθαρούς και χωρίς βουλώματα, ακόμα και αν δε γίνεται σωστή χρήση της αποχέτευσης στα σπίτια ή σε επαγγελματικούς χώρους όπου και η χρήση της αποχέτευσης είναι πολύ μεγάλη, π.χ. κτίρια συνεδριάσεων, κομμωτήρια, εστιατόρια και γενικά όπου υπάρχει συνωστισμός. Το κόστος είναι κυμαινόμενο και έχει άμεση σχέση με το μήκος των σωληνώσεων της αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ – Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα από 80 €

Ο διαγνωστικός έλεγχος της αποχέτευσης με κάμερα γίνεται με έναν υψηλού κόστους εξοπλισμό. Ο τεχνικός που τον πραγματοποιεί μπορεί να κάνει ακριβή διάγνωση της θέσης αλλά και του είδους του δημιουργεί βούλωμα στην αποχέτευση. Όποια και να είναι η αιτία (ρίζα δέντρου, αντικείμενα, σπάσιμο από καθίζηση, θραύσματα, αντικείμενα κ.λ.π.) φαίνεται στην οθόνη ακριβώς. Μπορεί επίσης ο τεχνικός  να αποθηκεύσει σε USB τη διάγνωσή του σε περίπτωση που το θέλετε.

Ο συγκεκριμένος διαγνωστικός έλεγχος με κάμερα είναι ωφέλιμος σε περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε μία αγορά κατοικίας, επίσης για δύσκολα βουλώματα ακόμα και σαν αποδεικτικό στοιχείο προς τρίτους. Και εδώ το κόστος των εργασιών έχει να κάνει με το μήκος των σωληνώσεων.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Χρόνος απόφραξης στα δύσκολα βουλώματα

Εάν οι σωληνώσεις σε ένα κτίριο ή μία κατοικία είναι παλιές και τα βουλώματα επίμονα σίγουρα θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να αποφραχθούν. Χρειάζεται ειδικό χειρισμό για να μη δημιουργηθούν βλάβες. Αυτό συνεπάγεται περισσότερο χρόνο κατά τη διαδικασία της απόφραξης κάτι που σίγουρα επηρεάζει και το κόστος.

Εντοπισμός της θέσης του βουλώματος με κάμερα

Τα βαθιά και επίμονα βουλώματα δεν μπορούμε να τα δούμε, οπότε είναι καλό να γίνεται έλεγχος στην αποχέτευση με κάμερα. Έτσι έχουμε ακριβή στοιχεία για το είδος και το σημείο του βουλώματος.

Καθαρισμός αποχέτευσης

Η καλύτερη λύση μετά την απόφραξη είναι ο καθαρισμός του καταπονημένου σωλήνα. Με αυτόν τον τρόπο φροντίζουμε να μη μένουν στοιχεία που συσσωρεύονται στα τοιχώματα του σωλήνα. Λογικό είναι να αναρωτιέστε γιατί να γίνει καθαρισμός εφόσον έχει γίνει η απόφραξη. Όμως αυτές είναι δύο διαφορετικές τεχνικές. Η απόφραξη γίνεται για την απεμπλοκή του σωλήνα από το βούλωμα, ενώ ο καθαρισμός είναι μία διαφορετική εφαρμογή με την οποία επιτυγχάνεται η αφαίρεση όλων των υλικών που είναι κολλημένα στα τοιχώματα του σωλήνα. Με τον καθαρισμό ο σωλήνας γίνεται ξανά καινούργιος με όλο το μήκος και τη διάμετρό του ελεύθερη για την ομαλή ροή των λυμάτων

Άνοδος τιμής λόγω κόστους μετακίνησης

Η αύξηση της τιμής της βενζίνης και του πετρελαίου σίγουρα έχει επηρεάσει τα πάντα. Έτσι λοιπόν η μετακίνηση των οχημάτων και η λειτουργία των πιεστικών εργαλείων έχουν μεγαλύτερο κόστος που σίγουρα επεμβαίνει και στο επίπεδο των τιμών.

Συντήρηση και ανανέωση τεχνολογικού εξοπλισμού

Η σωστή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση απαιτεί συνεχή προμήθεια και ανανέωση εξοπλισμού με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία. Όλα τα εργαλεία και ειδικά τα ηλεκτρομηχανικά απαιτούν συντήρηση από βλάβες και φθορές.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Για να γίνει σωστή εκτίμηση κόστους εργασιών πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί διάγνωση από τον τεχνικό αποχετεύσεων έτσι ώστε να εξακριβωθεί η πραγματική εικόνα του προβλήματος. Με αυτόν τον τρόπο δε χρεώνεστε με επιπρόσθετο κόστος καθώς θα γνωρίζετε εκ των προτέρων ποιο θα είναι το χρηματικό ποσό. Έτσι δεν έρχεστε προ εκπλήξεως όταν έχετε ενημερωθεί για άλλη τιμή από το τηλέφωνο και μετά το πέρας των εργασιών ακούτε άλλη.

Σε επείγουσες περιπτώσεις μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά για το κόστος των εργασιών – κατά προσέγγιση, πάντα με βάση της περιγραφής σας. Όταν όμως ο τεχνικός ελέγξει το πρόβλημα ενδεχομένως το κοστολόγιο να είναι διαφορετικό ανάλογα με τη διάγνωση.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Το πιο σημαντικό για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχεται είναι η αποτελεσματικότητα, η αμεσότητα, η ασφάλεια και η ταχύτητα. Εάν αυτά τηρούνται δε θα έχετε φθορές στις σωληνώσεις, όπως επίσης και κατά τη διάρκεια των εργασιών δε θα δημιουργηθεί χάος στο χώρο σας και σε μικρό χρονικό διάστημα θα είναι όλα και πάλι λειτουργικά.

Το συμβόλαιο συντήρησης είναι μία έξυπνη επιλογή για εξοικονόμηση χρημάτων και κυρίως για επαγγελματικούς χώρους. Ζητείστε από έναν ειδικό αποχετεύσεων συμβουλές για σωστή πρόληψη και συνεργασία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Video

Μπορείτε να ενημερωθείτε σε 3 λεπτά για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, για τις δυνατότητες που διαθέτουμε και τις τεχνικές που εφαρμόζουμε.