ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ  σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Σαράνταχρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Νέου Ηρακλείου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλο το Νέο Ηράκλειο άμεσα κοντά σας

Η Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο φροντίζει ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα στο σπίτι μας. Ωστόσο, μερικές φορές, τείνουμ

ε να γίνουμε δύσπιστοι και επιφυλακτικοί για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων σε τακτική βάση. Οι βρώμικες αποχετεύσεις, συνήθως  δίνουν καταφύγιο σε διάφορους μικροοργανισμούς όπως βακτηρίδια, μικρόβια και μύκητες. Εάν προκύψει αυτή η κατάσταση, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνη για την οικογένειά σας αλλά και για το περιβάλλον.
Το σύστημα αποχέτευσης περιλαμβάνει ένα δίκτυο σωλήνων που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα, όπως η ανάπτυξη των βουλωμάτων και η διάβρωση.

 

ε να γίνουμε δύσπιστοι και επιφυλακτικοί για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων σε τακτική βάση. Οι βρώμικες αποχετεύσεις, συνήθως  δίνουν καταφύγιο σε διάφορους μικροοργανισμούς όπως βακτηρίδια, μικρόβια και μύκητες. Εάν προκύψει αυτή η κατάσταση, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνη για την οικογένειά σας αλλά και για το περιβάλλον.
Το σύστημα αποχέτευσης περιλαμβάνει ένα δίκτυο σωλήνων που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα, όπως η ανάπτυξη των βουλωμάτων και η διάβρωση.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Νέο Ηράκλειο με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Νέου Ηρακλείου παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Νέο Ηράκλειο
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Νέο Ηράκλειο
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στο Νέο Ηράκλειο
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Νέο Ηράκλειο
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Νέο Ηράκλειο
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Νέο Ηράκλειο
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Νέο Ηράκλειο
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης των αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Νέο Ηράκλειο
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Νέο Ηράκλειο
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Νέο Ηράκλειο
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει πολλές αποφρακτικές περιπτώσεις.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ παρακολουθεί συνεχώς νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 4 δεκαετίες.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει πολλές  αποφρακτικές περιπτώσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ για τον καθαρισμό της αποχέτευσης, χρησιμοποιούμε jet υψηλής πίεσης.  Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στις αποχετεύσεις σας.

αποφραξη με jet υψηλης πιεσης
αποφραξη με jet υψηλης πιεσης

 Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη.

Στην εταιρεία μας, έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχετευτικών σας δικτύων. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια με την κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης. Ο εξοπλισμ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟός CCTV, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης των αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας, ανά πάσα στιγμή.

επιθεωρηση αποχετευσης με καμερα
επιθεωρηση αποχετευσης με καμερα

Όταν υπάρχουν προβλήματα στις γραμμές της αποχέτευσης, ξέρετε πόσο χρονοβόρα μπορεί να είναι. Μια φραγμένη γραμμή αποχέτευσης ή μια αποχέτευση που έχει αργή λειτουργία μπορεί να συμβεί στον πιο άβολο χρόνο, καταστρέφοντας τα σχέδιά σας για όλη την ημέρα. Αν δείτε σημάδια ενδεχόμενης εμπλοκής των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, η υπηρεσία επιθεώρησης των καναλιών της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ  θα σας βοηθήσει στην παροχή λύσης.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, πραγματοποιούμε  επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης με μία μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα. Αυτή είναι μία  σημαντική  διαδικασία συντήρησης για να διατηρήσετε την αποχέτευσή σας σε άριστη κατάσταση. Θα

πρέπει επίσης να πραγματοποιείται όταν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ακίνητο. Η γνώση της κατάστασης της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού και του συστήματος των εγκαταστάσεων, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν θα συναντήσετε ζητήματα αποχετευτικών δικτύων, βοηθώντας σας να διαπραγματευτείτε την τιμή αγοράς του ακινήτου.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ γνωρίζουμε ότι ακόμα και μια διαρροή στο σύστημα αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι σας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε ένα μικρό πρόβλημα πριν μετατραπεί σε μεγάλη καταστροφή.

Παρακάτω υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν ότι ίσως είναι καιρός να καλέσετε για μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης:

 • Αλλαγή της ροής, του όγκου ή της πίεσης του νερού
 • Υψηλότεροι από τους συνηθισμένους, λογαριασμοί του νερού
 • Τακτικές υγρές κηλίδες στις πλάκες τσιμέντου ή στο δάπεδο
 • Δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας
 • Ήχος τρεχούμενου νερού, ακόμη και αν όλες οι βρύσες είναι εκτός λειτουργίας
 • Ρωγμές στα θεμέλια της ιδιοκτησίας σας

  ριζες που υπηρχαν μεσα σε φρεατιο
  ριζες που υπηρχαν μεσα σε φρεατιο

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ σας βεβαιώνει ότι τα προβλήματα της γραμμής αποχέτευσης εντοπίζονται χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη διαθέσιμη τεχνολογία. Είτε πρόκειται για φράγμα, διαρροή είτε για σπάσιμο στη γραμμή, θα λύσουμε γρήγορα το πρόβλημα με ελάχιστη διακοπή των ρυθμών της καθημερινότητας και του χρονοδιαγράμματός σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ σήμερα για μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Μάθετε τι προκαλεί το πρόβλημα στη γραμμής αποχέτευσης. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ για μία επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα ακόμα και την ίδια μέρα που θα μας καλέσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συνεργαστείτε με την  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ για την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό του δικτύου σας.  Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας, θα έχετε σίγουρα λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Η σύμβαση με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα στη γραμμή της αποχέτευσης; Καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς της Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο και θα σας απαλλάξουμε από τα επίμονα συντρίμμια που βρίσκονται συσσωρευμένα στις σωληνώσεις σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ για άμεσες υπηρεσίες απόφραξης και γρήγορες λύσεις.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ εξυπηρετούμε τους κατοίκους στο Νέο Ηράκλειο, φιλικά και επαγγελματικά και αυτό μας επιτρέπει να θεωρούμαστε η ιδανικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποφράξεων των αποχετευτικών συστημάτων.

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας που περιλαμβάνουν τακτικές συντηρήσεις του δικτύου της αποχέτευσής σας, αποφράξεις παντός είδους και επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας συστήματος στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ.14121

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο και στα Βόρεια Προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, θα την βρείτε ολόκληρο το 24ωρο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο και ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές των αγοράς. Αποφράξεις  Νέο Ηράκλειο για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα των απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.  Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ για τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού καθώς και για ένα τυχόν, φραγμένο, αποχετευτικό δίκτυο

Αποφράξεις λεκάνης Νέο Ηράκλειο – Apofraxeis lekanis Hrakleio – Apofraxis lekanis Hrakleio – Apofrakseis lekanis Hrakleio – Apofraksis lekanis Hrakleio

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ και Πληροφορίες

To Νέο Ηράκλειο Αττικής είναι Δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών, στο βόρειο τομέα. Ο Δήμος περιλαμβάνει το Πολιτιστικό Κέντρο στο οποίο στεγάζονται η δημοτική βιβλιοθήκη, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και έκθεσης, το δημοτικό θέατρο, το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και η “Βίλλα Στέλλα” όπου γίνεται ο Ανοιχτός Κύκλος Διαλέξεων, εκθέσεις ζωγραφικής και άλλες εκδηλώσεις.

Αποτελούν κέντρα στα οποία η συγκέντρωση των πολιτών είναι μεγάλη καθώς ξεφεύγουν, έρχοντας σε επαφή με τη μουσική, το θέατρο, την ποίηση και το χορό. Επίσης ο Δήμος περιλαμβάνει τα Πνευματικά Κέντρα Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας και Αγίου Λουκά, τον ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία 94 FM» και το θερινό κινηματογράφο «Νοσταλγία».

πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Νέο Ηράκλειο – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές των αγοράς που υπάρχουν!

Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο στο Web 2.0

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο wordpress

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στο Νέο Ηράκλειο
Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ