ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ  σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ θα βρείτε  υπηρεσίες για τα δίκτυα της αποχέτευσης σας, από έμπειρους και άριστα καταρτισμένους τεχνικούς, με χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας. Καλέστε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ σήμερα  για την πιο αποτελεσματική και σίγουρη λύση στο πρόβλημά σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων είναι ένα σημαντικό μέρος της συντήρησης του συστήματος αποχέτευσης και της παράτασης της διάρκειας ζωής των σωλήνων σας. Μια βουλωμένη αποχέτευση που έχει παραμείνει έτσι για μακρά διάρκεια, δεν είναι απλώς ενοχλητική για την οικογένειά σας. Μπορεί να οδηγήσει σε διαβρωμένους ή ραγισμένους σωλήνες. Καλέστε τους επαγγελματίες τεχνικούς μας την επόμενη φορά που θα συναντήσετε μια βουλωμένη ή αργή αποχέτευση. Προσφέρουμε την γρήγορη εξυπηρέτηση και την αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση του πελάτη. Μπορείτε να βασιστείτε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ για να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας και να ρέουν σωστά σε ελάχιστο χρόνο.

Με έδρα το Παλαιό Φάληρο οι έμπειροι τεχνικοί μας παρέχουν επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης και υπηρεσίες καθαρισμού στο Παλαιό Φάληρο και τις γύρω περιοχές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

Η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο προσφέρει γρήγορες, προσιτές και επαγγελματικές λύσεις σε προβλήματα έκτακτης ανάγκης. Σε εγκαταστάσεις αποχέτευσης σπιτιών και επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων. Προσφέρει σε χαμηλό κόστος επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το φιλικό και ευγενικό προσωπικό μας. Θα σας στείλουμε έναν από τους καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς μας άμεσα κοντά σας. Θα κάνουμε τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Από τη στιγμή που θα καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, είστε ήσυχοι ότι κάθε δυσάρεστη κατάσταση και ανησυχία είναι παρελθόν.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, δεν υπάρχει πρόβλημα (ανεξαρτήτου μεγέθους) στα αποχετευτικά δίκτυα που να μην μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Από μία απλή απόφραξη τουαλέτας έως έναν απαιτητικό, επαγγελματικό καθαρισμό σε ένα μεγάλο δίκτυο εγκαταστάσεων αποχετευτικού συστήματος. Για εμάς είναι το ίδιο. Θα χειριστούμε κάθε περίπτωση με την ίδια συνέπεια και επαγγελματισμό.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ - Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ επαγγελματισμό.

Αποφράξεις Σταματίου στο Παλαιό Φάληρο

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ εδώ και 40 και πλέον χρόνια, προσφέρει στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Από έμπειρους τεχνικούς με άριστη τεχνογνωσία και χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων αποχέτευσης. Στο σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Επικοινωνήστε με τις τηλεφωνικές μας γραμμές. Θα βρούμε μαζί την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας με μια από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Προσφέρουμε λύσεις με μόνιμα και οριστικά αποτελέσματα και προτείνουμε υπηρεσίες σε αποχετεύσεις:

σπιτιών, εμπορικών καταστημάτων, καταστημάτων εστίασης, πολυκατοικιών κλπ που βρίσκονται:

 • στο Ρέμα Πικροδάφνης
 • στο Φλοίσβο
 • την Αμφιθέα
 • την Εδέμ
 • το Τροκαντερό
 • και γενικά κάθε περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Επειδή τα προβλήματα αποχέτευσης δημιουργούν μεγάλη ταλαιπωρία στο σπίτι ή την εργασία σας, οι έμπειροι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ  είναι διαθέσιμοι να δώσουν λύσεις σε άπλες ή περισσότερο σύνθετες περιπτώσεις, παρέχοντας σας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών ώστε να επαναφέρουν τη σωστή λειτουργία στις εγκαταστάσεις του αποχετευτικού σας δικτύου.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Παλαιό Φάληρο με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Παλαιό Φάληρο
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Παλαιό Φάληρο
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στο Παλαιό Φάληρο
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Παλαιό Φάληρο
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Παλαιό Φάληρο
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Παλαιό Φάληρο
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Παλαιό Φάληρο
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Παλαιό Φάληρο
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Παλαιό Φάληρο
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Παλαιό Φάληρο
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Παλαιό Φάληρο
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Παλαιό Φάληρο

  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Παλαιό Φάληρο
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Αποτελούμε την πιο ιδανική και αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποφράξεων και των αποχετευτικών συστημάτων. Οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες μας στο Παλαιό Φάληρο και τις γύρω περιοχές μας προτιμούν επί σειρά ετών για κάθε είδους προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα δίκτυα των αποχετεύσεων τους.

Στην κορυφή της πυραμίδας των προτεραιοτήτων μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας.

Γι’ αυτό προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα και γρήγορα, για να μπορούμε να είμαστε δίπλα σας σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Καλέστε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ και ζητήστε μας οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή διατυπώστε μας τις απορίες και τους προβληματισμούς σας. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας μας θα σας εξυπηρετήσουν με φιλικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Σας απαλλάσσουμε από τις σκοτούρες που δημιουργούν οι μπλοκαρισμένοι σωλήνες και πάσης φύσεως θέματα αποφράξεων στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και σας προσφέρουμε λύσεις για οτιδήποτε έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Το νερό στραγγίζει φυσιολογικά στο σιφόνι του νεροχύτη μετά από απόφραξη στο Παλαιό Φάληρο

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε σε επαφή με την Απόφραξεις Παλαιό Φάληρο και η λύση στο πρόβλημα σας είναι δεδομένη. Γιατί κανένας στο χώρο των αποφράξεων δεν ξέρει καλύτερα από εμάς πώς να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε πρόβλημα. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς και στην πρόληψη ζημιών στις εγκαταστάσεις των συστημάτων σας, προτείνουμε μια σειρά υπηρεσιών όπως τακτικές συντηρήσεις των φρεατίων και επαγγελματικούς καθαρισμούς των αποχετευτικών συστημάτων που προλαμβάνουν σε μεγάλο βαθμό τη δημιουργία οποιασδήποτε βλάβης και αυξάνουν σημαντικά το χρόνο ζωής και σωστής λειτουργίας των εγκαταστάσεών σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ  ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ η απόφραξη και ο καθαρισμός της αποχέτευσης γίνονται με jet υψηλής πίεσης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, χρησιμοποιούμε τις καλύτερες κάμερες της αγοράς για διάγνωση βλαβών στις αποχετεύσεις. Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιήσει μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό  περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 6931030303.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Ελάτε σήμερα και κλείστε ένα συμβόλαιο μαζί μας για αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο και για την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό της αποχέτευσής σας. Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας, σας εξασφαλίζει λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να την εντάξετε στον προϋπολογισμό σας. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία σας λόγω των βουλωμένων αποχετεύσεων. Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο και στα Νότια Προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 17564

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Παλαιό Φάληρο με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ σας προσφέρει τις ποιοτικές της υπηρεσίες ολόκληρο το 24ωρο, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο αν έχετε  ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά. Μόνο με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και Αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας,  είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, καλέστε την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο στο 6931030303, αν έχετε πρόβλημα με την αποχέτευση.

Αποφράξεις λεκάνης Παλαιό Φάληρο – Apofraxeis lekanis Palaio Faliro – Apofraxis lekanis Palaio Faliro – Apofrakseis lekanis Palaio Faliro – Apofraksis lekanis Palaio Faliro

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ και Πληροφορίες

Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακό προάστιο στα νοτιοδυτικά της Αθήνας.

Απέχει περίπου 9 χλμ από το κέντρο της Αθήνας (συνδέεται με τη Λεωφόρο Συγγρού), 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά (συνδέεται με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος) και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στο Παλαιό Φάληρο θα βρείτε το Πάρκο Φλοίσβο με τη μαρίνα του, το Ίδρυμα Ευγενίδου ή αλλιώς Πλανητάριο καθώς και την παραλία Έδεμ. 

Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου και Αλίμου.

πηγή: Wikipedia

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο στο Web 2.0

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο wordpress

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ