ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Η αποστολή μας στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, είναι να αναλάβουμε την φροντίδα του κάθε πελάτη ξεχωριστά και να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες. Επιτρέψτε μας να σας αποδείξουμε ότι είμαστε η εταιρεία που θα εμπιστεύεστε για την αποχέτευσή σας μια ζωή.

 • Μερικές φορές είναι δύσκολο να το παρατηρήσετε. Αλλά καθημερινά πολλά είδη απορριμμάτων καταλήγουν στις αποχετεύσεις μας. Είναι σύνηθες για πράγματα όπως:
 • τα τρόφιμα
 • το μαγειρικό λάδι και
 • τα μαλλιά να καταλήξουν στους σωλήνες μας.

Αυτά τα υλικά μπορούν να συσσωρευτούν με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να εμποδίσουν την κανονική ροή νερού στα αποχετευτικά μας δίκτυα. Στην καλύτερη περίπτωση αυτά τα μπλοκαρίσματα μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστες μυρωδιές. Και στη χειρότερη περίπτωση, αυξημένη πίεση στους σωλήνες που οδηγεί σε ζημιές.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Οι τεχνικοί δικτύων αποχετεύσεων της Αποφάξεις Νέα Σμύρνη μπορούν να εκτελέσουν μία υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης σε σπίτια στην περιοχή Νέας Σμύρνης. Μπορούμε γρήγορα να φροντίσουμε για τυχόν επίμονα φράγματα στις αποχετεύσεις σας. Θα καθαρίσουμε τους σωλήνες του σπιτιού σας από οποιαδήποτε εμπόδια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – δίπλα σας κάθε στιγμή

Στην εταιρεία μας,οι φραγμένες αποχετεύσεις αποτελούν τον λόγο για την πλειοψηφία των κλήσεών σας. Οι τεχνικοί μας εξειδικεύονται στην ταχεία και σωστή εκκαθάριση των αποχετεύσεων και των φρεατίων. Ο επαγγελματικός καθαρισμός των φρεατίων είναι πολύ περισσότερο από μια εργασία αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Είναι εγγύηση καλής λειτουργίας της αποχέτευσης για το μέλλον.

Λάδι, λίπος, τρίχες και υπερβολικές ποσότητες χαρτιού υγείας είναι οι συνήθεις ύποπτοι για τα απορρίμματα στη γραμμής της αποχέτευσης. Αντί να βασίζεστε σε σκληρές χημικές ουσίες που βρίσκετε στα καταστήματα λιανικής πώλησης (και μπορεί να βλάψει τα υδραυλικά σας) για να καθαρίσετε την αποχέτευσή σας, φροντίστε να απομακρύνετε τις συσσωρευμένες ουσίες ακολουθώντας την έξυπνη τακτική αποστράγγισης και τον καθαρισμό αποχετεύσεων της Αποφράξεις Νέα Σμύρνη.

Στην εταιρεία μας, παρέχουμε τις εργασίες μας σε όλες τις περιοχές της Αττικής εδώ και 40 περίπου έτη. Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Στεκόμαστε αντάξιοι της φήμης που έχουμε χτίσει ως εξειδικευμένη και έμπειρη εταιρεία.

Αποφρακτικές Υπηρεσίες Νέας Σμύρνης
Αποφρακτικές Υπηρεσίες Νέας Σμύρνης

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Καθαρισμός αποχέτευσης στη Νέα Σμύρνη με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Σμύρνης παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Νέα Σμύρνη
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Νέα Σμύρνη
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στη Νέα Σμύρνη
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Νέα Σμύρνη
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στη Νέα Σμύρνη
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στη Νέα Σμύρνη
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Νέα Σμύρνη
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Νέα Σμύρνη
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στη Νέα Σμύρνη
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Νέα Σμύρνη
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Νέα Σμύρνη
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στη Νέα Σμύρνη
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Νέα Σμύρνη
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
  ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
  ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

   

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, jet υψηλής πίεσης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Η Αποφρακτική Νέας Σμύρνης,  έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

 

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι,πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

 

γυναίκα που πλένει πιάτα σε καθαρό νεροχύτη
γυναίκα που πλένει πιάτα σε καθαρό νεροχύτη

 

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις. Λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε μας σήμερα και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και

μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο : 6931030303

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, η επί τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας

διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση με την Αποφράξεις Νέα Σμύρνη,  μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας. Έτσι,  θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση. Αποφράξεις Νέα Σμύρνη και στα Νότια Προάστια

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλη τη Νέα Σμύρνη άμεσα κοντά σας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ– ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 17121

 

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Επαγγελματική εξυπηρέτηση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, αναλαμβάνουμε υπηρεσίες απόφραξης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο! Αποφράξεις Νέα Σμύρνη 24 ώρες!! Μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα, άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της  Νέας Σμύρνης με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Παρέχουμε λύσεις και Αποφράξεις στη Νέα Σμύρνη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια!! Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, Αποφράξεις Νέα Σμύρνη σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Για εμάς, η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου είναι παιχνιδάκι. Έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο; Απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης. Επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Όταν καλείτε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ξέρουμε ότι χρειάζεστε την επαγγελματική μας εμπειρία και βοήθεια. Χειριζόμαστε το ίδιο κάθε εργασία, μεγάλη ή μικρή. Ότι είναι σημαντικό για εσάς, είναι σημαντικό και για εμάς. Μέσα από την πολύτιμη εμπειρία μας, είμαστε εξοικειωμένοι με πολλά κοινά και ασυνήθιστα προβλήματα. Έχουμε αφοσιωθεί στους πελάτες από το 1970 και ο βασικός μας στόχος είναι η πλήρης ευχαρίστηση και ικανοποίησή σας.

Μπορούμε και είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, ημέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των πελατών μας όσο πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά γίνεται.

ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ
ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς να το καταλάβετε.

 

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλη την Νέα Σμύρνη άμεσα κοντά σας Αποφράξεις Νέα Σμύρνη και στα Νότια Προάστια

Αποφράξεις λεκάνης Νέα Σμύρνη – Apofraxeis lekanis Nea Smirni – Apofraxis lekanis Nea Smirni – Apofrakseis lekanis Nea Smirni – Apofraksis lekanis Nea Smirni

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ και Πληροφορίες

Η Νέα Σμύρνη είναι πολυπληθές αθηναϊκό προάστιο και δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών στην Αττική. Η δημιουργία του συνοικισμού ανάγεται στη δεκατία του 1920. Μετά την έλευση Ελλήνων προσφύγων από τη Σμύρνη και άλλες περιοχές της Μικράς Ασίας στα τότε περίχωρα της Αθήνας. Μεταξύ των μνημείων της, ξεχωρίζει ο Μητροπολιτικός Ναός της Αγίας Φωτεινής με το κωδωνοστάσιό του, το οποίο αποτελεί ακριβές αντίγραφο αυτού που βρισκόταν στην Αγία Φωτεινή της Σμύρνης μέχρι την Καταστροφή του 1922. ‘Αλλα σημαντικά ιστορικά κτήρια της περιοχής είναι το Μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης, το Ιωσηφόγλειο ορφανοτροφείο και η Εθνική Στέγη.

Η Νέα Σμύρνη συνορεύει με το Νέο Κόσμο στα βόρεια, τον Άγιο Δημήτριο στα ανατολικά, το Παλαιό Φάληρο στα νότια και την Καλλιθέα στα δυτικά. Συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας μέσω της Λεωφόρου Συγγρού και της γραμμής του τραμ, η οποία τη συνδέει επίσης και με άλλα νότια προάστια όπως το Μοσχάτο, το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα.

πηγή: Wikipedia

Αποφράξεις λεκάνης Νέα Σμύρνη – Apofraxeis lekanis Nea Smirni – Apofraxis lekanis Nea Smirni – Apofrakseis lekanis Nea Smirni – Apofraksis lekanis Nea Smirni