ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», με πολυετή εμπειρία και άρτιο υπερσύγχρονο εξοπλισμό, παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Άμεση εξυπηρέτηση, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα της αποχέτευσής σας. Προσφέρουμε ποιοτικά αποτελέσματα εργασίας στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

Με σύμμαχο τον προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό και την άριστη τεχνογνωσία αποκαθιστούμε άμεσα αποφρακτικά προβλήματα αποχετεύσεων σε όλη την Αττική. Οι άριστα καταρτισμένοι τεχνικοί μας χαρακτηρίζονται από το ήθος, τη συνέπεια και το σεβασμό για το χώρο του πελάτη. Οργανωμένα συνεργεία μπορούν να επέμβουν άμεσα καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ωρου και να αποκαταστήσουν τάχιστα το οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»  προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, είμαστε δίπλα σας για οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Νέας Ερυθραίας.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ - Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

  • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στη Νέα Ερυθραία.
  • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.
  • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στη Νέα Ερυθραία.
  • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στη Νέα Ερυθραία.
  • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στη Νέα Ερυθραία.
  • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στη Νέα Ερυθραία.
  • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στη Νέα Ερυθραία.
  • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στη Νέα Ερυθραία.
  • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στη Νέα Ερυθραία.
  • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στη Νέα Ερυθραία.
  • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στη Νέα Ερυθραία.
  • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στη Νέα Ερυθραία.
  • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στη Νέα Ερυθραία.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» παρακολουθεί συνεχώς νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 4 δεκαετίες.

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ. (κ.α.)

Η αποφρακτική εταιρία της ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει πολλές αποφρακτικές περιπτώσεις.

35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Γνωρίζουμε καλά το ξεβούλωμα και την απόφραξη.
Από το νεροχύτη μέχρι την κεντρική αποχέτευση.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» για τον καθαρισμό της αποχέτευσης χρησιμοποιούμε Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης.  Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργούν κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχετευτικών σας δικτύων. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια με την κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης. Ο εξοπλισμός CCTV, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου.

Όταν υπάρχουν προβλήματα στις γραμμές της αποχέτευσης, ξέρετε πόσο χρονοβόρα μπορεί να είναι. Μια φραγμένη γραμμή αποχέτευσης ή μια αποχέτευση που έχει αργή λειτουργία μπορεί να συμβεί στον πιο άβολο χρόνο. Αν δείτε σημάδια ενδεχόμενης εμπλοκής των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, η υπηρεσία επιθεώρησης των καναλιών της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης της εταιρείας μας, θα σας βοηθήσει στην παροχή λύσης.

Πραγματοποιούμε  επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης με μία μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείται έλεγχο αποχέτευσης όταν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ακίνητο. Η γνώση της κατάστασης της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού και του συστήματος των εγκαταστάσεων, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν θα συναντήσετε ζητήματα αποχετευτικών δικτύων, βοηθώντας σας να διαπραγματευτείτε την τιμή αγοράς του ακινήτου.

Γνωρίζουμε ότι ακόμα και μια διαρροή στο σύστημα αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι σας. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε ένα μικρό πρόβλημα πριν μετατραπεί σε μεγάλη καταστροφή.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Συνεργαστείτε με την  «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» για την τακτική συντήρηση και τον καθαρισμό του δικτύου σας.  Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας, θα έχετε σίγουρα λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Η σύμβαση με την εταιρεία, μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Εξυπηρετούμε τους κατοίκους της Νέας Ερυθραίας, φιλικά και επαγγελματικά και αυτό μας επιτρέπει να θεωρούμαστε η ιδανικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποφράξεων των αποχετευτικών συστημάτων.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Γιατί να επιλέξετε «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»;

Έχουμε 35 χρόνια εμπειρία.
Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Χριστούγεννα, Πάσχα, 15αύγουστο.
Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό.
Αγαπάμε τη δουλειά μας και αντιμετωπίζουμε με μεγάλη προσοχή όλα τα προβλήματα φραγής.

Tips – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

-Που οφείλεται το συνεχές βούλωμα της λεκάνης στην τουαλέτα μου;

Το βούλωμα της λεκάνης της τουαλέτας οφείλεται κυρίως στην απροσεξία και την άγνοια. Δυστυχώς υπάρχει η αίσθηση ότι τα ρευστά αποφάγια (σούπα, φιδές, σάλτσες) μπορούν να πετάγονται μέσα στη λεκάνη κάτι το οποίο είναι αρκετά επιβαρυντικό για την αποχέτευση της λεκάνης. Άλλα παραδείγματα αποτελούν οι τρίχες, οι πάνες, οι σερβιέτες, το χαρτί τουαλέτας, τα καλλυντικά και τα σαπούνια. Επιπλέον τα παιδιά μικρής ηλικίας συνηθίζουν να ρίχνουν πολλές φορές διάφορα αντικείμενα όπως για παράδειγμα μικρά παιχνίδια.

Περισσότερα στο άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Γιατί μυρίζει ο νεροχύτης μου σαν σάπιο αυγό;

Ένας δύσοσμος νεροχύτης προκαλείται συνήθως από βακτήρια που συσσωρεύονται από τα λίπη και τα τρόφιμα τα οποία πέφτουν μέσα στην αποχέτευση. Αυτά στη συνέχεια κολλάνε στους σωλήνες προκαλώντας τη γνωστή μυρωδιά σάπιου αυγού.

Γιατί είναι σημαντικό να καθαρίζουμε τακτικά την αποχέτευση;

Στους σωλήνες της αποχέτευσης ένας τακτικός καθαρισμός είναι σίγουρα η καλύτερη πρόληψη ώστε τα μικρά προβλήματα να μην γίνονται μεγάλα. Με τον προληπτικό καθαρισμό το αποχετευτικό δίκτυο παραμένει μόνιμα καθαρό χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα από συσσωρεύσεις μαζών όπως τρίχες, λίπη, χαρτιά, ρίζες και όλα τα φυσικά υλικά που βουλώνουν την αποχέτευση με το πέρασμα του χρόνου. Είτε πρόκειται για σιφώνι μπάνιου, είτε για νιπτήρα, είτε για νεροχύτη, είτε για κεντρικό σωλήνα αποχέτευσης πολυκατοικίας, είτε για φρεάτιο, μπορούμε να παρέχουμε συντήρηση και καθαρισμό.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Νέα Ερυθραία είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Κηφισιάς, μαζί με την Κηφισιά και την Εκάλη, στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Οι πρώτοι εποικιστές της περιοχής ήταν πρόσφυγες από την Ερυθραία της Ιωνίας στη Μικρά Ασία το 1923, εξ ου και η ονομασία της “Νέα”, αρχικά υπαγόμενη στην Κοινότητα Κηφισιάς.

Η Νέα Ερυθραία ιδρύθηκε από Έλληνες πρόσφυγες από την περιοχή της Ερυθραίας χερσονήσου της Μικράς Ασίας και συγκεκριμένα από τα χωριά Λυθρί, Βουρλά, Αλάτσατα, Τσεσμέ, Σιβρισάρι, Καράμπουρνα, Μελί κ.α., οι οποίοι κατέφυγαν στην Κηφισιά μετά την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 . Οι πρώτες κινήσεις για τη δημιουργία της Νέας Ερυθραίας άρχισαν με την ίδρυση του Σωματείου Προσφύγων Κηφισιάς (1923) που είχε ως μέλημα την αστική αποκατάσταση.

Τ.Κ. ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ 146 71, 145 63.

Πηγή: Wikipedia